Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Στέλλα απο ντελούξ, κάποια άποψη ;

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Φιλαράκι άραξε λιγάκι γιατί μάλλον μας τα παραειπες. Λοιπόν άκου να μαθαίνεις, γιατί είμαστε και εμείς που ούτε μαγαζί έχουμε για να προμοταρουμε, ούτε αναδουλειες, ούτε και συμφέροντα... Αντικειμενικά η Τεα είναι κάτω του μετρίου εμφανισιακά, όχι μόνο τώρα που κοντεύει στα 50 αλλά και σε πιο μικρή ηλικία.... Στη δουλειά της συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή επαγγελματίας, για την καυλα της στιγμής ότι πρέπει.... Και τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν τρελά μουνιά στο χώρο του μασάζ που δεν έχουν, και δε θα έχουν ποτέ τη δουλειά της.... γιατι δεν έχουν το <<ταλέντο >> της.... Και πιο αντικειμενική κριτική δε θα βρεις.... Καλό τριήμερο και σ' εσένα!!!
Πολύ σωστά θέτεις το θέμα με την Τέα Αλέξανδρος !
Είναι αυτή που είναι για τις υπηρεσίες που προσφέρει απλόχερα και είναι μία κατηγορία μόνη της ...Λίγες ή ελάχιστες έχουν την ενέργεια και ποικιλία υπηρεσιών ,πάντα έχει και κάτι άλλο να παρουσιάσει ή να κάνει .Δοτική από το πρώτο λεπτό που θα μπεί στον χώρο σου έως το τελευταίο που θα αποχωρήσει δεν θα αφήσει κανένα λεπτό να πάει χαμένο .
Στα χνάρια της είναι η Ιριδα και Λυδία
Για την εμφάνιση της θεωρώ ότι είναι υποκειμενικό γιατί ο συνδυασμός μικρής ηλικιας, ωραίας εμφάνισης και ποιότητας υπηρεσιών δεν υπάρχει από όσο ξέρω και έχω διαβάσει .Αν υπάρχει και μου διαφεύγει θα ήθελα 'οποιος ΄ξέρει να μας ενημερώσει .
Με αυτήν την θεωρία ακομα και τώρα μετράνε μασέζ που έχουν ξεπεράσει ηλικίες άνω των 50
Έχουμε αρκετά παραδείγματα θεραπευτριών που είναι στα ίδια ηλικιακά επίπεδα της Τέας που η προσφορά τους μετριέται με την απόλαυση που προσφέρουν και όχι αν είναι κούκλες και μικρές

asos 15

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Ρε παιδια ανθη απο crystal;παει φουλ η ποια παει φουλ απο crystal η empire;μαριννα απο αρτ ειναι ηαριαδνη απο βιπ..επισης απο βιπ ποιες πανε φουλ και αξιζουν;σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Ρε παιδια ανθη απο crystal;παει φουλ
Υπό προϋποθέσεις ναι.
μαριννα απο αρτ ειναι ηαριαδνη απο βιπ..
Ναι
επισης απο βιπ ποιες πανε φουλ και αξιζουν;σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας
Ψάξε λίγο με τον φακό πάνω δεξιά . Κάνει θαύματα.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.401
Πόντοι
8.815
Φιλαράκι άραξε λιγάκι γιατί μάλλον μας τα παραειπες. Λοιπόν άκου να μαθαίνεις, γιατί είμαστε και εμείς που ούτε μαγαζί έχουμε για να προμοταρουμε, ούτε αναδουλειες, ούτε και συμφέροντα... Αντικειμενικά η Τεα είναι κάτω του μετρίου εμφανισιακά, όχι μόνο τώρα που κοντεύει στα 50 αλλά και σε πιο μικρή ηλικία.... Στη δουλειά της συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή επαγγελματίας, για την καυλα της στιγμής ότι πρέπει.... Και τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν τρελά μουνιά στο χώρο του μασάζ που δεν έχουν, και δε θα έχουν ποτέ τη δουλειά της.... γιατι δεν έχουν το <<ταλέντο >> της.... Και πιο αντικειμενική κριτική δε θα βρεις.... Καλό τριήμερο και σ' εσένα!!!
Και παπαδες να κανει στη δουλεια της,αμα ειναι κατω του μετριου σε εμφανιση,ευτυχως που δεν τη συναντησα. Ευχαριστω φιλε.

• Like
Αντιδράσεις: gasper

λαππας123

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους παιδιά.. κάποια γνώμη για κορασια από dm? Έχει γραφτεί για Νάνσυ και Ελένη έχουμε κάτι για τίς άλλες? Αν προχωράνε... ευχαριστώ πολύ

mike 23

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2021
Like
60
Πόντοι
0
Εχει κανεις το τηλ την κοπέλας;
Ελληνοαμερικανα,δεχεται αρχικα μονο σε δικο σου χωρο ή ξενοδοχειο ,μιλαει λιγο αποτομα,καλη σχετικα εμφανιση δουλευει μονη της δεν ξερω αν γνωριζει μασαζ ή μπαινει κατευθειαν στο ψητο ,γι αυτο δεν εχω κλεισει μαζι της...ασχολειται λιγο διαστημα..επισης δεν απανταει σε τηλεφωνα εικοινωνει μονο μεσω chat !!!!.

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Απ’ότι έχω διαβάσει σε άλλο νήμα είναι η Καρολίνα που δουλεύει και στο silver στη νέα σμύρνη κάποες μέρες. Δεν έχω προσωπική εμπειρία όμως. Απλά μεταφέρω όσα διάβασα.
Και γω αυτο ειχα πει αλλα καποιος μου πε καμια σχεση

• Like
Αντιδράσεις: cursed
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Μπορείς να μου πεις η Ανθή σε ποιό όνομα αντιστοιχεί στο empire?
Όταν ξεκινάμε να προσπαθούμε να αντιστοιχήσουμε όνομα θεραπευτριας που είχε στο γραφείο Α με το άλλο που έχει στο γραφείο Β ή Γ θα χάσουμε τον μπούσουλα …
Δεν θα ήταν πιο απλό η " Βασιλική " (πχ ) να έχει το ίδιο όνομα στο Α ή Β ή Γ εφόσον η εμφάνιση της κοπέλας είναι η ίδια και οι υπηρεσίες της ίδιες ? ?
Ερώτηση για σκέψη και κάποιος ή κάποιο γραφείο να λύσει την απορία γιατί και οι φωτογραφίες πότε πότε αλλάζουν .

mike 23

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2021
Like
60
Πόντοι
0
Απ’ότι έχω διαβάσει σε άλλο νήμα είναι η Καρολίνα που δουλεύει και στο silver στη νέα σμύρνη κάποες μέρες. Δεν έχω προσωπική εμπειρία όμως. Απλά μεταφέρω όσα διάβασα.
Οχι δεν ειναι η Καρολινα και δεν ειναι μαυρη ,αν θελετε να την δειτε πληκτρολογειστε στο google evezer1998@gmail.com (αποτελεσματα σε φωτογραφιες! ) evezer1998@gmail.com - Google Suche
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και γω αυτο ειχα πει αλλα καποιος μου πε καμια σχεση
Οχι δεν ειναι η Καρολινα και δεν ειναι μαυρη ,αν θελετε να την δειτε πληκτρολογειστε στο google evezer1998@gmail.com (αποτελεσματα σε φωτογραφιες! ) evezer1998@gmail.com - Google Suche

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706

Λέει τίποτα από συμμετοχή;

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Λέει τίποτα από συμμετοχή;
Τα τατουάζ ολίγον τι περίεργα.. τα κόβω

Δεν εχω δοκιμασει ειμαι επιφυλακτικος γιατι θελω να ξερει και μασαζ,και δεν γνωριζω
Λίγο περίεργο τραίνο την κόβω αλλά μπορεί να πέφτω κι έξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom