Σε βλεπω μερακλη...Παιδιά έχει κανεις εμπειρια με τη Χρύσα απο VIP massage?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Πολυ μερακληηηηη!!!! Αλλα και γω ημουν περιεργος αν εχει παεξ καποιος.Σε βλεπω μερακλη...
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 1.071
Εχει κανεις το τηλ την κοπέλας;
Κάτι μου θυμίζει αυτή αλλά δεν είμαι σίγουρος...Εχει κανεις το τηλ την κοπέλας;
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Πολύ σωστά θέτεις το θέμα με την Τέα Αλέξανδρος !Φιλαράκι άραξε λιγάκι γιατί μάλλον μας τα παραειπες. Λοιπόν άκου να μαθαίνεις, γιατί είμαστε και εμείς που ούτε μαγαζί έχουμε για να προμοταρουμε, ούτε αναδουλειες, ούτε και συμφέροντα... Αντικειμενικά η Τεα είναι κάτω του μετρίου εμφανισιακά, όχι μόνο τώρα που κοντεύει στα 50 αλλά και σε πιο μικρή ηλικία.... Στη δουλειά της συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή επαγγελματίας, για την καυλα της στιγμής ότι πρέπει.... Και τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν τρελά μουνιά στο χώρο του μασάζ που δεν έχουν, και δε θα έχουν ποτέ τη δουλειά της.... γιατι δεν έχουν το <<ταλέντο >> της.... Και πιο αντικειμενική κριτική δε θα βρεις.... Καλό τριήμερο και σ' εσένα!!!
Είναι αυτή που είναι για τις υπηρεσίες που προσφέρει απλόχερα και είναι μία κατηγορία μόνη της ...Λίγες ή ελάχιστες έχουν την ενέργεια και ποικιλία υπηρεσιών ,πάντα έχει και κάτι άλλο να παρουσιάσει ή να κάνει .Δοτική από το πρώτο λεπτό που θα μπεί στον χώρο σου έως το τελευταίο που θα αποχωρήσει δεν θα αφήσει κανένα λεπτό να πάει χαμένο .
Στα χνάρια της είναι η Ιριδα και Λυδία
Για την εμφάνιση της θεωρώ ότι είναι υποκειμενικό γιατί ο συνδυασμός μικρής ηλικιας, ωραίας εμφάνισης και ποιότητας υπηρεσιών δεν υπάρχει από όσο ξέρω και έχω διαβάσει .Αν υπάρχει και μου διαφεύγει θα ήθελα 'οποιος ΄ξέρει να μας ενημερώσει .
Με αυτήν την θεωρία ακομα και τώρα μετράνε μασέζ που έχουν ξεπεράσει ηλικίες άνω των 50
Έχουμε αρκετά παραδείγματα θεραπευτριών που είναι στα ίδια ηλικιακά επίπεδα της Τέας που η προσφορά τους μετριέται με την απόλαυση που προσφέρουν και όχι αν είναι κούκλες και μικρές
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Υπό προϋποθέσεις ναι.Ρε παιδια ανθη απο crystal;παει φουλ
Ναιμαριννα απο αρτ ειναι ηαριαδνη απο βιπ..
Ψάξε λίγο με τον φακό πάνω δεξιά . Κάνει θαύματα.επισης απο βιπ ποιες πανε φουλ και αξιζουν;σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας
Και παπαδες να κανει στη δουλεια της,αμα ειναι κατω του μετριου σε εμφανιση,ευτυχως που δεν τη συναντησα. Ευχαριστω φιλε.Φιλαράκι άραξε λιγάκι γιατί μάλλον μας τα παραειπες. Λοιπόν άκου να μαθαίνεις, γιατί είμαστε και εμείς που ούτε μαγαζί έχουμε για να προμοταρουμε, ούτε αναδουλειες, ούτε και συμφέροντα... Αντικειμενικά η Τεα είναι κάτω του μετρίου εμφανισιακά, όχι μόνο τώρα που κοντεύει στα 50 αλλά και σε πιο μικρή ηλικία.... Στη δουλειά της συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή επαγγελματίας, για την καυλα της στιγμής ότι πρέπει.... Και τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν τρελά μουνιά στο χώρο του μασάζ που δεν έχουν, και δε θα έχουν ποτέ τη δουλειά της.... γιατι δεν έχουν το <<ταλέντο >> της.... Και πιο αντικειμενική κριτική δε θα βρεις.... Καλό τριήμερο και σ' εσένα!!!
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.796
Υπό προϋποθέσεις ναι.
Μπορείς να μου πεις η Ανθή σε ποιό όνομα αντιστοιχεί στο empire?
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
ΗλιάναΜπορείς να μου πεις η Ανθή σε ποιό όνομα αντιστοιχεί στο empire?
mike 23
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2021
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Ελληνοαμερικανα,δεχεται αρχικα μονο σε δικο σου χωρο ή ξενοδοχειο ,μιλαει λιγο αποτομα,καλη σχετικα εμφανιση δουλευει μονη της δεν ξερω αν γνωριζει μασαζ ή μπαινει κατευθειαν στο ψητο ,γι αυτο δεν εχω κλεισει μαζι της...ασχολειται λιγο διαστημα..επισης δεν απανταει σε τηλεφωνα εικοινωνει μονο μεσω chat !!!!.Εχει κανεις το τηλ την κοπέλας;
Απ’ότι έχω διαβάσει σε άλλο νήμα είναι η Καρολίνα που δουλεύει και στο silver στη νέα σμύρνη κάποες μέρες. Δεν έχω προσωπική εμπειρία όμως. Απλά μεταφέρω όσα διάβασα.Εχει κανεις το τηλ την κοπέλας;
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Και γω αυτο ειχα πει αλλα καποιος μου πε καμια σχεσηΑπ’ότι έχω διαβάσει σε άλλο νήμα είναι η Καρολίνα που δουλεύει και στο silver στη νέα σμύρνη κάποες μέρες. Δεν έχω προσωπική εμπειρία όμως. Απλά μεταφέρω όσα διάβασα.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Όταν ξεκινάμε να προσπαθούμε να αντιστοιχήσουμε όνομα θεραπευτριας που είχε στο γραφείο Α με το άλλο που έχει στο γραφείο Β ή Γ θα χάσουμε τον μπούσουλα …Μπορείς να μου πεις η Ανθή σε ποιό όνομα αντιστοιχεί στο empire?
Δεν θα ήταν πιο απλό η " Βασιλική " (πχ ) να έχει το ίδιο όνομα στο Α ή Β ή Γ εφόσον η εμφάνιση της κοπέλας είναι η ίδια και οι υπηρεσίες της ίδιες ? ?
Ερώτηση για σκέψη και κάποιος ή κάποιο γραφείο να λύσει την απορία γιατί και οι φωτογραφίες πότε πότε αλλάζουν .
mike 23
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2021
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Οχι δεν ειναι η Καρολινα και δεν ειναι μαυρη ,αν θελετε να την δειτε πληκτρολογειστε στο google evezer1998@gmail.com (αποτελεσματα σε φωτογραφιες! ) evezer1998@gmail.com - Google SucheΑπ’ότι έχω διαβάσει σε άλλο νήμα είναι η Καρολίνα που δουλεύει και στο silver στη νέα σμύρνη κάποες μέρες. Δεν έχω προσωπική εμπειρία όμως. Απλά μεταφέρω όσα διάβασα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι δεν ειναι η Καρολινα και δεν ειναι μαυρη ,αν θελετε να την δειτε πληκτρολογειστε στο google evezer1998@gmail.com (αποτελεσματα σε φωτογραφιες! ) evezer1998@gmail.com - Google SucheΚαι γω αυτο ειχα πει αλλα καποιος μου πε καμια σχεση
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Λέει τίποτα από συμμετοχή;Οχι δεν ειναι η Καρολινα και δεν ειναι μαυρη ,αν θελετε να την δειτε πληκτρολογειστε στο google evezer1998@gmail.com (αποτελεσματα σε φωτογραφιες! ) evezer1998@gmail.com - Google Suche
Οχι δεν ειναι η Καρολινα και δεν ειναι μαυρη ,αν θελετε να την δειτε πληκτρολογειστε στο google evezer1998@gmail.com (αποτελεσματα σε φωτογραφιες! ) evezer1998@gmail.com - Google Suche
mike 23
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2021
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Δεν εχω δοκιμασει ειμαι επιφυλακτικος γιατι θελω να ξερει και μασαζ,και δεν γνωριζωΛέει τίποτα από συμμετοχή;
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Τα τατουάζ ολίγον τι περίεργα.. τα κόβωΛέει τίποτα από συμμετοχή;
Λίγο περίεργο τραίνο την κόβω αλλά μπορεί να πέφτω κι έξωΔεν εχω δοκιμασει ειμαι επιφυλακτικος γιατι θελω να ξερει και μασαζ,και δεν γνωριζω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις