You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
απελθετω απ εμου το ποτηριον τουτο....... :Sθα χρειαστουμε τη βοηθεια βιολογου...θυμασαι χτες που στο ειχα πει? παρτα τωρα, φιλε...Εχεις δουλεια να κανεις, αρα γαντακι και ξερεις εσυ....
kariptru_01
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2015
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
η καλες υπηρεσιεςγια να ζητα 80 μια σαρανταρα πρεπει να ειναι το λιγοτερο μουναρα
Παντως οταν ειχα μιλησει με Εβελινα μου ζητησε 60 νομιζω με εκτονωση και φυσικα δεν πηρα
Πολλα για 40 +
Η Κατερινα που γραφτηκε παραπανω πρεπει να ειναι 50+ , δεν ειναι κακη στις υπηρεσιες αλλα μεγαλη γιαυτο που ζηταω εγω
Καπου παιζει και μια Ρενα αλλη απο κατερινα ειχε βαλει αγγελιες με 20 ευρω καποια στιγμη . Κανει φραπε αλλα δε .....ειναι του γουστου μου
Πολλα για 40 +
Η Κατερινα που γραφτηκε παραπανω πρεπει να ειναι 50+ , δεν ειναι κακη στις υπηρεσιες αλλα μεγαλη γιαυτο που ζηταω εγω
Καπου παιζει και μια Ρενα αλλη απο κατερινα ειχε βαλει αγγελιες με 20 ευρω καποια στιγμη . Κανει φραπε αλλα δε .....ειναι του γουστου μου
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αυτη δεν ειναι μια απο τις πολλες αγγελιες που βαζει ?
η αγγελια λεει χαλανδρι?
γειτονισα ειναι!!!
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
αλλη μια to-know-us-better
ελινα 40+ μασαζ με πιπα 50Ε λεει οτι ειναι αδυνατη
για σεξ το συζηταει αλλα θελει ασμπετε πρωτα
κανει ραντεβου λακομπα
και καποιες μερες και πριαμο
κανει ραντεβου λακομπα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αλλη μια to-know-us-better
κανει ραντεβου λακομπα
σε λιγο ολες καφε κ σουβλακι θα θελουν πριν παμε χοτελι >
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
οντωςσε λιγο ολες καφε κ σουβλακι θα θελουν πριν παμε χοτελι >
τι διαολο καινουρια μοδα ειναι αυτη?
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
το απλο μασαζ χωρις φραπε ή πιπα δεν εχει παραπανω απο 30Ε στην ακριβοτερη εκδοχη του
οποια ζητα παραπανω απο 30Ε υπονοει το σεξ αλλα θελει τον τροπο της
ολες αυτες με το ασμπετε μην τις τρομαζετε και ρωτατε αμεσως για γαμησι
πιαστε κουβεντουλα απεξω απεξω
φιλικα το λεω προς τους συναδελφους
ωστε να μη τρομαζουμε τα τεμαχια
και να πεφτει και η πουτσα
οποια ζητα παραπανω απο 30Ε υπονοει το σεξ αλλα θελει τον τροπο της
ολες αυτες με το ασμπετε μην τις τρομαζετε και ρωτατε αμεσως για γαμησι
πιαστε κουβεντουλα απεξω απεξω
φιλικα το λεω προς τους συναδελφους
ωστε να μη τρομαζουμε τα τεμαχια
και να πεφτει και η πουτσα
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
μπορει να υπαρχουν και καποιες που εχουν κοστολογησει τις υπηρεσιες τους και στα 80 ή 100Ε
απο μενα τετοιες νοικοκυρες ή παραδουλεφτρες δεν θα παρουν φραγκο
προσωπικα επιμενω αυστηρα στο οριο του πενηνταρικου + το χοτελ
απο μενα τετοιες νοικοκυρες ή παραδουλεφτρες δεν θα παρουν φραγκο
προσωπικα επιμενω αυστηρα στο οριο του πενηνταρικου + το χοτελ
Αγαπητοι συμφορουμήτες, σήμερα έτυχα μιας πρωτόγνωρης εμπειρίας και είπα να τη μοιραστώ για να επωφεληθώ από τις υπερσοφες γνώσεις σας αντί να το φιλοσοφώ μόνος μου με την πούτσα μου.
Κατά τη διάρκεια Β2Β μασάζ δυσκολευόμουνα πάρα πολύ να τελειώσω, πράγμα ασυνήθιστο καθώς συνήθως μου συμβαίνει το αντίθετο. Η κορασιδα έκανα φιλότιμες και συνεχής προσπάθειες και τελικά μου έβαλε ενα δάχτυλο στον κωλο, κάτι το οποίο δεν μου έχει ξανασυμβεί καθώς με αποστρέφει η ιδέα του να εισέρχεται οτιδήποτε στον κωλο μου. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι μέχρι να μου το βάλει αρκετά πιο μέσα και να με πονέσει οπότε και τις απομάκρυνα με τρόπο το δάχτυλο, μου άρεσε κάπως.
Προβληματίζομαι αν θα πρέπει να ανησυχώ για το συμβάν. Λέτε να κινδυνεύω να γίνε πισωγλέντης?
Νιώθω μεγάλη αποστροφή για το καραπουσταριό που ζεί αναμεσά μας και πολλαπλασιάζεται συνεχώς και με τρομοκρατει η ιδέα του να δέχομαι ενα δάχτυλο στον κώλο.
Κατά τη διάρκεια Β2Β μασάζ δυσκολευόμουνα πάρα πολύ να τελειώσω, πράγμα ασυνήθιστο καθώς συνήθως μου συμβαίνει το αντίθετο. Η κορασιδα έκανα φιλότιμες και συνεχής προσπάθειες και τελικά μου έβαλε ενα δάχτυλο στον κωλο, κάτι το οποίο δεν μου έχει ξανασυμβεί καθώς με αποστρέφει η ιδέα του να εισέρχεται οτιδήποτε στον κωλο μου. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι μέχρι να μου το βάλει αρκετά πιο μέσα και να με πονέσει οπότε και τις απομάκρυνα με τρόπο το δάχτυλο, μου άρεσε κάπως.
Προβληματίζομαι αν θα πρέπει να ανησυχώ για το συμβάν. Λέτε να κινδυνεύω να γίνε πισωγλέντης?
Νιώθω μεγάλη αποστροφή για το καραπουσταριό που ζεί αναμεσά μας και πολλαπλασιάζεται συνεχώς και με τρομοκρατει η ιδέα του να δέχομαι ενα δάχτυλο στον κώλο.
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ,ελιωσαΑγαπητοι συμφορουμήτες, σήμερα έτυχα μιας πρωτόγνωρης εμπειρίας και είπα να τη μοιραστώ για να επωφεληθώ από τις υπερσοφες γνώσεις σας αντί να το φιλοσοφώ μόνος μου με την πούτσα μου.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
προσπαθουμε απλα να την βγαλουμε απο πανω μας, αλλα τα παιδια ειναι πολυ καβλωμενα σημερα....
Πλάκα πλακα γέμισε το νημα με την πάρτη της!!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Για Εβελινα θα σας ενημερωσω αυριο πρωτα ο Θεος.
Ευλογηcον-Αμην
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
σε λιγο ολες καφε κ σουβλακι θα θελουν πριν παμε χοτελι >
Και καλά να μένουν σε αυτά μη ζητήσουν και δείπνο στο μουσείο της Ακρόπολης!!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Αγαπητοι συμφορουμήτες, σήμερα έτυχα μιας πρωτόγνωρης εμπειρίας και είπα να τη μοιραστώ για να επωφεληθώ από τις υπερσοφες γνώσεις σας αντί να το φιλοσοφώ μόνος μου με την πούτσα μου.
Δεν φτάνει που έκανες και τζάμπα εξέταση για προστάτη παραπονιέσαι κιόλας!!
MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 518
- Πόντοι
- 306
Ανδρας ειναι αυτος που δοκιμασε την οπισθεν και δεν του αρεσε, εγω παντως θα μεινω μια ζωη με την αποροια.
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.649
- Πόντοι
- 206
Ανδρας ειναι αυτος που όσες φορές και αν δοκιμασε την οπισθεν δεν του αρεσε καμία, εγω παντως θα μεινω μια ζωη με την αποροια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις