εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 1.071
Ksmis καλή gilf υπάρχει
Μαριάννα crystal, Κλεοπάτρα empire ... τι περίπου ηλικία την έκοψες ? φώτο πολύ πειραγμένες ?Μέτριο μασάζ, ακριβή στα έξτρα, ψωνάρα.
Παρόλο που είναι σχετικά όμορφη δεν θα την προτιμούσα με τίποτα.
Έχω γράψει 2 reviews γι αυτήν, μπορείς να ανατρέξεις στο thread κάτω απ΄το όνομά μου
30-35 σχεδον οπως τις φωτο με μια μικρη επεξεργασια.Μαριάννα crystal, Κλεοπάτρα empire ... τι περίπου ηλικία την έκοψες ? φώτο πολύ πειραγμένες ?
Η Βανέσσα Vip ή αλλιώς Άντζελα osmose, πάει φουλ με 120€. Για την σωματική διάπλαση έχω μια ένσταση. Είναι προς το γεμάτο - αγύμναστο.Δοκιμή με Βανεσσα VIP
Πολυ ομορφη και γλυκια κοπελα απο κοντα 25 ετων
Ωραιο προσωπο και σωμα νορμαλ
καλο νορμαλ φυσικο στηθος και νορμαλ υψος - σωματικη διαπλαση
μακρια κοκκινα νυχια
περιποιημενη τοσο οσο πρεπει
ευγενικη χαμογελαστη χαλαρη
ξεκινησε ενα απλο χαλαρωτικο μασαζ και συζητηση
και μετα της ζητησα ενα καλαμακι ΑΚΑ
της εδωσα 100 Ευρω
μου ειπε οτι με κατι παραπανω κανει και φουλ
και της ειπα ΟΚ την επομενη φορα θα το παμε για φουλ
συμπαθητικη κοπελα γενικη ,
Γενικά ικανοποιητική παροχή υπηρεσιών
περασα μια ομορφη χαλαρωση μιας ωρας
Στο μασαζ μεγαλο θεμα ειναι το γουστο του καθενος μας και η χημεία μεταξυ των 2 !
ολα σχετικα ειναι !
τελικά λόγω κραξίματος έγιναν εσωτερικές μεταγραφές ,οι μισές σχεδόν απο ντελούξ είναι απο κει ,αλλάξανε και τα ονόματα,το θέμα είναι βέβαια κατά πόσον αν ''γέρικα σκυλιά μπορούνε να μάθουν νέα κόλπα'',κομμάτι δύσκολο!Η Βανέσσα Vip ή αλλιώς Άντζελα osmose, πάει φουλ με 120€. Για την σωματική διάπλαση έχω μια ένσταση. Είναι προς το γεμάτο - αγύμναστο.
Πραγματικά ισχύει αυτό!! Δεν έχω ξανανιώσει να χαραμίζονται τόσο ωραία βυζιά τόσο άδοξα.30-35 σχεδον οπως τις φωτο με μια μικρη επεξεργασια.
Το θεμα ειναι οτι τα εξτρα τα χρεωνει πολυ και εχει πολυ οχι και μη.
Ενω εχει βυζαρες δεν σαφηνει να τις ακουμπας και σε πολλες στασεις λεει οχι.
Εγω δοκίμασα με λυδια η κοπελα φτανει φουλ αλλα δεν πηρα δεν αξιζε η φωτο με την πραγματικότητα ηταν αστα ν πανε , κρεμασμένο το σώμα της παντου με το που μ γδύθηκε κ έμεινε γυμνή λεω οκ κανε τρ υποκονη ν κανει εκει το μποντυ τ μποντυ μασαζ κ ν φύγει μου ειπε αν θελω εχτρα στοματικό η εχτρα σεχ τις ειπα ειμαι οκ με το μασαζΛυδια/Αννα απο massazakimou λενε τιποτα? Καταλαβαινω οτι ανακυκλωνονται τα ιδια κοριτσια απο γραφειο σε γραφειο, καποιος να μου πει συνοπτικα τι παιζει? Εκτος απο τον προμοτορα
Φίλε zardoz εγώ θα πρότεινα να μην δοκιμάσεις. Από διάφορα που έχω διαβάσει εδώ και από ένστικτο θα έλεγα όχιΛυδια/Αννα απο massazakimou λενε τιποτα? Καταλαβαινω οτι ανακυκλωνονται τα ιδια κοριτσια απο γραφειο σε γραφειο, καποιος να μου πει συνοπτικα τι παιζει? Εκτος απο τον προμοτορα
Γειά σου αν μπορείς να μου στείλεις κ εμένα. Και έχω κ εγω να σου δώσω μια που θα σε ενδιέφερει...
σωστος σε ολαΕγω δοκίμασα με λυδια η κοπελα φτανει φουλ αλλα δεν πηρα δεν αξιζε η φωτο με την πραγματικότητα ηταν αστα ν πανε , κρεμασμένο το σώμα της παντου με το που μ γδύθηκε κ έμεινε γυμνή λεω οκ κανε τρ υποκονη ν κανει εκει το μποντυ τ μποντυ μασαζ κ ν φύγει μου ειπε αν θελω εχτρα στοματικό η εχτρα σεχ τις ειπα ειμαι οκ με το μασαζ
Μπράβο ! Ωραία η κριτική σου και έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις είναι η συνεδρία 4 hands massage με Ίριδα και Τεα !! Χημεία και απόλαυσηΜετά από μεγάλη αποχή λόγω απουσίας στο εξωτερικό επανήλθα και διαβάζοντας εδώ, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε 4hand massage .
Επικοινωνία με ΤΕΑ και άμεση απάντηση και πρόταση για iris. Ζήτησα 4hand και τελικά κλείστηκε το ραντεβού για λίγες ώρες μετά στο Μαρούσι.
Ακριβής στο ραντεβού τους ήρθαν και αυτό που αντικρυσα με έκανε να χαλαρώσω.
Η iris είναι μικροκαμωμενη ήρεμη δύναμη, η ΤΕΑ μια γυναίκα με πάθος.
Ξεκινήσαμε με ντουζάκι και οι 3 μαζί με τα ανάλογα παιχνίδια......
Μεταφέρθηκαμε στο δωμάτιο όπου ξεκίνησε ένα απίστευτο μασαζ και με τις 2 μαζί, η μία ήταν πάνω στο κεφάλι μου και η άλλη στα πόδια μου. Δεν ήθελα και πολύ.... γυρίζοντας ξεκίνησε ένα 2ο παιχνίδι όπου έχασα την μπάλα... δεν ήξερα ποια φιλαγα ποια με φιλαγε και τι έπιανα.....
Με το τελείωμα πάλι μπανακι και πάλι κρεβάτι για τον 2ο γύρο (είχα πάρει 2ωρο). Έτσι ξεκίνησε το body2body όπου τα είδα όλα.... και οι 2 τους ετριβαν τα κορμιά τους επανω μου και επανω η μία στην άλλη, το τελευταίο να τρέχει άφθονο.
Μετά από λίγη ώρα πάλι γύρισμα και συνεχίστηκε η ίδια δουλειά με πολύ ερωτισμό.....
Μετά το τέλος, ζεστό μπανακι να φύγουν τα λάδια, με σκουπισαν και ετοιμάστηκαμε.
Σίγουρα θα το επαναλάβω. Ήταν καλή εμπειρία για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη.