mixaj
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2010
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
τι εννοεις πασιγνωστη;
δλδ?Μάλλον ξεκίνησε πάλι την δράση...γιατί απο ότι θυμάμαι με κάτι περιστατικά είχε χαθεί...!
:- :-
δεν εγινε αφαντη, απλα πιο προσεκτικη...
Το περιστατικό με τον αστυνομικό .. που είχε συζητηθεί παλαιότερα..και οτι μετά έγινε άφαντη σε τηλ. κλπ...
εννοεί την γνωστή όλγατι εννοεις πασιγνωστη;
ποτε δεν κρυβοταν αφου ειναι θεοχαζη κ ουσιαστικα αρρωστη απο την στιγμη που εκτιθεται τοσο απροκαλυπτα κ ακομη χειροτερα επειδη εκθετει κ τα παιδια της.δεν είμαι βέβαιος γι' αυτό,στο fb έχει ξεσαλώσει....δεν κρύβεται πια.....ασε που έχει 2-3 προφίλ......
δεν είμαι βέβαιος γι' αυτό,στο fb έχει ξεσαλώσει....δεν κρύβεται πια.....ασε που έχει 2-3 προφίλ......
εννοει οτι κανει πολλες γνωριμιες, μαλλον...Μην παει ο νους σου στο πονηρο παλι, φιλε τζιμη...οταν λες ξεσαλωσει??
ειναι που δεν την γουσταρουν γιατι ειναι μπαζο κλπ.εννοει οτι κανει πολλες γνωριμιες, μαλλον...Μην παει ο νους σου στο πονηρο παλι, φιλε τζιμη...
ειναι που δεν την γουσταρουν γιατι ειναι μπαζο κλπ.
Πουστρακια λεμε.
οχι δεν ειναι ιδια με την κυρα σοφια
ειναι ελληνιδα κι αυτη
ειναι παλια στο κουρμπετι εβαζε αγγελια με αλλο τηλεφωνο που ληγει σε 2847
μπα,δεν ξερω φιλεο who νομιζω ξερει να μου απαντησει...αν εχει ινφο μου λεει, γιατι θελω να κλεισω με την κυρια Κατερινα σημερα...Αν ομως ειναι η αλλη, το ξεχναω..
+1000.την Ολγα ολοι την γουσταρουν (οι πιο πολλοι)
αναφερομαι και σε φιλους που ενω εδω γραφουν τα μυρια εναντιον της, εχω πμ μετα απο λιγες μερες που μου ζητουν το τηλεφωνο
αλλα καποια κριτικη δεν ειδα...μαλλον ντρεπονται να πουν οτι περασαν καλα...