Αν το σταματούσαν , τα μισά γραφεία θα είχαν κλείσει.ναι οντως, αλλα δεν το σταματανε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Τηλ που τελειώνει σε 500 viber watch upp στέλνει φωτό Ελληνίδα Μαρία για Μασάζ μελαχρινή με ωραίο σώμα κλείνω ραντεβού και χωρίς καμία ενημέρωση ήρθε κοντή πιτσιρίκα σπαστά ελληνικά καλό σώμα αλλά μόνο για την κοροϊδία και χωρίς καμία ενημέρωση δεν την κράτησα την έστειλα μάλλον κάποιο γραφείο της κακιάς ώρας ότι να ναι !!
Όνομα γραφείου?Τηλ που τελειώνει σε 500 viber watch upp στέλνει φωτό Ελληνίδα Μαρία για Μασάζ μελαχρινή με ωραίο σώμα κλείνω ραντεβού και χωρίς καμία ενημέρωση ήρθε κοντή πιτσιρίκα σπαστά ελληνικά καλό σώμα αλλά μόνο για την κοροϊδία και χωρίς καμία ενημέρωση δεν την κράτησα την έστειλα μάλλον κάποιο γραφείο της κακιάς ώρας ότι να ναι !!
Δεν έχει όνομα το γραφείο αγγελία κοπέλας για μασάζ έστειλε φωτο τιμή και στο τέλος έστειλαν άλλη άσχετη σαν γραφείο της κακιάς ώραςΌνομα γραφείου?
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 736
ναι φιλε, θα προσεχουν να εισαι σιγουρος καποτε ειχα ραντεβου με Αριαδνη και ειχα φαει στησιμο μιαμιση ωρα αν θυμαμαι καλα, εστελνα στη Χρυσα και επαιρνα τηλεφωνο και ελεγε ολο παπατζες, ερχεται και κατι μαλακιες, ουτε καν συγγνωμη, δεν συζηταω καν να κοψει κατι απο την τιμη, μεχρι και το late night πληρωθηκε, για τετοια γαιδουριά μιλαμε..Μάγκες , μία γρήγορη ενημέρωση :
- Συνάντηση με Ραφαέλα από VIP , την Μ. Τετάρτη, μασαζ μηδέν, τιμοκατάλογος για σεξ, πίπα κλπ. Πήρα πίπα και τελείωμα στο στόμα + 30ευρο. Δεν έκατσα ούτε μία ώρα. Έφυγα. Πολύ μηχανικά όλα. Σωματικά έχει ωραία βυζιά, λίγο κοιλίτσα αλλά ΟΚ.
- Συνάντηση με Λίνα-μαρίνα από Α rt (πρώην Αριάδνη του VIP) προ 4 ημερών. Εγώ την βρίσκω αρκετά όμορφη για αυτή την κατηγορία, με τρομερό σώμα. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία οπότε ΟΛΑ ΚΑΛΑ. να σημειώσω ότι το γραφείο δεν με ενημέρωσε για την καθυστέρηση του ραντεβού, όπου έφτασα στο σημείο να φύγω. περίμενα πάνω από 35 λεπτά. Θεωρώ ότι θα προσέχουν από εδώ και στο εξής.
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Ενημερωθείτε για τις Νέες Οικονομικές Προσφορές στις υπηρεσίες μασάζ
απο το VIP MASSAGE
στο τηλέφωνο και στο viber
698 0 280 270
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ
Μόνικα
Χάνα
Βίβιαν
Δέσποινα
Λούκια
Ρια
απο το VIP MASSAGE
698 0 280 270
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ
Μόνικα
Χάνα
Βίβιαν
Δέσποινα
Λούκια
Ρια
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.575
- Πόντοι
- 2.256
ο σκοπος του φόρουμ ειναι η ενημέρωση... Οπότε γράψε εδώ τις τιμές να μας ενημερώσεις , και αν κρίνουμε ότι όντως είναι οικονομικές, τότε θα σε πάρουμε τηλέφωνοΕνημερωθείτε για τις Νέες Οικονομικές Προσφορές στις υπηρεσίες μασάζ
απο το VIP MASSAGE
698 0 280 270
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ
Μόνικα
Χάνα
Βίβιαν
Δέσποινα
Λούκια
Ρια
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.450
- Πόντοι
- 26.236
Ας αλλάξει τη κασσετα καλύτερα , πιο βαρετή ,επαναλαμβανόμενη διαφήμιση ever . Βαριεμαι ……ο σκοπος του φόρουμ ειναι η ενημέρωση... Οπότε γράψε εδώ τις τιμές να μας ενημερώσεις , και αν κρίνουμε ότι όντως είναι οικονομικές, τότε θα σε πάρουμε τηλέφωνο
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Προσφορά Μήνα Μαΐου
1)
Οποιος πελατης του Vip Massage
κλεινει 2 μασαζ την ιδια μερα ,
ή
κλείνει ένα διπλό μασάζ ( 4 χέρια )
την επόμενη φορά που θα καλέσει θα έχει έκπτωση 20%
2)
Body to Body 70 Ευρώ για 1 ώρα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / VIBER
698 0 280 270
1)
Οποιος πελατης του Vip Massage
κλεινει 2 μασαζ την ιδια μερα ,
ή
κλείνει ένα διπλό μασάζ ( 4 χέρια )
την επόμενη φορά που θα καλέσει θα έχει έκπτωση 20%
2)
Body to Body 70 Ευρώ για 1 ώρα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / VIBER
698 0 280 270
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Εδω τους στελνεις μυνημα και δεν απαντανε ζητησε ενας φιλος προχτες 2 κοπελες και ουτε απαντησαν κανο σκοπος του φόρουμ ειναι η ενημέρωση... Οπότε γράψε εδώ τις τιμές να μας ενημερώσεις , και αν κρίνουμε ότι όντως είναι οικονομικές, τότε θα σε πάρουμε τηλέφωνο
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Ενημερωθείτε για τις Νέες Οικονομικές Προσφορές στις υπηρεσίες μασάζ
απο το VIP MASSAGE
698 0 280 270
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ
Μόνικα
Χάνα
Βίβιαν
Δέσποινα
Λούκια
Ρια
κανε και μια ενημερωση για ολο το ροστερ αν θες
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Εδω τους στελνεις μυνημα και δεν απαντανε ζητησε ενας φιλος προχτες 2 κοπελες και ουτε απαντησαν καν
πολλες φορες υπαρχουν καθυστερησεις αλλα υπαρχουν και φορες που εχουν απαντησει αμεσως να τα λεμε και ολα ... παντως να μην μου απαντησουν καθολου δεν μου εχει τυχει
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
άλλα 3 εννοείς!για τον ιδιο λογο που αυτος που εχει το deluxe, εχει αλλα 2 γραφεια ενω θα μπορουσε να εχει μονο 1 με ολες τις κοπελες μαζι. δημιουργει τεχνητο ανταγωνισμο, οποιος πχ δεν γουσταρει το deluxe μπορει ακομα να ειναι πελατης του σε καποιο αλλο γραφειο, μην ξεροντας οτι τα εχει ο ιδιος και οτι πολλες κοπελες πηγαινοερχονται. οποιος δεν γουσταρει την Χ κοπελα, μπορει να την δει ως Ψ με διαφορετικες φωτο
βεβαια το empire το παρακανει καθως εχεις τις ιδιες ακριβως κοπελες και σε καποιες περιπτωσεις με τις ιδιες φωτο.
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Ειχε γραψει οτι τα ραντεβου τα κλεινουν απ τη προηγουμενηπολλες φορες υπαρχουν καθυστερησεις αλλα υπαρχουν και φορες που εχουν απαντησει αμεσως να τα λεμε και ολα ... παντως να μην μου απαντησουν καθολου δεν μου εχει τυχει
Και εστειλε απ τη προηγουμενη
Το ειδε το μυνημα αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση ας ελεγε δεν εχω κοπελες
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Ειχε γραψει οτι τα ραντεβου τα κλεινουν απ τη προηγουμενη
καλα αυτο το κλεισε απο την προηγουμενη ραντεβου δεν υπαρχει που το λενε ... οκ δηλ ελεος
θα προγραμματισω εγω τις καυλες μου να εχω ορεξεη για αυριο την ταδε ωρα για μασαζ? δεν παιζει αυτο
αυτα τα λεει γιατι εχει τοση δουλεια που χανει την μπαλα πολλες φορες
τα εχουμε ξαναγραψει αυτα
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Αυτο ειναι δικο της προβλημα ομως οχι δικο μας τεσπαΣτο vip θέλει η ίδια η Χρύσα να έχει την επικοινωνία με τους πελάτες οπότε πρακτικά δεν μπορεί να είναι 24/7 πάνω από το κινητό να απαντάει για αυτό έχουμε αυτά τα προβλήματα.
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
αυτο με την προηγουμενη μερα ειναι μονο για προωινα ραντεβου, ωστε να το ξερει η κοπελα. δεν ειναι για ολα τα ραντεβουΕιχε γραψει οτι τα ραντεβου τα κλεινουν απ τη προηγουμενη
ουτε και εμενα, εστω και με καθυστερηση παντα απαντουνπολλες φορες υπαρχουν καθυστερησεις αλλα υπαρχουν και φορες που εχουν απαντησει αμεσως να τα λεμε και ολα ... παντως να μην μου απαντησουν καθολου δεν μου εχει τυχει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις