Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
6 χέρια =3[size=10pt]9[/size] στοματομουνοκολοτρυπες τύπε... αυτά μας ενδιαφέρουν
Όλες μαζί "στοματομουνοκολοτρυπες" ;)
6 χέρια =3[size=10pt]9[/size] στοματομουνοκολοτρυπες τύπε... αυτά μας ενδιαφέρουν
σωστός!Όλες μαζί "στοματομουνοκολοτρυπες" ;)
ναι εγω περασα σουπερ από τις καλυτερες πιπες,φτανει να εισαι λατρης αυτων των ηλικιων..Να κανω κασκαντεριλικι με την κυρια εφη η μηπως ειναι too much?
gregor35 καλησπέρα,
να ρωτήσω με ποιες κοπέλες έγινε το παιγνίδι? στείλε pm αν θέλεις
απο που το συμπερανες οτι ειχε πρωτο γυρο??? τον λιωσανε ειπεο τυπος και πληρωσε κατοσταρικο....Δεύτερο γύρο έχει;;
Κατάλαβε κανείς τίποτα? Τι εννοεί? Παίζει πρόγραμμα επιπλέον του μασάζ? Να είμαστε και λίγο διαφωτιστικοί όταν γράφουμε κάτι!!!Πρόσφατο τηλέφωνημα στο παραπάνω μαγαζί..μασαζάκι 4 χέρια δίχως πετσετουλα αφού τα ξεκαθαρίσαμε με τη κοπέλια στο τηλ κέντρο..ξεκαθαρισμα ότι θέλω να είναι άνετος και επιλήφθηκε του θέματος.καλες απολαύσεις σε όλους
...εγώ δεν θα σου το συνιστούσα ..ακόμη και σαν εμπειρία....Να κανω κασκαντεριλικι με την κυρια εφη η μηπως ειναι too much?
(Πρόσφατο τηλέφωνημα στο παραπάνω μαγαζί..μασαζάκι 4 χέρια δίχως πετσετουλα αφού τα ξεκαθαρίσαμε με τη κοπέλια στο τηλ κέντρο.. )Κατάλαβε κανείς τίποτα? Τι εννοεί? Παίζει πρόγραμμα επιπλέον του μασάζ? Να είμαστε και λίγο διαφωτιστικοί όταν γράφουμε κάτι!!!
...πες μας κάτι ποιο ουσιαστικό... τώρα μην φθάσουμε στο να σχολιάζουμε την χρήση πετσέτας ή όχι.... (πχ ενδιαφέρον έχει η αναφορά στο α' μέρος, β΄μέρος , θεραπεύτριες...κλπ)Πρόσφατο τηλέφωνημα στο παραπάνω μαγαζί..μασαζάκι 4 χέρια δίχως πετσετουλα αφού τα ξεκαθαρίσαμε με τη κοπέλια στο τηλ κέντρο..ξεκαθαρισμα ότι θέλω να είναι άνετος και επιλήφθηκε του θέματος.καλες απολαύσεις σε όλους
Να κάνεις. Απλά υπενθύμισέ της να ξαναβάλει τη μασέλα της μετά τη συνεδρία... ))Να κανω κασκαντεριλικι με την κυρια εφη η μηπως ειναι too much?
...σε αυτό που αναφέρεσαι δεν κάνουν όλες οι θεραπεύτριες του θεραπευτηρίου κάτι παραπάνω ..αλλά.. μόνο μίαΘΑ ήθελα να μάθω από τα "επίσημα" μασαζ κατ οικον, ποια κάνουν κάτι παραπάνω, Σε παλαιότερη σελίδα είδα ότι με + 20 έπαιξε φραπεδάκι.... αλλά δεν βρίσκω την σελίδα...
Θα ήθελα απάντηση, ΄'εστω και με pm. Ευχαριστώ
...σωστά...Οχι, ΔΕΝ παιζει γαμησακι συναγωνιστη! Τουλαχιστον ετσι μου ειπε φιλος.
...λες στον πρώτο γύρο... υπήρχε και δεύτερος;;; πες κάτι παραπάνω ... περιγραφή κλπ...
ΘΗΒΩΝ 531
MV MASSAGE
με λειώσανε τρεις θεραπεύτριες ταυτόχρονα στον πρώτο όροφο έξι χέρια 100 ευρώ 60 λεπτά
τυπε μεσω τηλεφωνου εγινε το μασαζ? κ δευτερον ΚΑΝΕΝΑ μασατζιδικο (απο αυτα που μας ενδιαφερουν) δε λέει ξεκαθαρα τι θα σου κανει μεσω τηλεφωνου!Πρόσφατο τηλέφωνημα στο παραπάνω μαγαζί..μασαζάκι 4 χέρια δίχως πετσετουλα αφού τα ξεκαθαρίσαμε με τη κοπέλια στο τηλ κέντρο..ξεκαθαρισμα ότι θέλω να είναι άνετος και επιλήφθηκε του θέματος.καλες απολαύσεις σε όλους