therapistic
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα έχουμε καμιά πληροφορία για αυτο εδω όσο παίρνω τηλ δεν απαντάει μάλλον επεσε πολυ δουλειά
Που ζεις ρε τυπε; Δεν τα μαθες;Καλημέρα έχουμε καμιά πληροφορία για αυτο εδω όσο παίρνω τηλ δεν απαντάει μάλλον επεσε πολυ δουλειά
??? Δηλαδη, τι εννοεις?Που ζεις ρε τυπε; Δεν τα μαθες;
Είχε ρεπό η πεταλουδιτσα του βίντεο και ανέλαβε η γλυκιά τυρόπιτούλα να κάνει το ακρολαδωμα, αλλά το κρεβάτι δεν άντεξε το τονάζ και τους καταπλάκωσε το θεριό..
:S :S :S
Τι μαλακιες γράφεις ρε έλεοςΠου ζεις ρε τυπε; Δεν τα μαθες;
Είχε ρεπό η πεταλουδιτσα του βίντεο και ανέλαβε η γλυκιά τυρόπιτούλα να κάνει το ακρολαδωμα, αλλά το κρεβάτι δεν άντεξε το τονάζ και τους καταπλάκωσε το θεριό..
:S :S :S
Τυπε μπήκες σε λάθος νήμα, εδώ δεν γράφει για τραβελια..Τι μαλακιες γράφεις ρε έλεος
Πρώτον εγώ δεν έκρινα τα γούστα σου και δεύτερον νόμιζα ότι έγραφα στο νήμα για τη μάνα σου, sorry.Τυπε μπήκες σε λάθος νήμα, εδώ δεν γράφει για τραβελια..
Καλημέρα έχουμε καμιά πληροφορία για αυτο εδω όσο παίρνω τηλ δεν απαντάει μάλλον επεσε πολυ δουλειά
και που ξεχναει το παρελθον της...Νομιζω πως ειναι η γνωστη Ναταλια. Αυτη που στο τελος, αν σε συμπαθησει, θα σου κανει χειρομαλαξη, αλλα και αυτη με σιχαμαρα και θα κοιταει το ταβανι.
Magic Massage το λεει,
Το παρελθον της; Για πες... Εχω ορεξη για κουτσομπολιο :-Dκαι που ξεχναει το παρελθον της...
αυτο με τα πτυχια εχει πλακα...
και που ξεχναει το παρελθον της...
αυτο με τα πτυχια εχει πλακα...
αντε παλι τα ιδια..για να κλεινουν τα θεματα,ΓΕΝΙΚΑ,με το παρελθον,παρων,μελλον των κοριτσιων,θα πεφτουν ποινες στα οφ τοπικ.Το παρελθον της; Για πες... Εχω ορεξη για κουτσομπολιο :-D
βρηκα μια Αγγελικη που το τηλ της τελειωνει σε [size=14pt]2023[/size], κανει με [size=14pt]20€ 45'-60' μασαζ[/size]... σ'αυτα τα λεφτα προφανως ειναι μονο μασαζ, αλλα ειναι καλο κομματι οπως την βλεπω.
Εχει σελιδα στο ΦΒ και απο εκει ξεκινησε η κουβεντα, δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω το link (δεν θυμαμαι τους κανονες)
[size=16pt]Εχει καποιος αποψη?[/size]
I stand corrected!!!! Sorry boss :-)αντε παλι τα ιδια..για να κλεινουν τα θεματα,ΓΕΝΙΚΑ,με το παρελθον,παρων,μελλον των κοριτσιων,θα πεφτουν ποινες στα οφ τοπικ.
εχεις δικιο ,λαθος μου αφεντικο.αντε παλι τα ιδια..για να κλεινουν τα θεματα,ΓΕΝΙΚΑ,με το παρελθον,παρων,μελλον των κοριτσιων,θα πεφτουν ποινες στα οφ τοπικ.
..τωρα ομως ειναι ανεξαρτητη... Οποτε μπορει να 'παιζει' αλλιως...Την Αριάδνη την είχα πάρει όταν ήταν στο osmosis 1 1/2 ώρα 70 e αυστηρά μασάζ και ήταν ανένδοτη για κάτι παραπάνω σε επόμενη συνάντηση
εκτος απο τα κιλα που ανεφερες,και διαβασεις καλυτερα στο κειμενο που παραθετει,θα δεις οτι ,μαλλον,προχωραει και παρακατω.....τωρα ομως ειναι ανεξαρτητη... Οποτε μπορει να 'παιζει' αλλιως...
Απο τις φωτο παντως,φαινεται να εχει παραπανησια κιλακια....ε?
εκτος απο τα κιλα που ανεφερες,και διαβασεις καλυτερα στο κειμενο που παραθετει,θα δεις οτι ,μαλλον,προχωραει και παρακατω...
ε,ναι... το ιδιο ειπα κ εγω!!!εκτος απο τα κιλα που ανεφερες,και διαβασεις καλυτερα στο κειμενο που παραθετει,θα δεις οτι ,μαλλον,προχωραει και παρακατω...