Προς καποιους τσιμπουροκωληδες + ψωλαρμενηδες + διαφορες πουστρομπανιερες που ακουν πραγματα , τα υιοθετουν και μετα δεν φτανει αυτό, καδρονιαζουν με το να τα μοιραζονται κιολας.
Ρε δεν βγαζετε κανενα ποδοσελφι να το μοιραστειτε στο ρουφιανοτεφτερι να στανιαρετε η να σας κανει καμια άλλη καποτα κανενα φατσομπουκι να χυσετε πανω στο F4?
Ομορφοβικοι και Τσιπροκαμμενοι ειστε ρε? Ο απολυτος εκτσογλανισμος του σουβλατζιδικου.
Πρωτα φανταζεστε ότι θελετε, μετα θελετε ότι φανταστηκατε, και υστερα το δημιουργειτε κιολας. (αυτό για τα ακαποτα της θειας και ο,ποιο άλλο τρουμανακι βγαζετε χωρις εμπειριες)
Αφου ρε σουρτια δεν γουσταρετε την θεια και την κάθε θεια, τοτε τι θελετε δω και αλλαζογνωμιαζετε? Γιατι δεν βρισκετε καμια περσονα νον φραπα να σας τριψει τα γλετσικα κορμια σας και να φυγει χωρις τιποτε αλλο? Τι μου εχετε ζαλισει τα αρχιδια για το τηλεφωνο της θειας? Τι μαζευτηκατε σαν καταδρομια στο γαμημενο InBox μου? Μου τα εχετε κανει σερμπατινα για το αν τα παιρνει στο στομα στα αυτια στον κωλο στα ματια στη μυτη αν σε πιανει αν σε τζαζαρει με stap on αν είναι λαρυγγω αν φοβαται τις ψωλες αν ειναι γιαουρτομουνα η χυσοσακι και ο,τι άλλη παπαρια σας κατεβει στο κεφαλι? Αφου την λετε κανατα τι ασχολειστε συνεχεια με τη θεια? Δεν γουσταρετε, μπειτε σε άλλο λεωφορειο, που κανει σταση σε αλλους μουνοκαμπους η ακομα σε αυτό που δεν κανει σταση πουθενα και είναι μονο για γκεουρες. Αληθεια ποσοι από εσας που λετε παπαριες την εχετε ξεκωλιασει? (εγω ξερω) Και γιατι δεν κρεματε κριτικη? Τοσο χαλια περασατε? Αντε ρε πιαστε την κωλοκαθυστρα σας ,αραξτε το πετσακι σας και μην ασχολειστε ρε με τετοια πραγματα. Πατε στο νημα «φωτο της γυναικας μας» να σοβατισετε τους τοιχους.
Το κοφτηριο αυτό εδώ πουλαει ΜΟΝΟ και δεν αγοραζει. Οσοι θελετε λοιπον αγοραστε… Εδώ μεσα δεν μπορει κανενας να κανει και τα δυο ταυτοχρονα, φιλοι μου…Αν είναι σαλαιδω, αφηστε να γαμοτραβιομαστε εμεις που ξερουμε ότι είναι πηδουκλω.
To προβλημα είναι οτι οι παντελωνατοι ειναι γεματοι αμφιβολιες, ενω οι ψωλαρμπεες μαλακες ειναι γεματοι αυτοπεποιθηση.