The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 416
- Πόντοι
- 36
Δεν ειναι μουφα. Ούτε μπούμπης είναι. Εχω επικοινωνησει μαζι της απλα δεν βολευαν οι ωρες για να κλεισω ραντεβου.
...οπως φαινεται ομως για καποιο λογο εφαγε ban
Δεν ειναι μουφα. Ούτε μπούμπης είναι. Εχω επικοινωνησει μαζι της απλα δεν βολευαν οι ωρες για να κλεισω ραντεβου.
δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις ότι χαλάς την πιάτσα και είσαι και χαρούμενοςΠαιδια ο καθενας βαζει το budget που θελει κ βρισκει τις καταλκηλες κοπελες συμφωνα με αυτα τα κριτηρια...εγω δεν τα κλαψα το 50αρικο..το μασαζ της ηταν τελειο κ ας μην ειχε φραπε..
Παιδια ο καθενας βαζει το budget που θελει κ βρισκει τις καταλκηλες κοπελες συμφωνα με αυτα τα κριτηρια...εγω δεν τα κλαψα το 50αρικο..το μασαζ της ηταν τελειο κ ας μην ειχε φραπε..
too good to be truth?? μηπως?? χαχχαχαΣνιφ σνιφ σνιφ... Μυρίζει μυρίζει μυρίζει...
δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις ότι χαλάς την πιάτσα και είσαι και χαρούμενος
το νήμα το διαβάζουν και εκδιδόμενες που μασαζάρουν
οπότε όταν έρχεσαι εσύ και δηλώνεις ευχαριστημένος που έδωσες ένα 50αρι μόνο για μασάζ
χαλάς το δικό μου επιχείρημα που θέλω μασάζ και σεξ με ένα 50αρι και θα μου ζητάνε παραπάνω
άσε που είναι εντελώς παράλογο να δώσεις 50 ευρώ μόνο για μασάζ όταν το ταβάνι γι αυτή την υπηρεσία είναι ένα 20ρικο το πολύ
η ιουλια απο περιστερι με 30 κανει
φοβερο μασαζ και στον παιζει με αγαπη!
για την Ιουλια υπαρχει τηλ?
ευχαριστω
μασαζ τετοιο κανουν και στο le massage με 10 ευρω 45 λεπταδεν ξέρω αν καταλαβαίνεις ότι χαλάς την πιάτσα και είσαι και χαρούμενος
οπότε όταν έρχεσαι εσύ και δηλώνεις ευχαριστημένος που έδωσες ένα 50αρι μόνο για μασάζ
χαλάς το δικό μου επιχείρημα που θέλω μασάζ και σεξ με ένα 50αρι και θα μου ζητάνε παραπάνω
άσε που είναι εντελώς παράλογο να δώσεις 50 ευρώ μόνο για μασάζ όταν το ταβάνι γι αυτή την υπηρεσία είναι ένα 20ρικο το πολύ
δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις ότι χαλάς την πιάτσα και είσαι και χαρούμενος
η ιουλια απο περιστερι με 30 κανει
φοβερο μασαζ και στον παιζει με αγαπη!
για την Ιουλια υπαρχει τηλ?
ευχαριστω
too good to be truth?? μηπως?? χαχχαχα
Ασε τοτε δεν αξιζειΟ χωρος της anelinas plati ειναι χολαργο προσβασιμος σε μετρο μια χαρα χωρος απλος και λιτος.
Το μασαζ το κανεις με το εσωρουχο σου οχι γυμνος. Δεν κανει εκτονωσεις ουτε φραπε ουτε τιποτα αλλο..μονο καθαρο καλο χαλαρωτικο μασαζ...αν παει κανεις να ξερει θα κανει μονο μασαζ τιποτα παραπανω.κανει μονο μπρουμυτα αρα δεν παιζει χουφτωμα
Μονο μασαζ ; Η κανει και σεξ ;
μασάζ με φραπεδιάΜονο μασαζ ; Η κανει και σεξ ;
Ευχαριστωμασάζ με φραπεδιά
Δεν ξερω αν μυριζει, γιατι ειμαι κρυωμενος..Σνιφ σνιφ σνιφ... Μυρίζει μυρίζει μυρίζει...
τι θες να πεις ? ότι μπήκε εδώ να την προμοτάρει?Δεν ξερω αν μυριζει, γιατι ειμαι κρυωμενος..
Ο τυπος εχει 10-15 αναφορες ολες για την λεγαμενη με ενγραφη 30-08 αν δεν κανω λαθος..
Εγω ειπα πως δεν ξερω αν μυριζει...τι θες να πεις ? ότι μπήκε εδώ να την προμοτάρει?
μα γίνονται τέτοια πράματα?
έκανε κανείς ραντεβού με τη Τατιάνα?Εχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής τήν κυρία Όπου αστεράκια κανεσεξ σε λατινικά.