jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ελα ολο κλαμα εισαι.
κατεβαινεις και νοτια εσυ αντε
ελα ολο κλαμα εισαι.
κατεβαινεις και νοτια εσυ αντε
Και τωρα οι κοπέλες απο το osmose τι εγιναν; ελευθέρας βοσκής πλέον;
Δώσε μας έστω το λινκ της αγγελίας όπου τη βρήκες
δεν στελνω αν δεν δοκιμασω, δεν θελω να τη καψωΣτελε σε πμ το τηλ. κατι θα βρουμε...
οκ αν θες βάλε το κινητό της στο google και δες αν στο βγάζει σε κάποια αγγελία. Αν ναι, επιτρέπεται να δώσεις το λινκ της αγγελίας
Μαθανε ολοι την εκφραση,θα την καψω...σιγα βρε λεβεντες,πμ ειπαμε,οχι γιγαντοαφισσα στην Συγγρου...
Διαβάζω και προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι η ενημέρωση?Λες ότι βρήκες μια που κάνει μασάζ.Απο την μια εσύ δεν έχεις δοκιμάσει και από την άλλη ζητάς πληροφορίες χωρίς να ξέρουμε για πια μιλάς?Και όταν δε ρωτάνε η συναγωνιστές να στείλεις το τηλέφωνο σε πμ εσύ λες όχι για να μην την κάψεις..τι να κάψεις?εδώ δεν ξέρουμε για πια μιλάμε..άρα εγώ λέω αφού δεν θέλεις να την κάψεις πήγαινε δοκίμασε πρώτος και μετά τα ξαναλέμε..Με ολο το σεβασμο, δεν σε ξερω. Το ΙΜ και η γιγαντοαφισα μερικες φορες δεν εχουν αποσταση μεγαλη εδω μεσα, αν καποιος μπορει να καταλαβει και εχει αποψη για την κοπελα ας πει. Αν οχι θα κανω την αποπειρα και θα ανεβασω σχολιο, οπως θα δωσω την αποψη μου αν ρωτησει καποιος απο τους υπολοιπους.
δεν στελνω αν δεν δοκιμασω, δεν θελω να τη καψω
το εβαλα, μονο στο white page βγαζει οτι κανει πολυ καλα νυχια.
Στο κέντροΣε ποια περιοχή βρίσκεται?
Διαβάζω και προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι η ενημέρωση?Λες ότι βρήκες μια που κάνει μασάζ.Απο την μια εσύ δεν έχεις δοκιμάσει και από την άλλη ζητάς πληροφορίες χωρίς να ξέρουμε για πια μιλάς?Και όταν δε ρωτάνε η συναγωνιστές να στείλεις το τηλέφωνο σε πμ εσύ λες όχι για να μην την κάψεις..τι να κάψεις?εδώ δεν ξέρουμε για πια μιλάμε..άρα εγώ λέω αφού δεν θέλεις να την κάψεις πήγαινε δοκίμασε πρώτος και μετά τα ξαναλέμε..
βρηκα μια Αγγελικη που το τηλ της τελειωνει σε [size=14pt]2023[/size], κανει με [size=14pt]20€ 45'-60' μασαζ[/size]... σ'αυτα τα λεφτα προφανως ειναι μονο μασαζ, αλλα ειναι καλο κομματι οπως την βλεπω.
Εχει σελιδα στο ΦΒ και απο εκει ξεκινησε η κουβεντα, δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω το link (δεν θυμαμαι τους κανονες)
[size=16pt]Εχει καποιος αποψη?[/size]
Το κουρασες...αστο.Το τηλεφωνο της (οτι επιτρεπεται τελος παντων) και το ονομα της ειναι εδω