Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.551
- Πόντοι
- 2.256
Σιγά μη βρούμε μπελά. Θα μας κλάσουν μια μάντρα @@.. Μια απλή ερώτηση ειναι.. δεν τη στριμώξαμε και σε καμμια γωνία.
καμία σχέση με το οσμοσε παλιότερη εμπειρία είναι νομίζω το είχα γράψει κάπου τότε.. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι αν η άλλη είναι μικρή και φοβισμένη δεν θα σου πει ναι κάνω.. Εδώ τα γραφεία ρωτάμε που έχουν πουτανες απο φυλής και δεν μας λένε! Και καμιά φορά τρώμε φόλες! Την πήρα (φίλη της μου είπε ότι ήταν οπότε παίζει όχι την ίδια) δεν το λέω ξεκάθαρα γιατί μπορεί να το κάνει επιλεκτικά και μετά να με κράζετε. Αυτό κατάλαβα εγώ..@new_intown με μπερδεψες καπου εκει που αναφερεις το osmose... νομιζα οτι ητανβ ανεξαρτητη
Η ερωτησή μου ηταν αν κάνει κάτι πιο "χαλαρωτικό" από το χαλαρωτικό. Διακριτική ερώτηση αλλα με νοημα για να καταλάβει.
Και φιλε, ανοιξε το στοματακι της και δεν ηξερα απο που να ξεφυγω.. δεν μου εμοιαζε με ντροπαλη.
Τελικα εσυ την πήρες και έπαιξε εξτρα μπαλίτσα; Δεν το αναφέρεις ξεκαθαρα αλλα κατι τετοιο αντιλαμβάνομαι από αυτά που γράφεις.
Εγώ ότι ήταν να πω το είπα....ο καθένας κρίνει πράττει και κανονίζει την πορεία του....Σιγά μη βρούμε μπελά. Θα μας κλάσουν μια μάντρα @@.. Μια απλή ερώτηση ειναι.. δεν τη στριμώξαμε και σε καμμια γωνία.
οκ, οταν με βαλουν φυλακη θα σου πω που ειμαι για να μου φερνεις τσιγαραΕγώ ότι ήταν να πω το είπα....ο καθένας κρίνει πράττει και κανονίζει την πορεία του....
νυχου μονοΞέρει κανείς τι παίζει με αυτήν? https://www.instagram.com/maria_homespa
αυτα ειναι, εχει φτασει δηλαδη το μασαζ σκετο στα 50/70/90!!! και στα legit spa παει 20-30? κατι δε μπαει καλανυχου μονο
Άστα να πάνε...αυτα ειναι, εχει φτασει δηλαδη το μασαζ σκετο στα 50/70/90!!! και στα legit spa παει 20-30? κατι δε μπαει καλα
Φίλε ωραία κριτική μπράβο!Ωρα να μαζεψω τις εμπειριες καταδρομικες και κασκαντεριλικια για ολους εσας μπας και ξυπνησουμε λιγο γιατι έχουμε πεσει.
1. Βελβετ
Ηρώ. Σταματησε πια αλλα οσο δουλευε πηγε μεχρι καλαμακι. Αν κανεις ξέρει που έχει παει πλιζ πμ. 8/10
50Ε
Ελινα. Πανεμορφο Λιβανεζικο κομματι. Καλαμακι με δυσκολία χυσιμο στομα ή μαπα σχετικα ευκολα. Δεν παει μπριτζολα. 8/10 70Ε
Ριτα. Καλαμακι ευκολο παει και τερμα αλλα δεν ψηθηκα. Ωραιο σωμα ψευτικο βυζι αλλα καυλακι πετιτ. Επισης μενει με εσώρουχα απ το καλημερα.
7/10 70Ε
Λενα. Ευχάριστο μικροσωμο κοριτσι φτανει μεχρι φραπέ με χυσιμο οπου θες εκτος απο στομα. (Λεει ναι σε πρόσωπο). Παρακαλεσα για καλαμακι δεν τον ρουφαγε με τίποτα.
6/10 70Ε
Μαριάννα. Παχουλη παει μεχρι φραπέ. 4/10 50Ε
Μαρίνα. Άγνωστο αν δουλεύει ακομα εκανα κασκαντεριλικι πριν δω κριτικες γιατι καυλωσα με φωτος. Ακατάλληλη με γκόμενο φοντο στο κινητο μου ζητησε να βαλω πετσετα προφανως δεν εβαλα αλλα ουτε να μου τον αγγιξει. Κρίμα 1/10 50Ε
Αλίκη. Μαλλον δεν δουλεύει πια. Αδυνατη ψηλή αλλα άχαρη. Εναλλακτική γκομενα. Συμπαθητικό μασάζ φραπε. 5/10 70Ε
Χριστιαννα. Μπαμπατσικη ύπαρξη, μιλαει παραπάνω απ οσο πρεπει εν ωρα μασαζ. Καλαμακι.
5/10 50Ε
Ξένια. Παραπλάνηση στις φωτογραφίες. Πολύ ανοστη. Φτανει καλαμακι αλλα πηρα εναν φραπε της παρηγοριάς. 4/10 70Ε
2. Αρτ
Νινα. Η ναυαρχίδα του Αρτ γνωστη ως Αυστραλέζα. Μουνι δυνατό, φτανει ως μπριζολα, αλλα οχι απ το πρωτο ραντεβού. Τρομερα αισθησιακό μασαζ. Τα κατάπιε ακούραστα. Αξιζει. Ακριβή. 8/10 100Ε
Ελένη. Εχει σταματήσει μαλλον. Ωραιο μωρακι μεγαλο στήθος, στα δεν. Δεν προχωρησε σε μενα.
2/10 60Ε
Ηρώ. Κακη εμφάνιση αλλα φραπιαζει. 3/10 70Ε
3. Deluxe
Λυδία. Τι να πει κανείς για αυτή τη γυναικα. Μιλφακι τον παιζει μονη της δεν ζητας τιποτα. Δεν χρεωνει και εξτρα τιμιοτατη. 7/10 50Ε
Χριστίνα. Ωραιο μουνακι αλλα φτανει μεχρι φραπε και μετριο μάλιστα. 5/10 70Ε
Αγάπη. Στα δεν για εμενα αλλα πολύ καλό μασαζ. 4/10 50Ε
Βικτωρια. Δεν τον επαιζε με τίποτα. Ωραιο μιλφ. 3/10 50Ε
4. Your Massage
Μιρνα. Εχει γκόμενο. Δεν προχωράει. Ωραιο καυλακι. 3/10 60Ε
Έλενα. Εδώ εχω κανει μεταπτυχιακό. Ξεκίνησα με στοχο να μου τον παιξει. Δεν τα καταφερνα. Χαρη σε γνωστό μέλος του μπου που με εμψυχωσε να προσπαθήσω , κατάφερα και πηρα μπριτζολα με κατάποση μετα απο αρκετές συνεδριες. Πολύ δύσκολη αλλα αξιζει. 9/10 60Ε
5. Joy
Μαίρη. Όμορφο αδύνατο πιπίνι. Ευχάριστη παρουσία με το καλημέρα αρχισε να μου μιλαει για τον γκόμενο της. Με ξενερωσε δεν ζητησα παραπάνω. 3/10 60Ε
Άννα. Ψηλή τιμια παρουσια. Μέχρι φραπέ. 6/10 80Ε
6. Αttica
Δημητρα. Ατμοσφαιρική συνεδρία με δικό της φωτισμό. Σοβαρή παρουσία δείχνει να γουστάρει αυτό που κάνει. Φτάνει μέχρι φραπέ. 7/10 80Ε
Ruby. Μιλφακι. Καλοδιατηρημενο. Ζήταγε τρελα ποσα για φραπε. Δεν ακολουθησα. 3/10 60Ε
Κρίστι. Κακη εμπειρία. Μου το παιζε οτι ελα ξερω τι θες θες να στον παιξω ζήτησε εξτρα αλλα λογω εμφάνισης δεν συνεχισα. Οταν ειπα οχι διεκοψε το μασαζ και εφυγε στο μισαωρο. Απαράδεκτη. 1/10 60Ε
7. Osmose
Γενικό σχόλιο σαν να παίρνεις πουτανες δεν αξιζει.
ΥΓ. Αυτά ειναι προσωπικες εμπειρίες. Δεν θα ναι ίδιες σε όλους. Να περνάτε καλά και να ενημερώνετε. Ολοι για εναν και ενας για ολους.
Με αγάπη,
Ο Γαμηστερος σας
Πολύ ωραίος! Περιεκτικός και ενημερωτικός! Για ποιά Έλενα λες από Your Massage? Γενικά το γραφείο αυτό είναι στα ΔΕΝ;Ωρα να μαζεψω τις εμπειριες καταδρομικες και κασκαντεριλικια για ολους εσας μπας και ξυπνησουμε λιγο γιατι έχουμε πεσει.
1. Βελβετ
Ηρώ. Σταματησε πια αλλα οσο δουλευε πηγε μεχρι καλαμακι. Αν κανεις ξέρει που έχει παει πλιζ πμ. 8/10
50Ε
Ελινα. Πανεμορφο Λιβανεζικο κομματι. Καλαμακι με δυσκολία χυσιμο στομα ή μαπα σχετικα ευκολα. Δεν παει μπριτζολα. 8/10 70Ε
Ριτα. Καλαμακι ευκολο παει και τερμα αλλα δεν ψηθηκα. Ωραιο σωμα ψευτικο βυζι αλλα καυλακι πετιτ. Επισης μενει με εσώρουχα απ το καλημερα.
7/10 70Ε
Λενα. Ευχάριστο μικροσωμο κοριτσι φτανει μεχρι φραπέ με χυσιμο οπου θες εκτος απο στομα. (Λεει ναι σε πρόσωπο). Παρακαλεσα για καλαμακι δεν τον ρουφαγε με τίποτα.
6/10 70Ε
Μαρίνα. Άγνωστο αν δουλεύει ακομα εκανα κασκαντεριλικι πριν δω κριτικες γιατι καυλωσα με φωτος. Ακατάλληλη με γκόμενο φοντο στο κινητο μου ζητησε να βαλω πετσετα προφανως δεν εβαλα αλλα ουτε να μου τον αγγιξει. Κρίμα 1/10 50Ε
Αλίκη. Μαλλον δεν δουλεύει πια. Αδυνατη ψηλή αλλα άχαρη. Εναλλακτική γκομενα. Συμπαθητικό μασάζ φραπε. 5/10 70Ε
Χριστιαννα. Μπαμπατσικη ύπαρξη, μιλαει παραπάνω απ οσο πρεπει εν ωρα μασαζ. Καλαμακι.
5/10 50Ε
Ξένια. Παραπλάνηση στις φωτογραφίες. Πολύ ανοστη. Φτανει καλαμακι αλλα πηρα εναν φραπε της παρηγοριάς. 4/10 70Ε
2. Αρτ
Νινα. Η ναυαρχίδα του Αρτ γνωστη ως Αυστραλέζα. Μουνι δυνατό, φτανει ως μπριζολα, αλλα οχι απ το πρωτο ραντεβού. Τρομερα αισθησιακό μασαζ. Τα κατάπιε ακούραστα. Αξιζει. Ακριβή. 8/10 100Ε
Ελένη. Εχει σταματήσει μαλλον. Ωραιο μωρακι μεγαλο στήθος, στα δεν. Δεν προχωρησε σε μενα.
2/10 60Ε
3. Deluxe
Λυδία. Τι να πει κανείς για αυτή τη γυναικα. Μιλφακι τον παιζει μονη της δεν ζητας τιποτα. Δεν χρεωνει και εξτρα τιμιοτατη. 7/10 50Ε
4. Your Massage
Έλενα. Εδώ εχω κανει μεταπτυχιακό. Ξεκίνησα με στοχο να μου τον παιξει. Δεν τα καταφερνα. Χαρη σε γνωστό μέλος του μπου που με εμψυχωσε να προσπαθήσω , κατάφερα και πηρα μπριτζολα με κατάποση μετα απο αρκετές συνεδριες. Πολύ δύσκολη αλλα αξιζει. 9/10 60Ε
5. Joy
Μαίρη. Όμορφο αδύνατο πιπίνι. Ευχάριστη παρουσία με το καλημέρα αρχισε να μου μιλαει για τον γκόμενο της. Με ξενερωσε δεν ζητησα παραπάνω. 3/10 60Ε
6. Αttica
Δημητρα. Ατμοσφαιρική συνεδρία με δικό της φωτισμό. Σοβαρή παρουσία δείχνει να γουστάρει αυτό που κάνει. Φτάνει μέχρι φραπέ. 7/10 80Ε
Ruby. Μιλφακι. Καλοδιατηρημενο. Ζήταγε τρελα ποσα για φραπε. Δεν ακολουθησα. 3/10 60Ε
Κρίστι. Κακη εμπειρία. Μου το παιζε οτι ελα ξερω τι θες θες να στον παιξω ζήτησε εξτρα αλλα λογω εμφάνισης δεν συνεχισα. Οταν ειπα οχι διεκοψε το μασαζ και εφυγε στο μισαωρο. Απαράδεκτη. 1/10 60Ε
7. Osmose
ΥΓ. Αυτά ειναι προσωπικες εμπειρίες. Δεν θα ναι ίδιες σε όλους. Να περνάτε καλά και να ενημερώνετε. Ολοι για εναν και ενας για ολους.
Με αγάπη,
Ο Γαμηστερος σας
Γενικα ναι. Αλλα με υπομονη ολα γινονται. Η ελενα ειναι η κοκκινοναλλα. Θελει τροπο.Πολύ ωραίος! Περιεκτικός και ενημερωτικός! Για ποιά Έλενα λες από Your Massage? Γενικά το γραφείο αυτό είναι στα ΔΕΝ;
Συμφωνω σε όλα .Ωρα να μαζεψω τις εμπειριες καταδρομικες και κασκαντεριλικια για ολους εσας μπας και ξυπνησουμε λιγο γιατι έχουμε πεσει.
1. Βελβετ
50Ε
7/10 70Ε
6/10 70Ε
5/10 50Ε
2. Αρτ
2/10 60Ε
3. Deluxe
4. Your Massage
5. Joy
6. Αttica
7. Osmose
Με αγάπη,
Ο Γαμηστερος σας
Αν συμφωνείς εσύ τότε εμείς περισσεύουμε!Συμφωνω σε όλα .
Να προσθέσω ένα πολύ ωραιο κορμί του Hermès τη Χριστίνα που θέλει κόπο και τρόπο ένα πολύ χάλια κορμί τη δώρα του art και ένα ωραιο πουτσομεζε τη ναντια του MS που κανει από τα πιο τέλεια μασαζ άσχετα αν είναι στα δεν …Αν συμφωνείς εσύ τότε εμείς περισσεύουμε!
Να γράφεις πιο συχνά θέλω!Να προσθέσω ένα πολύ ωραιο κορμί του Hermès τη Χριστίνα που θέλει κόπο και τρόπο ένα πολύ χάλια κορμί τη δώρα του art και ένα ωραιο πουτσομεζε τη ναντια του MS που κανει από τα πιο τέλεια μασαζ άσχετα αν είναι στα δεν …
Κανεις δεν περισσεύει αρκεί να λέει τα πράγματα οπως είναι και όχι οπως τα φαντάζεται η του τα υπαγορεύουν …Αν συμφωνείς εσύ τότε εμείς περισσεύουμε!
Εγώ θέλω να μου στείλεις 2 κιλά σκορδα να ξορκίσω τη γκομενα του Δράκουλα που είναι μασέρ ???σκιάχτηκες ε ???Να γράφεις πιο συχνά θέλω!
ρε συ , αποκλείεται!Εγώ θέλω να μου στείλεις 2 κιλά σκορδα να ξορκίσω τη γκομενα του Δράκουλα που είναι μασέρ ???σκιάχτηκες ε ???