giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.021
- Πόντοι
- 1.706
Απο εμφανιση τι λεει?μασάζ με φραπεδιά
Απο εμφανιση τι λεει?μασάζ με φραπεδιά
ρωσόφατσα αδύνατη και ξανθιά τότεΑπο εμφανιση τι λεει?
μαυρούκα γεματούλα μασάζ με φραπεδάκι στα 30 ευρώ
Εγω ειπα πως δεν ξερω αν μυριζει...
Ρουχα βγαζει, χουφτωμα επιτρεπεται?μασάζ με φραπεδιά
Απο εμφανιση τι λεει η Ιουλια?
Την ειχα καλεσει μια φορα αλλα δεν εγινε. Κανει μονο σε δικο σου χωρο νομιζω..
Από εμφάνιση δε λέει πολλά η Ιουλία. Πολύ ψηλή και πολύ αδύνατη με μέτριο πρόσωπο ενώ καμπουριάζει και λίγο. Ηλικία 35-40. Πάντως κάνει από τα καλύτερα μασάζ αν όχι το καλύτερο και πιστέψτε με έχω αρκετή εμπειρία σε μασάζ. Δέχεται στον χώρο της (αρκετά καλό διαμέρισμα) και μένει με τη μανούλα της μαζί η οποία κάθεται διακριτικά στο διπλανό δωμάτιο και σιδερώνει, βλέπει τηλεόραση, πλένει τα μπαλκόνια κλπ.
Πιπα η σεξ κανει?..η μονο εκτονωση με το χεριΑπό εμφάνιση δε λέει πολλά η Ιουλία. Πολύ ψηλή και πολύ αδύνατη με μέτριο πρόσωπο ενώ καμπουριάζει και λίγο. Ηλικία 35-40. Πάντως κάνει από τα καλύτερα μασάζ αν όχι το καλύτερο και πιστέψτε με έχω αρκετή εμπειρία σε μασάζ. Δέχεται στον χώρο της (αρκετά καλό διαμέρισμα) και μένει με τη μανούλα της μαζί η οποία κάθεται διακριτικά στο διπλανό δωμάτιο και σιδερώνει, βλέπει τηλεόραση, πλένει τα μπαλκόνια κλπ.
..μαστορια κατι αλλο εχει παιχτει..(..μουφα??)
καθοτι οπως φαινεται εφαγε ban η μπουμπου(..μπουμπης..?.)
ωραία ενημέρωση για τη μαυρούκαΕνημερωση
( για λογους μη παρεξηγησεις τα παρακατω ειναι καθαρα πρωσοπικες αποψεις )
Γεματουλα δεν τη λες... για τα δικα μου γουστα απ΄οτι την εκοψα πρεπει να ειναι πανω απο τουλαχιστον 70 κιλα.
Οχι μαυρη μαλον μελαψη πολυ.
Βυζια μεγαλα.
Κολος ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
Για σεξ μαλον προχωρα αλλα οχι απο την πρωτη φορα ( για τα δικα μου γουστα ΔΕΝ )
Μασαζ χαδι.
πιπα ολον μεσα με τελειωμα στο στομα.
Αυτα απο μενα
Δεν γινονται τετοια πραγματα εδω τυπε
Σε εκείνες τις "κυρίες" στο Φάληρο με το διπλό εχει πάει κανένας; έχουμε αγγελία;
Ας απαντηθεί ,αν συνέβη κάτι...Ερώτηση.......τα νήματα της Αγνής και αυτής της νέας κοπέλλας της Ελενας,γιατι εξαφανίσθηκαν? συνεβη κατι?
Ερώτηση.......τα νήματα της Αγνής και αυτής της νέας κοπέλλας της Ελενας,γιατι εξαφανίσθηκαν? συνεβη κατι?
αν θυμαμαι καλα 30ωραία ενημέρωση για τη μαυρούκα
μπράβο της που έβαλε πιπούλα στο πρόγραμμα
πέρσι τέτοιο καιρό που της είχα τηλεφωνήσει
μου είχε πει μόνο για φραπεδάκι και ότι είναι γεματούλα
πόσα έδωσες για το κοστούμι?