jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αντικειμενικα ειναι τουμπανο! αλλα η τιμη ειναι εντελως αλανταλων.
παιρνει παζαρι λες?
αντικειμενικα ειναι τουμπανο! αλλα η τιμη ειναι εντελως αλανταλων.
πανε απο κει κ δες... ;)
και τσαμπα κιολας...θα με φαν οι δρομοι παλι >
και τσαμπα κιολας...
.μονο ολοκληρωμενο προγραμμα.τσαμπα ποτε
ολο κ κατι βγαινει
αν κανουν καλο νουρου κ τελειωμα με ισπανικο που εχω διαβασει καλα ειναι(σχεδον)
.μονο ολοκληρωμενο προγραμμα.
ρε ανθρωπε γιατι γαμας τη πιατσα?με 100 θες τελειωμα με ισπανικο ενω αλλες κανουν παπαδες?! ελα με τη γαμιολα που την εχει δει οτι εχει το χρυσο μουνι μη γαμησω!τσαμπα ποτε
ολο κ κατι βγαινει
αν κανουν καλο νουρου κ τελειωμα με ισπανικο που εχω διαβασει καλα ειναι(σχεδον)
ρε ανθρωπε γιατι γαμας τη πιατσα?με 100 θες τελειωμα με ισπανικο ενω αλλες κανουν παπαδες?! ελα με τη γαμιολα που την εχει δει οτι εχει το χρυσο μουνι μη γαμησω!
τι να ενημερώσουν ρε? Τηλέφωνο μονο και αν...Δε βλέπεις ρε τι γίνεται? Οι περισσοτεροι γυροσφυριζουν για καυλαντα...δες τι γίνεται με τα νήματα των φιλεναδων...όλοι ζητάνε τηλέφωνα και καμια κριτική...μη πω για Αννα και Μαρία.... Άσε στα έχω πει...ρε ακομα τιποτα για μαυρουλα?? > >
τοσοι πηραν τηλ
κανεις ενημερωση
συλλεκτες τηλεφωνων μαλλον
τι να ενημερώσουν ρε? Τηλέφωνο μονο και αν...Δε βλέπεις ρε τι γίνεται? Οι περισσοτεροι γυροσφυριζουν για καυλαντα...δες τι γίνεται με τα νήματα των φιλεναδων...όλοι ζητάνε τηλέφωνα και καμια κριτική...μη πω για Αννα και Μαρία.... Άσε στα έχω πει...
αυτά τα έχουμε πει πολλές φορες....προσοχή που δίνουμε τι...nai nai
απλα να λενε οτι εχουν το νουμερο τρομαρα τους
για αυτο απο δω κ περα τηλ μονο σε λιγους κ εκλεκτους
Έγραψε πουθενά το ΑΜΚΑ σου, το ΑΦΜ σου, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου σου? Κάποιο Ε9 μήπως; Ή το πραγματικό σου ρώσικο όνομα;
Για μια Ειρήνη στην Ματζάρου έγραψε, αόριστα. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Αφού όλοι ξέρουμε ότι δουλεύετε με ψευδώνυμα. Η μήπως νομίζεις ότι είσαι η μοναδική Ειρήνη στο Κολωνάκι?
Πιο ευαίσθητο είναι σαν δεδομένο το κινητό τηλέφωνο που υπάρχει στην αγγελία παρά ένα αόριστο όνομα σε μια περιοχή της Αθήνας
Μπαρμπας ερχεται κατευθειαν στη διευθυνση και σηκώνει στα ποδια ολες πολυκατοικιες της Μαντζαρου, χτυπαει ολα τα κουδουνια και ρωταει που μπορει να ειναι η Ειρηνη που ψαχνει.