Φίλε μου/φίλη μου δεν ξέρω τι είσαι καθώς αναφέρθηκαν διάφορα (ίσως να είσαι και η Στεφανία) σε κάθε περίπτωση όμως άκου.
Αρχικά, η Μαρία η Μολδαβή που γράφεις παραπάνω, ή η Καρολίνα, ή η Ζωή, ή η Αγνή κλπ κλπ έχουν ένα κοινό, είναι ξεκάθαρες από πριν στο πρόγραμμά τους, μέχρι που φτάνουν και σε τι τιμές, σε αντίθεση με την Στεφανία που είναι ό,τι να 'ναι. Τι θέλω να πω; Στο 40άρι σε άλλους κάνει μασάζ μία ώρα, σε άλλους μιάμιση και σε άλλους δύο, ενώ για τα έξτρα σου κάνει την παρθενοπιπίτσα στην αρχή και μόλις πει το ναι έχει διαφορετικό τιμοκατάλογο (έχω διαβάσει για 70, 80 και 90). Αν αλλάξει κι εκείνη στάση, παραδεχτεί ότι κάνει μασάζ και πηδιέται και όχι ότι "αναγκάζεται" να προχωρήσει παρακάτω παίρνοντας τα διπλά, τότε να 'σαι σίγουρος ότι θα ανέβει στα μάτια πολλών.
Επίσης, συμφωνώ ότι η εμφάνιση είναι υποκειμενική και πως όντως σε κάποιους μπορεί να αρέσει, π.χ. προσωπικά δε με χαλάνε τα μερικά έξτρα κιλά, αλλά το ότι έχει ένα πολύ μέτριο πρόσωπο όπως και χοντρά μπούτια είναι γεγονός. Παρ' όλα αυτά, βλέπεις πως μέσα στο φόρμουμ αρκετοί εκφράζονται χύμα, αυτό όμως δε σημαίνει πως κάθε συναγωνιστής είναι μικρό παιδί και δεν καταλαβαίνει που υπάρχουν υπερβολές.
Τέλος, καταλαβαίνω σ' αρέσει η Στεφανία (αν δεν είσαι αυτή) και μπράβο σου γιατί όντως κάνει ωραίο μασάζ, επειδή όμως δε γράφουν γι' αυτή άλλοι συναγωνιστές κάθε τρεις και λίγο δε σημαίνει ότι υπάρχει προκατάληψη κατά της. Μία αναζήτηση να κάνεις στο φόρουμ θα δεις πόσοι φίλοι την έχουν πάρει τα τελευταία 2 χρόνια. Και άλλες, πιο αξιόλογες κοπέλες, δεν αναφέρονται συχνά όμως μια χαρά δουλίτσα έχουν. Το θέμα είναι εδώ να μοιραζόμαστε διαφορετικές εμπειρίες και όχι να κολλήσουμε σε 2-3 πρόσωπα, γεμίζοντας με αυτά ατέλειωτες σελίδες.
Οπότε άραξε, χαλάρωσε, καλές γιορτές, καλά μασάζ και καλά γαμήσια!