Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Μακρυα σαχλοκουδουνοlenamprl γνωριζει κανεις κατι δηλωνει massage therapist .....
Μακρυα σαχλοκουδουνοlenamprl γνωριζει κανεις κατι δηλωνει massage therapist .....
Αδερφε της εχω στηλει μνμ στο ινστα κ ουτε καν το εχει διαβάσει , εχεις παει γ μασααζ τι κανει ; Να προσπαθήσω ν ξανα στηλω ;Μακρυα σαχλοκουδουνο
Πάμε πάλι… μασάζ στο σπίτι με σεξ είναι call girl.
Χαλασε το μασαζ κατοικον από πελατες που τα θελουν ολα στο πιάτο και γεμισαμε γραφεία κολ γκερλ,Στο ότι το μασάζ κατ’οίκον έχει χαλάσει ναι συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Βέβαια ο πελάτης διαμορφώνει την αγορά συνήθως… οπότε ίσως χάλασαν σε μεγάλο βαθμό γιατί και οι απαιτήσεις μας «χάλασαν»… Στην άποψή σου για την αλλαγή ονόματος του νήματος διαφωνώ, για τους λόγους που προ-ανέφερα.
Ε ναι ρε ggary1000 όπως τα λες είναι τα πράγματα… όπως τα λες!Χαλασε το μασαζ κατοικον από πελατες που τα θελουν ολα στο πιάτο και γεμισαμε γραφεία κολ γκερλ,
προμοτορες και αγαπουληδες.
Εχω ξοδεψει πραγματικα παρα πολλες δεκαδες χιλιαδες ευρω τα τελευταια χρονια και καποιοι θελουν εκεί που εγω χαλασα χρονο και χρήμα για να ξεκλειδωσω γκομενες από σαιτ που ειναι και καλα στα ΔΕΝ , το μονο ΔΕΝ ειναι οτι δεν υπαρχουν ΔΕΝ - ολα εχουν τον τροπο τους.
Και υπάρχουν τυποι που θελουν να τους πω ποια κανει τι και πως θα γινει να τη φανε με τη μια και με λίγα χρήματα.
Να μην πω σε ποσους ανοιξα τα ματια και το παιζουν τωρα ηδημονες... Κλαίω
Παίξτε καλυτερα τζοκερ μάγκες οι κοπελες που ειναι "πραιζ" δεν ειναι κορόιδα, θα το δωσουν εκει που θελουν και το θελω τους εχει πολλες παράμετρους.
Δεν καθοντε ολες σε όλους, η μετα ιδια χρηματα η στις ίδιες φορές αλλά αυτη ειναι η ιντριγκα και η ομορφιά του σπορ.
Πρεπει να αλλαξει κατι στο νημα και οχι μονο να επιστρεψει στο παλιο του ονομα αλλα να φυγουν ολα τα στοιχεια που χαλασαν το θρεντ.
Γειά σου και εσενα... Έχουμε άλλα εσύ ποιος είσαι που ρωτάς? Έκανες σήμερα προφίλ για να μάθεις για Ζωή από (Velvet)?γεια σας παιδες
εχει κανεις γνωση για λαδοκορη απο βελβετ
με το ονομα ζωη ?
φαινεται ωραιο τεμαχιο
Σε αυτό απαντούσαΔυστυχώς αυτό είναι θέμα … αλλά κοίταξε να βρεις την χρυσή τομή γιατί η Χρυσή είναι πολύ καλή και είναι κρίμα να μην την γνωρίσεις . Ζήτησε μήπως
μπορεί κάποια ημέρα μα ξεκινήσει νωρίτερα και να συμπέσουν οι χρόνοι σας
Ετεροχρονισμενα καταθέτω εμπειρία με Μιλανα απο delux. Ραντεβού πριβε μεταμόρφωσης. Κοριτσαρος θα έλεγα με αρκετά καλό μασάζ. Στα παρακάτω ωραία πιπα ακα κ γλύψιμο παντού. Αξίζει το κορίτσι.
Πόσο ετεροχρονισμένα ; Γιατί από το Νοέμβριο του 21 και μετά τουλάχιστον όσοι έχουν σχολιάσει δημοσίως εδώ, έχουν πάρει μόνο μασάζ...Ετεροχρονισμενα καταθέτω εμπειρία με Μιλανα απο delux. Ραντεβού πριβε μεταμόρφωσης. Κοριτσαρος θα έλεγα με αρκετά καλό μασάζ. Στα παρακάτω ωραία πιπα ακα κ γλύψιμο παντού. Αξίζει το κορίτσι.
Προς αποκατάσταση, μου απάντησαν έστω και αργά και με εξυπηρέτησαν. Κλείστηκε ραντεβού στις ώρες που μπορούσα. Θα αναφέρω λεπτομέρειες μετά ...Βάσει αυτού που μου έγραψες φίλε, ρώτησα στο viber την Παρασκευή. Μου είπαν να ξαναρωτήσω από Δευτέρα. Ρώτησα και σήμερα 2 φορές μέσα στην ημέρα και ακόμα είμαι στην αναμονή..Θα περιμένω 2-3 μέρες και θα ψαχτω άλλου..
Νομίζω ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε ότι δεν προσφέρει τουλάχιστον φραπέ ,βέβαια επειδή την παίρνω σχετικά συχνά θάλεγα ότι στα ''παραπάνω ''-γδύσιμο,χέρι κλπ- είναι με τις μέρες της ,πληροφορίες για καλαμάκι μου είχαν αναφερθεί ινμποξ αλλά δημόσια η αναφορά του φίλου είναι η μοναδική !Πόσο ετεροχρονισμένα ; Γιατί από το Νοέμβριο του 21 και μετά τουλάχιστον όσοι έχουν σχολιάσει δημοσίως εδώ, έχουν πάρει μόνο μασάζ...
Δεν τα βλεπει μαλλον αλλα και να τα δει σου λεει 30 ευρω θεραπευτικο τηλ δε δινει και ειναι ολο κλεισμενηΑδερφε της εχω στηλει μνμ στο ινστα κ ουτε καν το εχει διαβάσει , εχεις παει γ μασααζ τι κανει ; Να προσπαθήσω ν ξανα στηλω ;
Ποσο πηγε το μαλλιΕτεροχρονισμενα καταθέτω εμπειρία με Μιλανα απο delux. Ραντεβού πριβε μεταμόρφωσης. Κοριτσαρος θα έλεγα με αρκετά καλό μασάζ. Στα παρακάτω ωραία πιπα ακα κ γλύψιμο παντού. Αξίζει το κορίτσι.
γεια σας παιδες
εχει κανεις γνωση για λαδοκορη απο βελβετ
με το ονομα ζωη ?
φαινεται ωραιο τεμαχιο
Γειά σου και εσενα... Έχουμε άλλα εσύ ποιος είσαι που ρωτάς? Έκανες σήμερα προφίλ για να μάθεις για Ζωή από (Velvet)?
Νεραιδα το παει το γραμμα κανονικαΝέο μέλος και άμεση κατάθεση καλών κορασίδων :
Χάνα deluxe : γλυκό πρόσωπο , ωραίο μασάζ με υπονοούμενα για επόμενη φορά κλπ
Χρυσή vip: πολύ ψηλή για τα γούστα μου αλλά το κορίτσι άψογη σε όλα της . Με καλό σεξ κ συμετοχή.
Νικόλ osmose : όχι μασάζ , απλά τα υπόλοιπα . Ήταν η καύλα της στιγμής .
Ερώτηση για Λίνα , Βίκυ, Μαριέτα , Ράνια που φαίνονται αξιόλογες από Empire
Νεράιδα 1234 και ζουζουνιτσα Instagram χωρίς γραφείο ( υποθέτω )
Και
Αφροδίτη joy
Ξέρει κανείς για τις παραπάνω ;