Δεν είμαι μόνο εγώ που πιστεύω ότι τα πράγματα στο μασάζ κατ οίκον έχουν αλλάξει-χαλάσει… φυσικά και θα πω την άποψη μου και θα εκφράσω την απογοήτευση μου μπας και ξυπνήσουν μερική και συμβάλουν στην επιστροφή καλών παλιών εποχών. Επίσης διαφωνώ ότι δεν είναι call girl οι κοπέλες που στέλνουν πολλά κατ οίκον site..απλά τις βαφτίζουν μασέζ… μην μου πεις ότι εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτόΤα μαγαζιά για τα οποία αναφερόμαστε εδώ μέσα πλασάρονται ως μασάζ κατ’οίκον… όμως δεν προσφέρουν μόνο μασάζ!! Προσφέρουν σε μεγάλο βαθμό κι άλλες υπηρεσίες, σεξουαλικού περιεχομένου, από μαλακία μέχρι σεξ. Δεν είναι call girl οι κοπέλες που στέλνουν τα μαγαζιά, είναι ένα υβρίδιο αν θες… η κάθε μία είναι διατεθημένη να προσφέρει άλλες υπηρεσίες. Το ότι εσένα δε σου αρέσει το που έχει καταντήσει το νήμα, γιατί σε προτρέπει να παραπονιέσαι και όχι να ανοίξεις νέο θέμα με τα δικά σου μέτρα και σταθμά;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Η ειδοποιός διαφορά - θάλεγε ένας ακριβολόγος επιστήμονας !- αυτού εδώ του νήματος από ότιδήποτε άλλο εδώ μέσα σε αυτό το φόρουμ , είναι ότι δεν έχει στάνταρ υπηρεσίες.Η οποιαδήποτε ακόμη και εαν έχει πηδηχτεί με όλους σε κάποιον μπορεί να αρνηθεί ,αλλά και το αντίθετο, έχει τύχει να πάρω ''πράγματα'' από κάνα δυό για τις οποίες ποτέ δεν αναφέρθηκε κάτι παρόμοιο μην σας πω ότι για την μία ούτε καν φραπεδάκι . Αυτή η ασάφεια εξιτάρει κάποιους και μένα βέβαια. Οταν γίνουν όλα ''ίσιωμα'' άντε γεια!
Τελευταία τροποποίηση:
ace of spades 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
Συμφωνώ στα περισσότερα! Η μόνη διαφοροποίηση μου είναι όσον αφορά το κορίτσι της διπλανής πόρτας...και εξηγουμαι,από την στιγμή που λόγω ανάγκης , αρχίζει τις "παραχωρήσεις' , γίνεται εν δυνάμει call girl! Είναι θέμα χρόνου και "ανάγκης" στο κατά πόσο γρήγορα θα προχωρήσει. Ίσως αρχίσει από τα soft γραφεία,μετά θα αρχίσει επιλεκτικά να προχωράει παρακάτω ...Αργά ή γρήγορα θα ενσωματωθεί στο σύστημα....όσον αφορά τη "χημεία", μάλλον είναι δική μας επινόηση , ώστε να έχουμε την ψευδαίσθηση του "κατακτητή"Φίλε μου υπάρχει ξεκάθαρα η επιθυμία για μασάζ από κορίτσι της διπλανής πόρτας και ότι προκύψει και αν προκύψει… όλα τα υπόλοιπα τα στανταράκια εμένα προσωπικά δεν μου λένε κάτι γιατί αν ήθελα στανταράκι και απλά να γαμήσω θα απευθυνόμουν σε call girl καθώς και τα ίδια λεφτά θα έδινα και καλύτερο μουνί θα γαμούσα. Το νήμα πρέπει ξανά να μετονομαστεί σε μασάζ κατ οίκον και οποιοδήποτε συζήτηση για “στανταράκι” δεν θα πρέπει να έχει χώρο εδώ. Έχουμε μπερδέψει το μασάζ κατ οίκον με το call girl κατ οίκον και απορώ πως κάποιοι επιλέγουν call girl από γραφείο μασάζ ενώ από γραφείο call girl θα γαμούσαν καλύτερο μουνί. Δυστυχώς φαίνεται πως υπάρχει ζήτηση από τέτοιους τύπους και για αυτό έχουν χαλάσει σχεδόν όλα τα site μασάζ…
Η κοπέλα που αρχίζει τα έξτρα , γίνεται ψυχρή επαγγελματίας.
greeneyes1977
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα φιλε μου. Σκεφτομαι να την κλεισω για αυριο που θα ειμαι Αθηνα. Αξιζει? Και ποσο ειναι τα εξτρα?δοκιμη μαριαννα απο οσμοσε η κοπελα ειναι αυτο που βλεπεις στην φωτο πολυ ξανθια βυζαρες καμπυλωτη βγαζει γουστα .....απο μασαζ με το ζορι πιανει την βαση στο β μερος πτυχιουχος..
εχω δοκιμασει.μασαζ παρα πολυ καλο ,αρκετη ωρα και σε ολο το σωμα,μεχρι πατουσες.τωρα στο αλλο μενου ειναι βαση γουστου.μιλφ κατηγορια προς γκιλφ.ικανοποιητικη ως προς αδειασμα.οχι αποκρουστικη αλλα οχι που θα σου μεινει αξεχαστη.χαλαρη μεση κατασταση.Μαγκες καλησπερα. Εχει δοκιμασει κανεις Χρυσα απο VIP manager να μας πει εντυπωσεις;
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
παίδες η Αντζελίνα από οσμοζ δεν είναι στις θεραπευτριες ούτε στο ντελουξ που είπε συναγωνιστής ..... Παρακαλώ την πληροφόρηση σας
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Καμια εμπειρία να μοιραστούμε καποιος ν πει ;
Ωρα να σας πως τι εχω δοκιμάσει :
Μαριάνα βελβετ :
Καμια σχεση το τι ηρθε με την φωτογραφία η κοπελα μ εκανε μασαζ με το Στινγκ κ το κολάν μεχρι τ γόνατα και χωρίς σουτιέν μονο μ τον επεξε κ εχυσα τι της ελεγα γ παραπάνω ηταν στα δεν οχι οτι δεν γούσταρε αλα μαλον οχι κ απο το πρωτο ραντεβου
Χαρα απο κρυσταλ :
Ωραίο σωματάκι φτάσαμε στο φουλ εύκολα βασικά για αυτο ήρθε
Αννα απο βελβετ :
Νταξη η ανουλα ειναι γαματη δεδομένο οτι ξεκινήσαμε απο σεχ περασα τελεια κ δεν ηταν η πρώτη φορα αλα η Τρίτη φορα μαζι της
Ωραια κοπελα ωραίο σώμα καλο σεχακι
Ζέτα απο κρυσταλ :
Βυζαρες αλα ηθελε εχτρα και εν τέλη τν επεξα μόνος μ κ εχυσα δεν ηθελα κ πολη με αυτές τις βυζαρες που ειχε .
Αυτα απο μενα μυστες μ
Ωρα να σας πως τι εχω δοκιμάσει :
Μαριάνα βελβετ :
Καμια σχεση το τι ηρθε με την φωτογραφία η κοπελα μ εκανε μασαζ με το Στινγκ κ το κολάν μεχρι τ γόνατα και χωρίς σουτιέν μονο μ τον επεξε κ εχυσα τι της ελεγα γ παραπάνω ηταν στα δεν οχι οτι δεν γούσταρε αλα μαλον οχι κ απο το πρωτο ραντεβου
Χαρα απο κρυσταλ :
Ωραίο σωματάκι φτάσαμε στο φουλ εύκολα βασικά για αυτο ήρθε
Αννα απο βελβετ :
Νταξη η ανουλα ειναι γαματη δεδομένο οτι ξεκινήσαμε απο σεχ περασα τελεια κ δεν ηταν η πρώτη φορα αλα η Τρίτη φορα μαζι της
Ωραια κοπελα ωραίο σώμα καλο σεχακι
Ζέτα απο κρυσταλ :
Βυζαρες αλα ηθελε εχτρα και εν τέλη τν επεξα μόνος μ κ εχυσα δεν ηθελα κ πολη με αυτές τις βυζαρες που ειχε .
Αυτα απο μενα μυστες μ
Spyroslibe10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Ρε φίλε @mariosr125 λίγο περίεργα δε μας τα λες...? Από τις 17 Μαρτίου που πήρες Μαριάννα από Velvet (+φραπέ και τίποτα άλλο όπως είπες) έρχεσαι στις 19 Μαρτίου να μας πεις ότι την ξανά πήρες αλλά μετανοιωσες... Και σήμερα πάλι 31 Μαρτίου ότι την ξανά πήρες αλλά δεν είχε σχέση με την φωτογραφία... Ποιον κοροϊδεύεις? Η απλά θέλεις να δημιουργείται μια άσκοπη κατάσταση γύρω από το όνομα της... Προμοτορες της δεκάρας!!!
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Α ειχα γράψει γ Μαριάνα σωστός , οχι δεν την ξαναπηρα απο τοτεΡε φίλε λίγο περίεργα δε μας τα λες...? Από τις 17 Μαρτίου που πήρες Μαριάννα από Velvet (+φραπέ και τίποτα άλλο όπως είπες) έρχεσαι στις 19 Μαρτίου να μας πεις ότι την ξανά πήρες αλλά μετανοιωσες... Και σήμερα πάλι 31 Μαρτίου ότι την ξανά πήρες αλλά δεν είχε σχέση με την φωτογραφία... Ποιον κοροϊδεύεις? Η απλά θέλεις να δημιουργείται μια άσκοπη κατάσταση γύρω από το όνομα της... Προμοτορες της δεκάρας!!!
Spyroslibe10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Αξίζει !!! Τα υπόλοιπα θα τα συμφωνήσεις με τη Μαριάννα,δεν υπάρχει ταρίφα. Αλλάζουν το κοστολόγιο από τη μια μέρα στην άλλη.Καλησπερα φιλε μου. Σκεφτομαι να την κλεισω για αυριο που θα ειμαι Αθηνα. Αξιζει? Και ποσο ειναι τα εξτρα?
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Το οτι σχολίασα τη κοπελα στης 19 οπως λες δεν σημαίνει οτι εκανα δεύτερο ραντεβου απλα συμφώνησα σε κάποιο σχόλιο , και επίσης έγραψα τρ σύνολο γ κάποιες κοπελες ενα μυαλο εχουμε την επομενη φορα θα κρατάω ιστορικό μην επαναλαμβάνομαι γ την ιδια κοπελα ,Ρε φίλε @mariosr125 λίγο περίεργα δε μας τα λες...? Από τις 17 Μαρτίου που πήρες Μαριάννα από Velvet (+φραπέ και τίποτα άλλο όπως είπες) έρχεσαι στις 19 Μαρτίου να μας πεις ότι την ξανά πήρες αλλά μετανοιωσες... Και σήμερα πάλι 31 Μαρτίου ότι την ξανά πήρες αλλά δεν είχε σχέση με την φωτογραφία... Ποιον κοροϊδεύεις? Η απλά θέλεις να δημιουργείται μια άσκοπη κατάσταση γύρω από το όνομα της... Προμοτορες της δεκάρας!!!
Επίσης το σχόλιο σ : Προμοτορες της δεκάρας!!! Με ενόχλησε γτ δεν εχω δίξει ποτε κατι τέτοιο κ ειμαι μέλος απο το 2014 οχι απο το 2022 …….
Φιλικά σ απαντάω πάντα …..
Και συγνώμη αν σε ενόχλησε η κριτική μ γ τν Μαριάνα γτ καταλαβα οτι ενοχλήθηκες
Spyroslibe10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις πόσα προφίλ υπάρχουν φτιαγμένα εδώ και χρόνια που όμως προμοταρουν... Η ημερομηνία σας δίνει το δικαίωμα να γράφετε ότι μπούρδα θέλετε... Εγώ προσωπικά με τη Μαριάννα πέρασα καλά, αλλά το ανέφερα μια φορά... Δε γραφω κάθε τρεις μέρες τα ίδια πράγματα... Δίνεις την αίσθηση ότι θες να διαφημίσεις... Μπορεί και όχι αλλά αυτό μας δίνεις να καταλάβουμε.Το οτι σχολίασα τη κοπελα στης 19 οπως λες δεν σημαίνει οτι εκανα δεύτερο ραντεβου απλα συμφώνησα σε κάποιο σχόλιο , και επίσης έγραψα τρ σύνολο γ κάποιες κοπελες ενα μυαλο εχουμε την επομενη φορα θα κρατάω ιστορικό μην επαναλαμβάνομαι γ την ιδια κοπελα ,
Επίσης το σχόλιο σ : Προμοτορες της δεκάρας!!! Με ενόχλησε γτ δεν εχω δίξει ποτε κατι τέτοιο κ ειμαι μέλος απο το 2014 οχι απο το 2022 …….
Φιλικά σ απαντάω πάντα …..
Και συγνώμη αν σε ενόχλησε η κριτική μ γ τν Μαριάνα γτ καταλαβα οτι ενοχλήθηκες
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Δλδ σ έδωσα την αίσθηση οτι θελω ν διαφημίσω θετικά την Μαριάνα ;Ξέρεις πόσα προφίλ μπορώ να σου πω φτιαγμένα εδώ και χρόνια που όμως προμοταρουν... Η ημερομηνία σας δίνει το δικαίωμα να γράφετε ότι μπούρδα θέλετε... Εγώ προσωπικά με τη Μαριάννα πέρασα καλά, αλλά το ανέφερα μια φορά... Δε γραφω κάθε τρεις μέρες τα ίδια πράγματα... Δίνεις την αίσθηση ότι θες να διαφημίσεις... Μπορεί και όχι αλλά αυτό μας δίνεις να καταλάβουμε.
Spyroslibe10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι και η δυσφήμιση εδώ μέσα για κάποιες κοπέλες είναι διαφήμιση.... Μόνες τους μπαίνουν με ψεύτικα προφίλ και κράζουν τους εαυτούς τους... Τι μου λες τώρα... Δεν έχω προσωπικά μαζί σου, δε σε ξέρω δε με ξέρεις αλλά έχει παραγίνει το κακό...Δλδ σ έδωσα την αίσθηση οτι θελω ν διαφημίσω θετικά την Μαριάνα ;
Στο ότι το μασάζ κατ’οίκον έχει χαλάσει ναι συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Βέβαια ο πελάτης διαμορφώνει την αγορά συνήθως… οπότε ίσως χάλασαν σε μεγάλο βαθμό γιατί και οι απαιτήσεις μας «χάλασαν»… Στην άποψή σου για την αλλαγή ονόματος του νήματος διαφωνώ, για τους λόγους που προ-ανέφερα.Δεν είμαι μόνο εγώ που πιστεύω ότι τα πράγματα στο μασάζ κατ οίκον έχουν αλλάξει-χαλάσει… φυσικά και θα πω την άποψη μου και θα εκφράσω την απογοήτευση μου μπας και ξυπνήσουν μερική και συμβάλουν στην επιστροφή καλών παλιών εποχών. Επίσης διαφωνώ ότι δεν είναι call girl οι κοπέλες που στέλνουν πολλά κατ οίκον site..απλά τις βαφτίζουν μασέζ… μην μου πεις ότι εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
-------------------------------------------------------------------------
VIP MASSAGE
-----------------------------------------------------------------------
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / VIBER
698 0 280 270
--------------------------------------------------------------------
BODY TO BODY MASSAGE
60 ΛΕΠΤΑ 70 ΕΥΡΩ
90 ΛΕΠΤΑ 90 ΕΥΡΩ
----------------------------------------------------------------------
TANTRA MASSAGE
60 ΛΕΠΤΑ 70 ΕΥΡΩ
90 ΛΕΠΤΑ 90 ΕΥΡΩ
-------------------------------------------------------------------------
VIP MASSAGE
-----------------------------------------------------------------------
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / VIBER
698 0 280 270
--------------------------------------------------------------------
BODY TO BODY MASSAGE
60 ΛΕΠΤΑ 70 ΕΥΡΩ
90 ΛΕΠΤΑ 90 ΕΥΡΩ
----------------------------------------------------------------------
TANTRA MASSAGE
60 ΛΕΠΤΑ 70 ΕΥΡΩ
90 ΛΕΠΤΑ 90 ΕΥΡΩ
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Πάμε πάλι… μασάζ στο σπίτι με σεξ είναι call girl.
oxi ρε φιλαρακι δεν ειναι ετσι ... ντε καια καλα δηλ ολες αυτες που προοχωρανε ειναι κολ γκιρλ ? δεν ειναι ... οχι ολες τουλαχιστον οσες εχω γνωρισει εγω ...
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ
VIP MASSAGE
698 0 280 270
-------------------------------------------------
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ VIP MASSAGE
ΜΑΡΙΛΙΑ
ΜΟΝΙΚΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΣΜΑΡΑΓΔΑ
ΡΑΦΑΕΛΑ
ΔΑΝΑΗ
VIP MASSAGE
698 0 280 270
-------------------------------------------------
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ VIP MASSAGE
ΜΑΡΙΛΙΑ
ΜΟΝΙΚΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΣΜΑΡΑΓΔΑ
ΡΑΦΑΕΛΑ
ΔΑΝΑΗ
Αν κάποια είναι στανταράκι για μπριζόλα και με όλους είναι call girl ρε φίλε.oxi ρε φιλαρακι δεν ειναι ετσι ... ντε καια καλα δηλ ολες αυτες που προοχωρανε ειναι κολ γκιρλ ? δεν ειναι ... οχι ολες τουλαχιστον οσες εχω γνωρισει εγω ...
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
σε αυτο ναι συμφωνω ...Αν κάποια είναι στανταράκι για μπριζόλα και με όλους είναι call girl ρε φίλε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις