Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Τα μαγαζιά για τα οποία αναφερόμαστε εδώ μέσα πλασάρονται ως μασάζ κατ’οίκον… όμως δεν προσφέρουν μόνο μασάζ!! Προσφέρουν σε μεγάλο βαθμό κι άλλες υπηρεσίες, σεξουαλικού περιεχομένου, από μαλακία μέχρι σεξ. Δεν είναι call girl οι κοπέλες που στέλνουν τα μαγαζιά, είναι ένα υβρίδιο αν θες… η κάθε μία είναι διατεθημένη να προσφέρει άλλες υπηρεσίες. Το ότι εσένα δε σου αρέσει το που έχει καταντήσει το νήμα, γιατί σε προτρέπει να παραπονιέσαι και όχι να ανοίξεις νέο θέμα με τα δικά σου μέτρα και σταθμά;;
Δεν είμαι μόνο εγώ που πιστεύω ότι τα πράγματα στο μασάζ κατ οίκον έχουν αλλάξει-χαλάσει… φυσικά και θα πω την άποψη μου και θα εκφράσω την απογοήτευση μου μπας και ξυπνήσουν μερική και συμβάλουν στην επιστροφή καλών παλιών εποχών. Επίσης διαφωνώ ότι δεν είναι call girl οι κοπέλες που στέλνουν πολλά κατ οίκον site..απλά τις βαφτίζουν μασέζ… μην μου πεις ότι εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Η ειδοποιός διαφορά - θάλεγε ένας ακριβολόγος επιστήμονας !- αυτού εδώ του νήματος από ότιδήποτε άλλο εδώ μέσα σε αυτό το φόρουμ , είναι ότι δεν έχει στάνταρ υπηρεσίες.Η οποιαδήποτε ακόμη και εαν έχει πηδηχτεί με όλους σε κάποιον μπορεί να αρνηθεί ,αλλά και το αντίθετο, έχει τύχει να πάρω ''πράγματα'' από κάνα δυό για τις οποίες ποτέ δεν αναφέρθηκε κάτι παρόμοιο μην σας πω ότι για την μία ούτε καν φραπεδάκι . Αυτή η ασάφεια εξιτάρει κάποιους και μένα βέβαια. Οταν γίνουν όλα ''ίσιωμα'' άντε γεια!

Τελευταία τροποποίηση:

ace of spades 123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
313
Πόντοι
20
Φίλε μου υπάρχει ξεκάθαρα η επιθυμία για μασάζ από κορίτσι της διπλανής πόρτας και ότι προκύψει και αν προκύψει… όλα τα υπόλοιπα τα στανταράκια εμένα προσωπικά δεν μου λένε κάτι γιατί αν ήθελα στανταράκι και απλά να γαμήσω θα απευθυνόμουν σε call girl καθώς και τα ίδια λεφτά θα έδινα και καλύτερο μουνί θα γαμούσα. Το νήμα πρέπει ξανά να μετονομαστεί σε μασάζ κατ οίκον και οποιοδήποτε συζήτηση για “στανταράκι” δεν θα πρέπει να έχει χώρο εδώ. Έχουμε μπερδέψει το μασάζ κατ οίκον με το call girl κατ οίκον και απορώ πως κάποιοι επιλέγουν call girl από γραφείο μασάζ ενώ από γραφείο call girl θα γαμούσαν καλύτερο μουνί. Δυστυχώς φαίνεται πως υπάρχει ζήτηση από τέτοιους τύπους και για αυτό έχουν χαλάσει σχεδόν όλα τα site μασάζ…
Συμφωνώ στα περισσότερα! Η μόνη διαφοροποίηση μου είναι όσον αφορά το κορίτσι της διπλανής πόρτας...και εξηγουμαι,από την στιγμή που λόγω ανάγκης , αρχίζει τις "παραχωρήσεις' , γίνεται εν δυνάμει call girl! Είναι θέμα χρόνου και "ανάγκης" στο κατά πόσο γρήγορα θα προχωρήσει. Ίσως αρχίσει από τα soft γραφεία,μετά θα αρχίσει επιλεκτικά να προχωράει παρακάτω ...Αργά ή γρήγορα θα ενσωματωθεί στο σύστημα....όσον αφορά τη "χημεία", μάλλον είναι δική μας επινόηση , ώστε να έχουμε την ψευδαίσθηση του "κατακτητή"
Η κοπέλα που αρχίζει τα έξτρα , γίνεται ψυχρή επαγγελματίας.

greeneyes1977

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2022
Like
12
Πόντοι
0
δοκιμη μαριαννα απο οσμοσε η κοπελα ειναι αυτο που βλεπεις στην φωτο πολυ ξανθια βυζαρες καμπυλωτη βγαζει γουστα .....απο μασαζ με το ζορι πιανει την βαση στο β μερος πτυχιουχος..
Καλησπερα φιλε μου. Σκεφτομαι να την κλεισω για αυριο που θα ειμαι Αθηνα. Αξιζει? Και ποσο ειναι τα εξτρα?

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Μαγκες καλησπερα. Εχει δοκιμασει κανεις Χρυσα απο VIP manager να μας πει εντυπωσεις;
εχω δοκιμασει.μασαζ παρα πολυ καλο ,αρκετη ωρα και σε ολο το σωμα,μεχρι πατουσες.τωρα στο αλλο μενου ειναι βαση γουστου.μιλφ κατηγορια προς γκιλφ.ικανοποιητικη ως προς αδειασμα.οχι αποκρουστικη αλλα οχι που θα σου μεινει αξεχαστη.χαλαρη μεση κατασταση.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
παίδες η Αντζελίνα από οσμοζ δεν είναι στις θεραπευτριες ούτε στο ντελουξ που είπε συναγωνιστής ..... Παρακαλώ την πληροφόρηση σας

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Καμια εμπειρία να μοιραστούμε καποιος ν πει ;

Ωρα να σας πως τι εχω δοκιμάσει :

Μαριάνα βελβετ :
Καμια σχεση το τι ηρθε με την φωτογραφία η κοπελα μ εκανε μασαζ με το Στινγκ κ το κολάν μεχρι τ γόνατα και χωρίς σουτιέν μονο μ τον επεξε κ εχυσα τι της ελεγα γ παραπάνω ηταν στα δεν οχι οτι δεν γούσταρε αλα μαλον οχι κ απο το πρωτο ραντεβου

Χαρα απο κρυσταλ :
Ωραίο σωματάκι φτάσαμε στο φουλ εύκολα βασικά για αυτο ήρθε

Αννα απο βελβετ :
Νταξη η ανουλα ειναι γαματη δεδομένο οτι ξεκινήσαμε απο σεχ περασα τελεια κ δεν ηταν η πρώτη φορα αλα η Τρίτη φορα μαζι της
Ωραια κοπελα ωραίο σώμα καλο σεχακι

Ζέτα απο κρυσταλ :
Βυζαρες αλα ηθελε εχτρα και εν τέλη τν επεξα μόνος μ κ εχυσα δεν ηθελα κ πολη με αυτές τις βυζαρες που ειχε .

Αυτα απο μενα μυστες μ

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Ρε φίλε @mariosr125 λίγο περίεργα δε μας τα λες...? Από τις 17 Μαρτίου που πήρες Μαριάννα από Velvet (+φραπέ και τίποτα άλλο όπως είπες) έρχεσαι στις 19 Μαρτίου να μας πεις ότι την ξανά πήρες αλλά μετανοιωσες... Και σήμερα πάλι 31 Μαρτίου ότι την ξανά πήρες αλλά δεν είχε σχέση με την φωτογραφία... Ποιον κοροϊδεύεις? Η απλά θέλεις να δημιουργείται μια άσκοπη κατάσταση γύρω από το όνομα της... Προμοτορες της δεκάρας!!!

• Like
Αντιδράσεις: alpula

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Ρε φίλε λίγο περίεργα δε μας τα λες...? Από τις 17 Μαρτίου που πήρες Μαριάννα από Velvet (+φραπέ και τίποτα άλλο όπως είπες) έρχεσαι στις 19 Μαρτίου να μας πεις ότι την ξανά πήρες αλλά μετανοιωσες... Και σήμερα πάλι 31 Μαρτίου ότι την ξανά πήρες αλλά δεν είχε σχέση με την φωτογραφία... Ποιον κοροϊδεύεις? Η απλά θέλεις να δημιουργείται μια άσκοπη κατάσταση γύρω από το όνομα της... Προμοτορες της δεκάρας!!!
Α ειχα γράψει γ Μαριάνα σωστός , οχι δεν την ξαναπηρα απο τοτε

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Καλησπερα φιλε μου. Σκεφτομαι να την κλεισω για αυριο που θα ειμαι Αθηνα. Αξιζει? Και ποσο ειναι τα εξτρα?
Αξίζει !!! Τα υπόλοιπα θα τα συμφωνήσεις με τη Μαριάννα,δεν υπάρχει ταρίφα. Αλλάζουν το κοστολόγιο από τη μια μέρα στην άλλη.

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Ρε φίλε @mariosr125 λίγο περίεργα δε μας τα λες...? Από τις 17 Μαρτίου που πήρες Μαριάννα από Velvet (+φραπέ και τίποτα άλλο όπως είπες) έρχεσαι στις 19 Μαρτίου να μας πεις ότι την ξανά πήρες αλλά μετανοιωσες... Και σήμερα πάλι 31 Μαρτίου ότι την ξανά πήρες αλλά δεν είχε σχέση με την φωτογραφία... Ποιον κοροϊδεύεις? Η απλά θέλεις να δημιουργείται μια άσκοπη κατάσταση γύρω από το όνομα της... Προμοτορες της δεκάρας!!!
Το οτι σχολίασα τη κοπελα στης 19 οπως λες δεν σημαίνει οτι εκανα δεύτερο ραντεβου απλα συμφώνησα σε κάποιο σχόλιο , και επίσης έγραψα τρ σύνολο γ κάποιες κοπελες ενα μυαλο εχουμε την επομενη φορα θα κρατάω ιστορικό μην επαναλαμβάνομαι γ την ιδια κοπελα ,
Επίσης το σχόλιο σ : Προμοτορες της δεκάρας!!! Με ενόχλησε γτ δεν εχω δίξει ποτε κατι τέτοιο κ ειμαι μέλος απο το 2014 οχι απο το 2022 …….
Φιλικά σ απαντάω πάντα …..
Και συγνώμη αν σε ενόχλησε η κριτική μ γ τν Μαριάνα γτ καταλαβα οτι ενοχλήθηκες

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Το οτι σχολίασα τη κοπελα στης 19 οπως λες δεν σημαίνει οτι εκανα δεύτερο ραντεβου απλα συμφώνησα σε κάποιο σχόλιο , και επίσης έγραψα τρ σύνολο γ κάποιες κοπελες ενα μυαλο εχουμε την επομενη φορα θα κρατάω ιστορικό μην επαναλαμβάνομαι γ την ιδια κοπελα ,
Επίσης το σχόλιο σ : Προμοτορες της δεκάρας!!! Με ενόχλησε γτ δεν εχω δίξει ποτε κατι τέτοιο κ ειμαι μέλος απο το 2014 οχι απο το 2022 …….
Φιλικά σ απαντάω πάντα …..
Και συγνώμη αν σε ενόχλησε η κριτική μ γ τν Μαριάνα γτ καταλαβα οτι ενοχλήθηκες
Ξέρεις πόσα προφίλ υπάρχουν φτιαγμένα εδώ και χρόνια που όμως προμοταρουν... Η ημερομηνία σας δίνει το δικαίωμα να γράφετε ότι μπούρδα θέλετε... Εγώ προσωπικά με τη Μαριάννα πέρασα καλά, αλλά το ανέφερα μια φορά... Δε γραφω κάθε τρεις μέρες τα ίδια πράγματα... Δίνεις την αίσθηση ότι θες να διαφημίσεις... Μπορεί και όχι αλλά αυτό μας δίνεις να καταλάβουμε.

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Ξέρεις πόσα προφίλ μπορώ να σου πω φτιαγμένα εδώ και χρόνια που όμως προμοταρουν... Η ημερομηνία σας δίνει το δικαίωμα να γράφετε ότι μπούρδα θέλετε... Εγώ προσωπικά με τη Μαριάννα πέρασα καλά, αλλά το ανέφερα μια φορά... Δε γραφω κάθε τρεις μέρες τα ίδια πράγματα... Δίνεις την αίσθηση ότι θες να διαφημίσεις... Μπορεί και όχι αλλά αυτό μας δίνεις να καταλάβουμε.
Δλδ σ έδωσα την αίσθηση οτι θελω ν διαφημίσω θετικά την Μαριάνα ;

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Δλδ σ έδωσα την αίσθηση οτι θελω ν διαφημίσω θετικά την Μαριάνα ;
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι και η δυσφήμιση εδώ μέσα για κάποιες κοπέλες είναι διαφήμιση.... Μόνες τους μπαίνουν με ψεύτικα προφίλ και κράζουν τους εαυτούς τους... Τι μου λες τώρα... Δεν έχω προσωπικά μαζί σου, δε σε ξέρω δε με ξέρεις αλλά έχει παραγίνει το κακό...

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Δεν είμαι μόνο εγώ που πιστεύω ότι τα πράγματα στο μασάζ κατ οίκον έχουν αλλάξει-χαλάσει… φυσικά και θα πω την άποψη μου και θα εκφράσω την απογοήτευση μου μπας και ξυπνήσουν μερική και συμβάλουν στην επιστροφή καλών παλιών εποχών. Επίσης διαφωνώ ότι δεν είναι call girl οι κοπέλες που στέλνουν πολλά κατ οίκον site..απλά τις βαφτίζουν μασέζ… μην μου πεις ότι εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό
Στο ότι το μασάζ κατ’οίκον έχει χαλάσει ναι συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Βέβαια ο πελάτης διαμορφώνει την αγορά συνήθως… οπότε ίσως χάλασαν σε μεγάλο βαθμό γιατί και οι απαιτήσεις μας «χάλασαν»… Στην άποψή σου για την αλλαγή ονόματος του νήματος διαφωνώ, για τους λόγους που προ-ανέφερα.

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
-------------------------------------------------------------------------
VIP MASSAGE
-----------------------------------------------------------------------
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / VIBER
698 0 280 270
--------------------------------------------------------------------
BODY TO BODY MASSAGE

60 ΛΕΠΤΑ 70 ΕΥΡΩ

90 ΛΕΠΤΑ 90 ΕΥΡΩ

----------------------------------------------------------------------
TANTRA MASSAGE

60 ΛΕΠΤΑ 70 ΕΥΡΩ

90 ΛΕΠΤΑ 90 ΕΥΡΩ

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Πάμε πάλι… μασάζ στο σπίτι με σεξ είναι call girl.

oxi ρε φιλαρακι δεν ειναι ετσι ... ντε καια καλα δηλ ολες αυτες που προοχωρανε ειναι κολ γκιρλ ? δεν ειναι ... οχι ολες τουλαχιστον οσες εχω γνωρισει εγω ...

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ
VIP MASSAGE

698 0 280 270

-------------------------------------------------

ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ VIP MASSAGE

ΜΑΡΙΛΙΑ

ΜΟΝΙΚΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΣΜΑΡΑΓΔΑ

ΡΑΦΑΕΛΑ

ΔΑΝΑΗ

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
oxi ρε φιλαρακι δεν ειναι ετσι ... ντε καια καλα δηλ ολες αυτες που προοχωρανε ειναι κολ γκιρλ ? δεν ειναι ... οχι ολες τουλαχιστον οσες εχω γνωρισει εγω ...
Αν κάποια είναι στανταράκι για μπριζόλα και με όλους είναι call girl ρε φίλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom