tsitsinoua-48-
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 154
- Πόντοι
- 281
Κατσε ρε αδερφε τωρα μπηκα στο fb της και εχει πανω απο 40 ψευτικες φωτο τι εννοεις;
Οι φωτο που εχει στο fb στο μεγαλυτερο μερος τους ειναι μουφα...μηπως ειναι κ αυτη μουφα;? λεεωωω εγω τωρα..γιατι αυτα τα ποδια δε πολυταιριαζουν σε μιλφονι οπως ειναι η ινα βεβαια ποτε δε ξερεις...
of NBGΟ προϊστάμενος ποιος ειναι παλι;
Κωστακη ασχημε πολυ κακομαθημενο εισαι για κανε μας τη χαρη
αααααα ναι! Βρε ποιος τον γαμαει! Εδω η κυριουλα μου έλεγε οτι δουλεύει μεχρι μεσάνυχτα...of NBG
προφανως οχιοχι μέχρι της 22.00???
αααααα ναι! Βρε ποιος τον γαμαει! Εδω η κυριουλα μου έλεγε οτι δουλεύει μεχρι μεσάνυχτα...
50 eurosΟχι δεν ήταν αυτή αλλά ακούγεται ενδιαφέρουσα περίπτωση!, πόσο το μαλλί;
Το δινει στα 90 αερα με τη πρωτη, αλλα δεν τρελαθηκα...για να δούμε θα την ψήσει κανένας, so far μόνο κλαρίνο έχει πάει.....
ΚαλημεραΔεν φαίνεται και τόσο BBW στις φωτογραφίες. Δώσε μας περισσότερες λεπτομερειες εσύ που την επισκεφτηκες... Πως είναι το μασαζ της; Πως είναι στο β' γύρο;; Ο χώρος μέσα πως είναι; Το μπάνιο; Ρούχα βγάζει;; Διάρκεια προγράμματος; Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές;; Από ηλικία πόσο την έκοψες; κλπκλπ... ....
Το δινει στα 90 αερα με τη πρωτη, αλλα δεν τρελαθηκα...
μαλλον τα ευρω δεν ειναι καλος αγωγος του ρευματος οποτε δεν ειχε θεμα φιλεμιλάμε για το ίδιο πρόσωπο?? την ίννα απο γλυφάδα ,που ο dxounia της είπε να βγάλει κανένα ρούχα και τινάχτηκε σαν να την χτύπησε ρεύμα????