Adonis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Έχεις κάνει μαζί της ;Για αυτό δούλευε και δεν δουλέυει πια!
Γιατί δεν κάνει σωστά και καλά την δουλειά της και ψάχνεται απ γραφείο σε γραφείο!
Έχεις κάνει μαζί της ;Για αυτό δούλευε και δεν δουλέυει πια!
Γιατί δεν κάνει σωστά και καλά την δουλειά της και ψάχνεται απ γραφείο σε γραφείο!
Μακριά φίλε! Μη χαλάς χρόνο. Ήταν αυτή που μας δούλευε εδώ μέσα, μαζί με άλλους πολλούς, και τους έστειλε στα θυμαράκια ο alpula.Ρε παίδες επειδή έχω μπερδευτεί η Αφροδίτη του empire λέει τίποτα , κάνει τίποτα και σωματικά είναι χοντρή;;
Δώστε ινφο για να την κλείσω !!
Ευχαριστώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δούλευε παλιά στο deluxe??
Σωματικά είναι χάλια η δεν παίζει τίποτα;Μακριά φίλε! Μη χαλάς χρόνο.
Δεν προχωράει. Σωματικά γεμάτη έως πολύ γεμάτη. Άστο σου λέω έχω πλερουά εγώ.Σωματικά είναι χάλια η δεν παίζει τίποτα;
Ευχαριστώ bro το Ακυρωσα κιόλαςΔεν προχωράει. Σωματικά γεμάτη έως πολύ γεμάτη. Άστο σου λέω έχω πλερουά εγώ.
Εμένα στις φωτογραφίες μου φαίνεται ωραία και με μεγάλο στήθος πολύ σημαντικό στις γυναίκες δεν βλέπω κάποια χοντρήΕυχαριστώ bro το Ακυρωσα κιόλας
ποιανου αφεντικο???Εμένα στις φωτογραφίες μου φαίνεται ωραία και με μεγάλο στήθος πολύ σημαντικό στις γυναίκες δεν βλέπω κάποια χοντρή
Έχω καταλάβει ότι όποια άλλη πέρα της τεας την βρίζετε γιατί ; εγώ δύο κοπέλες έχω πάρει από εκεί και ήταν ίδιες με την φωτογραφία που έχει η σελίδα
Θα με βάλετε σε τρυπακι να πάρω και το αφεντικό τώρα εσείς και μου λένε από Τρίτη κενό πάλι.
Γενικά σε όποιο γραφείο και να πήρα κοπέλα δεν είχε διάφορα μεγάλη από την φωτογραφία ευτυχώς
Ρε θα με τρελάνετε ; Δεν γράφετε ότι έχει το γραφείο αυτή το empire massage τώρα πλάκα κάνετε η όχι να ξέρωποιανου αφεντικο???
Art πάρε τηλέφωνο. Στο Viber τονΚαλησπέρα! Έχουμε τον αριθμό του αρτ ?? Στέλνω και δεν απαντάνε καν
Late night μία πολύ καλή πρόταση είναι η Τέα και Alice και ως ζευγάρι δίδυμο 4 χεριών μετά τις 11 έως 5 το πρωί Παρασκευή και Σάββατο ...πολύ καλή υπηρεσία . 11- 1 πμ Δευτέρα έως και Πέμπτη !Έχουμε καμία πρόταση για late night ??? Κάτι που να αξίζει?
Χάρηκα που σε γνώρισα "αρχηγέ".Εμένα στις φωτογραφίες μου φαίνεται ωραία και με μεγάλο στήθος πολύ σημαντικό στις γυναίκες δεν βλέπω κάποια χοντρή
Έχω καταλάβει ότι όποια άλλη πέρα της τεας την βρίζετε γιατί ; εγώ δύο κοπέλες έχω πάρει από εκεί και ήταν ίδιες με την φωτογραφία που έχει η σελίδα
Θα με βάλετε σε τρυπακι να πάρω και το αφεντικό τώρα εσείς και μου λένε από Τρίτη κενό πάλι.
Γενικά σε όποιο γραφείο και να πήρα κοπέλα δεν είχε διάφορα μεγάλη από την φωτογραφία ευτυχώς
Έλα τι έγινε αρχηγέ ;Χάρηκα που σε γνώρισα "αρχηγέ".