Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (11 μέλη και 43 επισκέπτες)

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
μια χαρά όλα για το πρώτο σκέλος μιας τον ξεσκεπασαμε!
Ναι είμαστε χαρούμενοι, τουλάχιστον όσοι γνωρίζουμε και 5 πράγματα εδώ μέσα.
Όσο για τα υπόλοιπα φυντάνια "φεύγουν" χωρίς κρότο, έννοια σου!
Φίλε @alpula χαίρομαι πολύ που εμφανίζεσαι κάπου κάπου με πολύ στοχευμενες και έξυπνες αναρτήσεις... Να σε ενημερώσω λοιπόν από πλευράς μου ότι ξέρω πολύ καλά ότι ο gravity ήταν ξεκάθαρα προμοτορας μαζί με την παρέα του βέβαια, που συνεχίζει να υπάρχει.... Όπως και ο ίδιος, είναι ακόμα εδώ με άλλο κωδικοποιημενο όνομα και άλλο γραφικό και εκφραστικό χαρακτήρα... Όπως επίσης ξέρουμε και ποια γραφεία εξυπηρετεί (εάν δεν είναι δικά του τα γραφεία? λέω εγώ τώρα ο μικρός και ταπεινός καινούργιος χρήστης)Δε μπορώ να δεχτώ όμως να παρουσιαζομαστε όλοι σαν παρεακι του... Δεν έχω κάτι με τους προμοτορες,μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους... έλεγε μέσα σε όλα και αρκετα σωστά.. . Μη μου στερείς όμως το δικαίωμα να λέω κάτι διαφορετικό, όπα... Κάπου όπα!!! Απόψεις θα υπάρχουν πάντα διαφορετικές, γνώμες διαφορετικές, γούστα διαφορετικά, γκόμενές διαφορετικές κλπ λέμε την άποψη μας και ο καθένας πορεύεται όπως θέλει... Σου απαντάω με σεβασμό στο πρόσωπο σου και σε αυτό που αντιπροσωπευεις,είσαι παλιά καραβάνα, σε παρακολουθώ και συμμερίζομαι πολλές φορές την γνώμη σου..

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.474
Πόντοι
26.236
Φίλε @alpula χαίρομαι πολύ που εμφανίζεσαι κάπου κάπου με πολύ στοχευμενες και έξυπνες αναρτήσεις... Να σε ενημερώσω λοιπόν από πλευράς μου ότι ξέρω πολύ καλά ότι ο gravity ήταν ξεκάθαρα προμοτορας μαζί με την παρέα του βέβαια, που συνεχίζει να υπάρχει.... Όπως και ο ίδιος, είναι ακόμα εδώ με άλλο κωδικοποιημενο όνομα και άλλο γραφικό και εκφραστικό χαρακτήρα... Όπως επίσης ξέρουμε και ποια γραφεία εξυπηρετεί (εάν δεν είναι δικά του τα γραφεία? λέω εγώ τώρα ο μικρός και ταπεινός καινούργιος χρήστης)Δε μπορώ να δεχτώ όμως να παρουσιαζομαστε όλοι σαν παρεακι του... Δεν έχω κάτι με τους προμοτορες,μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους... έλεγε μέσα σε όλα και αρκετα σωστά.. . Μη μου στερείς όμως το δικαίωμα να λέω κάτι διαφορετικό, όπα... Κάπου όπα!!! Απόψεις θα υπάρχουν πάντα διαφορετικές, γνώμες διαφορετικές, γούστα διαφορετικά, γκόμενές διαφορετικές κλπ λέμε την άποψη μας και ο καθένας πορεύεται όπως θέλει... Σου απαντάω με σεβασμό στο πρόσωπο σου και σε αυτό που αντιπροσωπευεις,είσαι παλιά καραβάνα, σε παρακολουθώ και συμμερίζομαι πολλές φορές την γνώμη σου..
Ναι ρε φίλε αλλα αν δεν λες αντρίκια για ποιον κλώνο του λες ειναι σα να μη λες τίποτα . Στείλε σε κάποιον που εμπιστεύεσαι έστω ποιον εννοείς αλλιώς άστο κ μη γράφεις απλά για να γράψεις .

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
τελειωσα με το diamondmassage και ριχνω μαυρο κιολας,ειναι η πολλοστη φορα που προσπαθω να κλεισω με Τεα και δεν μπορεσαν να με εξυπηρετησουν. εχω προσπαθησει στο συνολο 3 με 4 φορες αλλα ποτε ο Γιαννης δε μπορει ποτε ο κωλος του πονει.
το μαυρο που ριχνω ειναι καθαρα προσωπικη μου επιλογη και δεν σημαινει οτι παροτρυνω τα μελη να κανουν το ιδιο,ισα ισα να κανετε το αντιθετο.
και σε μενα το ιδιο επιτηδες το κανουν?

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Ναι ρε φίλε αλλα αν δεν λες αντρίκια για ποιον κλώνο του λες ειναι σα να μη λες τίποτα . Στείλε σε κάποιον που εμπιστεύεσαι έστω ποιον εννοείς αλλιώς άστο κ μη γράφεις απλά για να γράψεις .
Θα σου απαντήσω Μύστη μου... Ετεροχρονισμενα μεν αλλά θα σου απαντήσω. Για την ώρα θα αρκεστώ να πω σε όλους ότι εγώ εδώ μέσα δε μπαίνω για να κάνω τον χωροφυλακα και θα δεχτώ και από κανέναν να μου τον κάνει. Είμαι κάργα μασάζακιας, μπουρδελακιας, πείτε το όπως θέλετε, δε με πειράζει, θέλω να ενημερώνομαι και να ενημερώνω για ότι ξέρω, προσπαθώ να είμαι δίκαιος, ίσως και άδικος κάποιες φορές εν άγνοια μου και όχι εσκεμμένα. Αααα και αυτοί που λείπουν σήμερα να ξέρουν πως λάμπουν δια της απουσίας τους... αυτοί μωρέ που κάνουν τους έξυπνους σε κάθε νέο λογαριασμό. Ξέρουμε ότι παρακολουθείτε...

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.474
Πόντοι
26.236
Θα σου απαντήσω Μύστη μου... Ετεροχρονισμενα μεν αλλά θα σου απαντήσω. Για την ώρα θα αρκεστώ να πω σε όλους ότι εγώ εδώ μέσα δε μπαίνω για να κάνω τον χωροφυλακα και θα δεχτώ και από κανέναν να μου τον κάνει. Είμαι κάργα μασάζακιας, μπουρδελακιας, πείτε το όπως θέλετε, δε με πειράζει, θέλω να ενημερώνομαι και να ενημερώνω για ότι ξέρω, προσπαθώ να είμαι δίκαιος, ίσως και άδικος κάποιες φορές εν άγνοια μου και όχι εσκεμμένα. Αααα και αυτοί που λείπουν σήμερα να ξέρουν πως λάμπουν δια της απουσίας τους... αυτοί μωρέ που κάνουν τους έξυπνους σε κάθε νέο λογαριασμό. Ξέρουμε ότι παρακολουθείτε...
Ναι ρε αγόρι μου αλλα χάνεις το δίκιο σου . Αυτό σου εξηγώ . Κανεις μια παράσταση χωρίς θεατές κ χωρίς εισιτήρια . Λες στον alpula ότι ο τάδε η ο τάδε είναι η δεν είναι προμοτορας χωρίς να το υποστηρίζεις με ντοκουμέντα . Στείλε στον alpula η σε όποιον θες επιχειρήματα χωρίς να δημιουργείς εντυπώσεις στο forum . Αυτό σου εξηγώ .

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Ναι ρε αγόρι μου αλλα χάνεις το δίκιο σου . Αυτό σου εξηγώ . Κανεις μια παράσταση χωρίς θεατές κ χωρίς εισιτήρια . Λες στον alpula ότι ο τάδε η ο τάδε είναι η δεν είναι προμοτορας χωρίς να το υποστηρίζεις με ντοκουμέντα . Στείλε στον alpula η σε όποιον θες επιχειρήματα χωρίς να δημιουργείς εντυπώσεις στο forum . Αυτό σου εξηγώ .
και για τοσο νεος χρηστης,μαλλον πολλα ξερει...ε??? :2funny:

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Ξερει κανεις αν η πρωην Μαργαριτα Joy εχει παρει παλι μεταγραφη για καποιο αλλο γραφειο?

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Είναι ένα γραφείο με 3 άντε 4 κοπέλες απ’όσο έχω καταλάβει… είναι πρακτικά αδύνατο να καλύψει όλη τη ζήτηση… στην τελική μπορεί αυτό να επιζητούν από θέμα μάρκετινκ, η ζήτηση να υπερβαίνει πάντα την προσφορά.

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
Ξερει κανεις αν η πρωην Μαργαριτα Joy εχει παρει παλι μεταγραφη για καποιο αλλο γραφειο?
Τα έχει γυρίσει όλα... Δεν άφησε και κανένα,οπου παει φεύγει μετά από λίγο...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Fuckus

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.243
Πόντοι
8.815
Δεν το ξερω φιλε. Παντως με το συγκεκριμενο γραφειο απορω με τις τοσες καλες κριτικες. Για να μην πω που ειχα κλεισει 10 μερες πριν και μου το ακυρωσαν τη 10η μερα. Ρε μαυρο λεμε.

Mad71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
246
Πόντοι
281
Καλησπέρα έχει πάει κάποιος με Δέσποινα από vip να μιλήσουμε έστω κ pm

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
Ρε bro... Παντού promotion βλέπεις,και πριν λίγο καιρό στον gravity τα ίδια έλεγες... Τώρα ησυχάσατε που δεν υπάρχει? Τον εξαφανισατε... Τώρα υπάρχουν άλλοι? Έλεος σήμερα... Όλη μέρα συζήτηση για ένα ανυπαρκτο πρόσωπο. Δεν υπάρχει Νίκη στο Joy. Τσέκαρε το!!! Ο άλλος την έβαλε και στην Αεροπορία... Φιλε @Alexandros_K πόσο καιρό έχεις να ζητήσεις κοπέλα από Joy? Ούτε και εσύ ξέρεις τι σου γίνεται....Μας τρελανατε όλο το απόγευμα με τις μεζουρες... Είναι δεν είναι.. Κάπου stop!
Ηταν καπως ειρωνικό γιατι εχουμε χορτάσει υπερβολες εδω μεσα… τι να σου πω, μπορει να επεσα και εξω …
Αλλα οταν πολλοι βαφτίζουν εδω μεσα το κρέας ψάρι με κανουν λιγο καχύποπτο…
Κατα τα αλλα δεν την ξερω την κοπελα( μονο στην φωτο) αλλα αυτη η εμμονή να την βγάλουμε ψιλή καπως δεν μου κολλάει..

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
και για τοσο νεος χρηστης,μαλλον πολλα ξερει...ε??? :2funny:
Παρα πολλα…40 μηνυματα μεσα σε ενα μηνα…!!! Αλλα σε καποιο μηνυμα καταθέτει τις εμπειριες του για 2-3 κοπέλες που εχει παρει «Έχω καταθέσει και δυο τρεις εμπειρίες από κορίτσια που δοκίμασα (και όχι από δοκιμές άλλων, όπως κάνετε πολλοί εδώ μέσα...)» δικα του λογια… και ανατρέχεις και βλεπεις οτι τις ξερεις ολες απο παντου…
Τι να πω φωτεινός παντογνώστης ο φιλος μας…

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Ηταν καπως ειρωνικό γιατι εχουμε χορτάσει υπερβολες εδω μεσα… τι να σου πω, μπορει να επεσα και εξω …
Αλλα οταν πολλοι βαφτίζουν εδω μεσα το κρέας ψάρι με κανουν λιγο καχύποπτο…
Κατα τα αλλα δεν την ξερω την κοπελα( μονο στην φωτο) αλλα αυτη η εμμονή να την βγάλουμε ψιλή καπως δεν μου κολλάει..
Ρε παίδες.. Να συντονιστούμε όλοι σε ένα θέμα γιατί μου φαίνεται ότι έχουμε χάσει τη μπάλα... Εγώ ποτέ δεν έκανα περιγραφή για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νίκη joy) πρώτον... Οπότε σίγουρα δεν έχω εμμονή με το ύψος της, αν με ρωτάς και εγώ μετρίου αναστηματος τη θεωρώ... Με εκνεύρισε η εμμονή όλων των υπολοίπων που βγάλανε τις μεζούρες, και το τελικό συμπέρασμα το δικό σου... Για πες μου ρε φιλαράκι γιατί σε πείραξε το δικό μου σχόλιο και όχι όλων αυτών που με υπερβάλοντα ζηλο προσπαθούσαν να δώσουν τις διαστάσεις μιας κοπέλας που δεν είναι καν στο ροστερ του συγκεκριμένου γραφείου?

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Παρα πολλα…40 μηνυματα μεσα σε ενα μηνα…!!! Αλλα σε καποιο μηνυμα καταθέτει τις εμπειριες του για 2-3 κοπέλες που εχει παρει «Έχω καταθέσει και δυο τρεις εμπειρίες από κορίτσια που δοκίμασα (και όχι από δοκιμές άλλων, όπως κάνετε πολλοί εδώ μέσα...)» δικα του λογια… και ανατρέχεις και βλεπεις οτι τις ξερεις ολες απο παντου…
Τι να πω φωτεινός παντογνώστης ο φιλος μας…
Το 2-3 είναι τρόπος έκφρασης, γραφής... Τρόπος του λέγειν κοινώς... Μα καλά σου φαίνομαι από τα λεγόμενα μου να έχω πάει μόνο με 2-3 κοπέλες??? Τουλάχιστον αστείο... Γραμματική θα κάνουμε στο φόρουμ?? Ρεεεεεε συνέλθετε!!!

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
Ρε παίδες.. Να συντονιστούμε όλοι σε ένα θέμα γιατί μου φαίνεται ότι έχουμε χάσει τη μπάλα... Εγώ ποτέ δεν έκανα περιγραφή για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νίκη joy) πρώτον... Οπότε σίγουρα δεν έχω εμμονή με το ύψος της, αν με ρωτάς και εγώ μετρίου αναστηματος τη θεωρώ... Με εκνεύρισε η εμμονή όλων των υπολοίπων που βγάλανε τις μεζούρες, και το τελικό συμπέρασμα το δικό σου... Για πες μου ρε φιλαράκι γιατί σε πείραξε το δικό μου σχόλιο και όχι όλων αυτών που με υπερβάλοντα ζηλο προσπαθούσαν να δώσουν τις διαστάσεις μιας κοπέλας που δεν είναι καν στο ροστερ του συγκεκριμένου γραφείου?
Εγώ έχω την αίσθηση με όλο το σεβασμό, ότι το πρόβλημα σου είναι το γραφείο και όχι η κοπέλα... Δε σου αρέσει που λέμε Νίκη από Joy μάλλον, αυτό σε εκνευρίζει ίσως.. Ίσως! Θέλεις να μας πεις λοιπόν σε ποιο γραφείο εχει πάει?Εμείς ξέραμε ότι είναι στο Joy... Σου ζητάμε συγνώμη γι αυτό.

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.720
Πόντοι
446
Είτε την βλέπετε στο joy είτε την βλέπετε στο deluxe το ίδιο κ το αυτό είναι...το ίδιο γραφείο είναι!

Siskos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
165
Πόντοι
0
Είτε την βλέπετε στο joy είτε την βλέπετε στο deluxe το ίδιο κ το αυτό είναι...το ίδιο γραφείο είναι!
Μην ξεχνάς και το https://yourmassage.gr/ και το Μασάζ κατ οίκον - Αθήνα - Μύκονο - Μασάζ στο σπίτι - Massage Lux και έχω και πληροφορία απο πολύ καλή πηγή ότι έχουν και αλλά 3 γραφεία..παντως σε γενικές γραμμές έχουν δυνατα χαρτια παίζουν καλή μπαλίτσα..

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
Σε κανένα από τα δύο δε την βλέπουμε ... Μη λέμε ότι θέλουμε, γελάει ο κόσμος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom