Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Η Ιουλία  πρέπει να είναι η ρωσιδα που πήγαινε κατ οίκον με 30 ευρώ . Άρα έχουμε αναβάθμιση , αράζει σπίτι και παίρνει τα ίδια , πιο ξεκούραστα. Αν βάλεις το χρόνο που χάνεις και τα έξοδα για να κάνεις τη βόλτα τα site με 40 στο σπίτι συμφέρουν νομίζω.   
Εξακολουθεί να πηγαίνει. Δεν σταμάτησε!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
οοοοοοοοοοχι τσικο,αυτη που λεω εγω ειναι λατινα καραφτιαγμενη(βυζια,κωλος),το παιζει κυρια κ δυσκολη αλλα κανει φραπεδιες καπου στη συγγρου διπλα στο Κοτσοβολο.εχει αναφερθει ξανα πιο παλια.εκανε κ καλα νουρου

Όλο με "κυρίες που το παίζουν δύσκολες" μπλέκεις εσύ? Που πας και τις βρίσκεις ήθελα να ξερα!!!  :2funny: :2funny:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
  ....  Λιλιανα  αυτη την  ξανθη  εκφυλη  τσουχτρα ,  μονο  εσυ  τις κερνας  αυτες  :grin: :grin: :grin: :grin: , αν  ειναι  ετσι  σαν  τραβελος  σαν την  Λιλιανα  ......  αστο  φχαριστω  δεν  με  κοβω  για  Κατεχακη ,  ασε που εχει και ψωλοκρυο  αυτες  τις μερες  δεν ειμαστε για ταρζανιες  στυλ Λιλιανας   :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Ρε συ chicha την Ρουμάνα λες? πλατεία μεριά?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
καλως μας ηρθε παλι!κ μη ξεχνας καρολινα!θα γαμιεσαι με ολους εκτος απο εμενα σα καλη ΚΑΡΙΟΛΑ που εισαι! σταδιαλα  :tickedoff:
έχει ανεβάσει μια φωτό μπροστά σε υπολογιστή
στην οθόνη σαν να φαίνεται το μπου
λες?

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281
Όλες οι γυναίκες έχουν και θετικά και αρνητικά στοιχεία πάνω τους.Στη Μαρία πχ. με σαγήνεψαν το απίστευτο απαλό δέρμα της,η υποτακτική τάση της και η απλότητα της. στοιχεία που αντιστάθμισαν την αποστροφή μου προς το αδύνατο σώμα

Φίλε μου/φίλη μου δεν ξέρω τι είσαι καθώς αναφέρθηκαν διάφορα (ίσως να είσαι και η Στεφανία) σε κάθε περίπτωση όμως άκου.

Αρχικά, η Μαρία η Μολδαβή που γράφεις παραπάνω, ή η Καρολίνα, ή η Ζωή, ή η Αγνή κλπ κλπ έχουν ένα κοινό, είναι ξεκάθαρες από πριν στο πρόγραμμά τους, μέχρι που φτάνουν και σε τι τιμές, σε αντίθεση με την Στεφανία που είναι ό,τι να 'ναι. Τι θέλω να πω; Στο 40άρι σε άλλους κάνει μασάζ μία ώρα, σε άλλους μιάμιση και σε άλλους δύο, ενώ για τα έξτρα σου κάνει την παρθενοπιπίτσα στην αρχή και μόλις πει το ναι έχει διαφορετικό τιμοκατάλογο (έχω διαβάσει για 70, 80 και 90). Αν αλλάξει κι εκείνη στάση, παραδεχτεί ότι κάνει μασάζ και πηδιέται και όχι ότι "αναγκάζεται" να προχωρήσει παρακάτω παίρνοντας τα διπλά, τότε να 'σαι σίγουρος ότι θα ανέβει στα μάτια πολλών.

Επίσης, συμφωνώ ότι η εμφάνιση είναι υποκειμενική και πως όντως σε κάποιους μπορεί να αρέσει, π.χ. προσωπικά δε με χαλάνε τα μερικά έξτρα κιλά, αλλά το ότι έχει ένα πολύ μέτριο πρόσωπο όπως και χοντρά μπούτια είναι γεγονός. Παρ' όλα αυτά, βλέπεις πως μέσα στο φόρμουμ αρκετοί εκφράζονται χύμα, αυτό όμως δε σημαίνει πως κάθε συναγωνιστής είναι μικρό παιδί και δεν καταλαβαίνει που υπάρχουν υπερβολές.

Τέλος, καταλαβαίνω σ' αρέσει η Στεφανία (αν δεν είσαι αυτή) και μπράβο σου γιατί όντως κάνει ωραίο μασάζ, επειδή  όμως δε γράφουν γι' αυτή άλλοι συναγωνιστές κάθε τρεις και λίγο δε σημαίνει ότι υπάρχει προκατάληψη κατά της. Μία αναζήτηση να κάνεις στο φόρουμ θα δεις πόσοι φίλοι την έχουν πάρει τα τελευταία 2 χρόνια. Και άλλες, πιο αξιόλογες κοπέλες, δεν αναφέρονται συχνά όμως μια χαρά δουλίτσα έχουν. Το θέμα είναι εδώ να μοιραζόμαστε διαφορετικές εμπειρίες και όχι να κολλήσουμε σε 2-3 πρόσωπα, γεμίζοντας με αυτά ατέλειωτες σελίδες.

Οπότε άραξε, χαλάρωσε, καλές γιορτές, καλά μασάζ και καλά γαμήσια!  :grin:

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
Φίλε μου/φίλη μου δεν ξέρω τι είσαι καθώς αναφέρθηκαν διάφορα (ίσως να είσαι και η Στεφανία) σε κάθε περίπτωση όμως άκου.

Αρχικά, η Μαρία η Μολδαβή που γράφεις παραπάνω, ή η Καρολίνα, ή η Ζωή, ή η Αγνή κλπ κλπ έχουν ένα κοινό, είναι ξεκάθαρες από πριν στο πρόγραμμά τους, μέχρι που φτάνουν και σε τι τιμές, σε αντίθεση με την Στεφανία που είναι ό,τι να 'ναι. Τι θέλω να πω; Στο 40άρι σε άλλους κάνει μασάζ μία ώρα, σε άλλους μιάμιση και σε άλλους δύο, ενώ για τα έξτρα σου κάνει την παρθενοπιπίτσα στην αρχή και μόλις πει το ναι έχει διαφορετικό τιμοκατάλογο (έχω διαβάσει για 70, 80 και 90). Αν αλλάξει κι εκείνη στάση, παραδεχτεί ότι κάνει μασάζ και πηδιέται και όχι ότι "αναγκάζεται" να προχωρήσει παρακάτω παίρνοντας τα διπλά, τότε να 'σαι σίγουρος ότι θα ανέβει στα μάτια πολλών.

Επίσης, συμφωνώ ότι η εμφάνιση είναι υποκειμενική και πως όντως σε κάποιους μπορεί να αρέσει, π.χ. προσωπικά δε με χαλάνε τα μερικά έξτρα κιλά, αλλά το ότι έχει ένα πολύ μέτριο πρόσωπο όπως και χοντρά μπούτια είναι γεγονός. Παρ' όλα αυτά, βλέπεις πως μέσα στο φόρμουμ αρκετοί εκφράζονται χύμα, αυτό όμως δε σημαίνει πως κάθε συναγωνιστής είναι μικρό παιδί και δεν καταλαβαίνει που υπάρχουν υπερβολές.

Τέλος, καταλαβαίνω σ' αρέσει η Στεφανία (αν δεν είσαι αυτή) και μπράβο σου γιατί όντως κάνει ωραίο μασάζ, επειδή  όμως δε γράφουν γι' αυτή άλλοι συναγωνιστές κάθε τρεις και λίγο δε σημαίνει ότι υπάρχει προκατάληψη κατά της. Μία αναζήτηση να κάνεις στο φόρουμ θα δεις πόσοι φίλοι την έχουν πάρει τα τελευταία 2 χρόνια. Και άλλες, πιο αξιόλογες κοπέλες, δεν αναφέρονται συχνά όμως μια χαρά δουλίτσα έχουν. Το θέμα είναι εδώ να μοιραζόμαστε διαφορετικές εμπειρίες και όχι να κολλήσουμε σε 2-3 πρόσωπα, γεμίζοντας με αυτά ατέλειωτες σελίδες.

Οπότε άραξε, χαλάρωσε, καλές γιορτές, καλά μασάζ και καλά γαμήσια!  :grin:
Σωστός!  :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καλως μας ηρθε παλι!κ μη ξεχνας καρολινα!θα γαμιεσαι με ολους εκτος απο εμενα σα καλη ΚΑΡΙΟΛΑ που εισαι! σταδιαλα  :tickedoff:
εεεεεεεεεπ!!!!!...ΜΗΝ βριζεις βραζιλιανες απο τον αγιο δημητριο!!!!!
Υ.Γ.αφεντικος+φακ οφ.

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Έχει κανείς στοιχεία επικοινωνίας για Γιούλη Γλυφαδιώτισσα και Τίνα Καλαματιανή;
(Εάν, βέβαια, δουλεύουν ακόμα)

Προσπάθησα μέσω της αναζήτησης του site, αλλά τζίφος.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Έχει κανείς στοιχεία επικοινωνίας για Γιούλη Γλυφαδιώτισσα και Τίνα Καλαματιανή;
(Εάν, βέβαια, δουλεύουν ακόμα)

Προσπάθησα μέσω της αναζήτησης του site, αλλά τζίφος.
η γιούλη εδώ
η τίνα η καλαματιανή έχει δικό της χώρο πλέον

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
κατεχακη απο πισω.θα βρω τηλεφωνο και θα στειλω πιο μετα οποιος θελει.

Tην τελευταία φορά που είχα πάει στην  Αθηνά  (πριν  8-10 μήνες!! δεν θυμάμαι στα σίγουρα)  ήταν  εγκυος !!!

είστε  σίγουροι  ότι  δουλεύει κανονικά;;

Εγγρ.
18 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου gari.Γεια σε ολους. Δεν βλέπω το post μου. Ειναι φυσιολογικο;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
όσοι από τα νέα μέλη δεν βλέπουν τα μηνύματα τους να έχουν εγκριθεί, να ελέγξουν τα προσωπικά τους μηνύματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom