Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.898
- Πόντοι
- 456
Ναι το ίδιο τηλέφωνο.Είναι στάνταρ αυτο;;;
Με το ίδιο τηλέφωνο που είχε;;;
Ναι το ίδιο τηλέφωνο.Είναι στάνταρ αυτο;;;
Το ανέβασε στο νήμα της και έλυσε όλες τις απορίες!!!Ναι το ίδιο τηλέφωνο.
ΝαιΕίναι στάνταρ αυτο;;;
Όταν αναφέρουν ότι διαθέτουν κρεβάτι μασαζ σημαίνει ότι αν το ζητήσεις θα το φέρουν μαζί τους και το μασαζ θα γίνει εκεί και όχι στο κρεβάτι σου . Μπαίνει μια πετσέτα και γίνεται το μασαζ που ζητάς !Καλησπερα! καπως χαζη ερωτηση, αλλα δε βρηκα απαντηση μεσω search. Στα site, αναφερεται οτι μερικες διαθετουν κρεβατι μαζι με τον εξοπλισμο, αλλα στο κατ'οικον, ισχυει? Πχ αφροδιτη στο joy το αναφερει. Γενικα παρεχεται τετοια δυνατοτητα, για οσους δεν θελουν να κανουν σκατα κρεβατια , κλπ?
Βέβαια αν θέλει η θεραπεύτρια σκαρφαλώνει στο κρεβάτι μασάζ και σε φτιάχνει...Όταν αναφέρουν ότι διαθέτουν κρεβάτι μασαζ σημαίνει ότι αν το ζητήσεις θα το φέρουν μαζί τους και το μασαζ θα γίνει εκεί και όχι στο κρεβάτι σου . Μπαίνει μια πετσέτα και γίνεται το μασαζ που ζητάς !
Υπάρχει ένα πλεονέκτημα για την θεραπεύτρια η οποία κουράζεται λιγότερο γιατί το κρεβάτι αυτό είναι ψηλότερο από το δικό σου
Και ένα μειονέκτημα για εσένα γιατί η θεραπεύτρια απομακρύνεται από το σώμα σου εφόσον παρεμβάλλεται το κενό μεταξύ σας .
Στο κρεβάτι σου γίνονται " τυχαίες επαφές " των σωμάτων για να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα
Ναι , έτσι γίνεται αλλά προς το τέλος σε αντίθεση με το κρεβάτι που μπορεί να γίνεται η επαφή κατα την διάρκεια για να εκτιμηθεί η αντίδραση μαςΒέβαια αν θέλει η θεραπεύτρια σκαρφαλώνει στο κρεβάτι μασάζ και σε φτιάχνει...
γενικά αποφεύγουμε αυτές που κουβαλάνε κρεβάτι ,αν παρόλα αυτα κουβαλήσει την πείθουμε να γίνει στο κρεβάτι μας !Ναι , έτσι γίνεται αλλά προς το τέλος σε αντίθεση με το κρεβάτι που μπορεί να γίνεται η επαφή κατα την διάρκεια για να εκτιμηθεί η αντίδραση μας
Έτσι. Λίγες λίγες οι πληροφορίες να προλάβουμε να τις επεξεργαστούμε.Καλησπερα σε ολους λατρεις των μασαζ.
Ειναι το πρωτο μου ποστ και θα ακολουθησουν κ αλλα με τις εμπειριες που ειχα μεχρι στιγμης απο τα κατ'οικον.
Παρακολουθω το νημα καιρο τωρα και μετα απο προτασεις, εμπειριες συναγωνιστων εκανα κι εγω τις επιλογες μου ειτε αυτες βγηκαν καλες ειτε αρνητικες χωρις να κατηγορω κανεναν.
Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται γυρω απο τις λαδοκορες και τις υπηρεσιες.
Δυσκολο βεβαια, γιατι ο καθενας εχει τις προτιμησεις του, αλλα θα το επιχειρησω. Παρακαλω για την επιεικεια σας.
Deluxe Δαναη : Πριν απο πολυ καιρο βεβαια εγινε αυτο. Δεν ξερω αν ασχολειται ακομα με το σπορ. Αυτο το ξανθο κοντοπουτανο με τις πλαστικες βυζαρες τα αξιζε τα λεφτα του. VFM και για το μασαζ κ για τις υπηρεσιες της
Deluxe Πενυ : Μιαμιση ωρα session, πηγε αλλαξε κ εμφανιστηκε με σορτσακι κ τοπ. Αν εξαιρεσεις το γλυκο της προσωπο, απο λαιμο κ κατω προσωπικα δεν.
Μασαζ του θανατου μεχρι μελανιασματος και το ορυκτελαιο πηγε συννεφο. 10 κιλα λουκουμαδες τηγανιζα. Το στομα της δεν το εκλεισε ποτέ και για κανεναν λογο οσο κι αν προσπαθησα οποτε δεν μπηκα καν στον κοπο να ζητησω κατι παραπανω. Κοινως το ξενερωμα της ζωης μου.
Deluxe Λυδια: Μια ωρα session. Δεν ειναι και αυτο που βλεπεις, αλλα οκ...τραβιεται. Μασαζ χαιδευτικο θα ελεγα, αλλα απο μπροστα ερεθιστικο.
Φραπεδουμπα ωραια χωρις να το ζητησω (εδωσα +20 τιπ ομως)
Με την πρωτη ευκαιρια, για να αποφυγω το πολυεξοδο διαζυγιο, θα επιστρεψω κ με αλλες κριτικες απο βελβετ, λουξ, αθενς κ σενσες που εχω κανει ηδη . Τα σεβη μου
Πήρες απο την Ελισάβετ του Hermes χαδιάρικο μασαζ και εκτόνωση;Φίλε μου έχω σηκωθεί όρθιος και σε χειροκροτώ!Κανονικό standing ovation!!Αν βγει και 2ος και επιβεβαιώσει ανάλογο ραντεβού ,τότε πολυ ευχαρίστως θα ανακηρυχθώ ως μέγιστος μαλάκας του σαιτ!Επιτέλους τολμησα δοκιμή Ελισάβετ χερμές,εντυπωσιακή παρουσια,άλογο,( οριακά μιλφ οπως λεγεται) για μένα 35φευγα την έκανα από κοντα ,και κουλ προσωπικότητα.Στο κυριως μασαζ περασα πολύ καλά αν και αρκετά διαφορετικό απο οτι εχω δοκιμάσει,λιγοτερο σκληρό και πιο χαδιαρικο,,με τιμια εκτόνωση χωρις να το αναφέρω. Δεν ρωτησα για παρακατω λογω συνθηκων,αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω σε επόμενη φαση.
Ps :Η Ζωη του Ντελουξ που δε βρισκω ουτε με κονε τον πάπα και η tantrazoe ειναι το ιδιο ατομο;
Δεν εχεις ελπιδες, στη μαλακια παιζουμε διαγαλαξιακα εδω μεσα.Πήρες απο την Ελισάβετ του Hermes χαδιάρικο μασαζ και εκτόνωση;Φίλε μου έχω σηκωθεί όρθιος και σε χειροκροτώ!Κανονικό standing ovation!!Αν βγει και 2ος και επιβεβαιώσει ανάλογο ραντεβού ,τότε πολυ ευχαρίστως θα ανακηρυχθώ ως μέγιστος μαλάκας του σαιτ!
Ναι φίλε η tantrazoe και η ζωή deluxe είναι το ίδιο άτομοΕπιτέλους τολμησα δοκιμή Ελισάβετ χερμές,εντυπωσιακή παρουσια,άλογο,( οριακά μιλφ οπως λεγεται) για μένα 35φευγα την έκανα από κοντα ,και κουλ προσωπικότητα.Στο κυριως μασαζ περασα πολύ καλά αν και αρκετά διαφορετικό απο οτι εχω δοκιμάσει,λιγοτερο σκληρό και πιο χαδιαρικο,,με τιμια εκτόνωση χωρις να το αναφέρω. Δεν ρωτησα για παρακατω λογω συνθηκων,αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω σε επόμενη φαση.
Ps :Η Ζωη του Ντελουξ που δε βρισκω ουτε με κονε τον πάπα και η tantrazoe ειναι το ιδιο ατομο;
Ανέβασε η ίδια η Ζωή πληροφορίες για την νέα αλλαγή που κάνει στο νήμα που έχει " tantrazoi", " tantrazoinew"με τηλέφωνο , χώρο σε ξενοδοχείο και ημέρες εργασίαςΝαι φίλε η tantrazoe και η ζωή deluxe είναι το ίδιο άτομο
Αν θες τηλεφωνο της στείλε μου πμ γιατί δεν μπορώ να σου στείλω και θα σου πω
Της εστειλα μυνημα και απάντησε ως εξης:Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτήν? https://www.instagram.com/maria_homespa
Η απάντηση ήταν αρνητικη και με πολύ επιθετικό υφος μάλιστα. Οπότε μαύρο εκτός αν κάποιος θελει να κάνει τον κασκαντερ και να φυτιλιάσει το 50άρικοΞανα ρώτησα για επιπλέον υπηρεσίες και αναμένω απάντηση
Σε εμένα ήταν ευγενέστατη και την δοκίμασα κιόλας (μια φίλη της βασικά μου είπε επειδή αυτή είναι διακοπές) Απλά όπως πάντα το έπαιξα χαζός και δεν ρώτησα τίποτα για εξτρά.. έτσι σε μια είχα πάρει μπριζόλα με 20 ευρώ απο οσμοσε επειδή της έλεγα μα εγώ μασαζ νόμιζα ότι κάνετε δεν έχω άλλα λεφτά σπίτι και τέτοια!! Και αντί να χάσει το 20ευρο κάθησε... 21 είπε ότι ήταν αυτή με πολύ καλό σωματάκι πετιτ όπως μου αρέσει και ντροπαλή. Απότι κατάλαβα φοβούνται να πούνε ότι προχωράνε αλλά ξέρουν πολλά για τον χώρο απο την κουβέντα που της έκανα.. Παίζει να ρώτησες τίποτα περίεργο και να αντέδρασε.. Μην μας χαλάτε τα αματούρια για αυτα είναι το μασαζ κατοικον!!Η απάντηση ήταν αρνητικη και με πολύ επιθετικό υφος μάλιστα. Οπότε μαύρο εκτός αν κάποιος θελει να κάνει τον κασκαντερ και να φυτιλιάσει το 50άρικο