Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
μαυρούκα γεματούλα μασάζ με φραπεδάκι στα 30 ευρώ

Ενημερωση
( για λογους μη παρεξηγησεις τα παρακατω ειναι καθαρα πρωσοπικες αποψεις )
Γεματουλα δεν τη λες... για τα δικα μου γουστα  απ΄οτι την εκοψα πρεπει να ειναι πανω απο τουλαχιστον 70 κιλα.
Οχι μαυρη μαλον μελαψη πολυ.
Βυζια μεγαλα.
Κολος ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
Για σεξ μαλον προχωρα αλλα οχι απο την πρωτη φορα ( για τα δικα μου γουστα ΔΕΝ )
Μασαζ χαδι.
πιπα ολον μεσα με τελειωμα στο στομα.
Αυτα απο μενα

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Εγω ειπα πως δεν ξερω αν μυριζει... :grin:

Μόχα, με τα post του τύπου μας πήρε η μπόχα....
Πραγματικά ήθελα να ξέρω τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους... Δεν καταλαβαίνουν ότι στο τέλος θα έχουν αντίθετο αποτέλεσμα? Τόσο κορόιδα νομίζουν ότι είμαστε ή τόσα πολλά κορόιδα υπάρχουν εδώ?

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Απο εμφανιση τι λεει η Ιουλια?
Την ειχα καλεσει μια φορα αλλα δεν εγινε. Κανει μονο σε δικο σου χωρο νομιζω..

Από εμφάνιση δε λέει πολλά η Ιουλία. Πολύ ψηλή και πολύ αδύνατη με μέτριο πρόσωπο ενώ καμπουριάζει και λίγο. Ηλικία 35-40. Πάντως κάνει από τα καλύτερα μασάζ αν όχι το καλύτερο και πιστέψτε με έχω αρκετή εμπειρία σε μασάζ. Δέχεται στον χώρο της (αρκετά καλό διαμέρισμα) και μένει με τη μανούλα της μαζί η οποία κάθεται διακριτικά στο διπλανό δωμάτιο και σιδερώνει, βλέπει τηλεόραση, πλένει τα μπαλκόνια κλπ.

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
Από εμφάνιση δε λέει πολλά η Ιουλία. Πολύ ψηλή και πολύ αδύνατη με μέτριο πρόσωπο ενώ καμπουριάζει και λίγο. Ηλικία 35-40. Πάντως κάνει από τα καλύτερα μασάζ αν όχι το καλύτερο και πιστέψτε με έχω αρκετή εμπειρία σε μασάζ. Δέχεται στον χώρο της (αρκετά καλό διαμέρισμα) και μένει με τη μανούλα της μαζί η οποία κάθεται διακριτικά στο διπλανό δωμάτιο και σιδερώνει, βλέπει τηλεόραση, πλένει τα μπαλκόνια κλπ.

πολυ ωραια περιγραφη εμφανισης και μασαζ...
κοστος-διαρκεια-στον παιζει στο τελος..?(η μαμα διπλα...?)

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.021
Πόντοι
1.706
Πιπα η σεξ κανει?..η μονο εκτονωση με το χερι

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
..μαστορια κατι αλλο εχει παιχτει..(..μουφα??)
καθοτι οπως φαινεται εφαγε ban η μπουμπου(..μπουμπης..?.)

Είσαι μεγάλο λαγωνικό. Βέβαια αφού ο Τέρρυ λέει ότι μίλησε μαζί της αυτό σημαίνει ότι (τουλάχιστον) είναι γυναίκα και ότι (τουλάχιστον) μπορούσε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μας. Ίσως θα έπρεπε κάποιος mod να μας έλεγε τι έγινε και έφαγε ban.

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.525
Πόντοι
3.057
Να πω κι εγω το κομματι μου.Πρωτη φορα στο ειδος του μασαζ...

Το ραντεβου κλειστηκε με την Αγνη.Απο τις φωτο εβλεπα αυτο που ηθελα,δηλαδη βυζαρες.Για ολα τα υπολοιπα δεν ηξερα τι θα εβγαινε απο το ραντεβου.
Με μερικα sms και λιγο τηλεφωνο,κλεισαμε για το bill που μου προτεινε και η ιδια.Ανοιγοντας την πορτα ειδα μια κοντουλα κοπελα,πολυ γλυκο προσωπο...βυζαρες και αρκετα ωραιο ντυσιμο.
Στον αγωνα δεν ξερω να πω και πολλα μιας και δεν εχω να την συγκρινω με καποια αλλη μασερ...αν και κοντουλα εχει δυναμη στα χερια...στην πλατη το ευχαριστηθηκα να πω την αληθεια μιας και κανω χαμαλοδουλεια.τωρα οταν πηγε να παει στους γλοτους..λιγο που γαργαλιωμουν,λιγο που αισθανομουν αβολα,της ζητησα ευγενικα να σταματησει.Καποι εκει μου ζητησε εκεινη να γυρισω...και αρχισε το θαυμα...τα βυζια τη μια ηταν στο στομα μου και την επομενη αγκαλιαζαν το φιρφιρικο μου....χορτασα να χουφτωνω.Πιπα πολυ καλη και δουλεμενη με πολυ περιποιηση και στις μπαλες....περασμα σκουφου και δωστου.να πω την αληθεια δεν κρατηθηκα πολυ γιατι ηδη ημουν ετοιμος απο το τσιμπουκι και το χουφτωμα.Γενικα σε αυτα τα λεφτα φανηκε vfm.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Ενημερωση
( για λογους μη παρεξηγησεις τα παρακατω ειναι καθαρα πρωσοπικες αποψεις )
Γεματουλα δεν τη λες... για τα δικα μου γουστα  απ΄οτι την εκοψα πρεπει να ειναι πανω απο τουλαχιστον 70 κιλα.
Οχι μαυρη μαλον μελαψη πολυ.
Βυζια μεγαλα.
Κολος ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
Για σεξ μαλον προχωρα αλλα οχι απο την πρωτη φορα ( για τα δικα μου γουστα ΔΕΝ )
Μασαζ χαδι.
πιπα ολον μεσα με τελειωμα στο στομα.
Αυτα απο μενα
ωραία ενημέρωση για τη μαυρούκα
μπράβο της που έβαλε πιπούλα στο πρόγραμμα
πέρσι τέτοιο καιρό που της είχα τηλεφωνήσει
μου είχε πει μόνο για φραπεδάκι και ότι είναι γεματούλα
πόσα έδωσες για το κοστούμι?

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Σε εκείνες τις "κυρίες" στο Φάληρο με το διπλό εχει πάει κανένας; έχουμε αγγελία;

Η μία σχετικά φρέσκια >40 και η άλλη πιό σητεμένη.
Δεν έκατσα. Είδα, δεν μου έκανε  και έφυγα...

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Ερώτηση.......τα νήματα της Αγνής και αυτής της νέας κοπέλλας της Ελενας,γιατι εξαφανίσθηκαν? συνεβη κατι?

Βρε Andy, να το ρώταγε κάποιος καινούριος θα το καταλάβαινα... Εσύ όμως?
Είναι απλά τα πράγματα... Δεν πλερώ δεν πλερώ σε φράγκα ή σε είδος σε κάποιους που προμοτάρουν τα δικά τους άτομα, και τα νήματα πήγαν στο πυρ το εξώτερον...
Πρώτη φορά γίνεται εδώ κάτι τέτοιο?

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
ωραία ενημέρωση για τη μαυρούκα
μπράβο της που έβαλε πιπούλα στο πρόγραμμα
πέρσι τέτοιο καιρό που της είχα τηλεφωνήσει