Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Dr Monk

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνοδοιπόροι της μασαζοαπόλαυσης! Νέος στο forum αλλά στο χώρο του κατ οίκον περίπου 3 χρόνια. Τυχερός που έχω γνωρίσει πολλά αξιόλογα κορίτσια και έχω βιώσει ωραίες και έντονες στιγμές!!!

Dr Monk

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
4
Πόντοι
0
Πρόσφατες αξιολογήσεις:
Ευδοκία your: πολύ επικοινωνιακή, δυνατό μασάζ, χωρίς πετσέτα, δεν με έπεισε ότι προσφέρει after services για να της το ζητήσω.

Dr Monk

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
4
Πόντοι
0
Μαριάννα velvet: ξεκάθαρη στις προθέσεις! Μασάζ όσο χρειάζεται για να προχωρήσει στα έξτρα!

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.786
Δεν υπάρχουν ΔΕΝ γραφεία…

Δέχομαι την φιλοσοφική απάντηση, απλά αν είναι να χαλάσεις 2k για πολλά ραντεβού με κάθε κοπέλα ενός γραφείου και καταφέρεις να πάρεις φραπέ από 2, τότε καλύτερα να το καταχωρήσουμε στα δεν :rockon:

Dr Monk

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
4
Πόντοι
0
Σταυρινα oasis . Πολλοι την εκθετουν αλλα δεν προχωραει με τιποτα οτι και να βλεπετε στα σχολια . Μην εμπιστευεστε παντα αυτο που διαβαζετε και δεν ειναι ποτε τιποτα κανονας . Απλά πολυ καλο μασαζ , δοκιμαστε την!

Τζία your senses : εάν δε ξέρεις τι σημαίνει tantra θα το μάθεις αλλά θα σου κοστίσει!

Αυτά προς το παρόν! Σύντομα θα επανέλθω με νέες αξιολογήσεις....

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Δεν υπάρχουν ΔΕΝ γραφεία…
Ανάποδα :woldman:.
Θεωρητικά όλα τα γραφεία είναι στα ΔΕΝ . Δεν έχεις ακούσει «ααα εγώ μόνο μασάζ προσφέρω, αν θέλεις κάτι άλλο υπάρχουν άλλα γραφεία».
Εκτός απο το HERMES ποια άλλα γραφεία είναι στα ΔΕΝ?
Στα ΔΕΝ Ms massage, Hermes, lotus relax και πολλές από τα γραφεία που είναι στα ΝΑΙ. Τα υπόλοιπα μύστης είσαι, τα ξέρεις πολύ καλά :wink:.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.463
Πόντοι
2.256
Στα ΔΕΝ Ms massage, Hermes, lotus relax και πολλές από τα γραφεία που είναι στα ΝΑΙ. Τα υπόλοιπα μύστης είσαι, τα ξέρεις πολύ καλά :wink:.
Ευχαριστω συναδελφε. Αυτο ήθελα να μάθω... Τα κατα γενική ομολογία γραφεία ΔΕΝ Για τα υπόλοιπα ξερω :wink: :wink: :wink:

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Δέχομαι την φιλοσοφική απάντηση, απλά αν είναι να χαλάσεις 2k για πολλά ραντεβού με κάθε κοπέλα ενός γραφείου και καταφέρεις να πάρεις φραπέ από 2, τότε καλύτερα να το καταχωρήσουμε στα δεν :rockon:
Τσου ρε Λάκη… δεν απαντάω ούτε φιλοσοφικά ούτε έχω ξοδέψει 2k. Λέω την αλήθεια… κανένα γραφείο δεν είναι στα ΔΕΝ! Επίσημα μπορεί να δηλώνουν στα ΔΕΝ όμως η κάθε κοπέλα έχει πάντα την δική της κρίση… συνέχισε λοιπόν να ζεις στον κόσμο του ΔΕΝ και άφησε με εμένα να φιλοσοφώ.

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Τσου ρε Λάκη… δεν απαντάω ούτε φιλοσοφικά ούτε έχω ξοδέψει 2k. Λέω την αλήθεια… κανένα γραφείο δεν είναι στα ΔΕΝ! Επίσημα μπορεί να δηλώνουν στα ΔΕΝ όμως η κάθε κοπέλα έχει πάντα την δική της κρίση… συνέχισε λοιπόν να ζεις στον κόσμο του ΔΕΝ και άφησε με εμένα να φιλοσοφώ.
Σωστά μιλάς . Γι'αυτό και αν ρωτάς περίεργα ή πολλά πολλά κολλάνε να σου απαντήσουν τα γραφεία, γιατί δεν μπορούν να πουν τι και πως ... Μέχρι να καταλάβω πως παίζεται το παιχνίδι είχα χάσει χρόνο και χρήμα ...

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
απολαύστε χαλαρωτικό επαγγελματικό μασάζ σε όλο το σώμα με όλα τα είδη μασάζ
Με τις πιο όμορφες Ελληνίδες αισθητικούς να έρχονται στο χώρο σας σε όλη τη Αθήνα και τον Πειραιά

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μασάζ με 4 χέρια και μασάζ με τα πόδια κ αλλά πολλά είδη μασάζ αποκλειστικά στο
Vip massage

τηλ : 698 0 280270

Viber : 6980972778

σας περιμένω για περισσότερες πληροφορίες στο viber

Κάθε μήνα έχουμε νέες θεραπεύτριες μασάζ

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456
Με τις πιο όμορφες Ελληνίδες αισθητικούς να έρχονται στο χώρο σας σε όλη τη Αθήνα και τον Πειραιά

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μασάζ με 4 χέρια και μασάζ με τα πόδια κ αλλά πολλά είδη μασάζ αποκλειστικά στο
Vip massage

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΓΝΟΗΣΕΙ. ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ....

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.463
Πόντοι
2.256
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΓΝΟΗΣΕΙ. ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ..
Δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση φίλε. Κάνουν δημοσιεύσεις απλά και μόνο για να "βγάλουν" τα λεφτά που πλήρωσαν για διαφήμιση εδώ μέσα.

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.608
Πόντοι
2.846
Κατερίνα ντελουξ

Χώρα Γεωργία. Κάτω από 25. Κοντοπουτανο. Ελληνικά σπαστά.

Υπηρεσίες μασάζ και φραπές. Έδωσα 20 τιπ.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
μα ηδη εισαι μεγαλη φιρμα... :jerking:

χαχα....με χαμογελο σου απαντω παντα...

και υποψιν μιλας με εναν σεξοχοτατο...λιγος σεβασμος δε βλαπτει

σ ευχαριστω
φιλε μια σουβλατζου αλβανιδα πουχω πελατισα ειναι τρομερο milf πάντως με 4άρι βυζι! Ενα μεσημερι έσκασε με την συνέταιρο της μια χοντρουλα βουλγάρα και μου κανει μπορω να φορέσω κατι να μου πεις την άποψη σου σαν άντρας?
Λεω ευχαριστως. Μπηκε λοιπον σε ενα δωματιο με μια τσαντα απο καταστημα με εσωρουχα και βγηκε στο σαλονι με ενα λευκο φισνετ !!!
Μου κανει θελω να τον στειλω το βραδυ αυτον που θα δω... Λεω εμενα παντως με εστειλες ήδη ! Η βουλγαρα απο δίπλα γελαγε πονηρα ...
Εσυ ησουν ρε μπαγασα ο τυχερος?

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.608
Πόντοι
2.846

Vip massage

Το βράδυ μέχρι τι ώρα λειτουργείτε;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
φιλε μια σουβλατζου αλβανιδα πουχω πελατισα ειναι τρομερο milf πάντως με 4άρι βυζι! Ενα μεσημερι έσκασε με την συνέταιρο της μια χοντρουλα βουλγάρα και μου κανει μπορω να φορέσω κατι να μου πεις την άποψη σου σαν άντρας?
Λεω ευχαριστως. Μπηκε λοιπον σε ενα δωματιο με μια τσαντα απο καταστημα με εσωρουχα και βγηκε στο σαλονι με ενα λευκο φισνετ !!!
Μου κανει θελω να τον στειλω το βραδυ αυτον που θα δω... Λεω εμενα παντως με εστειλες ήδη ! Η βουλγαρα απο δίπλα γελαγε πονηρα ...
Εσυ ησουν ρε μπαγασα ο τυχερος?
Συγγνώμη αλλά απο το 2006 Post που έκανε ο τύπος και έχει να μπει απο το 2008, απαντάς?:confused:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Αντρακι η alice ,τσαμπουκαλου και to the point.
Τον εκοψε φετες με το μαχαιρι της κουζινας και τωρα ετοιμαζεται να τον τσιγαρισει στο τηγανι.
Στηριζω :rockon:
Εγώ θα έλεγα ότι μάλλον κατεβάζει το μαύρο σαν αράπης.......η μόνη λύση να μην μυρίζεις και την ποδαριλα της, φαινεται αυτή....

Τελευταία τροποποίηση:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Επισης είναι λάθος να εκφράζεστε μασάζ μέτριο η μασάζ σούπερ κ στο τέλος μια μαλακιά.η φραπέ πως το λέτε κ τέτοια .ξέρεις γιατί ?γιατί δεν είναι τόσο ελαφρύ φίλε μου όσο πιστεύετε.σε αγγίζω στα γεννητικά σου όργανα.κ αυτό εφόσον είναι κ με τη δική σου συγκατάθεση κ προπάντων κ με τη δική μου πρέπει να πληρωθεί .μην το παίρνετε τόσο αψηφιστα.απλα μια μαλακιά ....δεν είναι πατούσα η σβέρκος.πληρωνετε γιατί είναι σοβαρό .δεν χρειάζεται να το αναλύσω αλλο._
Αν μας έκανες μωρη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς τι θα έλεγες δηλαδή......έχετε καβαλήσει το καλάμι σε φόρουμ και κάτι είστε νομιζετε....έμαθες και το Κall Girl.... Καληνύχτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom