alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Μια ξανθούλα με γαλανά μάτια?Και μια Λάουρα
Μια ξανθούλα με γαλανά μάτια?Και μια Λάουρα
τι σου διέφυγε?για πέ, γιατί μου διέφυγε !
Όχι. Μια λατινα εκ ΒενεζουέλαςΜια ξανθούλα με γαλανά μάτια?
Για Νικολέτα δεν ξέρω...αλλά μια Ιωάννα (viber - ξανθιά) όχι αυτή στην φωτό δεν αξίζει...Δεν προχωράει και ξενέρωτο εως ανύπαρκτο μασάζ..Ιωαννα και νικολετα απο art εχει κανεις εμπειρια ? αλλα ονοματα γραφει η επικεφαλιδα της σελιδας αλλα απο κατω.... https://artmassage.gr/therapeutes-massage/
Κάποιες δίνουν φραπέ, κάποιες καλαμάκι, κάποιες μπριζόλα. Κάποιες δεν δίνουν τίποτα. Εξαίρεση το osmose που τα δίνουν όλα.Καλησπερα, καθως νεος και εντελως ασχετος στο θεμα του μασαζ στο σπιτι καποιες αποριες και οποιος μπορει ας βοηθησει..
1. Στα site που αναφερρονται (deluxe, osmose, joy, art κτλ) ολες οι κοπελες το φτανουν ως μπριζολα ή μονο καποιες?
Διαβάζεις εδώ μέσα και δοκιμάζεις. Οι ερωτήσεις σου στο Viber δε θα απαντηθούν.2. Αν οχι ολες, πως μαθαινουμε ποιες το πανε all-the-way? Ρωταμε στο Viber στα ισια ή θα μας παρουν με τις πετρες?
Εκείνη την ώρα. Πρέπει επίσης να γνωρίζεις ότι κάποιες κοπέλες έχουν διαφορετική συμπεριφορά στον εκάστοτε πελάτη με διαφορετικές υπηρεσίες και τιμές.3. Επισης ολα να συνενοηστε απο πριν στο Viber ή εκεινη την ωρα με την κοπελα?
Αυτό εξαρτάται από το βάρος που έχει το πορτοφόλι σου. Βέβαια η «μανιέρα» λέει:4. Ποιο ειναι ενα νορμαλ ποσο για να δωσεις εξτρα για να φτασεις μπριζολα?
Ωρα να μαζεψω τις εμπειριες καταδρομικες και κασκαντεριλικια για ολους εσας μπας και ξυπνησουμε λιγο γιατι έχουμε πεσει.
1. Βελβετ
Ηρώ. Σταματησε πια αλλα οσο δουλευε πηγε μεχρι καλαμακι. Αν κανεις ξέρει που έχει παει πλιζ πμ. 8/10
50Ε
Ελινα. Πανεμορφο Λιβανεζικο κομματι. Καλαμακι με δυσκολία χυσιμο στομα ή μαπα σχετικα ευκολα. Δεν παει μπριτζολα. 8/10 70Ε
Ριτα. Καλαμακι ευκολο παει και τερμα αλλα δεν ψηθηκα. Ωραιο σωμα ψευτικο βυζι αλλα καυλακι πετιτ. Επισης μενει με εσώρουχα απ το καλημερα.
7/10 70Ε
Λενα. Ευχάριστο μικροσωμο κοριτσι φτανει μεχρι φραπέ με χυσιμο οπου θες εκτος απο στομα. (Λεει ναι σε πρόσωπο). Παρακαλεσα για καλαμακι δεν τον ρουφαγε με τίποτα.
6/10 70Ε
Μαριάννα. Παχουλη παει μεχρι φραπέ. 4/10 50Ε
Μαρίνα. Άγνωστο αν δουλεύει ακομα εκανα κασκαντεριλικι πριν δω κριτικες γιατι καυλωσα με φωτος. Ακατάλληλη με γκόμενο φοντο στο κινητο μου ζητησε να βαλω πετσετα προφανως δεν εβαλα αλλα ουτε να μου τον αγγιξει. Κρίμα 1/10 50Ε
Αλίκη. Μαλλον δεν δουλεύει πια. Αδυνατη ψηλή αλλα άχαρη. Εναλλακτική γκομενα. Συμπαθητικό μασάζ φραπε. 5/10 70Ε
Χριστιαννα. Μπαμπατσικη ύπαρξη, μιλαει παραπάνω απ οσο πρεπει εν ωρα μασαζ. Καλαμακι.
5/10 50Ε
Ξένια. Παραπλάνηση στις φωτογραφίες. Πολύ ανοστη. Φτανει καλαμακι αλλα πηρα εναν φραπε της παρηγοριάς. 4/10 70Ε
2. Αρτ
Νινα. Η ναυαρχίδα του Αρτ γνωστη ως Αυστραλέζα. Μουνι δυνατό, φτανει ως μπριζολα, αλλα οχι απ το πρωτο ραντεβού. Τρομερα αισθησιακό μασαζ. Τα κατάπιε ακούραστα. Αξιζει. Ακριβή. 8/10 100Ε
Ελένη. Εχει σταματήσει μαλλον. Ωραιο μωρακι μεγαλο στήθος, στα δεν. Δεν προχωρησε σε μενα.
2/10 60Ε
Ηρώ. Κακη εμφάνιση αλλα φραπιαζει. 3/10 70Ε
3. Deluxe
Λυδία. Τι να πει κανείς για αυτή τη γυναικα. Μιλφακι τον παιζει μονη της δεν ζητας τιποτα. Δεν χρεωνει και εξτρα τιμιοτατη. 7/10 50Ε
Χριστίνα. Ωραιο μουνακι αλλα φτανει μεχρι φραπε και μετριο μάλιστα. 5/10 70Ε
Αγάπη. Στα δεν για εμενα αλλα πολύ καλό μασαζ. 4/10 50Ε
Βικτωρια. Δεν τον επαιζε με τίποτα. Ωραιο μιλφ. 3/10 50Ε
4. Your Massage
Μιρνα. Εχει γκόμενο. Δεν προχωράει. Ωραιο καυλακι. 3/10 60Ε
Έλενα. Εδώ εχω κανει μεταπτυχιακό. Ξεκίνησα με στοχο να μου τον παιξει. Δεν τα καταφερνα. Χαρη σε γνωστό μέλος του μπου που με εμψυχωσε να προσπαθήσω , κατάφερα και πηρα μπριτζολα με κατάποση μετα απο αρκετές συνεδριες. Πολύ δύσκολη αλλα αξιζει. 9/10 60Ε
5. Joy
Μαίρη. Όμορφο αδύνατο πιπίνι. Ευχάριστη παρουσία με το καλημέρα αρχισε να μου μιλαει για τον γκόμενο της. Με ξενερωσε δεν ζητησα παραπάνω. 3/10 60Ε
Άννα. Ψηλή τιμια παρουσια. Μέχρι φραπέ. 6/10 80Ε
6. Αttica
Δημητρα. Ατμοσφαιρική συνεδρία με δικό της φωτισμό. Σοβαρή παρουσία δείχνει να γουστάρει αυτό που κάνει. Φτάνει μέχρι φραπέ. 7/10 80Ε
Ruby. Μιλφακι. Καλοδιατηρημενο. Ζήταγε τρελα ποσα για φραπε. Δεν ακολουθησα. 3/10 60Ε
Κρίστι. Κακη εμπειρία. Μου το παιζε οτι ελα ξερω τι θες θες να στον παιξω ζήτησε εξτρα αλλα λογω εμφάνισης δεν συνεχισα. Οταν ειπα οχι διεκοψε το μασαζ και εφυγε στο μισαωρο. Απαράδεκτη. 1/10 60Ε
7. Osmose
Γενικό σχόλιο σαν να παίρνεις πουτανες δεν αξιζει.
ΥΓ. Αυτά ειναι προσωπικες εμπειρίες. Δεν θα ναι ίδιες σε όλους. Να περνάτε καλά και να ενημερώνετε. Ολοι για εναν και ενας για ολους.
Με αγάπη,
Ο Γαμηστερος σας
Ηθοποιός είναι… έχει παίξει την κόρη του ΔράκουλαΓια αυτην εδω ξερουμε τιποτα?
https://www.osmosemassage.gr/therapeutes/eleni-2/
Πριν κανενα 3βδομαδο, ήθελα να παρω απο το Osmose και στο Viber μου εδειξε αυτη και μια άλλη, ως διαθεσιμες. Αυτη δεν μου αρεσε καθολου, ειδικα στο προσωπο οποτε διαλεξα την άλλη, που φαινοταν βυζοπούλα. Τι το ήθελα το μασαζ ο τυπος. Μου εσκασε σκυλί πανω απο 80-85 κιλά, με βυζαρες ομως, αλλα ρε παιδια, δεν μπορουσα να την κουμανταρω. Όπως ημουν μπρούμυτα, ευκολα, αν ήθελε, μου τον φέρμαρε.Για αυτην εδω ξερουμε τιποτα?
https://www.osmosemassage.gr/therapeutes/eleni-2/
Κοντούλα ,κανονικά κιλά ,μέτριο πρόσωπο και σώμα, σκούρα μαλλιά αλλά όχι κλασσική μελαχροινή.Πολύ κατατοπιστικό ποστ, έγραψες Γαμηστερός! Μου κέντρισε το ενδιαφέρον η Λυδία από Deluxe (το παραδέχομαι, είμαι Μιλφάκιας). Φωτό στη σελίδα του Deluxe όμως δε βλέπω, έχει κανείς συναγωνιστής να πει κάτι σχετικό με την εμφάνιση της συγκεκριμένης, πχ ύψος, κιλά, μελαχρινή/ξανθιά κλπ ?
Και το όνομα της " τυχερής " ? Ποια ήταν ? Τουλάχιστον πέρασες καλά παρά τα κιλα της ?Πριν κανενα 3βδομαδο, ήθελα να παρω απο το Osmose και στο Viber μου εδειξε αυτη και μια άλλη, ως διαθεσιμες. Αυτη δεν μου αρεσε καθολου, ειδικα στο προσωπο οποτε διαλεξα την άλλη, που φαινοταν βυζοπούλα. Τι το ήθελα το μασαζ ο τυπος. Μου εσκασε σκυλί πανω απο 80-85 κιλά, με βυζαρες ομως, αλλα ρε παιδια, δεν μπορουσα να την κουμανταρω. Όπως ημουν μπρούμυτα, ευκολα, αν ήθελε, μου τον φέρμαρε.
Αλλα, ναι... Λογικά θα πηγαινει μακριά, όπως και με ολα τα κοριτσια του osmose, αλλα περι ορεξεος
Ευχαριστω παντως η ιωαννα στην φωτο δειχνει ωραιο πιπινιΓια Νικολέτα δεν ξέρω...αλλά μια Ιωάννα (viber - ξανθιά) όχι αυτή στην φωτό δεν αξίζει...Δεν προχωράει και ξενέρωτο εως ανύπαρκτο μασάζ..
Θα σε γελάσω... Τις συνομιλιες στο viber τις σβήνω και δεν συγκρατησα ονομα. Θυμαμαι απλα οτι στη φωτογραφια φοραει ενα ασπρο top με πολυ βαθυ ντεκολτε, ενω εχει τα μαλλιά της λιγο σαν την ποκαχοντας, κοτσιδακι αριστερα δεξια. Η φωτογραφια ειναι αρκετα "ανοιχτή" σαν καμενη απο φλας, ξερεις...Και το όνομα της " τυχερής " ? Ποια ήταν ? Τουλάχιστον πέρασες καλά παρά τα κιλα της ?
Συναδελφε ωραία κριτική αλλά έχω κάποιες απορίες. Για Έλενα (Your Massage) για πόσες συνεδρίες πάλεψες έως το γκολ; Η Νίνα (Αρτ) σε πόσα ραντεβού πήγε για μπριζόλα; H Ελίνα (Βέλβετ) όταν λες με δυσκολία καλαμάκι εννοείς ήθελε πολλά ραντεβού; Αν ναι πόσα; Ρωτάω ώστε να προετοιμαστεί σωστά το budget.Ωρα να μαζεψω τις εμπειριες καταδρομικες και κασκαντεριλικια για ολους εσας μπας και ξυπνησουμε λιγο γιατι έχουμε πεσει.
1. Βελβετ
Ηρώ. Σταματησε πια αλλα οσο δουλευε πηγε μεχρι καλαμακι. Αν κανεις ξέρει που έχει παει πλιζ πμ. 8/10
50Ε
Ελινα. Πανεμορφο Λιβανεζικο κομματι. Καλαμακι με δυσκολία χυσιμο στομα ή μαπα σχετικα ευκολα. Δεν παει μπριτζολα. 8/10 70Ε
Ριτα. Καλαμακι ευκολο παει και τερμα αλλα δεν ψηθηκα. Ωραιο σωμα ψευτικο βυζι αλλα καυλακι πετιτ. Επισης μενει με εσώρουχα απ το καλημερα.
7/10 70Ε
Λενα. Ευχάριστο μικροσωμο κοριτσι φτανει μεχρι φραπέ με χυσιμο οπου θες εκτος απο στομα. (Λεει ναι σε πρόσωπο). Παρακαλεσα για καλαμακι δεν τον ρουφαγε με τίποτα.
6/10 70Ε
Μαριάννα. Παχουλη παει μεχρι φραπέ. 4/10 50Ε
Μαρίνα. Άγνωστο αν δουλεύει ακομα εκανα κασκαντεριλικι πριν δω κριτικες γιατι καυλωσα με φωτος. Ακατάλληλη με γκόμενο φοντο στο κινητο μου ζητησε να βαλω πετσετα προφανως δεν εβαλα αλλα ουτε να μου τον αγγιξει. Κρίμα 1/10 50Ε
Αλίκη. Μαλλον δεν δουλεύει πια. Αδυνατη ψηλή αλλα άχαρη. Εναλλακτική γκομενα. Συμπαθητικό μασάζ φραπε. 5/10 70Ε
Χριστιαννα. Μπαμπατσικη ύπαρξη, μιλαει παραπάνω απ οσο πρεπει εν ωρα μασαζ. Καλαμακι.
5/10 50Ε
Ξένια. Παραπλάνηση στις φωτογραφίες. Πολύ ανοστη. Φτανει καλαμακι αλλα πηρα εναν φραπε της παρηγοριάς. 4/10 70Ε
2. Αρτ
Νινα. Η ναυαρχίδα του Αρτ γνωστη ως Αυστραλέζα. Μουνι δυνατό, φτανει ως μπριζολα, αλλα οχι απ το πρωτο ραντεβού. Τρομερα αισθησιακό μασαζ. Τα κατάπιε ακούραστα. Αξιζει. Ακριβή. 8/10 100Ε
Ελένη. Εχει σταματήσει μαλλον. Ωραιο μωρακι μεγαλο στήθος, στα δεν. Δεν προχωρησε σε μενα.
2/10 60Ε
Ηρώ. Κακη εμφάνιση αλλα φραπιαζει. 3/10 70Ε
3. Deluxe
Λυδία. Τι να πει κανείς για αυτή τη γυναικα. Μιλφακι τον παιζει μονη της δεν ζητας τιποτα. Δεν χρεωνει και εξτρα τιμιοτατη. 7/10 50Ε
Χριστίνα. Ωραιο μουνακι αλλα φτανει μεχρι φραπε και μετριο μάλιστα. 5/10 70Ε
Αγάπη. Στα δεν για εμενα αλλα πολύ καλό μασαζ. 4/10 50Ε
Βικτωρια. Δεν τον επαιζε με τίποτα. Ωραιο μιλφ. 3/10 50Ε
4. Your Massage
Μιρνα. Εχει γκόμενο. Δεν προχωράει. Ωραιο καυλακι. 3/10 60Ε
Έλενα. Εδώ εχω κανει μεταπτυχιακό. Ξεκίνησα με στοχο να μου τον παιξει. Δεν τα καταφερνα. Χαρη σε γνωστό μέλος του μπου που με εμψυχωσε να προσπαθήσω , κατάφερα και πηρα μπριτζολα με κατάποση μετα απο αρκετές συνεδριες. Πολύ δύσκολη αλλα αξιζει. 9/10 60Ε
5. Joy
Μαίρη. Όμορφο αδύνατο πιπίνι. Ευχάριστη παρουσία με το καλημέρα αρχισε να μου μιλαει για τον γκόμενο της. Με ξενερωσε δεν ζητησα παραπάνω. 3/10 60Ε
Άννα. Ψηλή τιμια παρουσια. Μέχρι φραπέ. 6/10 80Ε
6. Αttica
Δημητρα. Ατμοσφαιρική συνεδρία με δικό της φωτισμό. Σοβαρή παρουσία δείχνει να γουστάρει αυτό που κάνει. Φτάνει μέχρι φραπέ. 7/10 80Ε
Ruby. Μιλφακι. Καλοδιατηρημενο. Ζήταγε τρελα ποσα για φραπε. Δεν ακολουθησα. 3/10 60Ε
Κρίστι. Κακη εμπειρία. Μου το παιζε οτι ελα ξερω τι θες θες να στον παιξω ζήτησε εξτρα αλλα λογω εμφάνισης δεν συνεχισα. Οταν ειπα οχι διεκοψε το μασαζ και εφυγε στο μισαωρο. Απαράδεκτη. 1/10 60Ε
7. Osmose
Γενικό σχόλιο σαν να παίρνεις πουτανες δεν αξιζει.
ΥΓ. Αυτά ειναι προσωπικες εμπειρίες. Δεν θα ναι ίδιες σε όλους. Να περνάτε καλά και να ενημερώνετε. Ολοι για εναν και ενας για ολους.
Με αγάπη,
Ο Γαμηστερος σας
Μακρια μακρια μακρια.. εχει κανει βολτα ολα τα γραφεια. Ειχα την ατυχια να την παρω οταν ηταν στο senses η στο best (δεν θυμαμαι κιολας) ψιλο βρωμικο κοριτσι ουτε για στουντιο. Μασαζ 0 εννοειται.. τουλαχιστον απο μενα τεραστιο χ. Ταιριαζει στο οσμοσε 100% ??Πάολα - Θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον | Osmose Massage Αθήνα
Η Πάολα είναι μια έμπειρη, ευχάριστη και επικοινωνιακή θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον που θα σας χαλαρώσει με τις ικανότητές της! Κλείστε ένα ραντεβού και αφεθείτε στα χέρια της!www.osmosemassage.gr
Έχουμε καθόλου εικόνα;