Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Η Αριαδνη δεν σταματησε. Αλλαζει συνεχεια γραφεια και ονομα. Αν δεν με γελασαν τα ματια μου ειναι στο αρτ με το ονομα λινα

Παμε παλι τωρα να ξαναρωτησω γιατι απαντηση δεν εχω παρει! Αν θελετε και με πμ:

Στελλα απο crystal εχει δικιμασει κανεις; Απο yourmassage και hermes μπορει να μου στειλει καποιος αν ειχε κατι εξτρα;

Ευχαριστω

H αριαδνη επαιζε και στο empire μια περιοδο δεν ξερω αν ειναι ακομη και εκει

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Έπαιξε δοκιμή με Λίνα από Crystal επιβεβαιω΄νω ότι είναι η Αριάδνη από VIP.

Ντάξει δεν τρελάθηκα θα πω. Μασάζ άνω του μετρίου, δεύτερο μέρος μέχρι full αλλά εγώ πήγα μέχρι καλαμάκι (+50 αν θυμάμαι καλά)

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
VIP MASSAGE

698 0 280 270

ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!

Χάνα

Σοφία

Βίβιαν

Μονικα

Χρυση

Μαριλια

Ζωη

Μαριλενα

Αναστασία.

Ραφαελα

Βανεσα

Ελενα

Χρυσα

Δεσποινα

Λουκια

Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
VIP MANAGER

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
Έπαιξε δοκιμή με Λίνα από Crystal επιβεβαιω΄νω ότι είναι η Αριάδνη από VIP.

Ντάξει δεν τρελάθηκα θα πω. Μασάζ άνω του μετρίου, δεύτερο μέρος μέχρι full αλλά εγώ πήγα μέχρι καλαμάκι (+50 αν θυμάμαι καλά)
Είσαι σίγουρος ότι πήρες Λίνα από crystal και ήταν η Αριάδνη? Εγώ ξέρω ότι πήγε art σαν Λίνα ...Vip μετά empire, ξανά Vip, τώρα art... Ένα μπάχαλο!!!

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Είσαι σίγουρος ότι πήρες Λίνα από crystal και ήταν η Αριάδνη? Εγώ ξέρω ότι πήγε art σαν Λίνα ...Vip μετά empire, ξανά Vip, τώρα art... Ένα μπάχαλο!!!

το κοριτσι το παιζει σε πολλα ταμπλό ...

Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
13
Like
704
Πόντοι
311
να ρωτησω κατι, διοτι δεν εχω παρει ποτε Τεα...ειναι οντως τοσο κουκλα οσο φαινεται στη φωτο της ?και σε ολα μεσα.. ?

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.059
Πόντοι
1.796
να ρωτησω κατι, διοτι δεν εχω παρει ποτε Τεα...ειναι οντως τοσο κουκλα οσο φαινεται στη φωτο της ?και σε ολα μεσα.. ?

Σου στειλε σέλφι ή επαγγελματική;
Αν σου στειλε σέλφι και σου άρεσε, τι να πω, περι ορέξεως...
Αν σου στειλε επαγγελματική, είναι πιο παχιά κι έχει φορτώσει πράγματα στο πρόσωπο (χείλη, κτλ.)

Πάντως είναι καλή τύπισσα, και φοβερή επαγγελματίας.

Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
13
Like
704
Πόντοι
311
Κούκλα την τεα δεν την λέει ούτε η μάνα της τυπε :cool2: αλλά ΑΝ καταφέρεις και την βρεις αξίζει και με το παραπάνω.
Είναι και καλό παιδί.
τη φοτο στο σαιτ ειδα μονο..διαφερει φανταζομαι δλδ..

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011

Φίλε έχεις πολύ δίκιο, δεν ξαναγράφω τόσο πρωί :glasses:

Λίνα Art εννοώ για να μαστε ξεκάθαροι

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.686
Πόντοι
736
Καλησπερα - Χρόνια Πολλα σε όλους! Στο senses - αν ρωτας για αυτο - η Ριτα ειναι η μακραν πιο ομορφη. Απο εκει προχωραει φραπε ισως και παραπανω η Τζωρτζια και η Αγγελικη. Για Τις αλλες δεν ξερω. Τζωρτζια σιγουρα καλυτερη απο Αγγελικη - ειναι και ευχαριστο τυπάκι!
τη φοτο στο σαιτ ειδα μονο..διαφερει φανταζομαι δλδ..
Επειδή κάπου είχα διαβάσει ότι η τεα δεν προχωράει σε ολοκληρωμένη πράξη, ισχύει; Και που μπορώ να βρω το σάιτ της που λέτε;

Thedildoman

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Like
48
Πόντοι
0
Παιδιά μια σημείωση ότι παρακολουθούνε κι άλλοι το site. Γενικά πρέπει να προσέχουμε τι λέμε

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Επειδή βλέπω ότι γράφονται ονόματα και συγκεκριμένα πράγματα να ξέρετε ότι παρακολουθούν πολλοι το site αυτό μπορώ να πω μόνο

αυτο το ξερουμε φίλος ... χρόνια τωρα και σε όλα τα hot νηματα

sappho

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους και στην ομορφη κοινοτητα του μασαζ κατοικον,ειμαι νεο μελος στο forum αν και το παρακολουθω σιγουρα 2 χρονια .​
Θα αναφερω με την σειρα μου την εμπειρια μου μεχρι στιγμης.(χωρις να γνωριζω τυχον μεταγραφες λογο της απουσιας μου τους last 9 μηνες)​
Πρωτη εμπειρια με Λυδια απο deluxe ( συμπαθιτικη κοπελα ,μασαζ αρκετα μετριο ,υπερβολικα κοινωνικη σε σημειο που δεν χαλαρωνεις, + 20 για φραπε χωρις σουτιεν )​
Δευτερη εμπειρια με Χριστινα απο Velvet ( πολυ αγγαρεια η ολη κατασταση +20 μονο για φραπε , η photo της δν εχει σχεση με την πραγματικοτητα τοσο πολυ,αν και λεπτεπιλεπτο chikaki)​
Τριτη εμπειρια με Νινα απο Αρτ (130 ζητησε για φραπε με καλαμακι ελευθερα πιασιματα και ολα αυτα γυμνη, μασαζ καθολου καλο.Οτιδιποτε παραπανω ειπε μιλαμε για extra λεφτα.)συμπεριφορα αλλοπροσαλλη ,προσωπικα με κουραζει.(ωστοσο πανεμορφο σωμα ,η αληθεια να λεγεται)​
Τεταρτη εμπειρια με Ιννεσα απο Οσμοσε τοτε , μασαζ μετριο προς καλο ,καλαμακι+30 και μπριζολα+ 70 (ομορφη γυναικα και συμπαθιτικη κατε με.)​
Mε την σειρα μου αν και εψαξα αρκετα δεν βρηκα πληροφοριες για την Αννα απο το crystal (ξαν8ια κοπελα,φαινεται αρκετα ομορφη στις photo της)
Και για την Μαριλια απο vip.

οποιαδιποτε πληροφορια 8α την εκτιμουσα :)

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Το ART επικοινωνεί μέσω whatsapp/viber? Γιατί δεν μου το βγάζει στο κιν.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345

Stories

Νέο!