Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Η γνωστη Ναταλια που εχει αναφερθει πολλακις πιο πισω
Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΑΣΕΖ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
OTI K NA ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΑΣΑΖ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΑΛΙΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΜΤΟΜΑ.
:hi: :hi: :hi:

θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρα,οπως αναφερεται στους κανονες του φορουμ

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα & να ήσαστε καλά!
Μετά από παραίνεση, αντιγράφω εδώ:

Αν σας ενδιαφέρει :
Το πρωί, ένας συνομήλικος τλφ στην Αγνή/Πατρίτσια μέσω του 6942???418 & έκλεισε για 14.30, στου Bill. Ήρθε 10λ. αργότερα, μετά από δουλειά!

Γνώριμοι από παλιά, τον θυμήθηκε.
Στις 14.50, ανέβηκαν στο 12. Αφού έβαλε στην τσάντα €80, για πρωκτικό & mouthfucking, άρχισαν προκαταρκτικά & μπάνιο μαζί.
Βγήκαν & είδε αναπάντητες κλήσεις από κάποιον Κώστα.
Τον πήρε & είπε "Sorry, σε ξέχασα! Έρχομαι σφαιράτη Μαρούσι!".
Όταν γύρισε & τον κοίταξε σαστισμένο, πλησίασε, δάγκωσε παθιάρικα τα χείλη του & τον φίλησε στο στόμα.
Πρόσθεσε "εμείς θα βρεθούμε πάλι μόνοι", ενώ ντύθηκε γρήγορα & πρόχειρα.
Το δυσάρεστο είναι ότι αμέλησε να επιστρέψει τα χρήματα.
Δεν νομίζω να είναι επίτηδες, γιατί δεν έτρεξε πίσω της, να την προλάβει & να τα ζητήσει.
Πριν λίγα λεπτά, μιλήσανε στο τλφ & του είπε ότι είχε ραντεβού ακριβώς 3.
Για το λάθος, δεν θα πληρώσει την επόμενη φορά.
Κι όταν απόρησε, αν τότε θα είναι 1ώρα, του απάντησε "Ασφαλώς, μωρό μου!"

Πώς εξηγείτε τον κακό προγραμματισμό? Την δικαιολογείτε?
Θα δίνατε 2η ευκαιρία? Θα ελπίζατε στα χρήματα ή χάσατε ήδη?

Δεν νομίζω ότι λέει ψέμματα, γιατί ήταν ταραγμένος & ντρεπόταν να πει τι συνέβη!
Ευχαριστώ & καλή τύχη!
Αγνη?????Πατριτσια??? η Μόνικα??? η ΦΑΝΤΟΜΑΣ ????Πριν από 1 ημέρα - Κατάγομαι από την Πολωνία, δουλεύω μόνη και είμαι εδώ για να σε τρελάνω!!! Πάρε με τηλέφωνο να σου πω λεπτομέρειες

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Αγνη?????Πατριτσια??? η Μόνικα??? η ΦΑΝΤΟΜΑΣ ????Πριν από 1 ημέρα - Κατάγομαι από την Πολωνία, δουλεύω μόνη και είμαι εδώ για να σε τρελάνω!!! Πάρε με τηλέφωνο να σου πω λεπτομέρειες
:2funny: και πραγματικά σε "τρελαίνει" αφού σε αφήνει  :erection:

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα να σας πω και την δική μου εμπειρία με την συγκεκριμένη από εμφάνιση δεν λέει πολλά είχαμε δώσει ραντεβού στο κέντρο στο σε ένα ξενοδοχείο από το τηλέφωνο μου είπε να την περιμένω απέξω οκ δέχτηκα. Λοιπόν στο ραντεβού ήρθε λαχανιασμενη τεσπα περνω το δωμάτιο και ανεβαίνουμε με το ασανσέρ μαζί μπαίνουμε στο δωμάτιο ζηττεισε να τις δώσω τα λεφτά μπροστά που είχαμε από το τηλ για μια ώρα 50 ευρω τις τα  έδωσα ο μαλακας. Ξεκινήσε το μασαζ υποτίθεται σε ένα τέταρτο χτυπάει το τηλέφωνο τις το σηκώνει πάει στο μπάνιο για να μιλήσει και βγαίνει με βρεγμένα ματιά λέει ότι ρε πει να φύγει γιατί τις έτυχε κάτι και φεύγει  και εμενα με αφισε χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία οτε λεφτά επέστρεψε ούτε συγνώμη πέταξε το πουλάκι. ..... :headbang: :headbang: :headbang:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Καλησπέρα να σας πω και την δική μου εμπειρία με την συγκεκριμένη από εμφάνιση δεν λέει πολλά είχαμε δώσει ραντεβού στο κέντρο στο σε ένα ξενοδοχείο από το τηλέφωνο μου είπε να την περιμένω απέξω οκ δέχτηκα. Λοιπόν στο ραντεβού ήρθε λαχανιασμενη τεσπα περνω το δωμάτιο και ανεβαίνουμε με το ασανσέρ μαζί μπαίνουμε στο δωμάτιο ζηττεισε να τις δώσω τα λεφτά μπροστά τις έδωσα ο μαλακας ξεκινήσε το μασαζ υποτίθεται σε ένα τέταρτο χτυπάει το τηλέφωνο τις το σηκώνει πάει στο μπάνιο για να μιλήσει και βγαίνει με βρεγμένα ματιά λέει ότι ρε πει να φύγει γιατί τις έτυχε κάτι και φεύγει  και εμενα με αφισε χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία οτε λεφτά επέστρεψε ούτε συγνώμη πέταξε το πουλάκι. ..... :headbang: :headbang: :headbang:
Εφαγε x αυτη...το νου μας μαγγες..

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Σκέφτομαι να πάρω Ναταλία. Ξέρεις κάποιος υπηρεσίες που προσφέρει πέρα από το καλό μασάζ; Θενκς!

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
Εφαγε x αυτη...το νου μας μαγγες..

αλλάζει το τηλέφωνο, αλλάζει την φωτογραφία ( έτσι ή αλλιώς το 99,999% είναι ψεύτικες) , αλλάζει και το καλλιτεχνικό της ....και τι να προσέξεις μετά, αντίο ....

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καλησπέρα να σας πω και την δική μου εμπειρία με την συγκεκριμένη από εμφάνιση δεν λέει πολλά είχαμε δώσει ραντεβού στο κέντρο στο σε ένα ξενοδοχείο από το τηλέφωνο μου είπε να την περιμένω απέξω οκ δέχτηκα. Λοιπόν στο ραντεβού ήρθε λαχανιασμενη τεσπα περνω το δωμάτιο και ανεβαίνουμε με το ασανσέρ μαζί μπαίνουμε στο δωμάτιο ζηττεισε να τις δώσω τα λεφτά μπροστά που είχαμε από το τηλ για μια ώρα 50 ευρω τις τα  έδωσα ο μαλακας. Ξεκινήσε το μασαζ υποτίθεται σε ένα τέταρτο χτυπάει το τηλέφωνο τις το σηκώνει πάει στο μπάνιο για να μιλήσει και βγαίνει με βρεγμένα ματιά λέει ότι ρε πει να φύγει γιατί τις έτυχε κάτι και φεύγει  και εμενα με αφισε χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία οτε λεφτά επέστρεψε ούτε συγνώμη πέταξε το πουλάκι. ..... :headbang: :headbang: :headbang:
Και γιατι δεν της  ζητησες πίσω τα λεφτά?

veronika87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
προσφερω μασαζ κατοικον επικοινωνια πμ..

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Eχουμε καμιά φωτο...???
εχω φωτο της αγνης-πατριτσια-μονικα κλπ απο το προφιλ της στο viber
δεν ξερω αν επιτρεπεται να την ανεβασω εστω και με καλυμμενα ματια
ας πει καποιος moderator και πραττω αναλογως

εχει εξελιχθει σε μεγαλο λαμογιο παντως απ οτι διαβαζω
... ειχε το κουτοπονηρο πανω της οταν την συναντουσα
αλλα οχι κι ετσι!

ισως να φταιει το ξεκωλιασμα 2 χρονων+

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715

... ειχε το κουτοπονηρο πανω της οταν την συναντουσα
αλλα οχι κι ετσι!

ισως να φταιει το ξεκωλιασμα 2 χρονων+
στη φωτογραφια ΔΕΝ πρεπει να φαινεται το προσωπο.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36