Θα γράψω για συνάντηση που έγινε πριν από καιρό με την γνωστή Χριστίνα η πιο γνωστή ως ο Δρακουμελ με το cd player όπως την έχετε ονομάσει κάποιοι εδώ μέσα.
Πριν αρχίστε να με κράζετε να πω πως το ραντεβού έγινε απόλυτα συνειδητά . Ήξερα από πριν τι περίπου θα δω, τι υπηρεσίες θα πάρω, και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα τα έκλαιγα.. Θες η μικρή επικοινωνία που είχαμε από το fb; θες η σεξυ φωτογραφίες που ανεβάζει εκεί; Αλλά σίγουρα περισσότερο έπαιξε ρόλο ότι γούσταρα μια καλτ κατάσταση, αφού όπως έχετε γράψει η περισσότεροι αυτό είναι. Και πραγματικά αυτό είναι.
Η συνεννόηση μαζί της ήταν εύκολη και γρήγορη. Ήρθε σε ξενοδοχείο που διέμενα ήδη στο κέντρο. Στο τηλέφωνο δεν σου αναφέρει,για σεξ, την ρώτησα εγώ, και μου είπε πως αν δεν καταφέρεις να τελειώσεις πάνω στην κορύφωση του μασάζ, θα είχαμε και από αυτό. Πάντως να ξέρετε ότι είναι μέσα στο προγράμμα και δεν θα πει όχι, ούτε θα προσπαθήσει πονηρά να το αποφύγει. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου έδειξε.
Ως γνωστόν οι φωτογραφίες πάντα είναι πιο ωραίες από την πραγματικότητα. Αλλά λίγο πολύ το περίμενα και ήμουν προετοιμασμένος. Είναι μια γυναίκα σχετικά κοντή, χοντρούλα, και με αξιόλογες τεράστιες βυζαρες. Τα δυο πρώτα δεν είναι κάτι το πολύ τραγικό. Πρόσωπο, συμπαθητικό. Μεγάλο μείον επάνω της ότι έχει στραβώσει η σπονδυλική της στήλη και όταν περπατάει γέρνει. Έκανε το μπανάκι της γδηθηκαμε και οι δυο (αυτή έμεινε με τα εσώρουχα)και ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι. Έβαλε το cd player να παίζει και με καβαλησε από πάνω. Καθολη την διάρκεια της συνεδριας από το cd άκουγεται ένα απαλό χαλαρωτικό πιανακι, ενώ αυτή σου διηγείται απαλά μια ιστορία χαλάρωσης. Η ιστορία έχει να κάνει με έναν ναυάγο σε νησί που απολαμβάνει τους ήχους της φύσης ενώ σύντομα θα βάλει στο μάτι την γοργόνα που είναι κάπου εκεί.
Στην αρχή ξεκινάει με απαλά πασαλειματα ενώ όσο περνάει η ώρα αρχίζει να σε πιέζει πιο δυνατά. Έχει μια τεχνική, αλλά δεν νομίζω ότι στην πραγματικότητα έχει ιδέα από οποιοδήποτε είδος μασάζ. Πάντως δεν θα κρύψω ότι μια μικρή χαλάρωση μου την κατάφερε. Ενω περνάει η ώρα πετάει και τα εσώρουχα και μένει τελείως γυμνή. Και κάπου εκεί ξεκινάει και το body to body μασάζ. Εκεί σε αξίζει και στα γεννητικα όργανα και προσπαθεί μήπως και τελειώσεις. Στη συνέχεια γύρισμα από μπροστά και μετα από λίγο ξεκινάει μια αδιάφορη αεροπιπα. Όλα αυτά τα κάνει με υπομονή,δεν βιάζεται και δείχνει ότι πραγματικά θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά. Μετά ανεβαίνει επάνω και το βάζει μέσα της και αρχίζει να ανεβοκατεβαινει με αργές αισθησιακες κινήσεις δείχνοντας να το απολαμβάνει, και είμαι σίγουρος ότι αν έχετε αντέξει μέχρι εκείνο το σημείο θα το απολαύσετε και εσείς. Εγώ το απολαμβανα χουφτωνοντας της βυζαρες της. Στη συνέχεια γύρισμα στα τέσσερα με δυνατό κοπανημα το οποίο έδειχνε να απολαμβάνει φωνάζοντας δυνατα. Πριν μπω μέσα της έπιασα το μουνακι της και ήταν μουσκεμα. Το τέλος δεν άργησε να έρθει. Έκανε το μπανακι της ξανά, πήρε το δωράκι της (50 ευρώ), πήρε και παραμασχαλα το μικρό cd player και αποχώρησε. Στο δωμάτιο έκατσε χαλαρά πάνω από μια ώρα. Εδώ να πω ότι εκτός από τα λάδια που σε πασαλειφει, ραντιζει στον αέρα με ενα απίστευτα δυνατό άρωμα όπου ακόμα και τρεις μέρες μετά όπου άφησα το δωμάτιο βρώμαγε υπερβολικά.
Λοιπόν, συμπεράσματα τώρα.
Όχι μόνο δε Το μετάνιωσα αλλά μια Χαρούλα πέρασα, είχε την πλάκα του.
Αν θα ξανά έπαιρνα; Μάλλον όχι.
Αν θα την σύστηνα σε άλλους; Μόνο σε κάποιους που έχουν καταλάβει και λίγο πολύ θα ξέρουν τι θα δουν. Οι υπόλοιποι; Μείνετε μακριά.