Φίλε
@alpula χαίρομαι πολύ που εμφανίζεσαι κάπου κάπου με πολύ στοχευμενες και έξυπνες αναρτήσεις... Να σε ενημερώσω λοιπόν από πλευράς μου ότι ξέρω πολύ καλά ότι ο gravity ήταν ξεκάθαρα προμοτορας μαζί με την παρέα του βέβαια, που συνεχίζει να υπάρχει.... Όπως και ο ίδιος, είναι ακόμα εδώ με άλλο κωδικοποιημενο όνομα και άλλο γραφικό και εκφραστικό χαρακτήρα... Όπως επίσης ξέρουμε και ποια γραφεία εξυπηρετεί (εάν δεν είναι δικά του τα γραφεία? λέω εγώ τώρα ο μικρός και ταπεινός καινούργιος χρήστης)Δε μπορώ να δεχτώ όμως να παρουσιαζομαστε όλοι σαν παρεακι του... Δεν έχω κάτι με τους προμοτορες,μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους... έλεγε μέσα σε όλα και αρκετα σωστά.. . Μη μου στερείς όμως το δικαίωμα να λέω κάτι διαφορετικό, όπα... Κάπου όπα!!! Απόψεις θα υπάρχουν πάντα διαφορετικές, γνώμες διαφορετικές, γούστα διαφορετικά, γκόμενές διαφορετικές κλπ λέμε την άποψη μας και ο καθένας πορεύεται όπως θέλει... Σου απαντάω με σεβασμό στο πρόσωπο σου και σε αυτό που αντιπροσωπευεις,είσαι παλιά καραβάνα, σε παρακολουθώ και συμμερίζομαι πολλές φορές την γνώμη σου..