Σεβαστή η άποψη σου... κρατάει ο καθένας τη δική του άποψη και συνεχίζουμε…Στο ότι το μασάζ κατ’οίκον έχει χαλάσει ναι συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Βέβαια ο πελάτης διαμορφώνει την αγορά συνήθως… οπότε ίσως χάλασαν σε μεγάλο βαθμό γιατί και οι απαιτήσεις μας «χάλασαν»… Στην άποψή σου για την αλλαγή ονόματος του νήματος διαφωνώ, για τους λόγους που προ-ανέφερα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
ace of spades 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
Αχ,βρε φίλε μου... αυτά είναι μόνο στο μυαλό μας, η κοπέλα που θα αρχίσει τα έξτρα (φραπέ), είναι εν δυνάμει call girl....οι ανάγκες τους και το εύκολο χρήμα καθορίζουν το χρόνο που θα παρέχει φουλ υπηρεσίες....στην αρχή δειλά και επιλεκτικά...μετά γενικά σ όλους!! είναι σκληρή η δουλειά αυτή!!oxi ρε φιλαρακι δεν ειναι ετσι ... ντε καια καλα δηλ ολες αυτες που προοχωρανε ειναι κολ γκιρλ ? δεν ειναι ... οχι ολες τουλαχιστον οσες εχω γνωρισει εγω ...
Γίνονται μηχανές ! όλες!στο μυαλό μας είναι ότι μας ξεχώρισαν και ότι το κάνουν μόνο μαζί μας
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Αχ,βρε φίλε μου... αυτά είναι μόνο στο μυαλό μας, η κοπέλα που θα αρχίσει τα έξτρα (φραπέ), είναι εν δυνάμει call girl....οι ανάγκες τους και το εύκολο χρήμα καθορίζουν το χρόνο που θα παρέχει φουλ υπηρεσίες....στην αρχή δειλά και επιλεκτικά...μετά γενικά σ όλους!! είναι σκληρή η δουλειά αυτή!!
Γίνονται μηχανές ! όλες!στο μυαλό μας είναι ότι μας ξεχώρισαν και ότι το κάνουν μόνο μαζί μας
απο αυτο που εγραψα αυτο καταλαβες εσυ? οτι εχω αυταπατες οτι μερικες κανουν μονο μαζι μου εξτρα ? ... αυτο που εγραψα , για εμενα ως εννοια του κολ γκερλ δεν το αντιπροσωπευουν αρκετες απο τις κοπελες που εχουν προχωρησει μαζι μου ....
απλα πραγματα και ας μην το συνεχισουμε γιατι σπαμαρουμε και κουραζουμε και το νημα αδελφε ...
ace of spades 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
Έχεις δίκιο αδελφέ μου...όλα αυτά είναι θεωρητικά... εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε για όλες τις κοπέλες είναι να τις σεβόμαστε και να τις αναγνωρίζουμε στο δύσκολο χώρο που βρίσκονταιαπο αυτο που εγραψα αυτο καταλαβες εσυ? οτι εχω αυταπατες οτι μερικες κανουν μονο μαζι μου εξτρα ? ... αυτο που εγραψα , για εμενα ως εννοια του κολ γκερλ δεν το αντιπροσωπευουν αρκετες απο τις κοπελες που εχουν προχωρησει μαζι μου ....
απλα πραγματα και ας μην το συνεχισουμε γιατι σπαμαρουμε και κουραζουμε και το νημα αδελφε ...
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Έχεις δίκιο αδελφέ μου...όλα αυτά είναι θεωρητικά... εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε για όλες τις κοπέλες είναι να τις σεβόμαστε και να τις αναγνωρίζουμε στο δύσκολο χώρο που βρίσκονται
ενταξει το συνεχιζεις και ειρωνευεσαι τωρα αλλα δεν θα μπω στο τρυπακι ... εχεις να δωσεις ινφο για κανενα κολ γκιρλ που ειδες τελευταια η εισαι εδω μεσα για τις θεωριες σου και εσυ ?
ace of spades 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
Συγνωμη αν το πήρες για ειρωνεία...ήταν ειλικρινή σχόλιο! όσον αφορά για κάποια πρόταση... αποφεύγω, γιατί ,πρώτον απογοητεύτηκα από το φόρουμ,με τις αλληλοκατηγορίες για promotion και δεύτερον, είμαι καινούργιος στο χώρο και ψάχνουμαι ακόμη. Θα επανέλθω όμως!!ενταξει το συνεχιζεις και ειρωνευεσαι τωρα αλλα δεν θα μπω στο τρυπακι ... εχεις να δωσεις ινφο για κανενα κολ γκιρλ που ειδες τελευταια η εισαι εδω μεσα για τις θεωριες σου και εσυ ?
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
Μόλις τελείωσε άδοξα ένα ραντεβού από Empire. Ήρθε η κοπέλα και είχε ξεχάσει το λάδι της. Το ξενοδοχείο δεν είχε προφανώς. Οπότε πολύ ωραία και καλά αποφασίσαμε να ακυρώσουμε το ραντεβού. Έλα όμως που το γραφείο πήρε να κάνει παράπονα και καταλήξαμε πως εγώ φταίω και με έβαλαν στη μαύρη λίστα!!!
Μαύρο λοιπόν και σ’αυτό το γραφείο!!
Πως απέκτησαν τέτοιο υφάκι ρε παλικάρια αυτά τα μαγαζιά;;; Εμείς δεν είμαστε οι πελάτες ή έχω καταλάβει κάτι λάθος;;
Χαχαχαχαχαχαχα θα πεθάνω ρε!
Πως κατέληξαν πως εσύ φταις;
Επίσης μπορείς να αναφέρεις το όνομα της ιδιοφυίας;
Καλησπέρα στην παρέα. Επιστροφή μετά από μικρή αποχή. Πρωινή ενημέρωση από όλα τα γραφεία και έχω φτιάξει την λίστα μου για πειραματισμούς.
- Μαριάννα από Osmose
- Αννίτα από Art
- Αλεξάνδρα από Crystal
Μόλις γίνουν οι πειραματισμοί θα επιστρέψω με κριτικές. Αν κάποιος συναγωνιστής έχει εμπειρία με καμία μου λέτε (μπας και γλιτώσουμε κανά κακό)
- Μαριάννα από Osmose
- Αννίτα από Art
- Αλεξάνδρα από Crystal
Μόλις γίνουν οι πειραματισμοί θα επιστρέψω με κριτικές. Αν κάποιος συναγωνιστής έχει εμπειρία με καμία μου λέτε (μπας και γλιτώσουμε κανά κακό)
greeneyes1977
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ!Αξίζει !!! Τα υπόλοιπα θα τα συμφωνήσεις με τη Μαριάννα,δεν υπάρχει ταρίφα. Αλλάζουν το κοστολόγιο από τη μια μέρα στην άλλη.
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Τι λε ρε φιλε τρ νταξη έλεος ,,, να σ πω να φανταστώ ηρθε απευθείας γ το β μέρος τον εχτρα ε ; Με ποια κοπελα αν επιτρέπετε ;Μόλις τελείωσε άδοξα ένα ραντεβού από Empire. Ήρθε η κοπέλα και είχε ξεχάσει το λάδι της. Το ξενοδοχείο δεν είχε προφανώς. Οπότε πολύ ωραία και καλά αποφασίσαμε να ακυρώσουμε το ραντεβού. Έλα όμως που το γραφείο πήρε να κάνει παράπονα και καταλήξαμε πως εγώ φταίω και με έβαλαν στη μαύρη λίστα!!!
Πως απέκτησαν τέτοιο υφάκι ρε παλικάρια αυτά τα μαγαζιά;;; Εμείς δεν είμαστε οι πελάτες ή έχω καταλάβει κάτι λάθος;;
Το ξαναλέω για αποφυγή παρεξηγήσεων Empire - Βάλια (ή Νέλα) δεν κάνει έξτρα. Τουλάχιστον σε μένα.
Από viber μοιάζει Empire-Βάλια να είναι Crystal-Αλεξάνδρα
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
πάντα είχε υφάκι το συγκεκριμένο "μαγαζί"Μόλις τελείωσε άδοξα ένα ραντεβού από Empire. Ήρθε η κοπέλα και είχε ξεχάσει το λάδι της. Το ξενοδοχείο δεν είχε προφανώς. Οπότε πολύ ωραία και καλά αποφασίσαμε να ακυρώσουμε το ραντεβού. Έλα όμως που το γραφείο πήρε να κάνει παράπονα και καταλήξαμε πως εγώ φταίω και με έβαλαν στη μαύρη λίστα!!!
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Φταις εσύ γιατί δεν είχες μαζί σου λάδι ?? Ας πήγαινε το κορίτσι έξω από τον χώρο που βρεθήκατε να αγοράσει ένα baby oil …όλο και κάποιο φαρμακείο , mini market θα είχε κοντά . Για να μην πάει χαμένη η συνάντηση σας .Μόλις τελείωσε άδοξα ένα ραντεβού από Empire. Ήρθε η κοπέλα και είχε ξεχάσει το λάδι της. Το ξενοδοχείο δεν είχε προφανώς. Οπότε πολύ ωραία και καλά αποφασίσαμε να ακυρώσουμε το ραντεβού. Έλα όμως που το γραφείο πήρε να κάνει παράπονα και καταλήξαμε πως εγώ φταίω και με έβαλαν στη μαύρη λίστα!!!
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
λίγο μπερδεμένα τα διαβάζω …Από viber μοιάζει Empire-Βάλια να είναι Crystal-Αλεξάνδρα
Φαντάζομαι (ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω) πως αστειεύεσαι έτσι;;;Φταις εσύ γιατί δεν είχες μαζί σου λάδι ?? Ας πήγαινε το κορίτσι έξω από τον χώρο που βρεθήκατε να αγοράσει ένα baby oil …όλο και κάποιο φαρμακείο , mini market θα είχε κοντά . Για να μην πάει χαμένη η συνάντηση σας .
Ξενοδοχείο παραλιακής μόνο πιάτσα κάνεις εκεί κοντά…
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
γιατί πρώτη φορά βλέπεις γραφεία να είναι "αδελφάκια"λίγο μπερδεμένα τα διαβάζω …
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Σίγουρα αστείο ήταν εκ μέρους μου ! Αφού ήταν και παραλιακή , δύσκολη φάσηΦαντάζομαι (ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω) πως αστειεύεσαι έτσι;;;
Ξενοδοχείο παραλιακής μόνο πιάτσα κάνεις εκεί κοντά…
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Όχι , πολλάκις το έχω δει και συνεχίζουν ακάθεκτοι … τα ονόματα μπερδεύουν όταν δεν βάζουν φωτογραφίες στις σελίδες τους , αλλά μόνο Viberγιατί πρώτη φορά βλέπεις γραφεία να είναι "αδελφάκια"
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
το deluxe με lux,yours, joy απο την άλλη βλέπουμε τελευταία αλλαξοκωλίες με vip & osmsoe, το empire με prive, baby κτλ...Όχι , πολλάκις το έχω δει και συνεχίζουν ακάθεκτοι … τα ονόματα μπερδεύουν όταν δεν βάζουν φωτογραφίες στις σελίδες τους , αλλά μόνο Viber
Γενικότερα το μασάζ και τα γραφεία αυτά χάνουν πελάτες αντί να βρίσκουν, πέφτει πείνα!
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Κινήσεις απελπισίας δηλαδή ??το deluxe με lux,yours, joy απο την άλλη βλέπουμε τελευταία αλλαξοκωλίες με vip & osmsoe, το empire με price, baby κτλ...
Γενικότερα το μασάζ και τα γραφεία αυτά χάνουν πελάτες αντί να βρίσκουν, πέφτει πείνα!
Πολλοί φαντάζομαι ότι διαπιστώνουν ότι το επίπεδο στο κατ ‘ οίκον έχει πέσει πολύ … αναφορές ελάχιστες και αυτές μπερδεμένες με τα ονόματα , τα γραφεία , τα κορίτσια με τις υπηρεσίες τους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις