Πάει κατοικον ή με δικό της χώρο ;Δεν έχει σχέση με το μασάζ η Πόπη.....είναι καυλοθεραπευτρια.....???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Κατά οίκονΠάει κατοικον ή με δικό της χώρο ;
Που την βρίσκουμε ; Έχω αδυναμία στις λατινεςΕδώ βέβαια μιλάμε για καθαρόαιμο άτι εκ Βενεζουέλας!!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Δουλευε Μετάξι πολλα χρονια. Την έχω παρει στο 10αρικο πανω απο 20 φορές. Πολυ τίμια και πεντακαθαρη. Πολλοί την ονομαζανε και Αννίτα η βασίλισσα του Μεταξουργείου και δεν είχαν άδικο. Πολυ όμορφο χαμόγελο, τρέλα βυζομπαλα αλλά κοιλιτσα η οποία δε με χαλουσε καθόλου.Αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί παλαιότερα ότι δούλευε σε δελο και το έχει γυρίσει στο "μασαζ".
Ασ μας μας πει κάποιος μύστης που θυμάται!!!
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Σαν απάντηση δες πιο πριν, στη σελίδα 1854 τι έγραψε o olddog
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
καλησπέρα ειμαι επισκευή με ενα καράβι εδω Σύρο … εχει κανα στουντιο κωλομπαρο τπτ αγγελιες με κοπελες η κανα μασαζ κατι ;;;; Μύστες μου καθε πληροφορία χρήσιμη ευχαριστώ
Στη Σύρο παίζει μόνο φραπές καραβίσιος… παίξε μπαλίτσα… κάνε το κομμάτι σου μέσα στο καράβι… και μετά θολούρα.καλησπέρα ειμαι επισκευή με ενα καράβι εδω Σύρο … εχει κανα στουντιο κωλομπαρο τπτ αγγελιες με κοπελες η κανα μασαζ κατι ;;;; Μύστες μου καθε πληροφορία χρήσιμη ευχαριστώ
Ενδιαφέρον ...Τζο
Επιλέξτε θεραπευτή και κλείστε μία συνεδρία μασάζ κατ' οίκον. Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επαγγελματικού μασάζ στο χώρο σας.www.hermes-massage.gr
Ξέρουμε τίποτα ;;
Ισμήνη από vip : καλό μασάζ χαλαρωτικό άνετη στο σοσιαλ + χέρι με μεράκι 85 σύνολο ραντεβού χαλαρωτικό
Ηλιάνα empire : καλό μασάζ σωμα με σώμα ωραία πίπα τα πίνει όλα 90+ 30
Λυδία empire : 35 άρα το λιγότερο που κάνει τα πάντα 60€+ 70 φουλ πρόγραμμα , χαλαρωτικό
Άννα Όασις: ποτέ ξανά , κάτι παίρνει και ζητάει πολλά . Αν άξιζε ίσως τα έδινα . 60€
Σταύρινα Όασις : ωραίο κορμί , αλλά αγγαρεία συν ότι ζητάει πολλά. Ας όψετε η Άννα που πήρα πριν και ξενέρωσα και ζήτησα κ άλλο 60 μασάζ +70 στόμα δάκτυλα κλπ τα κλαίω
Χριστιάνα deluxe : μέτριο μασάζ καλός φραπές 60+ 25
Ηλιάνα empire : καλό μασάζ σωμα με σώμα ωραία πίπα τα πίνει όλα 90+ 30
Λυδία empire : 35 άρα το λιγότερο που κάνει τα πάντα 60€+ 70 φουλ πρόγραμμα , χαλαρωτικό
Άννα Όασις: ποτέ ξανά , κάτι παίρνει και ζητάει πολλά . Αν άξιζε ίσως τα έδινα . 60€
Σταύρινα Όασις : ωραίο κορμί , αλλά αγγαρεία συν ότι ζητάει πολλά. Ας όψετε η Άννα που πήρα πριν και ξενέρωσα και ζήτησα κ άλλο 60 μασάζ +70 στόμα δάκτυλα κλπ τα κλαίω
Χριστιάνα deluxe : μέτριο μασάζ καλός φραπές 60+ 25
javelinos 12
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1
Φραπές = Στον παίζειΚαλησπέρα να κανω μια ερώτηση είμαι καινούργιος εδώ τι ακριβώς σημαίνει ο φραπές και τι το καλαμακι ;
Καλαμάκι = Πίπα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Συνάντηση με Αριάδνη από vip ωραίο σωμα άνετο τυράκι μέτριο ύψος
Καλό μασάζ αλλά πολύ καλύτερο δεύτερο μέρος
Συστήνεται αξίζει πιστευω
να παίρνατε καλά
Λεπτομέρειες με πμ
Από Hermes massage έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής;
να παίρνατε καλά
Λεπτομέρειες με πμ
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.463
- Πόντοι
- 2.256
Για την μπριζόλα δε θα ρωτήσεις ή το ξέρεις;Καλησπέρα να κανω μια ερώτηση είμαι καινούργιος εδώ τι ακριβώς σημαίνει ο φραπές και τι το καλαμακι ;
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.786
Συνάντηση με Αριάδνη από vip ωραίο σωμα άνετο τυράκι μέτριο ύψος
να παίρνατε καλά
Λεπτομέρειες με πμ
Παίκτη, όλοι οι συναγωνιστές λένε πως είναι μόνο μασάζ.
Εγώ δεν έχω πάρει, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση πάνω δεξιά, για να είσαι σίγουρος
Πάντως φαίνεται να χει ωραίες τύπισσες!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Την ΝΕΦΕΛΗ 2 πρέπει να λες,με τέτοιο όνομα την 'εστελνανΑν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Για μια κοπέλα από βελβετ με γυαλιά όχι μικρή πριν κάνα 8 μηνο περίπου με όνομα.! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.463
- Πόντοι
- 2.256
Εκτός απο το HERMES ποια άλλα γραφεία είναι στα ΔΕΝ?
Δεν υπάρχουν ΔΕΝ γραφεία…Εκτός απο το HERMES ποια άλλα γραφεία είναι στα ΔΕΝ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις