Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

goku2778

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2018
Like
45
Πόντοι
0
Μεγαλο κριμα για την κοπελα απο osmosemassage που χαθηκε... και πριν καμια βδομαδα ειχα καλεσει σπιτι την Αθηνα και ειχε μετριο μασαζ με 50ε μιας ωρας, συν 10ε για φραπεδακι για καληνυχτα.. ειχε προοπτικες

happyending

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Like
240
Πόντοι
20
Και τωρα οι κοπέλες απο το osmose τι εγιναν; ελευθέρας βοσκής πλέον;

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.491
Πόντοι
456
Η Μάγια που αλλού έχει δουλέψει εκτός απο osmose ?  :think:

dyskolos_nikos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ψάχνω για μασάζ στον χώρο μου αλλά η κοπέλα θέλω να είναι προικισμένη στο στήθος. Δύο περιπτώσεις μέχρι τώρα ήταν μούφες, τα είχαν πουσάρει με σουτιέν ειδικά και όταν βγήκαν ελεύθερα έπεσαν στο πάτωμα...
Νίκος

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
βρηκα μια Αγγελικη που το τηλ της τελειωνει σε [size=14pt]2023[/size], κανει με [size=14pt]20€ 45'-60' μασαζ[/size]... σ'αυτα τα λεφτα προφανως ειναι μονο μασαζ, αλλα ειναι καλο κομματι οπως την βλεπω.
Εχει σελιδα στο ΦΒ και απο εκει ξεκινησε η κουβεντα, δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω το link (δεν θυμαμαι τους κανονες)

[size=16pt]Εχει καποιος αποψη?[/size]

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Δώσε μας έστω το λινκ της αγγελίας όπου τη βρήκες

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Δώσε μας έστω το λινκ της αγγελίας όπου τη βρήκες

αμ δε θυμαμαι, προφανως την εχω καιρο φιλη στο ΦΒ και μου απαντησε σε μηνυμα που ειχα στειλει (παλι) εδω και αρκετο καιρο... που να θυμαμαι που στο κερατο τη βρηκα

κοκκινο μαλι σπαστο και μακρυ βλεπω στη φωτο της (στο viber)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Στελε σε πμ το τηλ. κατι θα βρουμε...

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
οκ αν θες βάλε το κινητό της στο google και δες αν στο βγάζει σε κάποια αγγελία. Αν ναι, επιτρέπεται να δώσεις το λινκ της αγγελίας

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Στελε σε πμ το τηλ. κατι θα βρουμε...
δεν στελνω αν δεν δοκιμασω, δεν θελω να τη καψω

οκ αν θες βάλε το κινητό της στο google και δες αν στο βγάζει σε κάποια αγγελία. Αν ναι, επιτρέπεται να δώσεις το λινκ της αγγελίας

το εβαλα, μονο στο white page βγαζει οτι κανει πολυ καλα νυχια.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μαθανε ολοι την εκφραση,θα την καψω...σιγα βρε λεβεντες,πμ ειπαμε,οχι γιγαντοαφισσα στην Συγγρου...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Μαθανε ολοι την εκφραση,θα την καψω...σιγα βρε λεβεντες,πμ ειπαμε,οχι γιγαντοαφισσα στην Συγγρου...

Με ολο το σεβασμο, δεν σε ξερω. Το ΙΜ και η γιγαντοαφισα μερικες φορες δεν εχουν αποσταση μεγαλη εδω μεσα, αν καποιος μπορει να καταλαβει και εχει αποψη για την κοπελα ας πει. Αν οχι θα κανω την αποπειρα και θα ανεβασω σχολιο, οπως θα δωσω την αποψη μου αν ρωτησει καποιος απο τους υπολοιπους.

stereo

Μέγας
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
14
Like
645
Πόντοι
4.460
Με ολο το σεβασμο, δεν σε ξερω. Το ΙΜ και η γιγαντοαφισα μερικες φορες δεν εχουν αποσταση μεγαλη εδω μεσα, αν καποιος μπορει να καταλαβει και εχει αποψη για την κοπελα ας πει. Αν οχι θα κανω την αποπειρα και θα ανεβασω σχολιο, οπως θα δωσω την αποψη μου αν ρωτησει καποιος απο τους υπολοιπους.
Διαβάζω και προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι η ενημέρωση?Λες ότι βρήκες μια που κάνει μασάζ.Απο την μια εσύ δεν έχεις δοκιμάσει και από την άλλη ζητάς πληροφορίες χωρίς να ξέρουμε για πια μιλάς?Και όταν δε ρωτάνε η συναγωνιστές να στείλεις το τηλέφωνο σε πμ εσύ λες όχι για να μην την κάψεις..τι να κάψεις?εδώ δεν ξέρουμε για πια μιλάμε..άρα εγώ λέω αφού δεν θέλεις να την κάψεις πήγαινε δοκίμασε πρώτος και μετά τα ξαναλέμε..

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Διαβάζω και προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι η ενημέρωση?Λες ότι βρήκες μια που κάνει μασάζ.Απο την μια εσύ δεν έχεις δοκιμάσει και από την άλλη ζητάς πληροφορίες χωρίς να ξέρουμε για πια μιλάς?Και όταν δε ρωτάνε η συναγωνιστές να στείλεις το τηλέφωνο σε πμ εσύ λες όχι για να μην την κάψεις..τι να κάψεις?εδώ δεν ξέρουμε για πια μιλάμε..άρα εγώ λέω αφού δεν θέλεις να την κάψεις πήγαινε δοκίμασε πρώτος και μετά τα ξαναλέμε..

Δεν διαφωνω σε τιποτα απο οτι λες.
Δεν λες κατι που δεν ειπα.

Αν καποιος μπορει να καταλαβει για ποια μιλαω, ας το πει.
Αν οχι, ΔΕΝ θα δωσω στοιχεια, θα κανω την καταδρομη και θα ενημερωσω!

Τι ειναι το δυσκολο και περιεργο?

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
βρηκα μια Αγγελικη που το τηλ της τελειωνει σε [size=14pt]2023[/size], κανει με [size=14pt]20€ 45'-60' μασαζ[/size]... σ'αυτα τα λεφτα προφανως ειναι μονο μασαζ, αλλα ειναι καλο κομματι οπως την βλεπω.
Εχει σελιδα στο ΦΒ και απο εκει ξεκινησε η κουβεντα, δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω το link (δεν θυμαμαι τους κανονες)

[size=16pt]Εχει καποιος αποψη?[/size]

Το τηλεφωνο της (οτι επιτρεπεται τελος παντων) και το ονομα της ειναι εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom