You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Λοιπόν μάγκες έκανα την μαλακία ή μάλλον το έσωσα στο 90....την πηρα ηρθε σπιτι μου απο το τηλεφωνο ακουγονταν ευχαριστη και ολο ναι κτλ. εμφάνιση θειτσα 50αρα μπαζο που εμοιαζε περισσοτερο με καθαριστρια(οχι οτι εχω κατι με αυτες της κυριες) αλλα για να καταλαβετε περιπου γιατι πραγμα μιλαμε.... σωμα αρτσουμπαλο (αν και δεν την ειδα γυμνη).Μου ειπε μαλιστα οτι η κυρια δουλεια της ειναι αποκλειστικη νοσοκομα...
Με το που μπηκε την ρωταω αν προχωραμε μετα το μασαζ και μου ειπε βεβαιως οπως μου ειχε πει και στο τηλ. αλλα σε ερωτησεις για το τι ακριβως δεν απαντουσε και μου λεει εισαι περιεργος και τετοια και πρωτη φορα με ρωτανε και τετοια χαζα...βγαζει μονο το μπουφαν και τα παπουτσια και μου λεει γδυσου και ξαπλωσε....(δεν ζητησε ουτε μπανιο να φρεσκαριστει ουτε τιποτα...)αντε λεω να δω που θα βγει...με το που ξαπλωνω μου λεει το δωρακι μου...και της λεω μετα και εκει χαλασε η συνταγη μου λεει οχι δεν μπορω και δεν θελω να τσακωνομαι μετα και τετοια χαζα, της χαλαρωσε δεν τρεχει τιποτα κτλ. και πηγε να συμφωνησει αλλα μετα μου λεει οχι τωρα αλιως δεν....οκ της λω τον πουλο...ντυνομαι της ανοιγω και γεια σας.....
Νομιζω ότι το εσωσα αν και εμεινα με το πουλι στο χερι και δεν ειχα χρονο για να ψαξω κατι αλλο....
Αν καποιος αλλος εχει εμπειρια ας το γραψει μηπως ημουν εγω ο περιεργος....
εσωσες κοσμο φιλε
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εσωσες κοσμο φιλε
εσωσε κ σενα??
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
εσωσε κ σενα??
μπααα δε θα το ελεγα. ειναι εκτος στοχων μου δε θα την προτιμουσα
heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Να' σαι καλά man!Λοιπόν μάγκες έκανα την μαλακία ή μάλλον το έσωσα στο 90....την πηρα ηρθε σπιτι μου απο το τηλεφωνο ακουγονταν ευχαριστη και ολο ναι κτλ. εμφάνιση θειτσα 50αρα μπαζο που εμοιαζε περισσοτερο με καθαριστρια(οχι οτι εχω κατι με αυτες της κυριες) αλλα για να καταλαβετε περιπου γιατι πραγμα μιλαμε.... σωμα αρτσουμπαλο (αν και δεν την ειδα γυμνη).Μου ειπε μαλιστα οτι η κυρια δουλεια της ειναι αποκλειστικη νοσοκομα...
Με το που μπηκε την ρωταω αν προχωραμε μετα το μασαζ και μου ειπε βεβαιως οπως μου ειχε πει και στο τηλ. αλλα σε ερωτησεις για το τι ακριβως δεν απαντουσε και μου λεει εισαι περιεργος και τετοια και πρωτη φορα με ρωτανε και τετοια χαζα...βγαζει μονο το μπουφαν και τα παπουτσια και μου λεει γδυσου και ξαπλωσε....(δεν ζητησε ουτε μπανιο να φρεσκαριστει ουτε τιποτα...)αντε λεω να δω που θα βγει...με το που ξαπλωνω μου λεει το δωρακι μου...και της λεω μετα και εκει χαλασε η συνταγη μου λεει οχι δεν μπορω και δεν θελω να τσακωνομαι μετα και τετοια χαζα, της χαλαρωσε δεν τρεχει τιποτα κτλ. και πηγε να συμφωνησει αλλα μετα μου λεει οχι τωρα αλιως δεν....οκ της λω τον πουλο...ντυνομαι της ανοιγω και γεια σας.....
Νομιζω ότι το εσωσα αν και εμεινα με το πουλι στο χερι και δεν ειχα χρονο για να ψαξω κατι αλλο....
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τα πολυ γνωστα websites οπως το ath***s massage ? κανουν φραπε?
απο οτι ακουγεται οχι
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.628
- Πόντοι
- 206
τα πολυ γνωστα websites οπως το ath***s massage ? κανουν φραπε?
Γενικά, είναι ευνόητο, σε όσα sites οι κοπέλες δείχνουν τα πρόσωπα τους, μην έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες.
δοκιμασα βικυ και τρελαθηκα, σουπερ μασαζ, χερια που σε απογειωνουν σε ολη τη διαρκεια του μασαζ κι ακομα καλυτερα στο...τελος, οσο για την εμφανιση της χαλαρα ανω του μετριου, εξαιρετικο vfm, συμβουλη; με 40 πηρα το προγραμμα 1,5 ωρας, αξιζει με χιλια, καθαρη, χαλαρη με το χρονο δε βιαζεται
Καλησπέρα. Αν και νέος στο άθλημα θα ήθελα να ανεβάσω 2 κριτικές οι οποίες ελπίζω να σας φανούν χρήσιμες (για κατ' οίκον).
1) Βίκυ: Πολύ γλυκια κοπελίτσα με πολύ καλή συμπεριφορά. Πολύ καλή στο μασάζ (φαίνεται ότι το γνωρίζει) και πολύ σπέσιαλ χειρονακτική εργασία (εκτόνωση). Πολύ καλή απόδοση τιμής υπηρεσιών vfm. Δεν κοιτάει ρολόι. Τιμή 30 ευρώ / ώρα και 50 ευρώ το 2ώρο.
Θετικά:συννενόηση, επικοινωνία, μασάζ, τιμή.
Αρνητικά: Δεν έχει την εμφάνιση μοντέλου (περί ορέξεως ...).
2)Κατερίνα: Πολύ ωραία γυναίκα, με χαλαρό στιλάκι. Καλό μασάζ αλλά καλύτερη στο 2ο κομμάτι της εκτόνωσης (και χειρονατικό αλλά και στοματικό). Δεν κοιτάει επίσης ρολόι. Επίσης vfm στα 50 ευρω η ώρα.
Θετικά: επικοινωνία, εκτόνωση, τιμή.
Αρνητικά: Όχι κάτι σημαντικό κατ' εμέ.
Ελπίζω να βοήθησα. Καλή συνέχεια σε όλους.
georgelost
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παρακολουθω το συγκεκριμενο νημα καιρο.η μοναδικη μου εμπειρια σε αυτο τον τομεα ειναι μια συναντηση με τη βικυ-στεφανια.(νομιζω στεφανια ειναι το πραγματικο της ονομα).μασαζ αντικειμενικα καλουτσικο(ξεπιαστηκα δλδ).ειναι ευγενικη και επειδη και γω ημουν ευγενικος και σχετικα εμφανισιμος εμεινε μονο με το κατω εσωρουχο.την εχυσα στα βυζακια της.νομιζω οτι αν το επεδιωκα θα εκανε και σεχ και πιπα και απολα.value for money σιγουρα.αλλα μην ξανακουσω οτι ειναι εμφανισιμη.ειναι χοντρουλα με πολυ μετριο προσωπο.εγω δε θα την κοιτουσα στο δρομο δηλαδη.αυτα.ελπιζω να βοηθησα.το σκεφτομαι για την κατερινα αλλα δεν εχω βρει παραπανω απο μια κριτικες.αυτα...καλημερα.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Παρακολουθω το συγκεκριμενο νημα καιρο.η μοναδικη μου εμπειρια σε αυτο τον τομεα ειναι μια συναντηση με τη βικυ-στεφανια.(νομιζω στεφανια ειναι το πραγματικο της ονομα).μασαζ αντικειμενικα καλουτσικο(ξεπιαστηκα δλδ).ειναι ευγενικη και επειδη και γω ημουν ευγενικος και σχετικα εμφανισιμος εμεινε μονο με το κατω εσωρουχο.την εχυσα στα βυζακια της.νομιζω οτι αν το επεδιωκα θα εκανε και σεχ και πιπα και απολα.value for money σιγουρα.αλλα μην ξανακουσω οτι ειναι εμφανισιμη.ειναι χοντρουλα με πολυ μετριο προσωπο.εγω δε θα την κοιτουσα στο δρομο δηλαδη.αυτα.ελπιζω να βοηθησα.το σκεφτομαι για την κατερινα αλλα δεν εχω βρει παραπανω απο μια κριτικες.αυτα...καλημερα.
σωστος
η βικυ απ τις λιγες που το κατεχουν πραγματι το μασαζ
μασαζ οχι χαδια πουκανουν οι πιο πολλες
σωστος
η βικυ απ τις λιγες που το κατεχουν πραγματι το μασαζ
μασαζ οχι χαδια πουκανουν οι πιο πολλες
πω πω μάλλον έμεινε η Ντίβα Βίκυ - Στεφάνια απο δουλειά και έγραψε για τον εαυτό τις για να ξανά θυμηθούν ότι υπάρχει αυτή εδώ ξεφτίλα ποσά ακόμα προφίλ θα φτιάξει για να προμοταρει την περσόνα Β-Σδοκιμασα βικυ και τρελαθηκα, σουπερ μασαζ, χερια που σε απογειωνουν σε ολη τη διαρκεια του μασαζ κι ακομα καλυτερα στο...τελος, οσο για την εμφανιση της χαλαρα ανω του μετριου, εξαιρετικο vfm, συμβουλη; με 40 πηρα το προγραμμα 1,5 ωρας, αξιζει με χιλια, καθαρη, χαλαρη με το χρονο δε βιαζεται
georgelost
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν αναφερεσαι σε μενα τοτε ξαναδιαβασε τι εγραψα.νομιζω υπερτερουν τα αρνητικα(απλα τα εγραψα με ωραιο τροπο νομιζω).απορω με το συμπερασμα σου παντως.δε θα μπω σε διαδικασια αντιπαραθεσης αλλα ειμαι στη διαθεση σου για οποιαδηποτε "απορια".
Δυστυχως εγω δεν προλαβα να γραψω την κριτικη καθως ειχα την κιπελα μου σπιτι και το επαοζια Οσια Μαρια. Συμφωνω απολυτα στην περιγραφη, εγω προχωρησα και στο μασαζ που δεν το εχει καθολου, κια ακολουθησε πεοληχεια που εκει κανει παπαδες... Σωμα ολο ραγαδες και ενω δεν τις φαινεται με τα ρουχα ειναι πολυ χοντρη ρε μαγκες. Συνιστατε μονο σε μερακληδεςΛοιπόν μάγκες έκανα την μαλακία ή μάλλον το έσωσα στο 90....την πηρα ηρθε σπιτι μου απο το τηλεφωνο ακουγονταν ευχαριστη και ολο ναι κτλ. εμφάνιση θειτσα 50αρα μπαζο που εμοιαζε περισσοτερο με καθαριστρια(οχι οτι εχω κατι με αυτες της κυριες) αλλα για να καταλαβετε περιπου γιατι πραγμα μιλαμε.... σωμα αρτσουμπαλο (αν και δεν την ειδα γυμνη).Μου ειπε μαλιστα οτι η κυρια δουλεια της ειναι αποκλειστικη νοσοκομα...
πολύ σωστότατος......Δυστυχως εγω δεν προλαβα να γραψω την κριτικη καθως ειχα την κιπελα μου σπιτι και το επαοζια Οσια Μαρια. Συμφωνω απολυτα στην περιγραφη, εγω προχωρησα και στο μασαζ που δεν το εχει καθολου, κια ακολουθησε πεοληχεια που εκει κανει παπαδες... Σωμα ολο ραγαδες και ενω δεν τις φαινεται με τα ρουχα ειναι πολυ χοντρη ρε μαγκες. Συνιστατε μονο σε μερακληδες
Massage Seeker
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
όπως πολύ σωστά και με παράπονο αναφέρετε παραπάνω...υπάρχουμε αμέτρητοι ανόητοι που παρακολουθούμε το σάιτ πολύ καιρό τώρα...ακολουθούμε συμβουλές των μελών του και δεν είμαστε καν μέλη αλλά και επίσης, δεν ενημερώνουμε για τις δικές μας εμπειρίες.
αποφάσισα να κάνω λογαριασμό εδώ γιατί έχετε δίκιο...και κουράστηκα να είμαι σαν το παράσιτο απλά να διαβάζω και να μην μοιράζομαι μαζί σας τα όσα συμβαίνουν γύρω από το θέμα του φόρουμ.
Είναι απίστευτα σημαντικό να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλο...και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές...
Προσωπικά είμαι λάτρης του καλού μασαζ γι' αυτό και επέλεξα το ψευδώνυμο αυτό...
Καλά γαμήσια μάγκες..ελπίζω και άλλοι να ακολουθήσουν το δρόμο μου...
όπως πολύ σωστά και με παράπονο αναφέρετε παραπάνω...υπάρχουμε αμέτρητοι ανόητοι που παρακολουθούμε το σάιτ πολύ καιρό τώρα...ακολουθούμε συμβουλές των μελών του και δεν είμαστε καν μέλη αλλά και επίσης, δεν ενημερώνουμε για τις δικές μας εμπειρίες.
αποφάσισα να κάνω λογαριασμό εδώ γιατί έχετε δίκιο...και κουράστηκα να είμαι σαν το παράσιτο απλά να διαβάζω και να μην μοιράζομαι μαζί σας τα όσα συμβαίνουν γύρω από το θέμα του φόρουμ.
Είναι απίστευτα σημαντικό να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλο...και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές...
Προσωπικά είμαι λάτρης του καλού μασαζ γι' αυτό και επέλεξα το ψευδώνυμο αυτό...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
το ψευδωνυμο george makis,παραπεμπει σε λατρη του καλου μασαζ?....Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
περιμενουμε την ενεργη συμμετοχη σου,με περιπτωσεις που εχεις δοκιμασεις.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
το ψευδωνυμο george makis,παραπεμπει σε λατρη του καλου μασαζ?....
την ίδια απορία είχα κι εγώ .... Ρε γαμώτο το δικό μου όνομα δεν παραπέμπει σε λάτρη του καλου μασαζ.. Κακή επιλογή έκανα.
George Makis καλως ήρθες και περιμένουμε εντυπώσεις και κριτικές από τις επισκέψεις σου.
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
την ίδια απορία είχα κι εγώ .... Ρε γαμώτο το δικό μου όνομα δεν παραπέμπει σε λάτρη του καλου μασαζ.. Κακή επιλογή έκανα.
George Makis καλως ήρθες και περιμένουμε εντυπώσεις και κριτικές από τις επισκέψεις σου.
Κι εγω ως λατρης του καλου μασαζ επελεξα το sfakiot. Ως γνωστον οι Σφακιανοι αγαπαμε το ζουληγμα και τα χαδια. Αλλιως βγαζουμε μαχαιρια και λυνουμε τις διαφορες μας!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
το ψευδωνυμο george makis,παραπεμπει σε λατρη του καλου μασαζ?....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις