Καλημερα παιχτεs,εχω ενημερωση για μαυρουλα.Λοιπον εγινε συναντηση χθεs στο χωρο μου, αφου μιλησαμε στο τηλ δυο ωρεs πριν κ το κανονισαμε.Η μαυρουλα ειναι 25 με 26 χρονων,κοντουλα με μεγαλο στηθοs κ μεγαλο κωλο,με μειον οτι εχει μεγαλη κοιλια,το προσωπο τηs λιγο αγριοφερνε αλλα αυτη ηταν χαμογελαστη σε ολη τη διαρκεια του ραντεβου.Ηρθε μονη τηs,με το λεωφορειο κ ηταν ντυμενη απλα με τζην.Στον αγωνα τωρα εδινε φιλια,πολυ καλη πιπα βαθεια κ γλυψιμο γυρω γυρω κ τα δεχεται στο στομα.Στο sεχ ακολουθει ολεs τιs στασειs,οτι τηs ζητησα το εκανε κ παντα χαμογελαστη.Κωλο δεν εδωσε,αν κ τηs προτινα να τηs δωσω κατι εξτρα γιατι ηταν μεγαλοs κ πεταχτοs, κλασσικοs αφρικανικοs, κ ηθελα πολυ να τον παρω,αλλα ο.κ.Μασαζ δεν δοκιμασα,ζητησε 40e,οτι ειχαμε πει κ στο τηλ,εκατσε μια ωρα plus για δυο γυρουs,δεν χτυπουσαν τηλεφωνα,τα λεφτα στο τελοs.To πιο σημαντικο ομωs μειον τηs κοπελλαs,κατα τη γνωμη μου κ τη μυτη μου παντα,ηταν μια βαρια κ πολυ δυσαρεστη μυρωδια που εβγαζε απο ολο το σωμα τηs.Eλπιζω να βοηθησα.Καλα πηδηματα να εχουμε!