Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Επιτέλους τολμησα δοκιμή Ελισάβετ χερμές,εντυπωσιακή παρουσια,άλογο,( οριακά μιλφ οπως λεγεται) για μένα 35φευγα την έκανα από κοντα ,και κουλ προσωπικότητα.Στο κυριως μασαζ περασα πολύ καλά αν και αρκετά διαφορετικό απο οτι εχω δοκιμάσει,λιγοτερο σκληρό και πιο χαδιαρικο,,με τιμια εκτόνωση χωρις να το αναφέρω. Δεν ρωτησα για παρακατω λογω συνθηκων,αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω σε επόμενη φαση.
Ps :Η Ζωη του Ντελουξ που δε βρισκω ουτε με κονε τον πάπα και η tantrazoe ειναι το ιδιο ατομο;
Το ίδιο είναι, με Ελισάβετ κόστος ? μόνο γραφείο ?

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Καλησπερα! καπως χαζη ερωτηση, αλλα δε βρηκα απαντηση μεσω search. Στα site, αναφερεται οτι μερικες διαθετουν κρεβατι μαζι με τον εξοπλισμο, αλλα στο κατ'οικον, ισχυει? Πχ αφροδιτη στο joy το αναφερει. Γενικα παρεχεται τετοια δυνατοτητα, για οσους δεν θελουν να κανουν σκατα κρεβατια , κλπ?
Όταν αναφέρουν ότι διαθέτουν κρεβάτι μασαζ σημαίνει ότι αν το ζητήσεις θα το φέρουν μαζί τους και το μασαζ θα γίνει εκεί και όχι στο κρεβάτι σου . Μπαίνει μια πετσέτα και γίνεται το μασαζ που ζητάς !
Υπάρχει ένα πλεονέκτημα για την θεραπεύτρια η οποία κουράζεται λιγότερο γιατί το κρεβάτι αυτό είναι ψηλότερο από το δικό σου
Και ένα μειονέκτημα για εσένα γιατί η θεραπεύτρια απομακρύνεται από το σώμα σου εφόσον παρεμβάλλεται το κενό μεταξύ σας .
Στο κρεβάτι σου γίνονται " τυχαίες επαφές " των σωμάτων για να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Όταν αναφέρουν ότι διαθέτουν κρεβάτι μασαζ σημαίνει ότι αν το ζητήσεις θα το φέρουν μαζί τους και το μασαζ θα γίνει εκεί και όχι στο κρεβάτι σου . Μπαίνει μια πετσέτα και γίνεται το μασαζ που ζητάς !
Υπάρχει ένα πλεονέκτημα για την θεραπεύτρια η οποία κουράζεται λιγότερο γιατί το κρεβάτι αυτό είναι ψηλότερο από το δικό σου
Και ένα μειονέκτημα για εσένα γιατί η θεραπεύτρια απομακρύνεται από το σώμα σου εφόσον παρεμβάλλεται το κενό μεταξύ σας .
Στο κρεβάτι σου γίνονται " τυχαίες επαφές " των σωμάτων για να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα
Βέβαια αν θέλει η θεραπεύτρια σκαρφαλώνει στο κρεβάτι μασάζ και σε φτιάχνει...

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Βέβαια αν θέλει η θεραπεύτρια σκαρφαλώνει στο κρεβάτι μασάζ και σε φτιάχνει...
Ναι , έτσι γίνεται αλλά προς το τέλος σε αντίθεση με το κρεβάτι που μπορεί να γίνεται η επαφή κατα την διάρκεια για να εκτιμηθεί η αντίδραση μας

Kavlicious

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
393
Πόντοι
20
Καλησπερα σε ολους λατρεις των μασαζ.
Ειναι το πρωτο μου ποστ και θα ακολουθησουν κ αλλα με τις εμπειριες που ειχα μεχρι στιγμης απο τα κατ'οικον.
Παρακολουθω το νημα καιρο τωρα και μετα απο προτασεις, εμπειριες συναγωνιστων εκανα κι εγω τις επιλογες μου ειτε αυτες βγηκαν καλες ειτε αρνητικες χωρις να κατηγορω κανεναν.
Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται γυρω απο τις λαδοκορες και τις υπηρεσιες.
Δυσκολο βεβαια, γιατι ο καθενας εχει τις προτιμησεις του, αλλα θα το επιχειρησω. Παρακαλω για την επιεικεια σας.

Deluxe Δαναη : Πριν απο πολυ καιρο βεβαια εγινε αυτο. Δεν ξερω αν ασχολειται ακομα με το σπορ. Αυτο το ξανθο κοντοπουτανο με τις πλαστικες βυζαρες τα αξιζε τα λεφτα του. VFM και για το μασαζ κ για τις υπηρεσιες της

Deluxe Πενυ : Μιαμιση ωρα session, πηγε αλλαξε κ εμφανιστηκε με σορτσακι κ τοπ. Αν εξαιρεσεις το γλυκο της προσωπο, απο λαιμο κ κατω προσωπικα δεν.
Μασαζ του θανατου μεχρι μελανιασματος και το ορυκτελαιο πηγε συννεφο. 10 κιλα λουκουμαδες τηγανιζα. Το στομα της δεν το εκλεισε ποτέ και για κανεναν λογο οσο κι αν προσπαθησα οποτε δεν μπηκα καν στον κοπο να ζητησω κατι παραπανω. Κοινως το ξενερωμα της ζωης μου.

Deluxe Λυδια: Μια ωρα session. Δεν ειναι και αυτο που βλεπεις, αλλα οκ...τραβιεται. Μασαζ χαιδευτικο θα ελεγα, αλλα απο μπροστα ερεθιστικο.
Φραπεδουμπα ωραια χωρις να το ζητησω (εδωσα +20 τιπ ομως)

Με την πρωτη ευκαιρια, για να αποφυγω το πολυεξοδο διαζυγιο, θα επιστρεψω κ με αλλες κριτικες απο βελβετ, λουξ, αθενς κ σενσες που εχω κανει ηδη . Τα σεβη μου

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Ναι , έτσι γίνεται αλλά προς το τέλος σε αντίθεση με το κρεβάτι που μπορεί να γίνεται η επαφή κατα την διάρκεια για να εκτιμηθεί η αντίδραση μας
γενικά αποφεύγουμε αυτές που κουβαλάνε κρεβάτι ,αν παρόλα αυτα κουβαλήσει την πείθουμε να γίνει στο κρεβάτι μας !

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Καλησπερα σε ολους λατρεις των μασαζ.
Ειναι το πρωτο μου ποστ και θα ακολουθησουν κ αλλα με τις εμπειριες που ειχα μεχρι στιγμης απο τα κατ'οικον.
Παρακολουθω το νημα καιρο τωρα και μετα απο προτασεις, εμπειριες συναγωνιστων εκανα κι εγω τις επιλογες μου ειτε αυτες βγηκαν καλες ειτε αρνητικες χωρις να κατηγορω κανεναν.
Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται γυρω απο τις λαδοκορες και τις υπηρεσιες.
Δυσκολο βεβαια, γιατι ο καθενας εχει τις προτιμησεις του, αλλα θα το επιχειρησω. Παρακαλω για την επιεικεια σας.

Deluxe Δαναη : Πριν απο πολυ καιρο βεβαια εγινε αυτο. Δεν ξερω αν ασχολειται ακομα με το σπορ. Αυτο το ξανθο κοντοπουτανο με τις πλαστικες βυζαρες τα αξιζε τα λεφτα του. VFM και για το μασαζ κ για τις υπηρεσιες της

Deluxe Πενυ : Μιαμιση ωρα session, πηγε αλλαξε κ εμφανιστηκε με σορτσακι κ τοπ. Αν εξαιρεσεις το γλυκο της προσωπο, απο λαιμο κ κατω προσωπικα δεν.
Μασαζ του θανατου μεχρι μελανιασματος και το ορυκτελαιο πηγε συννεφο. 10 κιλα λουκουμαδες τηγανιζα. Το στομα της δεν το εκλεισε ποτέ και για κανεναν λογο οσο κι αν προσπαθησα οποτε δεν μπηκα καν στον κοπο να ζητησω κατι παραπανω. Κοινως το ξενερωμα της ζωης μου.

Deluxe Λυδια: Μια ωρα session. Δεν ειναι και αυτο που βλεπεις, αλλα οκ...τραβιεται. Μασαζ χαιδευτικο θα ελεγα, αλλα απο μπροστα ερεθιστικο.
Φραπεδουμπα ωραια χωρις να το ζητησω (εδωσα +20 τιπ ομως)

Με την πρωτη ευκαιρια, για να αποφυγω το πολυεξοδο διαζυγιο, θα επιστρεψω κ με αλλες κριτικες απο βελβετ, λουξ, αθενς κ σενσες που εχω κανει ηδη . Τα σεβη μου
Έτσι. Λίγες λίγες οι πληροφορίες να προλάβουμε να τις επεξεργαστούμε.

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Επιτέλους τολμησα δοκιμή Ελισάβετ χερμές,εντυπωσιακή παρουσια,άλογο,( οριακά μιλφ οπως λεγεται) για μένα 35φευγα την έκανα από κοντα ,και κουλ προσωπικότητα.Στο κυριως μασαζ περασα πολύ καλά αν και αρκετά διαφορετικό απο οτι εχω δοκιμάσει,λιγοτερο σκληρό και πιο χαδιαρικο,,με τιμια εκτόνωση χωρις να το αναφέρω. Δεν ρωτησα για παρακατω λογω συνθηκων,αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω σε επόμενη φαση.
Ps :Η Ζωη του Ντελουξ που δε βρισκω ουτε με κονε τον πάπα και η tantrazoe ειναι το ιδιο ατομο;
Πήρες απο την Ελισάβετ του Hermes χαδιάρικο μασαζ και εκτόνωση;Φίλε μου έχω σηκωθεί όρθιος και σε χειροκροτώ!Κανονικό standing ovation!!Αν βγει και 2ος και επιβεβαιώσει ανάλογο ραντεβού ,τότε πολυ ευχαρίστως θα ανακηρυχθώ ως μέγιστος μαλάκας του σαιτ!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
Πήρες απο την Ελισάβετ του Hermes χαδιάρικο μασαζ και εκτόνωση;Φίλε μου έχω σηκωθεί όρθιος και σε χειροκροτώ!Κανονικό standing ovation!!Αν βγει και 2ος και επιβεβαιώσει ανάλογο ραντεβού ,τότε πολυ ευχαρίστως θα ανακηρυχθώ ως μέγιστος μαλάκας του σαιτ!
Δεν εχεις ελπιδες, στη μαλακια παιζουμε διαγαλαξιακα εδω μεσα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Συνάντηση με χρυσή από vip
Αξίζει ανεπυφυλακτα η κοπέλα όμορφη σχετικά όχι μοντέλο 1,80 κάνει b2b φουλ μασάζ και φουλ περιποίηση με το αντίστοιχο αντίτιμο πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή σε λογική τιμή για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε
Οποίος θέλει περαιτέρω λεπτομέρειες ας στείλει πμ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Ναι φίλε η tantrazoe και η ζωή deluxe είναι το ίδιο άτομο
Αν θες τηλεφωνο της στείλε μου πμ γιατί δεν μπορώ να σου στείλω και θα σου πω

• Like
Αντιδράσεις: alpula
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Ναι φίλε η tantrazoe και η ζωή deluxe είναι το ίδιο άτομο
Αν θες τηλεφωνο της στείλε μου πμ γιατί δεν μπορώ να σου στείλω και θα σου πω
Ανέβασε η ίδια η Ζωή πληροφορίες για την νέα αλλαγή που κάνει στο νήμα που έχει " tantrazoi", " tantrazoinew"με τηλέφωνο , χώρο σε ξενοδοχείο και ημέρες εργασίας

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.551
Πόντοι
2.256
Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτήν? https://www.instagram.com/maria_homespa
Της εστειλα μυνημα και απάντησε ως εξης:

Σε δικό σας χώρο γίνετε το μασαζ​

Το κόστος είναι 50/70/90 ευρώ 1 1,5 και 2 ώρες αντίστοιχα​

Χαλαρωτικό αθλητικό .. διαλέγετε εκείνη την ώρα το λάδι ίδιο είναι ..​

Ξανα ρώτησα για επιπλέον υπηρεσίες και αναμένω απάντηση

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.551
Πόντοι
2.256
Ξανα ρώτησα για επιπλέον υπηρεσίες και αναμένω απάντηση

Η απάντηση ήταν αρνητικη και με πολύ επιθετικό υφος μάλιστα. Οπότε μαύρο εκτός αν κάποιος θελει να κάνει τον κασκαντερ και να φυτιλιάσει το 50άρικο

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Η απάντηση ήταν αρνητικη και με πολύ επιθετικό υφος μάλιστα. Οπότε μαύρο εκτός αν κάποιος θελει να κάνει τον κασκαντερ και να φυτιλιάσει το 50άρικο
Σε εμένα ήταν ευγενέστατη και την δοκίμασα κιόλας (μια φίλη της βασικά μου είπε επειδή αυτή είναι διακοπές) Απλά όπως πάντα το έπαιξα χαζός και δεν ρώτησα τίποτα για εξτρά.. έτσι σε μια είχα πάρει μπριζόλα με 20 ευρώ απο οσμοσε επειδή της έλεγα μα εγώ μασαζ νόμιζα ότι κάνετε δεν έχω άλλα λεφτά σπίτι και τέτοια!! Και αντί να χάσει το 20ευρο κάθησε... 21 είπε ότι ήταν αυτή με πολύ καλό σωματάκι πετιτ όπως μου αρέσει και ντροπαλή. Απότι κατάλαβα φοβούνται να πούνε ότι προχωράνε αλλά ξέρουν πολλά για τον χώρο απο την κουβέντα που της έκανα.. Παίζει να ρώτησες τίποτα περίεργο και να αντέδρασε.. Μην μας χαλάτε τα αματούρια για αυτα είναι το μασαζ κατοικον!!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.551
Πόντοι
2.256
@new_intown με μπερδεψες καπου εκει που αναφερεις το osmose... νομιζα οτι ητανβ ανεξαρτητη
Η ερωτησή μου ηταν αν κάνει κάτι πιο "χαλαρωτικό" από το χαλαρωτικό. Διακριτική ερώτηση αλλα με νοημα για να καταλάβει.
Και φιλε, ανοιξε το στοματακι της και δεν ηξερα απο που να ξεφυγω.. δεν μου εμοιαζε με ντροπαλη.
Τελικα εσυ την πήρες και έπαιξε εξτρα μπαλίτσα; Δεν το αναφέρεις ξεκαθαρα αλλα κατι τετοιο αντιλαμβάνομαι από αυτά που γράφεις.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Το κακό είναι ότι ρωτάτε ανεξαιρέτως την κάθε μία που κάνει μασάζ είτε πορνομασαζ είτε κανονικό και μερικοί ίσως βρουν ξαφνικά μπελά από το πουθενά......μπορεί να θεωρηθεί παρενόχληση και αρκετοί από δω να χουν θέματα.....έχω μια φίλη που κάνει θεραπευτικό μασάζ και είναι έτοιμη για καταγγελίες για παρενόχληση μέσω ίντερνετ είτε από κοντά....οπότε προσοχή κύριοι κασκαντέρ δεν είναι όλες εκδιδόμενες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom