Adonis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Είχα γράψει πιο πάνω σε άλλον συναγωνιστη ότι μου είπαν ότι δεν δουλεύει για λόγους υγείας για ένα διάστημα.Την Ρία με το αγορέ την δοκίμασες?
Είχα γράψει πιο πάνω σε άλλον συναγωνιστη ότι μου είπαν ότι δεν δουλεύει για λόγους υγείας για ένα διάστημα.Την Ρία με το αγορέ την δοκίμασες?
το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!Συναντηση με τζενιφερ απο πριβεμασαζ,
κλασικα βραβειο φωτοσοπ το γραφειο, επρεπε να τηρησω το μαυρο που ειχα ριξει αλλα ειπα να κανω μια εξαιρεση γιατι φανηκε πολλα υποσχομενη.
η τυπισσα απο μασαζ μετριο προς ανυπαρκτο, απο μπλαμπλα στο φουλ, απο εγκεφαλο στο μειον, για συνεχεια δεν ασχοληθηκα και πολυ γιατι δεν το ειχε και πολυ με το αθλημα.
μου εφαγε και ενα 20λεπτο οπως και αλλη τυπισσα αλλη φορα απο το ιδιο γραφειο.
Η μόνη που μπορεί μα προχωράει με τιμοκατάλογο είναι η Στέφη. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά εργαζόταν osmose για αρκετό ως Σοφία. Η Μιρνα δεν το συζητάει καν.Από your massage έχει πάρει κάνεις ?? Φαίνεται καθαρά μασσαζοθεραπεια , έχει πάρει κάνεις ξέρει αν φτάνουν έστω φραπέ και ίσως λιγο πιο μέσα , βλέπω Μιρνα από your και μου έρχονται άγριες ορέξεις
.... καντε ένα ποστ αν ξέρει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο θεραπευτήριο
Μπορεί και αυτό να συνέβηκε φίλε alpula ! Και ο jeisonkm λέει για τζόκερ το 8 ! Όλοι λίγο πολύ έχουμε την εμπειρία της προσπάθειας συνάντησης με Τεα ότι πολύ σπάνιο να κλείσεις αμέσως ή κσι την επόμενη μέρα !εγώ τον τύπο τον πιστεύω γιατί η ανάλυση που έκανε δείχνει άνθρωπο που δεν γράφει ψέματα.
Απλά ήταν πιστεύω μεγάλος κωλοφαρδος!
Ότι και η Τεα λίγο δύσκολο , αλλά εξίσου καλές η Ίνα , Alice , η Νίκη που κάνει προσαρμογή στις ιδέες της Τεας . Η Λυδια σε προσαρμογή και αυτή !Καλησπέρα και πάλι, απτό γραφείο της τεας μπορεί κάποιος να μου προτείνει εδώ η σε μύνημα κάποια που να κάνει ότι και η τεα?(σαν σύνολο) Καλή η τεα αλλά να αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις .? Επίσης αν έχουμε τίποτα για. Empire massage σε pm καλοδεχούμενο
Για την Νίκη έχω μια μικρή ένσταση. Όταν την συνάντησα ήταν ξεκάθαρο ότι δεν έχει ιδέα από μασάζ. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος και ελπίζω να έχει βελτιωθεί .Ότι και η Τεα λίγο δύσκολο , αλλά εξίσου καλές η Ίνα , Alice , η Νίκη που κάνει προσαρμογή στις ιδέες της Τεας . Η Λυδια σε προσαρμογή και αυτή !
Ολες με έξτρα 15-30 χέρι - στόμα και με όλες τις ίδιες υπηρεσίες barefoot, body to body, massage χαλαρωτικό κλπ
Έχει βελτιωθεί και η προσαρμογή που αναφέρω αφορά τις ιδέες της Τεας ως προς τις προσφερόμενες υπηρεσίες μασαζ και καλούδια ?Για την Νίκη έχω μια μικρή ένσταση. Όταν την συνάντησα ήταν ξεκάθαρο ότι δεν έχει ιδέα από μασάζ. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος και ελπίζω να έχει βελτιωθεί .
Μεταξύ της Αλεξάνδρας empire που ήταν στην Τέα από ότι είδα που λέτε και της ίνας που είναι στην Τέα ποια να προτιμήσω δύσκολη επιλογή γιατί λογικά είναι παρόμοιες οι υπηρεσίες άρα από εμφάνιση κάποιος που να ξέρει και τις δύο να βοηθήσειΌτι και η Τεα λίγο δύσκολο , αλλά εξίσου καλές η Ίνα , Alice , η Νίκη που κάνει προσαρμογή στις ιδέες της Τεας . Η Λυδια σε προσαρμογή και αυτή !
Ολες με έξτρα 15-30 χέρι - στόμα και με όλες τις ίδιες υπηρεσίες barefoot, body to body, massage χαλαρωτικό κλπ
Δεν είναι παρόμοιες οι υπηρεσίες πάντως. Αφροδίτη ΔΕΝ ΔΕΝΝΝΝ.Μεταξύ της Αλεξάνδρας empire που ήταν στην Τέα από ότι είδα που λέτε και της ίνας που είναι στην Τέα ποια να προτιμήσω δύσκολη επιλογή γιατί λογικά είναι παρόμοιες οι υπηρεσίες άρα από εμφάνιση κάποιος που να ξέρει και τις δύο να βοηθήσει
Μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις!Μεταξύ της Αλεξάνδρας empire που ήταν στην Τέα από ότι είδα που λέτε και της ίνας που είναι στην Τέα ποια να προτιμήσω δύσκολη επιλογή γιατί λογικά είναι παρόμοιες οι υπηρεσίες άρα από εμφάνιση κάποιος που να ξέρει και τις δύο να βοηθήσει
Όταν η επιλογή είναι δύσκολη φίλε Adonis και εφόσον έχεις την δυνατότητα που λες δοκίμασε και τις δυο που είναι εύκολο οικονομικά οπως ειπες και μας ενημερώνεις για το αποτέλεσμα !Μεταξύ της Αλεξάνδρας empire που ήταν στην Τέα από ότι είδα που λέτε και της ίνας που είναι στην Τέα ποια να προτιμήσω δύσκολη επιλογή γιατί λογικά είναι παρόμοιες οι υπηρεσίες άρα από εμφάνιση κάποιος που να ξέρει και τις δύο να βοηθήσει
Ντεκαβλε γκομενα , ξυλάγγουρη. Όχι κ να προχωρούσε εγώ με τίποτα .Καλησπερα.Από το Joy Massage η Άννα προχωράει σε καλαμακι ακα;-Αν όχι.ποια μου προτείνει κανεις;Ευχαριστω.
καποιος συναγωνιστης παλαιοτερα ειχε πει για τη μαρια του yourmassage οτι του ειχε προτεινει η ιδια την "αποκλιμακωση" της εντασης με στοματικοειδικα για Μυρνα, θυμαμαι οτι ολοι εχουν γραψει οτι δεν κανει τιποτα, μονο με πετσετα και ετσι, για αλλες δε θυμαμαι
ΤΕΡΑΣΤΙΟ οχι !!! ΜακριαΚαλησπερα.Από το Joy Massage η Άννα προχωράει σε καλαμακι ακα;-Αν όχι.ποια μου προτείνει κανεις;Ευχαριστω.
Joy Massage η ΆνναΤΕΡΑΣΤΙΟ οχι !!! Μακρια
Είναι η κοπέλα που φαίνεται και στο site τους;Joy Massage η Άννα
Φαινεται απο μακρυα ( χωρις να την ξερω )
οτι ειναι αγγουρι σκετο
Δεν κανει αυτη
Γιατί ρε παιδιά αφού υποτίθεται ήταν στην Τέα που τα κάνουν όλα εκεί. Άρα κ όπου πάει τα ίδια θα είναιΜην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις!
Υποτίθεται ότι είσαι διαβασμένος....
Εννοείται μακριά απο Αλεξάνδρα!!
Αυτή η κοπέλα δούλευε και στην Τέα έχετε γράψει και εγώ γι'αυτό ρωτάω γιατί αν η κοπέλα είναι στα ναι τότε όπου και να πάει είναι στα ναι είτε γουστάρουμε Αφροδίτη είτε όχι αλλά ρωτάω για θέμα εμφάνισης ίνα η ΑλεξάνδραΔεν είναι παρόμοιες οι υπηρεσίες πάντως. Αφροδίτη ΔΕΝ ΔΕΝΝΝΝ.
Αρκετά!