Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.879
- Πόντοι
- 456
Τυπε σε ρώτησα αν την έχεις δει απλή ερώτηση είναι.θιχτηκες η λες οτι ειναι ομορφη ή εστω βλεπεται?
Τυπε σε ρώτησα αν την έχεις δει απλή ερώτηση είναι.θιχτηκες η λες οτι ειναι ομορφη ή εστω βλεπεται?
εννοειται οτι μετα την φωτο που δημοσιευτηκε εδω και κατεβηκε αρον-αρον,δεν υπηρχε περιπτωση να την συναντησω...ειχα επηρεαστει απο τα εγκωμια που εκαναν διαφοροι,αλλα μολις την ειδα,επαθα κοκομπλοκο ,μπορει να ειναι καλο παιδι οπως λες -δεν γνωριζω,αλλα απο εμφανιση ειναι για Γ΄Ερασιτεχνικό..αν βλεποταν λοιπον,δεν θα κατεβαινε τσακ-μπαμ,αλλωστε το γραφειο διαφημιζε,με αλλες δυο κοπελιες του αντιστοιχου...κάλους... και αν σε στημενη-πειραγμενη φωτο ηταν ετσι,φαντασου live...Τυπε σε ρώτησα αν την έχεις δει απλή ερώτηση είναι.
Πολύ καλό μασάζ, κούκλα, αλλά στα δεν... στο λέει πολύ ευγενικά οπότε δεν αφήνει περιθώρια τουλάχιστον σε μέναΓια Σοφία από lotus ξέρει κανείς τίποτα? DM
Φιλαράκι άραξε λιγάκι γιατί μάλλον μας τα παραειπες. Λοιπόν άκου να μαθαίνεις, γιατί είμαστε και εμείς που ούτε μαγαζί έχουμε για να προμοταρουμε, ούτε αναδουλειες, ούτε και συμφέροντα... Αντικειμενικά η Τεα είναι κάτω του μετρίου εμφανισιακά, όχι μόνο τώρα που κοντεύει στα 50 αλλά και σε πιο μικρή ηλικία.... Στη δουλειά της συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή επαγγελματίας, για την καυλα της στιγμής ότι πρέπει.... Και τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν τρελά μουνιά στο χώρο του μασάζ που δεν έχουν, και δε θα έχουν ποτέ τη δουλειά της.... γιατι δεν έχουν το <<ταλέντο >> της.... Και πιο αντικειμενική κριτική δε θα βρεις.... Καλό τριήμερο και σ' εσένα!!!Υποθετικοι λογοι που δεν γουστάρεις Τέα...
Ήθελες deap throat τσαμπα.
Σου έχει πάρει πελάτες.
Ανάδουλειές.
Έχει πιάσει πάτο το μαγαζί σου.
Η δεν πληρώνεις κ είσαι τσαμπατζης
Η η τύπισσα δεν σου έκατσε.
Ηθελες Γλυφοκωλι τσάμπα.
Δεν σου έκανε sguirting experience γιατί δεν καύλωσε με την πάρτη σου.
Δεν είχε μαζί της πολλά toys για να σε ευχαριστήσει - ξέχασε ρε φίλε υπερβολικός πολύ είσαι
Ψαξου λίγο ρε τυπε...η ρώτα τους έμπειρους γιατί δεν εχεις σιγουρα εικονα…
Και για να σε προλάβω...
Εγώ περνάω γάμω μαζί της γιατί μπορώ όπως κ τα υπόλοιπα μέλη..
Γιατί έχει μέλι
Και σου απάντησε δημόσια…
Φιλικά πάντα μιλάω
(Χιούμορ να γελάμε παιδιά)
Καλο 3ημερο!
Δεν έβρισε κανένας αλλοςΣε εμενα αναφέρεσαι?
Δεν έχω πάρει αλλά οι αξιόπιστες πληροφορίες μου λένε ότι είναι στα ναι , χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.Βρε παικτες ξερει κανενας να μου πει για μαρινα απο αρτ ?
Έχεις δοκιμάσει πολλές φορές η μία?Πολύ καλό μασάζ, κούκλα, αλλά στα δεν... στο λέει πολύ ευγενικά οπότε δεν αφήνει περιθώρια τουλάχιστον σε μένα!!
Όπως είπε και ο προλαλήσας πολύ καλό κορίτσι ευχάριστο και κάνει και καλό και φιλότιμο μασάζ αλλά τπτ παραπάνω.Για Σοφία από lotus ξέρει κανείς τίποτα? DM
Άλλη λένε κάνη άλλη όχι δεν ξέρω τι φάση το κορίτσι!Όπως είπε και ο προλαλήσας πολύ καλό κορίτσι ευχάριστο και κάνει και καλό και φιλότιμο μασάζ αλλά τπτ παραπάνω.
+1 θα ήθελα να μάθω κ εγώ ευχαριστώΕχει κανεις εμπειρια απο Αννιτα απο Art massage?
Εχει κανεις εμπειρια απο Αννιτα απο Art massage?
Πολύ επεξεργασμένη φωτογραφία. Εμφάνιση μέτρια. Μασάζ κάτω απο τη βάση. Δεν προσέφερε έξτρα.+1 θα ήθελα να μάθω κ εγώ ευχαριστώ
Ευχαριστούμε, το κατακαβα από την φωτό της . Όταν δω πρόσωπο μόνο ξέρω δεν προχωρήσειΠολύ επεξεργασμένη φωτογραφία. Εμφάνιση μέτρια. Μασάζ κάτω απο τη βάση. Δεν προσέφερε έξτρα.
Σε βλεπω μερακλη...Παιδιά έχει κανεις εμπειρια με τη Χρύσα απο VIP massage?