Καλημέρα φίλοι και καλώς σας βρήκα!
Έχοντας διαβάσει πολλά από το forum αποφάσισα να ξεκινήσω τις καταδρομές από την "Λίσα-Μαρί εκ Λονδίνου" όπως γράφει ο gari παραπάνω... Ο λόγος: το ότι είναι μόλις 3 στενά κάτω από το γραφείο που δουλεύω... Το ραντεβού κλείστηκε για σήμερα το πρωί και έχουμε και λέμε:
Παρκάρω σχετικά εύκολα και παίρνω τηλέφωνο για να μου ανοίξει. Ισόγειος χώρος με μία πινακίδα για "Αισθητική" ή κάτι παρόμοιο... Μου ανοίγει επιφυλακτικά, κρυμένη πίσω από την πόρτα. Μπαίνω και βλέπω τύπισσα κοντή, λεπτή και ψιλοάσχημη... Με πάει στον μέσα χώρο (2x3 σαν κελί) με έναν κρεβάτι και έναν νιπτήρα. Την ρωτάω "να κάνω ένα ντουσάκι πρώτα?" και μου λέει ΔΕΝ ΕΧΩ! "Μα καλά, πως φεύγει ο κόσμος από εδώ, με τα λάδια?" ΝΑΙ μου λέει! ΟΚ, λέω από μέσα μου, ας προχωρήσουμε στο παρασύνθημα: Της λέω: "Στο τέλος θέλω αισθησιακό και εκτόνωση... Είμαστε ΟΚ?" Βεβαίως μου λέει, και μου ζητάει τα λεφτά μπροστά! Το καταπίνω ΚΑΙ αυτό και σκάω το 60άρι...
Για να μην πολυλογώ: Στρώνομαι στο κρεβάτι και μου βάζει πετσέτα... "ΩΧ σκέφτομαι, δεν πάμε καθόλου καλά σκέφτηκα..." Και είχα δίκιο... Μασάζ για περίπου 45 λεπτά με χλιαρό λάδι. Δεν είμαι και ο guru του μασάζ, αλλά αν αυτή είναι πτυχιούχος μασέζ εγώ είμαι αρχιμηχανικός στο CERN... Πασάλειμα, πασάλειμα και βαρετό -μέχρι ύπνου- ψευτοτρίψιμο... Είχα αρχίσει ήδη να επεξεργάζομαι το escape plan... Γύρισμα ανάσκελα, πετσέτα σε όλο το κάτω σώμα και μία από τα ίδία... Και ξαφνικά μου λέει τελειώσαμε!!!
ΟΚ, τις λέω... που είναι η εκτόνωση? Τι σημαίνει εκτόνωση μου λέει? Δεν ξέρω την λέξη! Αφού κοπέλα μου της λέω δεν ξέρεις την λέξη, γιατί μου είπες ότι στο τέλος θα έχω εκτόνωση? Και μου αρχίζει κάτι μαλακίες με αναιδέστατο υφάκι, είμαι professional, sensual είναι το μασάζ που σου έκανα, κτλ... Τα παίρνω και εγώ κρανίο και της λέω: άκου να σου πω, ή μου δίνεις τα λεφτά μου πίσω ή μας ακούει όλη η γειτονιά! (Το εννοούσα και προφανώς το κατάλαβε...) Βάζει ουρά κάτω από τα σκέλια, φέρνει πίσω το 60άρι, ντύνομαι και φεύγω...
Συνοπτικά: Χώρος 4/10, Εμφάνιση 3/10, Μασάζ 3/10, Έξτραδάκια ΜΗΔΕΝ.
Βασικά δεν κάνω συχνά τσαμπουκάδες ή μαγκιές, αλλά όχι ρε φίλε να σκάμε και 60άρια για πασαλείματα στην κάθε πονηρή εκ Λονδίνου!
Αυτά είχα να καταθέσω!
Να περνάτε όλοι καλά!
Tim