You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.786
Δεν υπάρχουν ΔΕΝ γραφεία…
Δέχομαι την φιλοσοφική απάντηση, απλά αν είναι να χαλάσεις 2k για πολλά ραντεβού με κάθε κοπέλα ενός γραφείου και καταφέρεις να πάρεις φραπέ από 2, τότε καλύτερα να το καταχωρήσουμε στα δεν
Σταυρινα oasis . Πολλοι την εκθετουν αλλα δεν προχωραει με τιποτα οτι και να βλεπετε στα σχολια . Μην εμπιστευεστε παντα αυτο που διαβαζετε και δεν ειναι ποτε τιποτα κανονας . Απλά πολυ καλο μασαζ , δοκιμαστε την!
Τζία your senses : εάν δε ξέρεις τι σημαίνει tantra θα το μάθεις αλλά θα σου κοστίσει!
Αυτά προς το παρόν! Σύντομα θα επανέλθω με νέες αξιολογήσεις....
Τζία your senses : εάν δε ξέρεις τι σημαίνει tantra θα το μάθεις αλλά θα σου κοστίσει!
Αυτά προς το παρόν! Σύντομα θα επανέλθω με νέες αξιολογήσεις....
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Ανάποδα .Δεν υπάρχουν ΔΕΝ γραφεία…
Θεωρητικά όλα τα γραφεία είναι στα ΔΕΝ . Δεν έχεις ακούσει «ααα εγώ μόνο μασάζ προσφέρω, αν θέλεις κάτι άλλο υπάρχουν άλλα γραφεία».
Στα ΔΕΝ Ms massage, Hermes, lotus relax και πολλές από τα γραφεία που είναι στα ΝΑΙ. Τα υπόλοιπα μύστης είσαι, τα ξέρεις πολύ καλά .Εκτός απο το HERMES ποια άλλα γραφεία είναι στα ΔΕΝ?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.463
- Πόντοι
- 2.256
Ευχαριστω συναδελφε. Αυτο ήθελα να μάθω... Τα κατα γενική ομολογία γραφεία ΔΕΝ Για τα υπόλοιπα ξερωΣτα ΔΕΝ Ms massage, Hermes, lotus relax και πολλές από τα γραφεία που είναι στα ΝΑΙ. Τα υπόλοιπα μύστης είσαι, τα ξέρεις πολύ καλά .
Τσου ρε Λάκη… δεν απαντάω ούτε φιλοσοφικά ούτε έχω ξοδέψει 2k. Λέω την αλήθεια… κανένα γραφείο δεν είναι στα ΔΕΝ! Επίσημα μπορεί να δηλώνουν στα ΔΕΝ όμως η κάθε κοπέλα έχει πάντα την δική της κρίση… συνέχισε λοιπόν να ζεις στον κόσμο του ΔΕΝ και άφησε με εμένα να φιλοσοφώ.Δέχομαι την φιλοσοφική απάντηση, απλά αν είναι να χαλάσεις 2k για πολλά ραντεβού με κάθε κοπέλα ενός γραφείου και καταφέρεις να πάρεις φραπέ από 2, τότε καλύτερα να το καταχωρήσουμε στα δεν
Σωστά μιλάς . Γι'αυτό και αν ρωτάς περίεργα ή πολλά πολλά κολλάνε να σου απαντήσουν τα γραφεία, γιατί δεν μπορούν να πουν τι και πως ... Μέχρι να καταλάβω πως παίζεται το παιχνίδι είχα χάσει χρόνο και χρήμα ...Τσου ρε Λάκη… δεν απαντάω ούτε φιλοσοφικά ούτε έχω ξοδέψει 2k. Λέω την αλήθεια… κανένα γραφείο δεν είναι στα ΔΕΝ! Επίσημα μπορεί να δηλώνουν στα ΔΕΝ όμως η κάθε κοπέλα έχει πάντα την δική της κρίση… συνέχισε λοιπόν να ζεις στον κόσμο του ΔΕΝ και άφησε με εμένα να φιλοσοφώ.
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
απολαύστε χαλαρωτικό επαγγελματικό μασάζ σε όλο το σώμα με όλα τα είδη μασάζ
Με τις πιο όμορφες Ελληνίδες αισθητικούς να έρχονται στο χώρο σας σε όλη τη Αθήνα και τον Πειραιά
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μασάζ με 4 χέρια και μασάζ με τα πόδια κ αλλά πολλά είδη μασάζ αποκλειστικά στο
Vip massage
τηλ : 698 0 280270
Viber : 6980972778
σας περιμένω για περισσότερες πληροφορίες στο viber
Κάθε μήνα έχουμε νέες θεραπεύτριες μασάζ
Με τις πιο όμορφες Ελληνίδες αισθητικούς να έρχονται στο χώρο σας σε όλη τη Αθήνα και τον Πειραιά
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μασάζ με 4 χέρια και μασάζ με τα πόδια κ αλλά πολλά είδη μασάζ αποκλειστικά στο
Vip massage
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.443
- Πόντοι
- 456
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΓΝΟΗΣΕΙ. ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ....απολαύστε χαλαρωτικό επαγγελματικό μασάζ σε όλο το σώμα με όλα τα είδη μασάζ
Vip massage
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.463
- Πόντοι
- 2.256
Δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση φίλε. Κάνουν δημοσιεύσεις απλά και μόνο για να "βγάλουν" τα λεφτά που πλήρωσαν για διαφήμιση εδώ μέσα.ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΓΝΟΗΣΕΙ. ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ..
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
φιλε μια σουβλατζου αλβανιδα πουχω πελατισα ειναι τρομερο milf πάντως με 4άρι βυζι! Ενα μεσημερι έσκασε με την συνέταιρο της μια χοντρουλα βουλγάρα και μου κανει μπορω να φορέσω κατι να μου πεις την άποψη σου σαν άντρας?μα ηδη εισαι μεγαλη φιρμα...
χαχα....με χαμογελο σου απαντω παντα...
και υποψιν μιλας με εναν σεξοχοτατο...λιγος σεβασμος δε βλαπτει
σ ευχαριστω
Λεω ευχαριστως. Μπηκε λοιπον σε ενα δωματιο με μια τσαντα απο καταστημα με εσωρουχα και βγηκε στο σαλονι με ενα λευκο φισνετ !!!
Μου κανει θελω να τον στειλω το βραδυ αυτον που θα δω... Λεω εμενα παντως με εστειλες ήδη ! Η βουλγαρα απο δίπλα γελαγε πονηρα ...
Εσυ ησουν ρε μπαγασα ο τυχερος?
απολαύστε χαλαρωτικό επαγγελματικό μασάζ σε όλο το σώμα με όλα τα είδη μασάζ
Vip massage
Το βράδυ μέχρι τι ώρα λειτουργείτε;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.463
- Πόντοι
- 2.256
καινουρια ειναι αυτη;Νατάσσα από Velvet καμιά ενημέρωση παιδιά?
Σε ποιο γραφείο είναι τώρα ;;Την ΝΕΦΕΛΗ 2 πρέπει να λες,με τέτοιο όνομα την 'εστελναν
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Συγγνώμη αλλά απο το 2006 Post που έκανε ο τύπος και έχει να μπει απο το 2008, απαντάς?φιλε μια σουβλατζου αλβανιδα πουχω πελατισα ειναι τρομερο milf πάντως με 4άρι βυζι! Ενα μεσημερι έσκασε με την συνέταιρο της μια χοντρουλα βουλγάρα και μου κανει μπορω να φορέσω κατι να μου πεις την άποψη σου σαν άντρας?
Λεω ευχαριστως. Μπηκε λοιπον σε ενα δωματιο με μια τσαντα απο καταστημα με εσωρουχα και βγηκε στο σαλονι με ενα λευκο φισνετ !!!
Μου κανει θελω να τον στειλω το βραδυ αυτον που θα δω... Λεω εμενα παντως με εστειλες ήδη ! Η βουλγαρα απο δίπλα γελαγε πονηρα ...
Εσυ ησουν ρε μπαγασα ο τυχερος?
Εγώ θα έλεγα ότι μάλλον κατεβάζει το μαύρο σαν αράπης.......η μόνη λύση να μην μυρίζεις και την ποδαριλα της, φαινεται αυτή....Αντρακι η alice ,τσαμπουκαλου και to the point.
Τον εκοψε φετες με το μαχαιρι της κουζινας και τωρα ετοιμαζεται να τον τσιγαρισει στο τηγανι.
Στηριζω
Τελευταία τροποποίηση:
Αν μας έκανες μωρη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς τι θα έλεγες δηλαδή......έχετε καβαλήσει το καλάμι σε φόρουμ και κάτι είστε νομιζετε....έμαθες και το Κall Girl.... ΚαληνύχταΕπισης είναι λάθος να εκφράζεστε μασάζ μέτριο η μασάζ σούπερ κ στο τέλος μια μαλακιά.η φραπέ πως το λέτε κ τέτοια .ξέρεις γιατί ?γιατί δεν είναι τόσο ελαφρύ φίλε μου όσο πιστεύετε.σε αγγίζω στα γεννητικά σου όργανα.κ αυτό εφόσον είναι κ με τη δική σου συγκατάθεση κ προπάντων κ με τη δική μου πρέπει να πληρωθεί .μην το παίρνετε τόσο αψηφιστα.απλα μια μαλακιά ....δεν είναι πατούσα η σβέρκος.πληρωνετε γιατί είναι σοβαρό .δεν χρειάζεται να το αναλύσω αλλο._
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις