pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
τοτε τι ποσταρεις φωτο ρε!!..τι γαμας,στα παπαρια μας.ειμαι ναι! αλλα επειδη εχω βρει κατι μιλφακια που δινουν φουλ σερβις θα τη γραψω στ αρχιδακια μου για λιγο.... μην αρχισουν τα πμ,ειναι ι.χ προς το παρον
αν εισαι καλος στη ζυμη της πιτσας μπορει κ να σου δωσω ενα κομματακι...ΜΠΟΡΕΙ!τοτε τι ποσταρεις φωτο ρε!!..τι γαμας,στα παπαρια μας.
δεν μπορω τωρα.ειμαι με κατι βουτηρα.αν εισαι καλος στη ζυμη της πιτσας μπορει κ να σου δωσω ενα κομματακι...ΜΠΟΡΕΙ!
αν εισαι καλος στη ζυμη της πιτσας μπορει κ να σου δωσω ενα κομματακι...ΜΠΟΡΕΙ!
ειμαι ναι! αλλα επειδη εχω βρει κατι μιλφακια που δινουν φουλ σερβις θα τη γραψω στ αρχιδακια μου για λιγο.... μην αρχισουν τα πμ,ειναι ι.χ προς το παρον
Δεν έκανα απολύτως τιποτα φιλε γιατί έβλεπα τη πίτσα να μουρχεται παγωμένη κ τη καληνυχτισα ευγενικάpilo στα ποσα τα μιλφ παίζουν?? με την ινα έκανες και τίποτα παραπανω η μέχρι κλαρίνο???
..η πρωτη ειναι θεα!!))..οταν μπορεσεις δωσε ινφοειμαι ναι! αλλα επειδη εχω βρει κατι μιλφακια που δινουν φουλ σερβις θα τη γραψω στ αρχιδακια μου για λιγο.... μην αρχισουν τα πμ,ειναι ι.χ προς το παρον
η πρώτη είναι η κυρία Εφη ετών 47+Ερώτηση προς τους παλιούς:
Γνωρίζει κανείς κατί για αυτές τις δύο αγγελίες;
Ευχαριστώ
η πρώτη είναι η κυρία Εφη ετών 47+
αδύνατη καστανή 57 κιλά στο 1.65
κάνει μασάζ με 30 ευρώ και πίπα με +10
ο λόγος που δεν ψήνομαι είναι ότι πιπάρει με καπότα
επίσης ήταν κατηγορηματική ότι δεν δίνει μπριζόλα
επίσης αποκλείει 2η πίπα έστω και με καπότα
προτιμά ραντεβού πέριξ του Αμαρουσίου και είναι αρκετά ευγενική
σου διεφυγε ο πατος του κατω Ι.Χ που εχει ανοιξει σα χοανη μαστορα? χαχαχαχΤο πιλοφόρι... το μυστρί...
Ααααχ..... κώλο δίνουν τα ΙΧ;
Νταξ...μας φτιάχνεις πρωι πρωι με τα ΙΧ .... αλλα ποτε θα γινουν ΔΧ ?Τα παντα όλα...
Τα παντα όλα...
Θα μας τρελανεις..(!!!) κ ειναι κ blue MondayΤα παντα όλα...