topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.093
- Πόντοι
- 736
σωστος, υπαρχουν και αυτες οι φορεςδεν θα διαφωνησω φιλε
αλλα εινσι κ φορες που απλα θελω να απολαυσω μασαζ
μασαζ ομως
οχι χαιδεμα με λαδι
σωστος, υπαρχουν και αυτες οι φορεςδεν θα διαφωνησω φιλε
αλλα εινσι κ φορες που απλα θελω να απολαυσω μασαζ
μασαζ ομως
οχι χαιδεμα με λαδι
σωστος, υπαρχουν και αυτες οι φορες
για καλο πραγματικο δε νομιζω οτι ειναι λιγεςκ δυστυχως πολυ λιγες επιλογες για καλο πραγματικο μασαζ
για καλο πραγματικο δε νομιζω οτι ειναι λιγες
οποτε δε μιλαμε για πραγματικο μασαζ και παλι, λεμε για μασαζ και μαλακιαη πιπα κτλ. φιλε σε πραγματικο μασαζ εχω κανει πολυ ανωτερα απο της στεφανιας.ισως εχεις μεγαλυτερη εμπειρια
εγω παντως γυρω στις 10 οπου χω δοκιμασει απο
μασατζιδικα κ αγγελιες μονο 2-3 εκαναν πραγματικο μασαζ
κ κορυφαιο κατα την ταπεινη μου γνωμη βικυ-στεφανια
ποια είναι η Βίκυ στεφάνια? Για πες που έχεις κάνει καλό μασάζισως εχεις μεγαλυτερη εμπειρια
ακριβώς μάλλον δεν θα έχει κάνει με καμία άλλη προφανώς.οποτε δε μιλαμε για πραγματικο μασαζ και παλι, λεμε για μασαζ και μαλακιαη πιπα κτλ. φιλε σε πραγματικο μασαζ εχω κανει πολυ ανωτερα απο της στεφανιας.
καλή η πιπα η ή μαλακια αλλά η Ειρήνη στο Μαρνης θέλει 30 για μαλακια και μασάζ γιατί να μη πάω στο le massage 3 φορές χωρίς μαλακια?να γαμησεις οχι αλλα μια πιπα καλη ειναι κατι φορες χαχαχα
πολυ καλο μασαζ ειχα κανει στη λενορμαν, κουρητες λεγεται, πολυ δυνατο και πολυ φτηνα, εχω καιρο να παω ομως, μονο μασαζ ομως με πετσετα κ εσωρουχο αν θυμαμαι καλα, ειχα αραξει κατι 2ωρα και λιγο ειχε λειψει να με παρει ο υπνος χαχαχποια είναι η Βίκυ στεφάνια? Για πες που έχεις κάνει καλό μασάζ
Ηταν μια αγγελία στην ΧΕ (δεν την βρίσκω για να την βάλω), όπου με 30Ε έκανε καλή πίπα όπως μου είχε πει τηλεφωνικά. Στην οδό Θήρας έμενε αλλά δεν με βόλευε η ώρα που μπορούσε.Εχουμε κάποια καλύτερη πληροφόρηση;
να σαι καλά για την απάντησηγλιτωσες τα 30...Βουλγάρα πετιτ ξεπέτα...μανικιουριστα....αρχιδια πιπα.
Η Στεφανία - Βίκυ δεν έχει ιδέα από μασάζ φίλε. Οταν την ρώτησα που έμαθε μασάζ μου είπε ότι ένας Ινδός γκουρού της έμαθε, κοινώς παπαριές. Τώρα αν εσένα σου αρέσει, σεβαστό, αλλά όχι μασάζ.ισως εχεις μεγαλυτερη εμπειρια
Η Στεφανία - Βίκυ δεν έχει ιδέα από μασάζ φίλε. Οταν την ρώτησα που έμαθε μασάζ μου είπε ότι ένας Ινδός γκουρού της έμαθε, κοινώς παπαριές. Τώρα αν εσένα σου αρέσει, σεβαστό, αλλά όχι μασάζ.
οποτε δε μιλαμε για πραγματικο μασαζ και παλι, λεμε για μασαζ και μαλακιαη πιπα κτλ. φιλε σε πραγματικο μασαζ εχω κανει πολυ ανωτερα απο της στεφανιας.
ακριβώς μάλλον δεν θα έχει κάνει με καμία άλλη προφανώς.
καλή η πιπα η ή μαλακια αλλά η Ειρήνη στο Μαρνης θέλει 30 για μαλακια και μασάζ γιατί να μη πάω στο le massage 3 φορές χωρίς μαλακια?
γλιτωσες τα 30...Βουλγάρα πετιτ ξεπέτα...μανικιουριστα....αρχιδια πιπα.
Δεν εχω παει, αλλα θα βαλω μια κριτικη απο συναδελφο που συνευρεθει μαζι της.Ηταν μια αγγελία στην ΧΕ (δεν την βρίσκω για να την βάλω), όπου με 30Ε έκανε καλή πίπα όπως μου είχε πει τηλεφωνικά. Στην οδό Θήρας έμενε αλλά δεν με βόλευε η ώρα που μπορούσε.Εχουμε κάποια καλύτερη πληροφόρηση;
Καλεσα την Καρολινα, και μου ειπε οτι παλιοτερα είχε αγγελία, αλλα τώρα όχι, δεν ισχύει... Αυτα απο μενα , γνωριζει καποιος συναγωνιστής κατι αλλο?
Ε Με τις βλακείες που γραφόντουσαν προφανώς .... τεσπα !μια απ'τα ιδια η απαντηση της τ κ σε μενα..λογικα οποιος προλαβε προλαβε..θα το γυρισε σε κλειστο κυκλο..