Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
Ρε παίδες.. Να συντονιστούμε όλοι σε ένα θέμα γιατί μου φαίνεται ότι έχουμε χάσει τη μπάλα... Εγώ ποτέ δεν έκανα περιγραφή για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νίκη joy) πρώτον... Οπότε σίγουρα δεν έχω εμμονή με το ύψος της, αν με ρωτάς και εγώ μετρίου αναστηματος τη θεωρώ... Με εκνεύρισε η εμμονή όλων των υπολοίπων που βγάλανε τις μεζούρες, και το τελικό συμπέρασμα το δικό σου... Για πες μου ρε φιλαράκι γιατί σε πείραξε το δικό μου σχόλιο και όχι όλων αυτών που με υπερβάλοντα ζηλο προσπαθούσαν να δώσουν τις διαστάσεις μιας κοπέλας που δεν είναι καν στο ροστερ του συγκεκριμένου γραφείου?
Παμε παλι… σου απάντησα ηδη σε αυτο που με ρωτησες ( δε θα μαθουμε μαλλον γραμματική αλλα μερική δουλεια στο να αντιλαμβανόμαστε μαλλον χρειαζεται).. θίχτηκες με το σχολιο μου στον aleksandros_k οποτε λογικο να σου απαντήσω… Προσπάθησες κιολας να βγάλεις αθώο και τον gravity και εμενα εμμονικό με τους προμοτορες μαλλον… οποτε ισως λιγο να προσεχεις εσυ τι γραφεις και μετα να απαντάς και να σχολιάζεις…
Και τελος να σου πω οτι απλως απο αυτα που γραφεις κατι δεν μου κολλαει ( πολυ αερα, αρκετές γνώσεις και παρεμβατικότητα παντου ) για ενα τοσο νεο μέλος που εχει παει με 2-3 κοπέλες… κανονικα θα επρεπε να πεις τις εχω παρει ολες … ( τρόπος του λέγειν ειναι και αυτος) …

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Τα έχει γυρίσει όλα... Δεν άφησε και κανένα,οπου παει φεύγει μετά από λίγο...
Το ξερω αυτο.
Απλα τωρα που ηθελα να κανω ενα επαναληπτικο εχει φυγει και απο το joy και ρωταω μπας και ξερει κανεις αν πηγε παλι καπου αλλου ή εκοψε τελειως.

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Ρε παίδες.. Να συντονιστούμε όλοι σε ένα θέμα γιατί μου φαίνεται ότι έχουμε χάσει τη μπάλα... Εγώ ποτέ δεν έκανα περιγραφή για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νίκη joy) πρώτον... Οπότε σίγουρα δεν έχω εμμονή με το ύψος της, αν με ρωτάς και εγώ μετρίου αναστηματος τη θεωρώ... Με εκνεύρισε η εμμονή όλων των υπολοίπων που βγάλανε τις μεζούρες, και το τελικό συμπέρασμα το δικό σου... Για πες μου ρε φιλαράκι γιατί σε πείραξε το δικό μου σχόλιο και όχι όλων αυτών που με υπερβάλοντα ζηλο προσπαθούσαν να δώσουν τις διαστάσεις μιας κοπέλας που δεν είναι καν στο ροστερ του συγκεκριμένου γραφείου?

Που την ειδες ρε τυπε την εμμονη ολων - όπως λες - ? με το υψος της συγκεκριμενης ? .... ένα φυντανι , όπως έγραψα , σε ενα μηνυμα του αναφερθηκε από το πουθενα στην κριτικη που ειχα γραψει για την Νικη , και αμφισβητησε αυτο που εγραψα ότι και καλα ηταν ψεμα ... και οχι μονο αυτο, εγραψε και καποιες αερολογιες οτι ολοι το ιδιο κανουν εδω μεσα και κατι πουτσες μπλε ....
δεν βγηκε καμια μεζουρα βγηκε απλα ενας ακομη τυπος και επιβεβαιωσε αυτο που εγραψα γιατι απλουστατα ειχε δει και αυτος την Νικη ... τωρα εσυ γιατι εκνευριστηκες δεν το καταλαβαινω και δεν με αφορα κιολας ...
Λοιπον επειδη κουρασαμε , αυτο που εχω να πω στα φυντανια που φυτρωνουν εδω σε αυτο το νημα - πραγμα συνηθες γιατι εχει αρκετο ψωμακι εδω μεσα αυτην την περιοδο και ο νοων νοειτο - για να αποδεικνυουν οτι δεν ειναι φυντανια και είναι παιχτες και συναδελφοι , να γραφουν τις κριτικες τους να συμμετεχουν σωστα όπως πρεπει εδω μεσα και να αφησουν τα σχολια τα ειρωνικα και τα γλυψιματα σε παλιους εδω μεσα ....
και παλι ο νοων νοειτο ...

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
Η Μαριλια του VIP είναι η ίδια με αυτη που βλεπω στο Deluxe ή διαφορετικά πρόσωπα?

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Που την ειδες ρε τυπε την εμμονη ολων - όπως λες - ? με το υψος της συγκεκριμενης ? .... ένα φυντανι , όπως έγραψα , σε ενα μηνυμα του αναφερθηκε από το πουθενα στην κριτικη που ειχα γραψει για την Νικη , και αμφισβητησε αυτο που εγραψα ότι και καλα ηταν ψεμα ... και οχι μονο αυτο, εγραψε και καποιες αερολογιες οτι ολοι το ιδιο κανουν εδω μεσα και κατι πουτσες μπλε ....
δεν βγηκε καμια μεζουρα βγηκε απλα ενας ακομη τυπος και επιβεβαιωσε αυτο που εγραψα γιατι απλουστατα ειχε δει και αυτος την Νικη ... τωρα εσυ γιατι εκνευριστηκες δεν το καταλαβαινω και δεν με αφορα κιολας ...
Λοιπον επειδη κουρασαμε , αυτο που εχω να πω στα φυντανια που φυτρωνουν εδω σε αυτο το νημα - πραγμα συνηθες γιατι εχει αρκετο ψωμακι εδω μεσα αυτην την περιοδο και ο νοων νοειτο - για να αποδεικνυουν οτι δεν ειναι φυντανια και είναι παιχτες και συναδελφοι , να γραφουν τις κριτικες τους να συμμετεχουν σωστα όπως πρεπει εδω μεσα και να αφησουν τα σχολια τα ειρωνικα και τα γλυψιματα σε παλιους εδω μεσα ....
Φιλαράκι καλημέρα... Η λέξη "εμμονή" δεν χρησιμοποιήθηκε από εμένα, αν διάβαζες πιο καλά, ίσως και να το είχες δει.. Αλλά από άλλο παίχτη εδώ μέσα στον οποίο απάντησα χρησιμοποιώντας την ίδια έκφραση... Για τα υπόλοιπα δεν έχω να συζητήσω εγώ τουλάχιστον κάτι μαζί σου... Ούτε και για τη Νίκη που ανήκει εδώ και δύο μήνες στο δυναμικό της εταιρείας Velvet...
Υ. Γ Συγνώμη για τη σύντομη απάντηση... Είστε πολυ δε μπορώ να σας κουμαντάρω!!!

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
καλημερα
Φιλαράκι καλημέρα... Η λέξη "εμμονή" δεν χρησιμοποιήθηκε από εμένα, αν διάβαζες πιο καλά, ίσως και να το είχες δει.. Αλλά από άλλο παίχτη εδώ μέσα στον οποίο απάντησα χρησιμοποιώντας την ίδια έκφραση... Για τα υπόλοιπα δεν έχω να συζητήσω εγώ τουλάχιστον κάτι μαζί σου... Ούτε και για τη Νίκη που ανήκει εδώ και δύο μήνες στο δυναμικό της εταιρείας Velvet...
Υ. Γ Συγνώμη για τη σύντομη απάντηση... Είστε πολυ δε μπορώ να σας κουμαντάρω!!!

δεν χρειαζεται να συζητησεις κατι ... τα χεις πει όλα μαν ....

αλλα μαλλον εσυ δεν διαβαζεις καλα και δεν ξερεις τι γραφεις ... δεν ξερω αν καποιος ειπε κατι σε σχεση με εμμονη αλλα παρακατω εσυ γραφεις σωστα? - εγω πανω σε αυτο απαντησα .... μην τα ξαναγραφω

λοιπον ειπαμε κουρασαμε ....
αν θες να προσφερεις στο νημα αναμενουμε τις κριτικες σου καλη συνεχεια .....

Rebel Romeo 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
432
Πόντοι
21
Ευχαριστω για τις συμβουλες παικτες . Η επικοινωνια με οσμοσε πολυ καλη και η μαριαννα εξαιρετικη. Το bodytobody με τρελανε και εγινε χαμος. Πολυ δυνατη. Τωρα βεβαια η μεση διαλυθηκε αλλα δεν περαζει. Ομοιοπαθητικη

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Ηταν καπως ειρωνικό γιατι εχουμε χορτάσει υπερβολες εδω μεσα… τι να σου πω, μπορει να επεσα και εξω …
Αλλα οταν πολλοι βαφτίζουν εδω μεσα το κρέας ψάρι με κανουν λιγο καχύποπτο…
Κατα τα αλλα δεν την ξερω την κοπελα( μονο στην φωτο) αλλα αυτη η εμμονή να την βγάλουμε ψιλή καπως δεν μου κολλάει..

καλημερα

δεν χρειαζεται να συζητησεις κατι ... τα χεις πει όλα μαν ....

αλλα μαλλον εσυ δεν διαβαζεις καλα και δεν ξερεις τι γραφεις ... δεν ξερω αν καποιος ειπε κατι σε σχεση με εμμονη αλλα παρακατω εσυ γραφεις σωστα? - εγω πανω σε αυτο απαντησα .... μην τα ξαναγραφω
Έλα... Χαλάρωσε τα μπουτάκια σου...

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
Εγώ είμαι το φυντάνι? Εσύ το τσακάλι πως καταδεχτηκες να απαντήσεις σε εμένα τον τιποτενιο... Ποιος είσαι εσύ που θα ορίσεις ποιος θα έχει αποψη και ποιος οχι ... Τώρα κατάλαβα όμως τι γίνεται... Έφυγε η πουτανα από το joy σε άλλη εταιρία... Περαστικά σας!

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Κα Χρύσα @vipmassage βγείτε να κάνετε μια ανακοίνωση για τα κορίτσια σας μπας και ησυχάσουμε...
Καμία σωτηρία διαφορετικά!!

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.503
Πόντοι
456
Ευχαριστω για τις συμβουλες παικτες . Η επικοινωνια με οσμοσε πολυ καλη και η μαριαννα εξαιρετικη. Το bodytobody με τρελανε και εγινε χαμος. Πολυ δυνατη. Τωρα βεβαια η μεση διαλυθηκε αλλα δεν περαζει. Ομοιοπαθητικη
Τελικά πόσες φορές μπιστόλιασες και τι σε χρέωσε ?

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
VIP MASSAGE TEAM

698 0 280 270

Χρυση

Αριαδνη

Ελενα

Αναστασια

Μαριλια

Βανεσα

Δεσποινα

Ραφαελα

Μαριλενα

Ζωη

Μονικα

Μελινα

Χρυσα

Κατερινα

Ελενη

www.VipMassage.gr

698 0 280 270

opeokratoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
152
Πόντοι
0
Κάποιος μαλάκας από εδώ μου έστειλε PM να δοκιμάσω την Αντριάννα από Joy και με πήρε στο λαιμό του. Ίσως όμως να μην είναι και τόσο μαλάκας τελικά, γιατί εν τέλει δεν πέρασα άσχημα. :zfuck:

Η πρώτη μου παρατήρηση είναι πώς η κοπέλα είναι παχουλοκομψή και κοντή. Το ακριβώς αντίθετο από το στυλ γυναίκας που με ελκύει, δηλαδή ψηλή και αδύνατη. Αν είχα εικόνα του size της δεν θα την επέλεγα. Δεν λέω πως η κοπέλα δεν είναι όμορφη, αυτά άλλωστε είναι υποκειμενικά, αλλά έχει συγκεκριμένες διαστάσεις, τις οποίες καλό είναι κάποιος να τις γνωρίζει προτού την συναντήσει.

Πριν το ραντεβού μας είχα ήδη κάνει επαγγελματικό μασάζ 60' στο Le Massage ώστε να κάνω απευθείας σύγκριση στα πλαίσια νέου επιστημονικού πειράματος. Με τεράστια έκπληξη, εκεί που περίμενα να έρθω εδώ και να χαβαλεδιάσω με το πόσο κορόιδα είμαστε που μας μπουγελώνουν λάδια οι άσχετες λες και θα μας ρίξουν στο τηγάνι, ενώ σε ένα επαγγελματικό κέντρο κυριολεκτικά τα κορίτσια ιδρώνουν την φανέλα τους για να σου σπάσουν και τον τελευταίο κόμπο... Όλως περιέργως, το μασάζ της Αντριάννας έβγαλε τον λαδερό κόσμο του κατ οίκον ασπροπρόσωπο!

Θεωρώ πώς ήταν από τα πιο καλά χαλαρωτικά κατ οίκον μασάζ που έχω δοκιμάσει. Πέρα από καλή τεχνική και σωστές πιέσεις, το αντιμετώπισε και με σοβαρότητα. Δηλαδή δεν ήταν τσάκα-τσάκα, λίγο πλάτη, λίγο πόδια, καμιά ξώφαλτση στα @@ και άντε γύρνα τώρα μωρό μου (όσες το αντιμετωπίζετε έτσι, ξέρετε καλά ποιες είστε).

Την συμπάθησα. Η συμπεριφορά της θετική αλλά και μετρημένη. Μου έκανε ευχάριστη αντίθεση τόσο με αυτές που στο δεύτερο τρίτο ραντεβού έχουν αρχίσει και σε ερωτεύονται (και καλά) όσο και με τις εντελώς χύμα, που αρχίζουν τις μαλακίες με το καλημέρα, λες και σε γνωρίζουν χρόνια. Με άλλα λόγια, ένιωσα πώς ήταν μία αμιγώς επαγγελματική αλληλεπίδραση, που κατ'εμέ, έτσι πρέπει να είναι ένα κατ οίκον ραντεβού, ασχέτως του αν έχει πικάντικη συνέχεια.

Δεν είχα σκοπό να προχωρήσω σε έξτρα εφόσον είδα πως η κοπέλα δεν μου ταίριαζε εμφανισιακά. Ωστόσο, παλιόπαιδα, προκειμένου να σας ενημερώσω εφ'όλης της ύλης προχώρησα. Για φουλ μου ζήτησε (κατ'όπιν εορτής, ύστερα από δική μου ερώτηση) +20 και μάλιστα με ερωτηματικό, σα να ήταν ανοιχτή και σε διαπραγμάτευση (κουφό!). Προσωπικά έδωσα +30. Θεωρώ για όσους ψάχνουν value for money είναι μία καλή περίπτωση. Όπως και κατά την διάρκεια του μασάζ, έτσι και εδώ, ένιωσα πως προσπάθησε να με κάνει να περάσω όμορφα.

Για να μην το κουράζω άλλο... Η κοπέλα δεν είναι του τύπου μου, κατ' επέκταση δεν θα την δω ξανά. Θεωρώ όμως πώς είναι καλή στην δουλειά της και αξίζει να την δει κάποιος εφόσον του αρέσουν οι τσουπωτές, δεκτικές, κοντορεβυθούλες.

Συνολικά, και βάσει του (αυστηρού) προσωπικού μου γούστου: 5.5/10. Αν κάνουμε κάπως στην άκρη τους πιο υποκειμενικούς παράγοντες, και εστιάσουμε περισσότερο σε συμπεριφορά, μασάζ, διάθεση, σχέση αξίας-τιμής κλπ. θα έλεγα ένα αξιοπρεπέστατο 8/10.

Με αγάπη, ως συνήθως, για όλα τα κορίτσια, όλων των μεγεθών. Διαφωνώ κάθετα με τον κάφρο που πριν λίγες αναρτήσεις έλεγε μία κοπέλα που δεν του άρεσε "πατσαβουρέξ."
ΥΓ. Ο επόμενος που θα μου στείλει PM θα παρακαλούσα να μου προτείνει ψηλή και κοκαλιάρα. :alivedick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom