You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
ΔιεγράφηΤο θρεντ της Ελενης28 (ή κάπως έτσι) που άνοιξε τις προάλλες πού είναι; Δεν μπορώ να το εντοπίσω.
δύσκολο γιατί δεν βλέπω να στέλνει τηλέφωνοΑν κανονίσεις να συναντηθείς μαζί της, θυμήσου μετά να μπεις να μας γράψεις εντυπώσεις
Καλησπερα στην παρεα !! Μολις εκανα ενα μασαζ με την θεραπευτρια añelina plati.
Ηταν το καλυτερο μασαζ που μου χουν κανει..χαλαρωσα παρα πολυ και ξεπιαστηκα πολυ στους ωμους και η μεση μου που ποναγα ειναι πολυ καλυτερα.
Η κοπελα ειναι επαγγελματιας στο ειδος της αλλα κανει μονο μασαζ. Ειναι κοντουλα 1.55, ωραιο σωμα γυρω στα 50 κιλα, πολυ γλυκια και ομορφουλα και πολυ μαυρισμενη λογω νησιου. Για οποιον θελει 1 καλο χαλαρωτικο μασαζ το συστηνω. Τιμη 50 ευρω οπως μου πε απο το τηλ. Κ διαρκεια 1 ωρα. Αν παει καποιος ας μας γραψει την αποψη του κ αυτος.
Ηταν το καλυτερο μασαζ που μου χουν κανει..χαλαρωσα παρα πολυ και ξεπιαστηκα πολυ στους ωμους και η μεση μου που ποναγα ειναι πολυ καλυτερα.
Η κοπελα ειναι επαγγελματιας στο ειδος της αλλα κανει μονο μασαζ. Ειναι κοντουλα 1.55, ωραιο σωμα γυρω στα 50 κιλα, πολυ γλυκια και ομορφουλα και πολυ μαυρισμενη λογω νησιου. Για οποιον θελει 1 καλο χαλαρωτικο μασαζ το συστηνω. Τιμη 50 ευρω οπως μου πε απο το τηλ. Κ διαρκεια 1 ωρα. Αν παει καποιος ας μας γραψει την αποψη του κ αυτος.
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
με 50 ευρω κανονικα πρεπει εστω μια εκτονωση
ενα happy ending βρε αδερφε!!!!
η ιουλια απο περιστερι με 30 κανει
φοβερο μασαζ και στον παιζει με αγαπη!!!
με 50 ευρω κανονικα πρεπει εστω μια εκτονωση
καλησπερα
Κατα την διαρκεια της μ@@#$@#ς επιτρεπεται το χουφτωμα?
ΚαλησπεραΚαλησπερα στην παρεα !! Μολις εκανα ενα μασαζ με την θεραπευτρια añelina plati.
ο χωρος της που βρισκεται και πως ειναι?
ουτε ενα φραπε ? γυμνος? εκανες κινηση ?
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
ε δεν το λες και αγαπη αυτο χαχαχαχμε 50 ευρω κανονικα πρεπει εστω μια εκτονωση
Υπαρχει καπου κριτικη, πληροφοριες για την συγκεκριμενη?ε δεν το λες και αγαπη αυτο χαχαχαχ
Ευχαριστω
Ο χωρος της anelinas plati ειναι χολαργο προσβασιμος σε μετρο μια χαρα χωρος απλος και λιτος.
Το μασαζ το κανεις με το εσωρουχο σου οχι γυμνος. Δεν κανει εκτονωσεις ουτε φραπε ουτε τιποτα αλλο..μονο καθαρο καλο χαλαρωτικο μασαζ...αν παει κανεις να ξερει θα κανει μονο μασαζ τιποτα παραπανω.κανει μονο μπρουμυτα αρα δεν παιζει χουφτωμα
Το μασαζ το κανεις με το εσωρουχο σου οχι γυμνος. Δεν κανει εκτονωσεις ουτε φραπε ουτε τιποτα αλλο..μονο καθαρο καλο χαλαρωτικο μασαζ...αν παει κανεις να ξερει θα κανει μονο μασαζ τιποτα παραπανω.κανει μονο μπρουμυτα αρα δεν παιζει χουφτωμα
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
υπαρχει πιο παλια αλλα δεν εχω ιδεα που ακριβως, μεσα στο παρον νημα παντως πρεπει να ειναιΥπαρχει καπου κριτικη, πληροφοριες για την συγκεκριμενη?
Ευχαριστω
X λοιπον στην Ανελινα που δεν σου αφησε καμια υπονοια για φραπεδακι...Ο χωρος της anelinas plati ειναι χολαργο προσβασιμος σε μετρο μια χαρα χωρος απλος και λιτος.
Επαναλαμβανω το ερωτημα του Andy προς τους mods, γιατι σβηστηκε στο νημα της Ελενας28??Ερώτηση.......τα νήματα της Αγνής και αυτής της νέας κοπέλλας της Ελενας,γιατι εξαφανίσθηκαν? συνεβη κατι?
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.996
- Πόντοι
- 1.706
Πολλα ειναι τα 50 για μασαζ μονοX λοιπον στην Ανελινα που δεν σου αφησε καμια υπονοια για φραπεδακι...
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Καλησπερα στην παρεα !! Μολις εκανα ενα μασαζ με την θεραπευτρια añelina plati.
Συναγωνιστή... είδες κανα σημάδι για.... περαιτέρω πχ σε μελλοντική συνεδρία? ...... ή ξεκομμένο εξ αρχής?
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Επικροτω και ρωτω κι εγω με τη σειρα μου.. Για ποιο λόγο σβήστηκε;; Μπήκε μια νεα κοπέλα να προσφερει τις υπηρεσίες της, από τις φωτογραφίες της φαινόταν ότι είναι όμορφη κιολας, ούτε εβρισε κανεναν ούτε κανόνες παραβίασε, ούτε τίποτα. Όπως ανοιγουν θέματα διάφορες και διάφοροι ετσι ανοιξε κι εκείνη.Επαναλαμβανω το ερωτημα του Andy προς τους mods, γιατι σβηστηκε στο νημα της Ελενας28??
Nuru μασαζ με εκτονωση και κόστος στα 70€ δεν βρίσκεις συχνά. Εκτος αν σας αρεσει να δινετε τις 100αρες για nuru με μαγιο και χωρις να επιτρεπεται να αγγίξεις
Μήπως θεωρείται διαφήμιση το ανοιγμα θέματος και πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο;
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Επικροτω και ρωτω κι εγω με τη σειρα μου.. Για ποιο λόγο σβήστηκε;; Μπήκε μια νεα κοπέλα να προσφερει τις υπηρεσίες της, από τις φωτογραφίες της φαινόταν ότι είναι όμορφη κιολας, ούτε εβρισε κανεναν ούτε κανόνες παραβίασε, ούτε τίποτα. Όπως ανοιγουν θέματα διάφορες και διάφοροι ετσι ανοιξε κι εκείνη.
Nuru μασαζ με εκτονωση και κόστος στα 70€ δεν βρίσκεις συχνά. Εκτος αν σας αρεσει να δινετε τις 100αρες για nuru με μαγιο και χωρις να επιτρεπεται να αγγίξεις
Μήπως θεωρείται διαφήμιση το ανοιγμα θέματος και πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο;
..μαστορια κατι αλλο εχει παιχτει..(..μουφα??)
καθοτι οπως φαινεται εφαγε ban η μπουμπου(..μπουμπης..?.)
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Δεν ειναι μουφα. Ούτε μπούμπης είναι. Εχω επικοινωνησει μαζι της απλα δεν βολευαν οι ωρες για να κλεισω ραντεβου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις