Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
Πιστεύω οτι δεν πρέπει να λέγονται πραγματα τουλάχιστον οχι τοσο ανοιχτά στην συγκεκριμένη κατηγορία του (και καλά)μασάζ.
Πως αλλιώς θα μάθουν οι ενδιαφερόμενοι ότι η τάδε μασατζού γαμιέται ?
Και μην μου πεις για χρήση π.μ διότι αδυνατώ να μπω σ αυτή τη λογική, άσε που δεν έχει κανένα αποτέλεσμα διότι ποτέ δεν ξέρεις ποιός κρύβεται πίσω από ένα nickname.
Το πρόβλημα της σάρας μάρας θα λυνόταν σε ένα βαθμό με τον αποκλεισμό των επισκεπτών από τα νήματα.
Όμως οι επισκέπτες που είναι πολλαπλάσιοι των μελών έχουν μεγάλη συμμετοχή στα έσοδα από διαφήμιση.
Με κάποιο τρόπο οφείλει να είναι κερδοφόρο το μπου, κανείς δεν θέλει να είναι ζημιογόνος.

Μία λύση θα ήταν η μηνιαία συνδρομή μέσω paypal ή paysafe ώστε ορισμένα νήματα να μην είναι προσβάσιμα στους επισκέπτες.

Όμως εξετάζοντας το ζήτημα από φιλοσοφική σκοπιά κάθε εμπορική δραστηριότητα έχει τα καλά της αλλά έχει και δυσκολίες.
Η γυναίκα που εκδίδεται ανοιχτά ή κρυφά ασκεί εμπορική δραστηριότητα διότι διαθέτει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Όπως οφείλει να προστατεύσει την υγεία της κατά τον ίδιο τρόπο οφείλει να προστατεύσει τον εαυτό της από την κακή πελατεία.

Επί του πρακτέου, αν την ενοχλεί η σάρα μάρα ας μην βάζει αγγελίες στη χ.ε και ας βρει άλλο τρόπο να προσελκύσει πελάτες.
Προσωπικά δεν αισθάνομαι την παραμικρή υποχρέωση να δημιουργήσω από μιά θερμοκοιτίδα για κάθε μία εκδιδόμενη. Τις σέβομαι, τις χρησιμοποιώ προς τέρψιν, είμαι συνεπής στο οικονομικό και ως εδώ.
Τα υπόλοιπα είναι δικό τους πρόβλημα.
Όλα έχουν το ανάλογο τίμημα στη ζωή.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Έχω βαρεθεί εγώ και μερικοί ακόμα να λέμε χρόνια τώρα πως δεν κρεμάμε τις κοπέλες στα μανταλάκια.
Τι στο διάολο δεν καταλαβαίνετε?
Τις κάνετε ρόμπα και μετά περιμένετε να σας κάνουν τα κέφια... Τρέλα που βαράει το πάνω κεφάλι...
:headbang: :headbang: :headbang:

JL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Κριτικές
8
Like
254
Πόντοι
281
Παιδιά την ερώτηση την ανέβασα και σε άλλο νήμα αλλά ψάχνω κάποια μασέρ που στο τέλος να κάνει καλό deepthroat. Έχετε υπόψη τίποτα;

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Και μην μου πεις για χρήση π.μ διότι αδυνατώ να μπω σ αυτή τη λογική, άσε που δεν έχει κανένα αποτέλεσμα διότι ποτέ δεν ξέρεις ποιός κρύβεται πίσω από ένα nickname.
Το πρόβλημα της σάρας μάρας θα λυνόταν σε ένα βαθμό με τον αποκλεισμό των επισκεπτών από τα νήματα.
Όμως οι επισκέπτες που είναι πολλαπλάσιοι των μελών έχουν μεγάλη συμμετοχή στα έσοδα από διαφήμιση.
Με κάποιο τρόπο οφείλει να είναι κερδοφόρο το μπου, κανείς δεν θέλει να είναι ζημιογόνος.

Μία λύση θα ήταν η μηνιαία συνδρομή μέσω paypal ή paysafe ώστε ορισμένα νήματα να μην είναι προσβάσιμα στους επισκέπτες.

Όμως εξετάζοντας το ζήτημα από φιλοσοφική σκοπιά κάθε εμπορική δραστηριότητα έχει τα καλά της αλλά έχει και δυσκολίες.
Η γυναίκα που εκδίδεται ανοιχτά ή κρυφά ασκεί εμπορική δραστηριότητα διότι διαθέτει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Όπως οφείλει να προστατεύσει την υγεία της κατά τον ίδιο τρόπο οφείλει να προστατεύσει τον εαυτό της από την κακή πελατεία.

Επί του πρακτέου, αν την ενοχλεί η σάρα μάρα ας μην βάζει αγγελίες στη χ.ε και ας βρει άλλο τρόπο να προσελκύσει πελάτες.
Προσωπικά δεν αισθάνομαι την παραμικρή υποχρέωση να δημιουργήσω από μιά θερμοκοιτίδα για κάθε μία εκδιδόμενη. Τις σέβομαι, τις χρησιμοποιώ προς τέρψιν, είμαι συνεπής στο οικονομικό και ως εδώ.

Σωστα λογια γιγαντα

• Like
Αντιδράσεις: gari10

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
399
Πόντοι
36

πολυ καλη η σκεψη για μια μηνιαια συνδρομη,

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
213
Πόντοι
21

καταρχάς δεν γαμιουνται ολες με όλους....και σ αυτο θελω να καταλήξω.Το ξέρετε ολοι οτι υπάρχουν αρκετές που δεν γαμιουνται με ολους αλλα με αυτους που επιλέγουν.Και σ αυτες αναφέρομαι οχι στις κοπελες που γαμιουνται ετσι και αλλιως.Αν εγω παω σε καποια και την φαω η οποια αποδεδειγμένα δεν παει με ολους και ερθω μετα εδω και το γράψω θα πεσουν ολοι σαν τα κοτοπουλα επανω της και μετα παει το πουλακι πέταξε.Αυτο για τους επισκέπτες σωστο ακούγεται ισως ετσι σταματησουν πολλά τετοια περιστατικά.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
καταρχάς δεν γαμιουνται ολες με όλους....και σ αυτο θελω να καταλήξω.Το ξέρετε ολοι οτι υπάρχουν αρκετές που δεν γαμιουνται με ολους αλλα με αυτους που επιλέγουν.Και σ αυτες αναφέρομαι οχι στις κοπελες που γαμιουνται ετσι και αλλιως.Αν εγω παω σε καποια και την φαω η οποια αποδεδειγμένα δεν παει με ολους και ερθω μετα εδω και το γράψω θα πεσουν ολοι σαν τα κοτοπουλα επανω της και μετα παει το πουλακι πέταξε.Αυτο για τους επισκέπτες σωστο ακούγεται ισως ετσι σταματησουν πολλά τετοια περιστατικά.
Εγώ αναφέρομαι σε όσες βάζουν αγγελία και από το τηλέφωνο ευθέως ή με υπονοούμενα λένε ότι γαμιούνται.
Όσες μου λένε θα τα πούμε από κοντά ή αποκλείουν το σεξ δεν είναι επιλέξιμες από εμένα.
Σιγά μην χάσω χρόνο και χρήμα με την καθεμιά ώστε στο 3ο ή στο 5ο ραντεβού να κάτσει να την γαμήσω.

Προσωπική άποψη αυτές είναι χειρότερες από τις εκδιδόμενες. Πουλάνε και αίσθημα και καλά δεν είμαι πουτάνα απλά σε γουστάρω και το κάνω μόνο με σένα.
Άλλες το χοντραίνουν το παραμύθι και κερνάνε κι κανα γαμήσι αραιά και που.
Άσε που μπορεί να μην έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους αν ψάχνουν για πελάτη ή σπόνσορα.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
σιγα μη βαλουμε κ μηνιαια συνδρομη :headbang: :headbang:..εδω μεχρι πριν απο μερικους μηνες συγκεκριμενη μασατζου που εχει αναφερθει εδω μεσα εβαζε τηλ στις αγγελιες της το οποιο αμα το εψαχνες παρεπεμπε στο πραγματικο της λογαριασμο στο fb..πρεπει να το πηρε ειδηση κ να  το εβγαλε απ'το λογαριασμο της στο fb..αμα δεν ξερει η καθεμια πως να προστατευει τον εαυτο της,εμεις θα την προστατεψουμε? :think:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
ας μπει συνδρομή γιατί όχι συναγωνιστή?
όσοι κόπτονται για την ασφάλεια των κρυφοεκδιδόμενων και τις συμπονούν και θέλουν να τις προστατεύσουν
ας φτιάξουν ένα νήμα και να μοιράζονται εκεί τις πληροφορίες τους πριβέ

εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω τέτοιου είδους συνδρομή διότι δεν την έχω ανάγκη
παρέχω ανεμπόδιστα ενημέρωση για όσες μιλάω στο τηλ ή και μου έρχονται βίζιτα
επίσης δεν έχω καμιά υποχρέωση να προστατεύσω τα προσωπικά τους δεδομένα σε φβ κλπ
αφού δεν το κάνουν ούτε οι ίδιες

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
η Σύλβια έβαλε καινούργια αγγελία

μασάζ με φραπέ 30
γαμήσι μιας ώρας 50 πέφτει και στα 40 ανάλογα τη μέρα
όπως έχω ξαναπεί παλιότερα γαμιόταν τζάμπα διότι έκανε δοκιμαστικά για ταινίες

Απο συμμετοχη τι λεει και ποσες φορες?
Ευχαριστω

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
Απο συμμετοχη τι λεει και ποσες φορες?
Ευχαριστω
η συμμετοχή της ήταν άνω του μετρίου παρότι επρόκειτο περί δοκιμαστικού
αν και έχει περάσει αρκετός καιρός συγκράτησα την υπομονετική πίπα
και την υπακοή της στο στήσιμο στα τέσσερα
2 γύρους κάναμε τότε και νομίζω 2 γύρους κάνει και σήμερα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
αν το ψαξεις με το τηλ,φυσικα και ανοιγει.ο τζιμης ειπε,το λινκ,απο την χ.ε.
Υ.Γ.τα εχει κανει πουτανα...αμαντα,σισσυ,ολα μαζι...
Υ.Γ2.δειχνει να εχει καλο κωλο παντως.
Υ.Γ.3 ...στραβολεμιασαμε... :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
αν το ψαξεις με το τηλ,φυσικα και ανοιγει.ο τζιμης ειπε,το λινκ,απο την χ.ε.
Υ.Γ.τα εχει κανει πουτανα...αμαντα,σισσυ,ολα μαζι...
Υ.Γ2.δειχνει να εχει καλο κωλο παντως.
Υ.Γ.3 ...στραβολεμιασαμε... :S

στο μυαλο μου εισαι :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom