Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
Τηλ που τελειώνει σε 500 viber watch upp στέλνει φωτό Ελληνίδα Μαρία για Μασάζ μελαχρινή με ωραίο σώμα κλείνω ραντεβού και χωρίς καμία ενημέρωση ήρθε κοντή πιτσιρίκα σπαστά ελληνικά καλό σώμα αλλά μόνο για την κοροϊδία και χωρίς καμία ενημέρωση δεν την κράτησα την έστειλα μάλλον κάποιο γραφείο της κακιάς ώρας ότι να ναι !!

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.124
Πόντοι
1.336
Τηλ που τελειώνει σε 500 viber watch upp στέλνει φωτό Ελληνίδα Μαρία για Μασάζ μελαχρινή με ωραίο σώμα κλείνω ραντεβού και χωρίς καμία ενημέρωση ήρθε κοντή πιτσιρίκα σπαστά ελληνικά καλό σώμα αλλά μόνο για την κοροϊδία και χωρίς καμία ενημέρωση δεν την κράτησα την έστειλα μάλλον κάποιο γραφείο της κακιάς ώρας ότι να ναι !!
Όνομα γραφείου?

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.124
Πόντοι
1.336
Οκ φίλε για να ξέρουμε. Μπράβο για την ενημέρωση.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736
Μάγκες , μία γρήγορη ενημέρωση :
- Συνάντηση με Ραφαέλα από VIP , την Μ. Τετάρτη, μασαζ μηδέν, τιμοκατάλογος για σεξ, πίπα κλπ. Πήρα πίπα και τελείωμα στο στόμα + 30ευρο. Δεν έκατσα ούτε μία ώρα. Έφυγα. Πολύ μηχανικά όλα. Σωματικά έχει ωραία βυζιά, λίγο κοιλίτσα αλλά ΟΚ.
- Συνάντηση με Λίνα-μαρίνα από Α rt (πρώην Αριάδνη του VIP) προ 4 ημερών. Εγώ την βρίσκω αρκετά όμορφη για αυτή την κατηγορία, με τρομερό σώμα. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία οπότε ΟΛΑ ΚΑΛΑ. να σημειώσω ότι το γραφείο δεν με ενημέρωσε για την καθυστέρηση του ραντεβού, όπου έφτασα στο σημείο να φύγω. περίμενα πάνω από 35 λεπτά. Θεωρώ ότι θα προσέχουν από εδώ και στο εξής.
ναι φιλε, θα προσεχουν να εισαι σιγουρος :2funny: καποτε ειχα ραντεβου με Αριαδνη και ειχα φαει στησιμο μιαμιση ωρα αν θυμαμαι καλα, εστελνα στη Χρυσα και επαιρνα τηλεφωνο και ελεγε ολο παπατζες, ερχεται και κατι μαλακιες, ουτε καν συγγνωμη, δεν συζηταω καν να κοψει κατι απο την τιμη, μεχρι και το late night πληρωθηκε, για τετοια γαιδουριά μιλαμε..
:2funny::2funny:

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Ενημερωθείτε για τις Νέες Οικονομικές Προσφορές στις υπηρεσίες μασάζ

απο το VIP MASSAGE

στο τηλέφωνο και στο viber

698 0 280 270

ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ

Μόνικα

Χάνα

Βίβιαν

Δέσποινα

Λούκια

Ρια

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.575
Πόντοι
2.256

απο το VIP MASSAGE

698 0 280 270

ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ

Μόνικα

Χάνα

Βίβιαν

Δέσποινα

Λούκια

Ρια
ο σκοπος του φόρουμ ειναι η ενημέρωση... Οπότε γράψε εδώ τις τιμές να μας ενημερώσεις , και αν κρίνουμε ότι όντως είναι οικονομικές, τότε θα σε πάρουμε τηλέφωνο

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.450
Πόντοι
26.236
ο σκοπος του φόρουμ ειναι η ενημέρωση... Οπότε γράψε εδώ τις τιμές να μας ενημερώσεις , και αν κρίνουμε ότι όντως είναι οικονομικές, τότε θα σε πάρουμε τηλέφωνο
Ας αλλάξει τη κασσετα καλύτερα , πιο βαρετή ,επαναλαμβανόμενη διαφήμιση ever . Βαριεμαι ……

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Προσφορά Μήνα Μαΐου

1)

Οποιος πελατης του Vip Massage
κλεινει 2 μασαζ την ιδια μερα ,
ή
κλείνει ένα διπλό μασάζ ( 4 χέρια )
την επόμενη φορά που θα καλέσει θα έχει έκπτωση 20%

2)
Body to Body 70 Ευρώ για 1 ώρα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ / VIBER
698 0 280 270

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Εδω τους στελνεις μυνημα και δεν απαντανε ζητησε ενας φιλος προχτες 2 κοπελες και ουτε απαντησαν καν

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966

απο το VIP MASSAGE

698 0 280 270

ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ

Μόνικα

Χάνα

Βίβιαν

Δέσποινα

Λούκια

Ρια

κανε και μια ενημερωση για ολο το ροστερ αν θες

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Εδω τους στελνεις μυνημα και δεν απαντανε ζητησε ενας φιλος προχτες 2 κοπελες και ουτε απαντησαν καν

πολλες φορες υπαρχουν καθυστερησεις αλλα υπαρχουν και φορες που εχουν απαντησει αμεσως να τα λεμε και ολα ... παντως να μην μου απαντησουν καθολου δεν μου εχει τυχει

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
για τον ιδιο λογο που αυτος που εχει το deluxe, εχει αλλα 2 γραφεια ενω θα μπορουσε να εχει μονο 1 με ολες τις κοπελες μαζι. δημιουργει τεχνητο ανταγωνισμο, οποιος πχ δεν γουσταρει το deluxe μπορει ακομα να ειναι πελατης του σε καποιο αλλο γραφειο, μην ξεροντας οτι τα εχει ο ιδιος και οτι πολλες κοπελες πηγαινοερχονται. οποιος δεν γουσταρει την Χ κοπελα, μπορει να την δει ως Ψ με διαφορετικες φωτο

βεβαια το empire το παρακανει καθως εχεις τις ιδιες ακριβως κοπελες και σε καποιες περιπτωσεις με τις ιδιες φωτο.
άλλα 3 εννοείς!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
πολλες φορες υπαρχουν καθυστερησεις αλλα υπαρχουν και φορες που εχουν απαντησει αμεσως να τα λεμε και ολα ... παντως να μην μου απαντησουν καθολου δεν μου εχει τυχει
Ειχε γραψει οτι τα ραντεβου τα κλεινουν απ τη προηγουμενη
Και εστειλε απ τη προηγουμενη
Το ειδε το μυνημα αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση ας ελεγε δεν εχω κοπελες

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966

καλα αυτο το κλεισε απο την προηγουμενη ραντεβου δεν υπαρχει που το λενε ... οκ δηλ ελεος
θα προγραμματισω εγω τις καυλες μου να εχω ορεξεη για αυριο την ταδε ωρα για μασαζ? δεν παιζει αυτο
αυτα τα λεει γιατι εχει τοση δουλεια που χανει την μπαλα πολλες φορες
τα εχουμε ξαναγραψει αυτα

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.888
Πόντοι
456
Στο vip θέλει η ίδια η Χρύσα να έχει την επικοινωνία με τους πελάτες οπότε πρακτικά δεν μπορεί να είναι 24/7 πάνω από το κινητό να απαντάει για αυτό έχουμε αυτά τα προβλήματα.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Στο vip θέλει η ίδια η Χρύσα να έχει την επικοινωνία με τους πελάτες οπότε πρακτικά δεν μπορεί να είναι 24/7 πάνω από το κινητό να απαντάει για αυτό έχουμε αυτά τα προβλήματα.
Αυτο ειναι δικο της προβλημα ομως οχι δικο μας τεσπα

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
αυτο με την προηγουμενη μερα ειναι μονο για προωινα ραντεβου, ωστε να το ξερει η κοπελα. δεν ειναι για ολα τα ραντεβου
ουτε και εμενα, εστω και με καθυστερηση παντα απαντουν

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
Καλησπέρα από Dmmassage ξέρει φίλος να μας πει αν οι κοπέλες κάνουν part 2 και αν ναι ποιες ? Έστω και με pm ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom