Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

minas1985grm

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας..αμα δεν πουλησει κ λιγο μουρη οτι πηδηξε την ταδε(wannabe celebrity του κωλου :grin:) δεν μπορει..
Τεσπα .. αν καποιος συναγωνιστης εχει ακομα κοννε με την συγκεκριμένη ας μου στείλει  ενα pm.
Θενξ

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
δυσκολακι το βλεπω να σε βοηθαει κανεις..κ γω θα το θελα..αλλα λογικα θα δουλευει πλεον με τους ηδη υπαρχοντες πελατες..anyway,προχωραμε..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
προσεχε τωρα με τον αερα μην σου φυγει η περουκα και πεταξει περουκοφορε ιπποτη της σαπιλας  :2funny:

%CE%B2%CE%B1%CF%88%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82+pekkarinen2.jpg

γιατ βρε  zero του τα χωνεις με την πρωτη ευκαιρισ

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Ηταν μια αγγελία στην ΧΕ (δεν την βρίσκω για να την βάλω), όπου με 30Ε έκανε καλή πίπα όπως μου είχε πει τηλεφωνικά. Στην οδό Θήρας έμενε αλλά δεν με βόλευε η ώρα που μπορούσε.Εχουμε κάποια καλύτερη πληροφόρηση;

Δεν εχω παει, αλλα θα βαλω μια κριτικη απο συναδελφο που συνευρεθει μαζι της.
Συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του φιλου. Ασ με συγχωρεσει.

"
Η συγκεκριμενη δασκαλα (χαχαχα) διατηρει δικο της χωρο στο κεντρο της Αθηνας . Κοντή με μεγαλους βυζους και ετών περιπου 50+ μάλλον ρωσιδα, βουλγαρα δεν ρωτησα. Φοαραει ποδια ασπρη κοντη μεχρι το μουνι και απο μεσα στριγκ μαυρο (δασκαλα ειπαμε)Ο χωρος μετριος αλλα υποφερτος. Το μασαζ μετριο οχι κακό, γυμνος με πετεσετα  η οποια μετα το μπρουμητα και γυρνωντας μπροστα την εβγαλε η ιδια. Ξεκινησε ενα φραπε, αφου ανοιξε την μλπουζα και χυθηκαν εξω 5αρια βυζια. Με συνεχες φραπεδιαρισμα ηρθε η καταθεση την οποια οφείλω να ομολογησω η εν λογω κυρια ζητουσε επιμονα να δει να ξεχυνεται μπροστα της. Η καταθεση εγινε παντου χερια βυζια και οτι αλλο υπηρχε γυρω. Το κοστος της συναντησης 25 ευρω με προταση μαλιστα απο την ιδια να μειωθει στις επομενες συνεδριες. Μπορει να ξαναπαω λογω της υπαρξης χωρου, φθηνης τιμης και σχτικα μετριου μασαζ."

Η αγγελια πλεον εχει κατεβει.

Η πιο πάνω δημοσιευση ειναι λίγο μπερδεμενη. Γινεται αρχική αναφορά για πίπα και στην συνέχεια και μονο φραπε.
Τελικά υπάρχει πιπα η οχι?
Επίσης που μπορούμε να βρουμε το τηλ αφου δεν υπαρχει αγγελια πλεον?

Θησέας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Κριτικές
8
Like
366
Πόντοι
281
ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας..αμα δεν πουλησει κ λιγο μουρη οτι πηδηξε την ταδε(wannabe celebrity του κωλου :grin:) δεν μπορει..
Μπράβο λοιπόν στους κυρίους μαλάκες. Είμαι σίγουρος και ότι κάποιος από αυτούς τι σφύριξε για να το παίξει αγαπούλης

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Περισσότερο φτάνε όσοι έλεγαν πολλά εδώ μέσα πάρα όσοι τα διάβαζαν. ....τι θα κάνει ο καθένας δεν μπορεί να το ελέγξει κανείς, τι κάνουμε εμείς όμως πρέπει να το ελέγχουμε από πριν.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Η πιο πάνω δημοσιευση ειναι λίγο μπερδεμενη. Γινεται αρχική αναφορά για πίπα και στην συνέχεια και μονο φραπε.
Τελικά υπάρχει πιπα η οχι?
Επίσης που μπορούμε να βρουμε το τηλ αφου δεν υπαρχει αγγελια πλεον?

ειναι μπερδεμένη διότι η αγγελία ΔΕΝ αναφερεται σ αυτην που λεει ο άλλος παρακάτω...ΑΛΛΗ ειναι...ειπαμε petit Βουλγάρα ξεπέτα...Καλύτερα που κατεβηκε η αγγελία...κερδίσατε λεφτα

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
παιδιά έχει πάει κανείς προς Σολωμού 70? κάτι είχε γραφτεί παραπίσω, για αυτό και το ξέρω, αλλά δεν έχω τηλέφωνο και δεν ξέρω αν υπάρχει και αγγελία. Τέλος πάντων πέρασα από εκεί, χτύπησα το κουδούνι και δεν άνοιξε κανείς. Το κατάστημα έχει κάμερα και μάλλον δεν με αναγνώρισαν ως πελάτη, διότι ξαναπέρασα και πάλι δεν μου άνοιξαν. Πάσα πληροφορία δεκτή

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.041
Πόντοι
5.006
Έχω την εντύπωση οτι είναι κατάστημα που λειτουργεί από παλιά αλλά με θέματα.
Αμα δεν σε ξέρουν το παίζουν οτι εδώ μασάζ μόνο κλπ
ναι το παλιο στη λεκκα ειναι δεν αξιζει καν να πας τζαμπα κοπος...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
ναι το παλιο στη λεκκα ειναι δεν αξιζει καν να πας τζαμπα κοπος...
Τελευταία φορά που είχα περάσει, πάνε χρόνια, είχαν και άσχημη συμπεριφορά στην είσοδο και έκανα κατευθείαν αναστροφή και έφυγα. Δεν περίμενα να λειτουργεί ακόμα αλλά να που...
Ίσως πεθάναν κάνα δυο "συνδρομητές" και ψάχνουν νεο αίμα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.041
Πόντοι
5.006
Τελευταία φορά που είχα περάσει, πάνε χρόνια, είχαν και άσχημη συμπεριφορά στην είσοδο και έκανα κατευθείαν αναστροφή και έφυγα. Δεν περίμενα να λειτουργεί ακόμα αλλά να που...
Ίσως πεθάναν κάνα δυο "συνδρομητές" και ψάχνουν νεο αίμα.
εμενα με ειχαν περασει για μπατσο πριν χρονια λεω και εγω και μου λενε εδω δεν κανουμε μασαζ εχει κλεισει  :2funny: :2funny: :2funny:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Ποια φωτο;; Η αγγελία δεν εχει φωτο. Πες μας και ποια είναι γιατί το κινητό της δεν το εχω καταχωρημένο στο μασαζοτεφτέρι μου

φωτο υπαρχει.
ισως να υπαρχουν και βυζαρες μεσα απο μπουφαν
για υπηρεσιες να μας πει καποιος

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
και εγώ βλέπω τη φωτογραφία της κανονικά

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
φωτο υπαρχει.
ισως να υπαρχουν και βυζαρες μεσα απο μπουφαν
για υπηρεσιες να μας πει καποιος
η φατσα της παντως μου φερνει την παλια πορτιερισα στο μασατζιδικο στην μαρνης.μαρικα νομιζω την λεγανε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom