sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
μονο κλανει,μουνι φασον-χαζοπουτάνα
Μερσι :-) Δεν το ηξερα καθολου! Ισως λογω γηρατος πλεον
μονο κλανει,μουνι φασον-χαζοπουτάνα
Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΑΣΕΖ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.Η γνωστη Ναταλια που εχει αναφερθει πολλακις πιο πισω
Αγνη?????Πατριτσια??? η Μόνικα??? η ΦΑΝΤΟΜΑΣ ????Πριν από 1 ημέρα - Κατάγομαι από την Πολωνία, δουλεύω μόνη και είμαι εδώ για να σε τρελάνω!!! Πάρε με τηλέφωνο να σου πω λεπτομέρειεςΚαλησπέρα & να ήσαστε καλά!
Μετά από παραίνεση, αντιγράφω εδώ:
Αν σας ενδιαφέρει :
Το πρωί, ένας συνομήλικος τλφ στην Αγνή/Πατρίτσια μέσω του 6942???418 & έκλεισε για 14.30, στου Bill. Ήρθε 10λ. αργότερα, μετά από δουλειά!
Γνώριμοι από παλιά, τον θυμήθηκε.
Στις 14.50, ανέβηκαν στο 12. Αφού έβαλε στην τσάντα €80, για πρωκτικό & mouthfucking, άρχισαν προκαταρκτικά & μπάνιο μαζί.
Βγήκαν & είδε αναπάντητες κλήσεις από κάποιον Κώστα.
Τον πήρε & είπε "Sorry, σε ξέχασα! Έρχομαι σφαιράτη Μαρούσι!".
Όταν γύρισε & τον κοίταξε σαστισμένο, πλησίασε, δάγκωσε παθιάρικα τα χείλη του & τον φίλησε στο στόμα.
Πρόσθεσε "εμείς θα βρεθούμε πάλι μόνοι", ενώ ντύθηκε γρήγορα & πρόχειρα.
Το δυσάρεστο είναι ότι αμέλησε να επιστρέψει τα χρήματα.
Δεν νομίζω να είναι επίτηδες, γιατί δεν έτρεξε πίσω της, να την προλάβει & να τα ζητήσει.
Πριν λίγα λεπτά, μιλήσανε στο τλφ & του είπε ότι είχε ραντεβού ακριβώς 3.
Για το λάθος, δεν θα πληρώσει την επόμενη φορά.
Κι όταν απόρησε, αν τότε θα είναι 1ώρα, του απάντησε "Ασφαλώς, μωρό μου!"
Πώς εξηγείτε τον κακό προγραμματισμό? Την δικαιολογείτε?
Θα δίνατε 2η ευκαιρία? Θα ελπίζατε στα χρήματα ή χάσατε ήδη?
Δεν νομίζω ότι λέει ψέμματα, γιατί ήταν ταραγμένος & ντρεπόταν να πει τι συνέβη!
Ευχαριστώ & καλή τύχη!
και πραγματικά σε "τρελαίνει" αφού σε αφήνειΑγνη?????Πατριτσια??? η Μόνικα??? η ΦΑΝΤΟΜΑΣ ????Πριν από 1 ημέρα - Κατάγομαι από την Πολωνία, δουλεύω μόνη και είμαι εδώ για να σε τρελάνω!!! Πάρε με τηλέφωνο να σου πω λεπτομέρειες
Η κα Βαρφη έχει και μηχανημα για να σε βοηθησει αν θες . Μαλλον η τεχνικη της βασιζεται στην τεχνολογία.
Καλησπέρα να σας πω και την δική μου εμπειρία με την συγκεκριμένη από εμφάνιση δεν λέει πολλά είχαμε δώσει ραντεβού στο κέντρο στο σε ένα ξενοδοχείο από το τηλέφωνο μου είπε να την περιμένω απέξω οκ δέχτηκα. Λοιπόν στο ραντεβού ήρθε λαχανιασμενη τεσπα περνω το δωμάτιο και ανεβαίνουμε με το ασανσέρ μαζί μπαίνουμε στο δωμάτιο ζηττεισε να τις δώσω τα λεφτά μπροστά που είχαμε από το τηλ για μια ώρα 50 ευρω τις τα έδωσα ο μαλακας. Ξεκινήσε το μασαζ υποτίθεται σε ένα τέταρτο χτυπάει το τηλέφωνο τις το σηκώνει πάει στο μπάνιο για να μιλήσει και βγαίνει με βρεγμένα ματιά λέει ότι ρε πει να φύγει γιατί τις έτυχε κάτι και φεύγει και εμενα με αφισε χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία οτε λεφτά επέστρεψε ούτε συγνώμη πέταξε το πουλάκι. .....Αγνη?????Πατριτσια??? η Μόνικα??? η ΦΑΝΤΟΜΑΣ ????Πριν από 1 ημέρα - Κατάγομαι από την Πολωνία, δουλεύω μόνη και είμαι εδώ για να σε τρελάνω!!! Πάρε με τηλέφωνο να σου πω λεπτομέρειες
Εφαγε x αυτη...το νου μας μαγγες..Καλησπέρα να σας πω και την δική μου εμπειρία με την συγκεκριμένη από εμφάνιση δεν λέει πολλά είχαμε δώσει ραντεβού στο κέντρο στο σε ένα ξενοδοχείο από το τηλέφωνο μου είπε να την περιμένω απέξω οκ δέχτηκα. Λοιπόν στο ραντεβού ήρθε λαχανιασμενη τεσπα περνω το δωμάτιο και ανεβαίνουμε με το ασανσέρ μαζί μπαίνουμε στο δωμάτιο ζηττεισε να τις δώσω τα λεφτά μπροστά τις έδωσα ο μαλακας ξεκινήσε το μασαζ υποτίθεται σε ένα τέταρτο χτυπάει το τηλέφωνο τις το σηκώνει πάει στο μπάνιο για να μιλήσει και βγαίνει με βρεγμένα ματιά λέει ότι ρε πει να φύγει γιατί τις έτυχε κάτι και φεύγει και εμενα με αφισε χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία οτε λεφτά επέστρεψε ούτε συγνώμη πέταξε το πουλάκι. .....
Εφαγε x αυτη...το νου μας μαγγες..
... αυτή χρειάζεται να της κάνεις "χουνέρι" που να το θυμάται....Εφαγε x αυτη...το νου μας μαγγες..
Και γιατι δεν της ζητησες πίσω τα λεφτά?Καλησπέρα να σας πω και την δική μου εμπειρία με την συγκεκριμένη από εμφάνιση δεν λέει πολλά είχαμε δώσει ραντεβού στο κέντρο στο σε ένα ξενοδοχείο από το τηλέφωνο μου είπε να την περιμένω απέξω οκ δέχτηκα. Λοιπόν στο ραντεβού ήρθε λαχανιασμενη τεσπα περνω το δωμάτιο και ανεβαίνουμε με το ασανσέρ μαζί μπαίνουμε στο δωμάτιο ζηττεισε να τις δώσω τα λεφτά μπροστά που είχαμε από το τηλ για μια ώρα 50 ευρω τις τα έδωσα ο μαλακας. Ξεκινήσε το μασαζ υποτίθεται σε ένα τέταρτο χτυπάει το τηλέφωνο τις το σηκώνει πάει στο μπάνιο για να μιλήσει και βγαίνει με βρεγμένα ματιά λέει ότι ρε πει να φύγει γιατί τις έτυχε κάτι και φεύγει και εμενα με αφισε χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία οτε λεφτά επέστρεψε ούτε συγνώμη πέταξε το πουλάκι. .....
εχω φωτο της αγνης-πατριτσια-μονικα κλπ απο το προφιλ της στο viberEχουμε καμιά φωτο...???
στη φωτογραφια ΔΕΝ πρεπει να φαινεται το προσωπο.εχω φωτο της αγνης-πατριτσια-μονικα κλπ απο το προφιλ της στο viber
δεν ξερω αν επιτρεπεται να την ανεβασω εστω και με καλυμμενα ματια
ας πει καποιος moderator και πραττω αναλογως
εχει εξελιχθει σε μεγαλο λαμογιο παντως απ οτι διαβαζω
... ειχε το κουτοπονηρο πανω της οταν την συναντουσα
αλλα οχι κι ετσι!
ισως να φταιει το ξεκωλιασμα 2 χρονων+
προσφερω μασαζ κατοικον επικοινωνια πμ..
ειναι ανφας οποτε ακυροστη φωτογραφια ΔΕΝ πρεπει να φαινεται το προσωπο.
gary καλησπέρα αν θες μου στέλνεις φωτό με πμεχω φωτο της αγνης-πατριτσια-μονικα κλπ απο το προφιλ της στο viber
δεν ξερω αν επιτρεπεται να την ανεβασω εστω και με καλυμμενα ματια
ας πει καποιος moderator και πραττω αναλογως
εχει εξελιχθει σε μεγαλο λαμογιο παντως απ οτι διαβαζω
... ειχε το κουτοπονηρο πανω της οταν την συναντουσα
αλλα οχι κι ετσι!
ισως να φταιει το ξεκωλιασμα 2 χρονων+
κρυψε ΟΛΟ το προσωπο.ειναι ανφας οποτε ακυρο