Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Το θρεντ της Ελενης28 (ή κάπως έτσι) που άνοιξε τις προάλλες πού είναι; Δεν μπορώ να το εντοπίσω.

Truth2017

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα !! Μολις εκανα ενα μασαζ με την θεραπευτρια añelina plati.
Ηταν το καλυτερο μασαζ που μου χουν κανει..χαλαρωσα παρα πολυ και ξεπιαστηκα πολυ στους ωμους και η μεση μου που ποναγα ειναι πολυ καλυτερα.
Η κοπελα ειναι επαγγελματιας στο ειδος της αλλα κανει μονο μασαζ. Ειναι κοντουλα 1.55, ωραιο σωμα γυρω στα 50 κιλα, πολυ γλυκια και ομορφουλα και πολυ μαυρισμενη λογω νησιου. Για οποιον θελει 1 καλο χαλαρωτικο μασαζ το συστηνω. Τιμη 50 ευρω οπως μου πε απο το τηλ. Κ διαρκεια 1 ωρα. Αν παει καποιος ας μας γραψει την αποψη του κ αυτος.

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
με 50 ευρω κανονικα πρεπει εστω μια εκτονωση
ενα happy ending βρε αδερφε!!!!
η ιουλια απο περιστερι με 30 κανει
φοβερο μασαζ και στον παιζει με αγαπη!!!

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281

καλησπερα
Κατα την διαρκεια της μ@@#$@#ς επιτρεπεται το χουφτωμα?

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
Ηταν το καλυτερο μασαζ που μου χουν κανει..χαλαρωσα παρα πολυ και ξεπιαστηκα πολυ στους ωμους και η μεση μου που ποναγα ειναι πολυ καλυτερα.
Η κοπελα ειναι επαγγελματιας στο ειδος της αλλα κανει μονο μασαζ. Ειναι κοντουλα 1.55, ωραιο σωμα γυρω στα 50 κιλα, πολυ γλυκια και ομορφουλα και πολυ μαυρισμενη λογω νησιου. Για οποιον θελει 1 καλο χαλαρωτικο μασαζ το συστηνω. Τιμη 50 ευρω οπως μου πε απο το τηλ. Κ διαρκεια 1 ωρα. Αν παει καποιος ας μας γραψει την αποψη του κ αυτος.
Καλησπερα
ο χωρος της που βρισκεται και πως ειναι?
ουτε ενα φραπε ? γυμνος? εκανες κινηση ?

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
ε δεν το λες και αγαπη αυτο χαχαχαχ

Truth2017

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Ο χωρος της anelinas plati ειναι χολαργο προσβασιμος σε μετρο μια χαρα χωρος απλος και λιτος.
Το μασαζ το κανεις με το εσωρουχο σου οχι γυμνος. Δεν κανει εκτονωσεις ουτε φραπε ουτε τιποτα αλλο..μονο καθαρο καλο χαλαρωτικο μασαζ...αν παει κανεις να ξερει θα κανει μονο μασαζ τιποτα παραπανω.κανει μονο μπρουμυτα αρα δεν παιζει χουφτωμα

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Υπαρχει καπου κριτικη, πληροφοριες για την συγκεκριμενη?
Ευχαριστω
υπαρχει πιο παλια αλλα δεν εχω ιδεα που ακριβως, μεσα στο παρον νημα παντως πρεπει να ειναι

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Ο χωρος της anelinas plati ειναι χολαργο προσβασιμος σε μετρο μια χαρα χωρος απλος και λιτος.
Το μασαζ το κανεις με το εσωρουχο σου οχι γυμνος. Δεν κανει εκτονωσεις ουτε φραπε ουτε τιποτα αλλο..μονο καθαρο καλο χαλαρωτικο μασαζ...αν παει κανεις να ξερει θα κανει μονο μασαζ τιποτα παραπανω.κανει μονο μπρουμυτα αρα δεν παιζει χουφτωμα
X λοιπον στην Ανελινα που δεν σου αφησε καμια υπονοια για φραπεδακι...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Ερώτηση.......τα νήματα της Αγνής και αυτής της νέας κοπέλλας της Ελενας,γιατι εξαφανίσθηκαν? συνεβη κατι?
Επαναλαμβανω το ερωτημα του Andy προς τους mods, γιατι σβηστηκε στο νημα της Ελενας28??

Truth2017

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια ο καθενας βαζει το budget που θελει κ βρισκει τις καταλκηλες κοπελες συμφωνα με αυτα τα κριτηρια...εγω δεν τα κλαψα το 50αρικο..το μασαζ της ηταν τελειο κ ας μην ειχε φραπε..

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

Συναγωνιστή... είδες κανα σημάδι για.... περαιτέρω πχ σε μελλοντική συνεδρία? ...... ή ξεκομμένο εξ αρχής?

Truth2017

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Φιλε θα σε δυσαρεστησω, αλλα ειναι ξεκομενο απο την αρχη...δεν παιζει τετοια φαση...αναρωτιεμαι αν το κανε και ποτε στο παρελθον η γραφτηκε μπαρουφες απο καποιον..

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Επαναλαμβανω το ερωτημα του Andy προς τους mods, γιατι σβηστηκε στο νημα της Ελενας28??
Επικροτω και ρωτω κι εγω με τη σειρα μου.. Για ποιο λόγο σβήστηκε;; Μπήκε μια νεα κοπέλα να προσφερει τις υπηρεσίες της, από τις φωτογραφίες της φαινόταν ότι είναι όμορφη κιολας, ούτε εβρισε κανεναν ούτε κανόνες παραβίασε, ούτε τίποτα. Όπως ανοιγουν θέματα διάφορες και διάφοροι ετσι ανοιξε κι εκείνη.
Nuru μασαζ με εκτονωση και κόστος στα 70€ δεν βρίσκεις συχνά. Εκτος αν σας αρεσει να δινετε τις 100αρες για  nuru με μαγιο και χωρις να επιτρεπεται να αγγίξεις
Μήπως θεωρείται διαφήμιση το ανοιγμα θέματος και πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο;

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Επικροτω και ρωτω κι εγω με τη σειρα μου.. Για ποιο λόγο σβήστηκε;; Μπήκε μια νεα κοπέλα να προσφερει τις υπηρεσίες της, από τις φωτογραφίες της φαινόταν ότι είναι όμορφη κιολας, ούτε εβρισε κανεναν ούτε κανόνες παραβίασε, ούτε τίποτα. Όπως ανοιγουν θέματα διάφορες και διάφοροι ετσι ανοιξε κι εκείνη.
Nuru μασαζ με εκτονωση και κόστος στα 70€ δεν βρίσκεις συχνά. Εκτος αν σας αρεσει να δινετε τις 100αρες για  nuru με μαγιο και χωρις να επιτρεπεται να αγγίξεις
Μήπως θεωρείται διαφήμιση το ανοιγμα θέματος και πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο;

..μαστορια κατι αλλο εχει παιχτει..(..μουφα??)
καθοτι οπως φαινεται εφαγε ban η μπουμπου(..μπουμπης..?.)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Δεν ειναι μουφα. Ούτε μπούμπης είναι. Εχω επικοινωνησει μαζι της απλα δεν βολευαν οι ωρες για να κλεισω ραντεβου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom