aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Κάτι καλό ξέρω αλλά δεν είναι κοντοπούτανο ,οπότε και δεν στο λέω!γνωρίζει γνωρίζει μαγκες κανεις κανένα καλό κοντοπουτανο για πείτε δώστε τα φώτα σας!!
Κάτι καλό ξέρω αλλά δεν είναι κοντοπούτανο ,οπότε και δεν στο λέω!γνωρίζει γνωρίζει μαγκες κανεις κανένα καλό κοντοπουτανο για πείτε δώστε τα φώτα σας!!
Τώρα όλες αυτές τις πυρκαγιές τις αναφέρεις γιατί ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε ή έτσι για να δημιουργήσεις εντυπώσεις;; Πώς καήκαν δηλαδή οι κοπέλες; Από ποια άποψη;;παει καηκε και η νινα ... οπως εχει καει και η αριαδνη και η αλλη που ειχε αναφερθει παραπανω ότι εδινε τηλ δικο της οπου γουσταρε (σε οποιο πελατη δηλ)
και βεβαια καηκαν και στα γραφεια τους γιατι οπως μπαινει εδώ η χρυσα του vip - και γραφει κιολας το ροστερ της ημερας- ετσι μπαινουν και απο τα άλλα γραφεια ...
Τώρα όλες αυτές τις πυρκαγιές τις αναφέρεις γιατί ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε ή έτσι για να δημιουργήσεις εντυπώσεις;; Πώς καήκαν δηλαδή οι κοπέλες; Από ποια άποψη;;
Πάντα ζητάω τηλέφωνο άμα κάποια μου κάνει εμφανισιακα,από κάποιες το έχω πάρει,βέβαια άμα η τύπισσα δουλεύει πολυ,όπως πχ. Παλιότερα η Ελίνα (στο βελβετ νομιζω ήταν),ή τώρα η Αριάδνη,είναι λαχείο να σου κάτσει να κλείσεις εκτός για να γλυτώσεις το γραφειο..Ότι την συνάντησες εκτός γραφείου ...τόσο απλά
Σιγά να μην κάηκε ρε παιδιά. Δεν ειναι καμμια άβγαλτη, της δουλειάς είναι. Λέτε να μην ξέρει τους κινδύνους του να δίνεις τηλέφωνο σε πελάτες για συνεύρεση εκτός γραφείου;
Αν φοβόταν να μη μαθευτεί παραέξω , δεν θα το έδινε καθόλου.
Φίλε θέλουμε να την δούμε και πως είναι εμφανισιακά. Στην σελίδα τους δεν φαίνεται πουθενά το κορίτσι!!!Ρε παίκτες, τι λινκ; Μπείτε στο αρτμασσαγε .γρ, βρείτε το τηλέφωνο και καλέστε για να κλείσετε την Νίνα.
Στέλνεις viber και σου στέλνουν φωτογραφίες.Φίλε θέλουμε να την δούμε και πως είναι εμφανισιακά. Στην σελίδα τους δεν φαίνεται πουθενά το κορίτσι!!!
Καλομελέτα και έρχεται... Την δόξα πολλοί εμισησαν, το χρήμα ουδείς!!!!έχει σταματήσει η Νινα παιδιά . Λογικό με τοσο ντόρο .
Φυσικά θα επανέλθει, απλά κάποιοι θα περιμένουν την επιστροφή .Καλομελέτα και έρχεται... Την δόξα πολλοί εμισησαν, το χρήμα ουδείς!!!!
Και η Αριάδνη.... Συγχαρητήρια στον ΜΑΛΑΚΑ που δεν σκέφτεται πριν γράψει το οτιδήποτε.έχει σταματήσει η Νινα παιδιά . Λογικό με τοσο ντόρο .
Το πήρα αλλιώς το «κάψιμο» σαν έκφραση. Συγνώμη.παραπανω ρε τυπε δεν εγραψε ο αλλος ενα σεντονι για την νινα ? και σε επομενο μηνυμα δεν εγραψε για αριαδνη και για αλλη μια κοπελα που αφησε να εννοηθεί ότι πήρε τηλ απευθειας ?
εγω δημιουργώ εντυπώσεις ?
και για το πως καηκαν νομιζω το καταλαβαινεις εισαι παλιος εδω μεσα .... και σε σχεση μετα γραφεια που δουλευουν και σε σχεση με τους πελατες
βρηκα και το μνμ
------------------------------------------------------------------------------------
Πάντα ζητάω τηλέφωνο άμα κάποια μου κάνει εμφανισιακα,από κάποιες το έχω πάρει,βέβαια άμα η τύπισσα δουλεύει πολυ,όπως πχ. Παλιότερα η Ελίνα (στο βελβετ νομιζω ήταν),ή τώρα η Αριάδνη,είναι λαχείο να σου κάτσει να κλείσεις εκτός για να γλυτώσεις το γραφειο..
Like Παράθεση Απάντηση
Στο Hermes είπαμε κερνάνε στην ζούλα κανέναν φραπέ όταν, εφόσον, εάν και όποτε.Απο yourmassage και hermes μπορει να μου στειλει καποιος αν ειχε κατι εξτρα;
Ευχαριστω
Στο yourmassage έχει τα πάντα. Έως φουλ. Ρωτάς ευγενικά τηλεφωνήτρια και προχωράς.
Ναι έχει δοκιμαστεί... Εδώ και καιρό βέβαια, στα δεν....Υπάρχει ακόμα;Είσαι σίγουρος ότι στο yourmassage φτανουν έως φουλ;
Είχα διαβάσει ότι είναι στα δεν...
Έχει δοκιμάσει κανείς τη Ναταλί;
Έχω πάρει Τζο πολλές φορές ... τίποτα σκέτο μασάζ. Είχαν μια ελι αλλά έφυγεΣτο Hermes είπαμε κερνάνε στην ζούλα κανέναν φραπέ όταν, εφόσον, εάν και όποτε.
Στο yourmassage έχει τα πάντα. Έως φουλ. Ρωτάς ευγενικά τηλεφωνήτρια και προχωράς.