ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 206
Κατά οίκονΠάει κατοικον ή με δικό της χώρο ;
Κατά οίκονΠάει κατοικον ή με δικό της χώρο ;
Που την βρίσκουμε ; Έχω αδυναμία στις λατινεςΕδώ βέβαια μιλάμε για καθαρόαιμο άτι εκ Βενεζουέλας!!
Δουλευε Μετάξι πολλα χρονια. Την έχω παρει στο 10αρικο πανω απο 20 φορές. Πολυ τίμια και πεντακαθαρη. Πολλοί την ονομαζανε και Αννίτα η βασίλισσα του Μεταξουργείου και δεν είχαν άδικο. Πολυ όμορφο χαμόγελο, τρέλα βυζομπαλα αλλά κοιλιτσα η οποία δε με χαλουσε καθόλου.Αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί παλαιότερα ότι δούλευε σε δελο και το έχει γυρίσει στο "μασαζ".
Ασ μας μας πει κάποιος μύστης που θυμάται!!!
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Σαν απάντηση δες πιο πριν, στη σελίδα 1854 τι έγραψε o olddog
Στη Σύρο παίζει μόνο φραπές καραβίσιος… παίξε μπαλίτσα… κάνε το κομμάτι σου μέσα στο καράβι… και μετά θολούρα.καλησπέρα ειμαι επισκευή με ενα καράβι εδω Σύρο … εχει κανα στουντιο κωλομπαρο τπτ αγγελιες με κοπελες η κανα μασαζ κατι ;;;; Μύστες μου καθε πληροφορία χρήσιμη ευχαριστώ
Ενδιαφέρον ...Τζο
Επιλέξτε θεραπευτή και κλείστε μία συνεδρία μασάζ κατ' οίκον. Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επαγγελματικού μασάζ στο χώρο σας.www.hermes-massage.gr
Ξέρουμε τίποτα ;;
Φραπές = Στον παίζειΚαλησπέρα να κανω μια ερώτηση είμαι καινούργιος εδώ τι ακριβώς σημαίνει ο φραπές και τι το καλαμακι ;
Για την μπριζόλα δε θα ρωτήσεις ή το ξέρεις;Καλησπέρα να κανω μια ερώτηση είμαι καινούργιος εδώ τι ακριβώς σημαίνει ο φραπές και τι το καλαμακι ;
Συνάντηση με Αριάδνη από vip ωραίο σωμα άνετο τυράκι μέτριο ύψος
Καλό μασάζ αλλά πολύ καλύτερο δεύτερο μέρος
Συστήνεται αξίζει πιστευω
να παίρνατε καλά
Λεπτομέρειες με πμ
Από Hermes massage έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής;
Την ΝΕΦΕΛΗ 2 πρέπει να λες,με τέτοιο όνομα την 'εστελνανΑν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Για μια κοπέλα από βελβετ με γυαλιά όχι μικρή πριν κάνα 8 μηνο περίπου με όνομα.! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Δεν υπάρχουν ΔΕΝ γραφεία…Εκτός απο το HERMES ποια άλλα γραφεία είναι στα ΔΕΝ?