petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.547
- Πόντοι
- 41.813
Ενδιαφερον κομματι!
θα τσακωθειτε με το τζιμη. δεν κανει
Ενδιαφερον κομματι!
Θέλω πληροφορίες για jessie μαυρούλα ζητάει 80 ευρω. Αν έχει καποιος εμπειρία με την μαυρούλα ας στείλει απόψεις. Επίσης αν ξέρει καποια μαυρούλα εκτός απο nadine θα το εκτιμήσω . Ας είναι και studio. Ευχαριστώ
θα τσακωθειτε με το τζιμη. δεν κανει
την είχα πάρει στο Αττική στα Εξάρχεια
Ενδιαφερον κομματι!
είναι το απόλυτο vfm με 60 ευρώ μόνοοντως απο οτι εχω διαβασει κριτικες και εχοντας δει και φωτο..στα 60 πρεπει να ειναι vfm!!!
φανταζομαι κανονικα γαμησακια βαρας!!!αλλα δεν ξερω διοτι δεν ειμαι αθηναιος
κανεις πληροφοριες?
αν δεν ειναι με γαμησακι τοτε να σβηστει διοτι δεν εχει λογω υπαρξης εδω στο σαητ κ συγγνωη απο μερους ου για τις κορασιδες
φανταζομαι κανονικα γαμησακια βαρας!!!αλλα δεν ξερω διοτι δεν ειμαι αθηναιος
κανεις πληροφοριες?
αν δεν ειναι με γαμησακι τοτε να σβηστει διοτι δεν εχει λογω υπαρξης εδω στο σαητ κ συγγνωη απο μερους ου για τις κορασιδες
san τι μαν εχει γραφτει? παν κ για ηαμησακι ή μονο μασαζ?ε ει γραφτει κατι στο μασαζ κατ οικον
san τι μαν εχει γραφτει? παν κ για ηαμησακι ή μονο μασαζ?
ΘΗΒΩΝ 531
MV MASSAGE
με λειώσανε τρεις γυναικάρες ταυτόχρονα στον πρώτο όροφο έξι χέρια βυζαρούδες χούφτωσα χαμός με αδειάσανε 100 ευρώ 60 λεπτά
6 χέρια = 3 στοματομουνοκολοτρυπες τύπε... αυτά μας ενδιαφέρουν
ΘΗΒΩΝ 531
MV MASSAGE
με λειώσανε τρεις θεραπεύτριες ταυτόχρονα στον πρώτο όροφο έξι χέρια 100 ευρώ 60 λεπτά
ΘΗΒΩΝ 531
MV MASSAGE
με λειώσανε τρεις θεραπεύτριες ταυτόχρονα στον πρώτο όροφο έξι χέρια 100 ευρώ 60 λεπτά
Δεύτερο γύρο έχει;;
ΘΗΒΩΝ 531
MV MASSAGE
6 χέρια = 3 στοματομουνοκολοτρυπες τύπε... αυτά μας ενδιαφέρουν