zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
δεν πειραζει ...Περπατημα στο νερο κατα τις 5 και αυριο θα ξερουμε ολοι...
τι να πω ρε με τις μαλακισμενες...κανονιζω στις 1030 σημερα το πρωι. Μου λεει στις 500 το απογευμα. Λεω οκ. Με παιρνει στις 1100 και με ρωταει αν ισχυει. Της λεω ναι. Με παιρνει παλι πριν απο λιγο και τι μου λεει? "μην το βαζεις στο μυαλο σου σιγουρα για σημερα, γιατι δουλευω και δεν ξερω ακομα. Θα σε παρω εγω να σου πω αν μπορω"κασκαντεριλικια
Καλημερα φιλε,οσο μπορεσω,δουλευω και μπηκα τσοντα..ελε ρε μοχα...καλωςορισες στο παρτυ φιλε...
ασε φιλε μου εχει τυχει να μου ακυρωνει για 3η φορα, και μιση ωρα πριν βρεθουμε, στελνει μυνημα κατι μου ετυχε και κλεινει το κινητο. Επομενο σταδιο την αρχιζεις στις χριστοπαναγιες, το κακο εχει παραγινειτι να πω ρε με τις μαλακισμενες...κανονιζω στις 1030 σημερα το πρωι. Μου λεει στις 500 το απογευμα. Λεω οκ. Με παιρνει στις 1100 και με ρωταει αν ισχυει. Της λεω ναι. Με παιρνει παλι πριν απο λιγο και τι μου λεει? "μην το βαζεις στο μυαλο σου σιγουρα για σημερα, γιατι δουλευω και δεν ξερω ακομα. Θα σε παρω εγω να σου πω αν μπορω"
Μαλακιαδα - Ραψωδια Α η κυρια...
αντε να δουμε σε ποια αγκαλιτσα θα κοιμηθουμε το απογευματακι...ασε φιλε μου εχει τυχει να μου ακυρωνει για 3η φορα, και μιση ωρα πριν βρεθουμε, στελνει μυνημα κατι μου ετυχε και κλεινει το κινητο. Επομενο σταδιο την αρχιζεις στις χριστοπαναγιες, το κακο εχει παραγινει
κασκαντεριλικια
]
ερωτηση για να μην γινει καμια μαλακια...Ειναι η κυρια αυτη η ιδια με την αλλη (δεν εχω πια τηλεφωνο-την ειχα παρει 1 φορα στο πριβε)την κυρια με τα σγουρα μαλια που ειχε φετιχ με το γλυφοκωλι? Αν ξερετε με γλιτωνετε απο το να την ξαναδω. Αν δεν ειναι η ιδια-προχωραω...
λινκ???μιλησα με τη γιουλη σημερα για να καναμε πρωινο ραντεβου
στα 40 μασαζ+πιπα
στα 50 σεξ και κωλος μεσα
μαλιστα τη ρωτησα ξανα " πρωκτικο χωρις επιβαρυνση?" και μου το επιβεβαιωσε
τι ανοησιες γραφουν ορισμενοι για 60αρια για μασαζ μονο και αλλοι για ακοποτα
απ οτι μου ειπε ολα με προφυλαξη εκτος της πιπας
για μενα ετσι οπως τα λεει ειναι vfm
θα δοκιμαστει
α,χα,χα,χα..ασε ρε, αμεσως "λινκ" Ειμαι on hold αυτη τη στιγμη σε περιπτωση που δεν μπορει το αλογακι...
τι λεει αυτη?απο τον καλο φιλο εδω που το εστειλε πριν-ευχαριστω...
δεν απανταει...τι λεει αυτη?
εμενα μου απαντησε αλλα δεν ξερω αν την εχει δοκιμασει καποιοςδεν απανταει...