Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Στο ότι το μασάζ κατ’οίκον έχει χαλάσει ναι συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Βέβαια ο πελάτης διαμορφώνει την αγορά συνήθως… οπότε ίσως χάλασαν σε μεγάλο βαθμό γιατί και οι απαιτήσεις μας «χάλασαν»… Στην άποψή σου για την αλλαγή ονόματος του νήματος διαφωνώ, για τους λόγους που προ-ανέφερα.
Σεβαστή η άποψη σου... κρατάει ο καθένας τη δική του άποψη και συνεχίζουμε…

• Like
Αντιδράσεις: cursed

ace of spades 123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
313
Πόντοι
20
oxi ρε φιλαρακι δεν ειναι ετσι ... ντε καια καλα δηλ ολες αυτες που προοχωρανε ειναι κολ γκιρλ ? δεν ειναι ... οχι ολες τουλαχιστον οσες εχω γνωρισει εγω ...
Αχ,βρε φίλε μου... αυτά είναι μόνο στο μυαλό μας, η κοπέλα που θα αρχίσει τα έξτρα (φραπέ), είναι εν δυνάμει call girl....οι ανάγκες τους και το εύκολο χρήμα καθορίζουν το χρόνο που θα παρέχει φουλ υπηρεσίες....στην αρχή δειλά και επιλεκτικά...μετά γενικά σ όλους!! είναι σκληρή η δουλειά αυτή!!
Γίνονται μηχανές ! όλες!στο μυαλό μας είναι ότι μας ξεχώρισαν και ότι το κάνουν μόνο μαζί μας

• Like

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Αχ,βρε φίλε μου... αυτά είναι μόνο στο μυαλό μας, η κοπέλα που θα αρχίσει τα έξτρα (φραπέ), είναι εν δυνάμει call girl....οι ανάγκες τους και το εύκολο χρήμα καθορίζουν το χρόνο που θα παρέχει φουλ υπηρεσίες....στην αρχή δειλά και επιλεκτικά...μετά γενικά σ όλους!! είναι σκληρή η δουλειά αυτή!!
Γίνονται μηχανές ! όλες!στο μυαλό μας είναι ότι μας ξεχώρισαν και ότι το κάνουν μόνο μαζί μας

απο αυτο που εγραψα αυτο καταλαβες εσυ? οτι εχω αυταπατες οτι μερικες κανουν μονο μαζι μου εξτρα ? ... αυτο που εγραψα , για εμενα ως εννοια του κολ γκερλ δεν το αντιπροσωπευουν αρκετες απο τις κοπελες που εχουν προχωρησει μαζι μου ....
απλα πραγματα και ας μην το συνεχισουμε γιατι σπαμαρουμε και κουραζουμε και το νημα αδελφε ...

ace of spades 123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
313
Πόντοι
20
απο αυτο που εγραψα αυτο καταλαβες εσυ? οτι εχω αυταπατες οτι μερικες κανουν μονο μαζι μου εξτρα ? ... αυτο που εγραψα , για εμενα ως εννοια του κολ γκερλ δεν το αντιπροσωπευουν αρκετες απο τις κοπελες που εχουν προχωρησει μαζι μου ....
απλα πραγματα και ας μην το συνεχισουμε γιατι σπαμαρουμε και κουραζουμε και το νημα αδελφε ...
Έχεις δίκιο αδελφέ μου...όλα αυτά είναι θεωρητικά... εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε για όλες τις κοπέλες είναι να τις σεβόμαστε και να τις αναγνωρίζουμε στο δύσκολο χώρο που βρίσκονται

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Έχεις δίκιο αδελφέ μου...όλα αυτά είναι θεωρητικά... εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε για όλες τις κοπέλες είναι να τις σεβόμαστε και να τις αναγνωρίζουμε στο δύσκολο χώρο που βρίσκονται

ενταξει το συνεχιζεις και ειρωνευεσαι τωρα αλλα δεν θα μπω στο τρυπακι ... εχεις να δωσεις ινφο για κανενα κολ γκιρλ που ειδες τελευταια η εισαι εδω μεσα για τις θεωριες σου και εσυ ?

ace of spades 123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
313
Πόντοι
20
ενταξει το συνεχιζεις και ειρωνευεσαι τωρα αλλα δεν θα μπω στο τρυπακι ... εχεις να δωσεις ινφο για κανενα κολ γκιρλ που ειδες τελευταια η εισαι εδω μεσα για τις θεωριες σου και εσυ ?
Συγνωμη αν το πήρες για ειρωνεία...ήταν ειλικρινή σχόλιο! όσον αφορά για κάποια πρόταση... αποφεύγω, γιατί ,πρώτον απογοητεύτηκα από το φόρουμ,με τις αλληλοκατηγορίες για promotion και δεύτερον, είμαι καινούργιος στο χώρο και ψάχνουμαι ακόμη. Θα επανέλθω όμως!!

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Μόλις τελείωσε άδοξα ένα ραντεβού από Empire. Ήρθε η κοπέλα και είχε ξεχάσει το λάδι της. Το ξενοδοχείο δεν είχε προφανώς. Οπότε πολύ ωραία και καλά αποφασίσαμε να ακυρώσουμε το ραντεβού. Έλα όμως που το γραφείο πήρε να κάνει παράπονα και καταλήξαμε πως εγώ φταίω και με έβαλαν στη μαύρη λίστα!!!
Μαύρο λοιπόν και σ’αυτό το γραφείο!!
Πως απέκτησαν τέτοιο υφάκι ρε παλικάρια αυτά τα μαγαζιά;;; Εμείς δεν είμαστε οι πελάτες ή έχω καταλάβει κάτι λάθος;;

Χαχαχαχαχαχαχα θα πεθάνω ρε!

Πως κατέληξαν πως εσύ φταις;

Επίσης μπορείς να αναφέρεις το όνομα της ιδιοφυίας;

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Καλησπέρα στην παρέα. Επιστροφή μετά από μικρή αποχή. Πρωινή ενημέρωση από όλα τα γραφεία και έχω φτιάξει την λίστα μου για πειραματισμούς.

- Μαριάννα από Osmose
- Αννίτα από Art
- Αλεξάνδρα από Crystal

Μόλις γίνουν οι πειραματισμοί θα επιστρέψω με κριτικές. Αν κάποιος συναγωνιστής έχει εμπειρία με καμία μου λέτε (μπας και γλιτώσουμε κανά κακό)

greeneyes1977

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2022
Like
12
Πόντοι
0

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Μόλις τελείωσε άδοξα ένα ραντεβού από Empire. Ήρθε η κοπέλα και είχε ξεχάσει το λάδι της. Το ξενοδοχείο δεν είχε προφανώς. Οπότε πολύ ωραία και καλά αποφασίσαμε να ακυρώσουμε το ραντεβού. Έλα όμως που το γραφείο πήρε να κάνει παράπονα και καταλήξαμε πως εγώ φταίω και με έβαλαν στη μαύρη λίστα!!!
Πως απέκτησαν τέτοιο υφάκι ρε παλικάρια αυτά τα μαγαζιά;;; Εμείς δεν είμαστε οι πελάτες ή έχω καταλάβει κάτι λάθος;;
Τι λε ρε φιλε τρ νταξη έλεος ,,, να σ πω να φανταστώ ηρθε απευθείας γ το β μέρος τον εχτρα ε ; Με ποια κοπελα αν επιτρέπετε ;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
πάντα είχε υφάκι το συγκεκριμένο "μαγαζί"

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Φταις εσύ γιατί δεν είχες μαζί σου λάδι ?? Ας πήγαινε το κορίτσι έξω από τον χώρο που βρεθήκατε να αγοράσει ένα baby oil …όλο και κάποιο φαρμακείο , mini market θα είχε κοντά . Για να μην πάει χαμένη η συνάντηση σας .

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Φταις εσύ γιατί δεν είχες μαζί σου λάδι ?? Ας πήγαινε το κορίτσι έξω από τον χώρο που βρεθήκατε να αγοράσει ένα baby oil …όλο και κάποιο φαρμακείο , mini market θα είχε κοντά . Για να μην πάει χαμένη η συνάντηση σας .
Φαντάζομαι (ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω) πως αστειεύεσαι έτσι;;;
Ξενοδοχείο παραλιακής μόνο πιάτσα κάνεις εκεί κοντά…

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Φαντάζομαι (ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω) πως αστειεύεσαι έτσι;;;
Ξενοδοχείο παραλιακής μόνο πιάτσα κάνεις εκεί κοντά…
Σίγουρα αστείο ήταν εκ μέρους μου ! Αφού ήταν και παραλιακή , δύσκολη φάση

• Like
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
γιατί πρώτη φορά βλέπεις γραφεία να είναι "αδελφάκια"
Όχι , πολλάκις το έχω δει και συνεχίζουν ακάθεκτοι … τα ονόματα μπερδεύουν όταν δεν βάζουν φωτογραφίες στις σελίδες τους , αλλά μόνο Viber

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Όχι , πολλάκις το έχω δει και συνεχίζουν ακάθεκτοι … τα ονόματα μπερδεύουν όταν δεν βάζουν φωτογραφίες στις σελίδες τους , αλλά μόνο Viber
το deluxe με lux,yours, joy απο την άλλη βλέπουμε τελευταία αλλαξοκωλίες με vip & osmsoe, το empire με prive, baby κτλ...
Γενικότερα το μασάζ και τα γραφεία αυτά χάνουν πελάτες αντί να βρίσκουν, πέφτει πείνα!

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
το deluxe με lux,yours, joy απο την άλλη βλέπουμε τελευταία αλλαξοκωλίες με vip & osmsoe, το empire με price, baby κτλ...
Γενικότερα το μασάζ και τα γραφεία αυτά χάνουν πελάτες αντί να βρίσκουν, πέφτει πείνα!
Κινήσεις απελπισίας δηλαδή ??
Πολλοί φαντάζομαι ότι διαπιστώνουν ότι το επίπεδο στο κατ ‘ οίκον έχει πέσει πολύ … αναφορές ελάχιστες και αυτές μπερδεμένες με τα ονόματα , τα γραφεία , τα κορίτσια με τις υπηρεσίες τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom