Καλησπερα σε ολους λατρεις των μασαζ.
Ειναι το πρωτο μου ποστ και θα ακολουθησουν κ αλλα με τις εμπειριες που ειχα μεχρι στιγμης απο τα κατ'οικον.
Παρακολουθω το νημα καιρο τωρα και μετα απο προτασεις, εμπειριες συναγωνιστων εκανα κι εγω τις επιλογες μου ειτε αυτες βγηκαν καλες ειτε αρνητικες χωρις να κατηγορω κανεναν.
Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται γυρω απο τις λαδοκορες και τις υπηρεσιες.
Δυσκολο βεβαια, γιατι ο καθενας εχει τις προτιμησεις του, αλλα θα το επιχειρησω. Παρακαλω για την επιεικεια σας.
Deluxe Δαναη : Πριν απο πολυ καιρο βεβαια εγινε αυτο. Δεν ξερω αν ασχολειται ακομα με το σπορ. Αυτο το ξανθο κοντοπουτανο με τις πλαστικες βυζαρες τα αξιζε τα λεφτα του. VFM και για το μασαζ κ για τις υπηρεσιες της
Deluxe Πενυ : Μιαμιση ωρα session, πηγε αλλαξε κ εμφανιστηκε με σορτσακι κ τοπ. Αν εξαιρεσεις το γλυκο της προσωπο, απο λαιμο κ κατω προσωπικα δεν.
Μασαζ του θανατου μεχρι μελανιασματος και το ορυκτελαιο πηγε συννεφο. 10 κιλα λουκουμαδες τηγανιζα. Το στομα της δεν το εκλεισε ποτέ και για κανεναν λογο οσο κι αν προσπαθησα οποτε δεν μπηκα καν στον κοπο να ζητησω κατι παραπανω. Κοινως το ξενερωμα της ζωης μου.
Deluxe Λυδια: Μια ωρα session. Δεν ειναι και αυτο που βλεπεις, αλλα οκ...τραβιεται. Μασαζ χαιδευτικο θα ελεγα, αλλα απο μπροστα ερεθιστικο.
Φραπεδουμπα ωραια χωρις να το ζητησω (εδωσα +20 τιπ ομως)
Με την πρωτη ευκαιρια, για να αποφυγω το πολυεξοδο διαζυγιο, θα επιστρεψω κ με αλλες κριτικες απο βελβετ, λουξ, αθενς κ σενσες που εχω κανει ηδη . Τα σεβη μου