Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.497
Πόντοι
26.236
Φίλε η δικιά μου εμπειρία είναι εντελώς αντίθετη ,πολύ προσγειωμένη κοπέλα , λιγομίλητη και κάνει μια χαρά πρόγραμμα.
Είναι απίθανα πετιτ στο σώμα ,νομίζεις ότι μπορείς να την διπλώσεις και να την βάλεις στη
Φίλε η δικιά μου εμπειρία είναι εντελώς αντίθετη ,πολύ προσγειωμένη κοπέλα , λιγομίλητη και κάνει μια χαρά πρόγραμμα.
Είναι απίθανα πετιτ στο σώμα ,νομίζεις ότι μπορείς να την διπλώσεις και να την βάλεις στην τσέπη σου :2funny:
Μπορεί να έχεις κ δίκιο .Μια ζανα θυμαμαι από το prive κ μετά αλλαξε πρακτορείο όταν την ξαναείδα . Δεν προχώρησε σε τίποτα .

• Like
Αντιδράσεις: alpula

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Η ιριδα κρινοντας Απο τις φωτο ειναι σιγουρα η ξενια του βελβετ. Τιμια συναντηση ειχα κανει. Η κοπελα ειναι πολυ πολυ αδυνατη. Δεν προχωρησα περα απο παιξιμο με το χερι. Δεν ξερω αν τωρα εχει αναβαθμισει υπηρεσιες. Μπορει να ξαναδοκιμασω υπο το νεο γραφειο.
Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν εμπειριες απο Αργυρω joy κι Ζωη απο senses! Απο φωτο φαινονται πολυ δυνατες!

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Η ιριδα κρινοντας Απο τις φωτο ειναι σιγουρα η ξενια του βελβετ. Τιμια συναντηση ειχα κανει. Η κοπελα ειναι πολυ πολυ αδυνατη. Δεν προχωρησα περα απο παιξιμο με το χερι. Δεν ξερω αν τωρα εχει αναβαθμισει υπηρεσιες. Μπορει να ξαναδοκιμασω υπο το νεο γραφειο.
Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν εμπειριες απο Αργυρω joy κι Ζωη απο senses! Απο φωτο φαινονται πολυ δυνατες!
Κάνει πιπα κ σε μένα τα κατάπιε κιόλας. Γενικά στο b2b που έκανα εγώ πολύ καλή. Σώμα κατηγορία φτερού.
Τώρα αν είναι αυτή που λέτε δεν ξέρω γιατί δεν την είχα ξαναπαρει.
Αν μειώσει κ λίγο τα έξτρα 30 μου πήρε εμένα όλα καλά

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
τωρα πηρες μαν απο το diamonds? 80+30??

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
Αυτή η Valeria masaz που γυρίζει ολη την Ελλαδα εχει κανεις αποψη την εχει παρει κανείς??

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
δεν θυμαμαι το νικ του αλλα σχετικα νεο μελος εκανε συχνα ενημερωση,δεν ειχε δειξει προτιμηση σε συγκεκριμενο γραφειο....τι εγινε τον μπαναρατε?

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Ρε παιδες να ρωτησω κατι ηρεμα… εχω αφησει προ κοβιντ κριτικες δημοσια για πανω απο 20 κορασιδες απο ολα τα γραφεια. Εχω ρωτησει προσφατως αν υπαρχουν πληροφοριες για Αργυρω απο τζοι και Ζωη απο senses. Σιγη ιχθυος… παρολα αυτα καθε φορα που απευθυνομαι στα γραφεια για να τις δοκιμασω ειναι κλεισμενες απο την προηγουμενη μερα!! Δεν μπορει να μην ξερει κανεις τι παιζει με δαυτες… μην τις κρατατε για την παρτη σας τις πληροφοριες μωρε… περιμενω εκ νεου ενημερωση! Ευχαριστω!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Ρε παιδες να ρωτησω κατι ηρεμα… εχω αφησει προ κοβιντ κριτικες δημοσια για πανω απο 20 κορασιδες απο ολα τα γραφεια. Εχω ρωτησει προσφατως αν υπαρχουν πληροφοριες για Αργυρω απο τζοι και Ζωη απο senses. Σιγη ιχθυος… παρολα αυτα καθε φορα που απευθυνομαι στα γραφεια για να τις δοκιμασω ειναι κλεισμενες απο την προηγουμενη μερα!! Δεν μπορει να μην ξερει κανεις τι παιζει με δαυτες… μην τις κρατατε για την παρτη σας τις πληροφοριες μωρε… περιμενω εκ νεου ενημερωση! Ευχαριστω!
Εγώ φίλε δεν την ξέρω την Αργυρω δεν μπορώ να βοηθήσω

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Δεν έχω πάρει κάποια από τις δυο.

link: https://www.bourdela.com/forum/threads/masaz-kat-oikon.812/page-1735#post-10073392

Το μέλος έχει παραθέσει στο παρελθόν κάποιες πληροφορίες, άσχετες με την Ζωή, που τις επιβεβαιώνω.

Την Αργυρώ εγώ δεν την έχω λάβει ούτε στο Viber.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Δεν έχω πάρει κάποια από τις δυο.

link: https://www.bourdela.com/forum/threads/masaz-kat-oikon.812/page-1735#post-10073392

Το μέλος έχει παραθέσει στο παρελθόν κάποιες πληροφορίες, άσχετες με την Ζωή, που τις επιβεβαιώνω.

Την Αργυρώ εγώ δεν την έχω λάβει ούτε στο Viber.
Ευχαριστω φιλε δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο ποστ! Ανακαλω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom