Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (6 μέλη και 49 επισκέπτες)

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ

ΜΑΡΙΛΙΑ

ΡΑΦΑΕΛΑ

ΑΝΝΑ

ΣΜΑΡΑΓΔΑ

ΔΑΝΑΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΜΟΝΙΚΑ

VIP MASSAGE
698 0 280 270

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

14:00 - 01:00
ΚΥΡΙΑΚΗ : 15:00 - 01:00

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
325
Πόντοι
2.287
Πάμε πάλι… μασάζ στο σπίτι με σεξ είναι call girl.
Στο ότι το μασάζ κατ’οίκον έχει χαλάσει ναι συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Βέβαια ο πελάτης διαμορφώνει την αγορά συνήθως… οπότε ίσως χάλασαν σε μεγάλο βαθμό γιατί και οι απαιτήσεις μας «χάλασαν»… Στην άποψή σου για την αλλαγή ονόματος του νήματος διαφωνώ, για τους λόγους που προ-ανέφερα.
Χαλασε το μασαζ κατοικον από πελατες που τα θελουν ολα στο πιάτο και γεμισαμε γραφεία κολ γκερλ,
προμοτορες και αγαπουληδες.
Εχω ξοδεψει πραγματικα παρα πολλες δεκαδες χιλιαδες ευρω τα τελευταια χρονια και καποιοι θελουν εκεί που εγω χαλασα χρονο και χρήμα για να ξεκλειδωσω γκομενες από σαιτ που ειναι και καλα στα ΔΕΝ , το μονο ΔΕΝ ειναι οτι δεν υπαρχουν ΔΕΝ - ολα εχουν τον τροπο τους.
Και υπάρχουν τυποι που θελουν να τους πω ποια κανει τι και πως θα γινει να τη φανε με τη μια και με λίγα χρήματα.
Να μην πω σε ποσους ανοιξα τα ματια και το παιζουν τωρα ηδημονες... Κλαίω :)
Παίξτε καλυτερα τζοκερ μάγκες οι κοπελες που ειναι "πραιζ" δεν ειναι κορόιδα, θα το δωσουν εκει που θελουν και το θελω τους εχει πολλες παράμετρους.
Δεν καθοντε ολες σε όλους, η μετα ιδια χρηματα η στις ίδιες φορές αλλά αυτη ειναι η ιντριγκα και η ομορφιά του σπορ.
Πρεπει να αλλαξει κατι στο νημα και οχι μονο να επιστρεψει στο παλιο του ονομα αλλα να φυγουν ολα τα στοιχεια που χαλασαν το θρεντ.

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Χαλασε το μασαζ κατοικον από πελατες που τα θελουν ολα στο πιάτο και γεμισαμε γραφεία κολ γκερλ,
προμοτορες και αγαπουληδες.
Εχω ξοδεψει πραγματικα παρα πολλες δεκαδες χιλιαδες ευρω τα τελευταια χρονια και καποιοι θελουν εκεί που εγω χαλασα χρονο και χρήμα για να ξεκλειδωσω γκομενες από σαιτ που ειναι και καλα στα ΔΕΝ , το μονο ΔΕΝ ειναι οτι δεν υπαρχουν ΔΕΝ - ολα εχουν τον τροπο τους.
Και υπάρχουν τυποι που θελουν να τους πω ποια κανει τι και πως θα γινει να τη φανε με τη μια και με λίγα χρήματα.
Να μην πω σε ποσους ανοιξα τα ματια και το παιζουν τωρα ηδημονες... Κλαίω :)
Παίξτε καλυτερα τζοκερ μάγκες οι κοπελες που ειναι "πραιζ" δεν ειναι κορόιδα, θα το δωσουν εκει που θελουν και το θελω τους εχει πολλες παράμετρους.
Δεν καθοντε ολες σε όλους, η μετα ιδια χρηματα η στις ίδιες φορές αλλά αυτη ειναι η ιντριγκα και η ομορφιά του σπορ.
Πρεπει να αλλαξει κατι στο νημα και οχι μονο να επιστρεψει στο παλιο του ονομα αλλα να φυγουν ολα τα στοιχεια που χαλασαν το θρεντ.
Ε ναι ρε ggary1000 όπως τα λες είναι τα πράγματα… όπως τα λες!

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Παίδες... Καταθέτω δύο εμπειρίες τελευταίων ημερών προς γνώση και αποφυγή καταστάσεων.
Μαρια (Velvet) απέχει πολύ από τη φωτογραφία, καταγωγή Βουλγαρία (λέει) πολλά τατουάζ στο σώμα, κακές υπηρεσίες για τις οποίες ζήτησε να πληρωθεί προκαταβολικά, μπαίνοντας στο δωμ δλδ. Την κράτησα 40 λεπτά και την έδιωξα αφού ενημέρωσα το γραφείο της.

Ντινα (Joy) Εμφανισιμη θα έλεγα γυναίκα(όχι σαν την φωτογραφία που στέλνουν). Αρνητική σε πολλά τα οποία θα προσπερνουσα αν είχε τουλάχιστον γνώσεις μασάζ αλλά ούτε αυτές έχει. Έληξε άδοξα η συνέδρια σε λιγότερο από μια ώρα.

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
μαγκες η ισμηνη απο vip , εχει σταματησει η εχει παρει μεταγραφη? εχεις κανεις ιδέα?

• Like
Αντιδράσεις: velis8

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
γεια σας παιδες
εχει κανεις γνωση για λαδοκορη απο βελβετ
με το ονομα ζωη ?
φαινεται ωραιο τεμαχιο
Γειά σου και εσενα... Έχουμε άλλα εσύ ποιος είσαι που ρωτάς? Έκανες σήμερα προφίλ για να μάθεις για Ζωή από (Velvet)?

Μουρατος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
271
Πόντοι
21
Ετεροχρονισμενα καταθέτω εμπειρία με Μιλανα απο delux. Ραντεβού πριβε μεταμόρφωσης. Κοριτσαρος θα έλεγα με αρκετά καλό μασάζ. Στα παρακάτω ωραία πιπα ακα κ γλύψιμο παντού. Αξίζει το κορίτσι.

Serpiko1980

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
153
Πόντοι
0
Βάσει αυτού που μου έγραψες φίλε, ρώτησα στο viber την Παρασκευή. Μου είπαν να ξαναρωτήσω από Δευτέρα. Ρώτησα και σήμερα 2 φορές μέσα στην ημέρα και ακόμα είμαι στην αναμονή..Θα περιμένω 2-3 μέρες και θα ψαχτω άλλου..

Serpiko1980

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
153
Πόντοι
0
Δυστυχώς αυτό είναι θέμα … αλλά κοίταξε να βρεις την χρυσή τομή γιατί η Χρυσή είναι πολύ καλή και είναι κρίμα να μην την γνωρίσεις . Ζήτησε μήπως
μπορεί κάποια ημέρα μα ξεκινήσει νωρίτερα και να συμπέσουν οι χρόνοι σας
Σε αυτό απαντούσα

erotic rise

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Ετεροχρονισμενα καταθέτω εμπειρία με Μιλανα απο delux. Ραντεβού πριβε μεταμόρφωσης. Κοριτσαρος θα έλεγα με αρκετά καλό μασάζ. Στα παρακάτω ωραία πιπα ακα κ γλύψιμο παντού. Αξίζει το κορίτσι.

Πόσο ετεροχρονισμένα ; Γιατί από το Νοέμβριο του 21 και μετά τουλάχιστον όσοι έχουν σχολιάσει δημοσίως εδώ, έχουν πάρει μόνο μασάζ...

Serpiko1980

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
153
Πόντοι
0
Βάσει αυτού που μου έγραψες φίλε, ρώτησα στο viber την Παρασκευή. Μου είπαν να ξαναρωτήσω από Δευτέρα. Ρώτησα και σήμερα 2 φορές μέσα στην ημέρα και ακόμα είμαι στην αναμονή..Θα περιμένω 2-3 μέρες και θα ψαχτω άλλου..
Προς αποκατάσταση, μου απάντησαν έστω και αργά και με εξυπηρέτησαν. Κλείστηκε ραντεβού στις ώρες που μπορούσα. Θα αναφέρω λεπτομέρειες μετά ...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Πόσο ετεροχρονισμένα ; Γιατί από το Νοέμβριο του 21 και μετά τουλάχιστον όσοι έχουν σχολιάσει δημοσίως εδώ, έχουν πάρει μόνο μασάζ...
Νομίζω ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε ότι δεν προσφέρει τουλάχιστον φραπέ ,βέβαια επειδή την παίρνω σχετικά συχνά θάλεγα ότι στα ''παραπάνω ''-γδύσιμο,χέρι κλπ- είναι με τις μέρες της ,πληροφορίες για καλαμάκι μου είχαν αναφερθεί ινμποξ αλλά δημόσια η αναφορά του φίλου είναι η μοναδική !

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Αδερφε της εχω στηλει μνμ στο ινστα κ ουτε καν το εχει διαβάσει , εχεις παει γ μασααζ τι κανει ; Να προσπαθήσω ν ξανα στηλω ;
Δεν τα βλεπει μαλλον αλλα και να τα δει σου λεει 30 ευρω θεραπευτικο τηλ δε δινει και ειναι ολο κλεισμενη
Τσαμπα χρονος

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Ποσο πηγε το μαλλι

Soldier1985

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Νέο μέλος και άμεση κατάθεση καλών κορασίδων :

Χάνα deluxe : γλυκό πρόσωπο , ωραίο μασάζ με υπονοούμενα για επόμενη φορά κλπ

Χρυσή vip: πολύ ψηλή για τα γούστα μου αλλά το κορίτσι άψογη σε όλα της . Με καλό σεξ κ συμετοχή.

Νικόλ osmose : όχι μασάζ , απλά τα υπόλοιπα . Ήταν η καύλα της στιγμής .

Ερώτηση για Λίνα , Βίκυ, Μαριέτα , Ράνια που φαίνονται αξιόλογες από Empire

Νεράιδα 1234 και ζουζουνιτσα Instagram χωρίς γραφείο ( υποθέτω )

Και

Αφροδίτη joy

Ξέρει κανείς για τις παραπάνω ;

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
ρωταει ο τυπος με εγγραφη 6/3/22
γεια σας παιδες
εχει κανεις γνωση για λαδοκορη απο βελβετ
με το ονομα ζωη ?
φαινεται ωραιο τεμαχιο

και απανταει ο τυπος με εγγραφη 11/3/22
Γειά σου και εσενα... Έχουμε άλλα εσύ ποιος είσαι που ρωτάς? Έκανες σήμερα προφίλ για να μάθεις για Ζωή από (Velvet)?

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

αθανατο bou

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Νέο μέλος και άμεση κατάθεση καλών κορασίδων :

Χάνα deluxe : γλυκό πρόσωπο , ωραίο μασάζ με υπονοούμενα για επόμενη φορά κλπ

Χρυσή vip: πολύ ψηλή για τα γούστα μου αλλά το κορίτσι άψογη σε όλα της . Με καλό σεξ κ συμετοχή.

Νικόλ osmose : όχι μασάζ , απλά τα υπόλοιπα . Ήταν η καύλα της στιγμής .

Ερώτηση για Λίνα , Βίκυ, Μαριέτα , Ράνια που φαίνονται αξιόλογες από Empire

Νεράιδα 1234 και ζουζουνιτσα Instagram χωρίς γραφείο ( υποθέτω )

Και

Αφροδίτη joy

Ξέρει κανείς για τις παραπάνω ;
Νεραιδα το παει το γραμμα κανονικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom