giorgos21024
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Καποιος πληροφορίες εδω η σε pm για Αργυρώ απο joy?
Καλημέρα ! Μια aliceq1983 που ειναι στο instagram και προσφερει μασαζ , εχει δοκιμαστει απο κάποιον;
Thank youΕίχε δουλέψει και στο deluxe ένα φεγγάρι από ότι θυμάμαι και είχαν βάλει και μια απαίσια φωτογραφία μαλιστα σαν να ήταν ξωτικό ενώ είναι ομορφούλα η τύπισσα.
Kαι να ζητάς "ενα φραπε κυρα Βαγγελιώ"Έχει παίξει ποτέ κοπέλα με το όνομα Βαγγελιώ;
Το έχω βίτσιο αυτό το όνομα
Stefania εσύ?Δεν ξέρω αν θα φανεί το μύνημα μου γιατί πρώτη φορά Μπαίνω στο site...ξεκίνησα με γραφείο το Μάρτιο κ πλέον δουλεύω Μόνη μου...κ σύντομα θα κάνω κ χωρο...γιατί σκέφτομαι σαν τον πελάτη...δηλαδή :ένα άψογο απολαυστικό μασάζ με όλα τα είδη χειρομαλαξης...δεν χρησιμοποιώ όρους φραπέ κ καλαμάκι κ ουτο καθεξής ...θέλω πελάτες φίλους κ κύριους που να σέβονται τη γυναίκα !!!να κρατάνε για τον εαυτό τους τις προσωπικές τους στιγμές κ να σέβονται πρώτα τον εαυτό τους...το μασάζ δεν είναι εσκορτ .πόσα τόσα γυρνά τέλος...είναι φαντασιωση ...μπορώ να σου εγγυηθώ ένα απολαυστικό μασάζ σ ένα καθαρό ασφαλές χώρο με όμορφη ατμόσφαιρα !τα κορίτσια μου θα τα διαλέξω ένα ένα θα είναι ξεκάθαρα ...ο αγοραιος έρωτας δεν είναι της νοοτροπίας μου...το σεξ ο έρωτας είναι ιδιαίτερα...τη χαλάρωση σου όμως για 1ωρα μπορώ να την εγγυηθώ ...
αν η παλινδρομική κίνηση της χειρός σου επι του πέους μου είναι τόσο αισθησιακή όσο υπόσχεσαι, τότε θα σε τιμήσω!Δεν ξέρω αν θα φανεί το μύνημα μου γιατί πρώτη φορά Μπαίνω στο site...ξεκίνησα με γραφείο το Μάρτιο κ πλέον δουλεύω Μόνη μου...κ σύντομα θα κάνω κ χωρο...γιατί σκέφτομαι σαν τον πελάτη...δηλαδή :ένα άψογο απολαυστικό μασάζ με όλα τα είδη χειρομαλαξης...δεν χρησιμοποιώ όρους φραπέ κ καλαμάκι κ ουτο καθεξής ...θέλω πελάτες φίλους κ κύριους που να σέβονται τη γυναίκα !!!να κρατάνε για τον εαυτό τους τις προσωπικές τους στιγμές κ να σέβονται πρώτα τον εαυτό τους...το μασάζ δεν είναι εσκορτ .πόσα τόσα γυρνά τέλος...είναι φαντασιωση ...μπορώ να σου εγγυηθώ ένα απολαυστικό μασάζ σ ένα καθαρό ασφαλές χώρο με όμορφη ατμόσφαιρα !τα κορίτσια μου θα τα διαλέξω ένα ένα θα είναι ξεκάθαρα ...ο αγοραιος έρωτας δεν είναι της νοοτροπίας μου...το σεξ ο έρωτας είναι ιδιαίτερα...τη χαλάρωση σου όμως για 1ωρα μπορώ να την εγγυηθώ ...
Διευκρίνισέ το σε παρακαλώ αυτό. Δουλεύεις μόνη σου ή έχεις γραφείο με κορίτσια;Δεν ξέρω αν θα φανεί το μύνημα μου γιατί πρώτη φορά Μπαίνω στο site...ξεκίνησα με γραφείο το Μάρτιο κ πλέον δουλεύω Μόνη μου...κ σύντομα θα κάνω κ χωρο...γιατί σκέφτομαι σαν τον πελάτη...δηλαδή :ένα άψογο απολαυστικό μασάζ με όλα τα είδη χειρομαλαξης...δεν χρησιμοποιώ όρους φραπέ κ καλαμάκι κ ουτο καθεξής ...θέλω πελάτες φίλους κ κύριους που να σέβονται τη γυναίκα !!!να κρατάνε για τον εαυτό τους τις προσωπικές τους στιγμές κ να σέβονται πρώτα τον εαυτό τους...το μασάζ δεν είναι εσκορτ .πόσα τόσα γυρνά τέλος...είναι φαντασιωση ...μπορώ να σου εγγυηθώ ένα απολαυστικό μασάζ σ ένα καθαρό ασφαλές χώρο με όμορφη ατμόσφαιρα !τα κορίτσια μου θα τα διαλέξω ένα ένα θα είναι ξεκάθαρα ...ο αγοραιος έρωτας δεν είναι της νοοτροπίας μου...το σεξ ο έρωτας είναι ιδιαίτερα...τη χαλάρωση σου όμως για 1ωρα μπορώ να την εγγυηθώ ...
Αναμενουμε πληροφοριεςΔεν ξέρω αν θα φανεί το μύνημα μου γιατί πρώτη φορά Μπαίνω στο site...ξεκίνησα με γραφείο το Μάρτιο κ πλέον δουλεύω Μόνη μου...κ σύντομα θα κάνω κ χωρο...γιατί σκέφτομαι σαν τον πελάτη...δηλαδή :ένα άψογο απολαυστικό μασάζ με όλα τα είδη χειρομαλαξης...δεν χρησιμοποιώ όρους φραπέ κ καλαμάκι κ ουτο καθεξής ...θέλω πελάτες φίλους κ κύριους που να σέβονται τη γυναίκα !!!να κρατάνε για τον εαυτό τους τις προσωπικές τους στιγμές κ να σέβονται πρώτα τον εαυτό τους...το μασάζ δεν είναι εσκορτ .πόσα τόσα γυρνά τέλος...είναι φαντασιωση ...μπορώ να σου εγγυηθώ ένα απολαυστικό μασάζ σ ένα καθαρό ασφαλές χώρο με όμορφη ατμόσφαιρα !τα κορίτσια μου θα τα διαλέξω ένα ένα θα είναι ξεκάθαρα ...ο αγοραιος έρωτας δεν είναι της νοοτροπίας μου...το σεξ ο έρωτας είναι ιδιαίτερα...τη χαλάρωση σου όμως για 1ωρα μπορώ να την εγγυηθώ ...
Μπραβο κοπελα μου. ετσι ειναι οπως τα λες. Η καλύτερη αναρτηση που εχω διαβασει εδω απο κοριτσι που θελει να δουλεψει σωστα και ομορφα .Δεν ξέρω αν θα φανεί το μύνημα μου γιατί πρώτη φορά Μπαίνω στο site...ξεκίνησα με γραφείο το Μάρτιο κ πλέον δουλεύω Μόνη μου...κ σύντομα θα κάνω κ χωρο...γιατί σκέφτομαι σαν τον πελάτη...δηλαδή :ένα άψογο απολαυστικό μασάζ με όλα τα είδη χειρομαλαξης...δεν χρησιμοποιώ όρους φραπέ κ καλαμάκι κ ουτο καθεξής ...θέλω πελάτες φίλους κ κύριους που να σέβονται τη γυναίκα !!!να κρατάνε για τον εαυτό τους τις προσωπικές τους στιγμές κ να σέβονται πρώτα τον εαυτό τους...το μασάζ δεν είναι εσκορτ .πόσα τόσα γυρνά τέλος...είναι φαντασιωση ...μπορώ να σου εγγυηθώ ένα απολαυστικό μασάζ σ ένα καθαρό ασφαλές χώρο με όμορφη ατμόσφαιρα !τα κορίτσια μου θα τα διαλέξω ένα ένα θα είναι ξεκάθαρα ...ο αγοραιος έρωτας δεν είναι της νοοτροπίας μου...το σεξ ο έρωτας είναι ιδιαίτερα...τη χαλάρωση σου όμως για 1ωρα μπορώ να την εγγυηθώ ...
Μακριά από Ελίνα.
Θεοχοντρο μπάζο
Γιώτα δεν εχω δοκιμάσει
βικυ στεφανια ειναι ενα το αυτο προσωπο αδερφε. καμμια σχεση με την κοπελα εδω.(νομιζω...)Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν πετάξω κοτσάνα, αλλά η Άλις είναι η Βίκη η κολητή της Στεφανίας ή άλλη κοπέλα;
Α ρε Στεφανία φωτιες πουχεις αναψει με την ΒικυΖητώ συγνώμη προκαταβολικά αν πετάξω κοτσάνα, αλλά η Άλις είναι η Βίκη η κολητή της Στεφανίας ή άλλη κοπέλα;
Το πες και το κανες λοιπόν! Αντε για να σε δούμε...Δεν ξέρω αν θα φανεί το μύνημα μου γιατί πρώτη φορά Μπαίνω στο site...ξεκίνησα με γραφείο το Μάρτιο κ πλέον δουλεύω Μόνη μου...κ σύντομα θα κάνω κ χωρο...γιατί σκέφτομαι σαν τον πελάτη...δηλαδή :ένα άψογο απολαυστικό μασάζ με όλα τα είδη χειρομαλαξης...δεν χρησιμοποιώ όρους φραπέ κ καλαμάκι κ ουτο καθεξής ...θέλω πελάτες φίλους κ κύριους που να σέβονται τη γυναίκα !!!να κρατάνε για τον εαυτό τους τις προσωπικές τους στιγμές κ να σέβονται πρώτα τον εαυτό τους...το μασάζ δεν είναι εσκορτ .πόσα τόσα γυρνά τέλος...είναι φαντασιωση ...μπορώ να σου εγγυηθώ ένα απολαυστικό μασάζ σ ένα καθαρό ασφαλές χώρο με όμορφη ατμόσφαιρα !τα κορίτσια μου θα τα διαλέξω ένα ένα θα είναι ξεκάθαρα ...ο αγοραιος έρωτας δεν είναι της νοοτροπίας μου...το σεξ ο έρωτας είναι ιδιαίτερα...τη χαλάρωση σου όμως για 1ωρα μπορώ να την εγγυηθώ ...
Μπραβο κοπελα μου. ετσι ειναι οπως τα λες. Η καλύτερη αναρτηση που εχω διαβασει εδω α
εγώ μαζί σου βάζω πλάτη κ για αυτα που γράφεις κ σου βάζω κ τη πλάτη μου για μασαζ …Δεν ξέρω αν θα φανεί το μύνημα μου γιατί πρώτη φορά Μπαίνω στο site...ξεκίνησα με γραφείο το Μάρτιο κ πλέον δουλεύω Μόνη μου...κ σύντομα θα κάνω κ χωρο...γιατί σκέφτομαι σαν τον πελάτη...δηλαδή :ένα άψογο απολαυστικό μασάζ με όλα τα είδη χειρομαλαξης...δεν χρησιμοποιώ όρους φραπέ κ καλαμάκι κ ουτο καθεξής ...θέλω πελάτες φίλους κ κύριους που να σέβονται τη γυναίκα !!!να κρατάνε για τον εαυτό τους τις προσωπικές τους στιγμές κ να σέβονται πρώτα τον εαυτό τους...το μασάζ δεν είναι εσκορτ .πόσα τόσα γυρνά τέλος...είναι φαντασιωση ...μπορώ να σου εγγυηθώ ένα απολαυστικό μασάζ σ ένα καθαρό ασφαλές χώρο με όμορφη ατμόσφαιρα !τα κορίτσια μου θα τα διαλέξω ένα ένα θα είναι ξεκάθαρα ...ο αγοραιος έρωτας δεν είναι της νοοτροπίας μου...το σεξ ο έρωτας είναι ιδιαίτερα...τη χαλάρωση σου όμως για 1ωρα μπορώ να την εγγυηθώ ...