Καλησπερα σε ολους και στην ομορφη κοινοτητα του μασαζ κατοικον,ειμαι νεο μελος στο forum αν και το παρακολουθω σιγουρα 2 χρονια .
Θα αναφερω με την σειρα μου την εμπειρια μου μεχρι στιγμης.(χωρις να γνωριζω τυχον μεταγραφες λογο της απουσιας μου τους last 9 μηνες)
Πρωτη εμπειρια με Λυδια απο deluxe ( συμπαθιτικη κοπελα ,μασαζ αρκετα μετριο ,υπερβολικα κοινωνικη σε σημειο που δεν χαλαρωνεις, + 20 για φραπε χωρις σουτιεν )
Δευτερη εμπειρια με Χριστινα απο Velvet ( πολυ αγγαρεια η ολη κατασταση +20 μονο για φραπε , η photo της δν εχει σχεση με την πραγματικοτητα τοσο πολυ,αν και λεπτεπιλεπτο chikaki)
Τριτη εμπειρια με Νινα απο Αρτ (130 ζητησε για φραπε με καλαμακι ελευθερα πιασιματα και ολα αυτα γυμνη, μασαζ καθολου καλο.Οτιδιποτε παραπανω ειπε μιλαμε για extra λεφτα.)συμπεριφορα αλλοπροσαλλη ,προσωπικα με κουραζει.(ωστοσο πανεμορφο σωμα ,η αληθεια να λεγεται)
Τεταρτη εμπειρια με Ιννεσα απο Οσμοσε τοτε , μασαζ μετριο προς καλο ,καλαμακι+30 και μπριζολα+ 70 (ομορφη γυναικα και συμπαθιτικη κατε με.)
Mε την σειρα μου αν και εψαξα αρκετα δεν βρηκα πληροφοριες για την Αννα απο το crystal (ξαν8ια κοπελα,φαινεται αρκετα ομορφη στις photo της)
Και για την Μαριλια απο vip.
οποιαδιποτε πληροφορια 8α την εκτιμουσα