jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ειναι γνωστο οτι το χειροτερο ζωο ειναι ο ανθρωπος
σωστος
ειναι γνωστο οτι το χειροτερο ζωο ειναι ο ανθρωπος
Καλημέρα αυτά είναι γούστα βίτσια τι να πω είναι μασάζ με τα ποδια στη μούρη. Είναι λίγο παρα τραβηγμένη η υπηρεσία αλλά από ότι έχω ακούσει είναι πολύ στ μόδαfeet massage??
Εχω μεινει πισω
είπαμε όχι προσωπικά στοιχεία...αυτη την ολγα λεμε ;
..δεν είναι κάτι καινούργιο σε θεραπευτήριο της Σολωμού η "θεραπεία" είχε ξεκινήσει εδώ και 12 χρόνιαΚαλημέρα αυτά είναι γούστα βίτσια τι να πω είναι μασάζ με τα ποδια στη μούρη. Είναι λίγο παρα τραβηγμένη η υπηρεσία αλλά από ότι έχω ακούσει είναι πολύ στ μόδα
μπράβο ετσι πρέπει να τα σβύνεις....θα παρακαλουσα τα αγαπητα μελη να ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ σελιδες απο το facebook,που υπαρχουν προσωπικα στοιχεια.
θα "κλαίγαμε" όλοι μαζίοπως ΕΜΕΙΣ ζηταμε εχεμυθεια,απο τις κοπελες,ετσι και αυτες,νοιωθουν καλυτερα με κατι αντιστοιχο.φανταστειτε τι θα γινοταν αν η καθει μια, αρχιζε να μιλαει για τα μελη εδω.
καλα εισαι.και οχι μονο...θα "κλαίγαμε" όλοι μαζί
θα παρακαλουσα τα αγαπητα μελη να ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ σελιδες απο το facebook,που υπαρχουν προσωπικα στοιχεια.
Καλημέρα αυτά είναι γούστα βίτσια τι να πω είναι μασάζ με τα ποδια στη μούρη. Είναι λίγο παρα τραβηγμένη η υπηρεσία αλλά από ότι έχω ακούσει είναι πολύ στ μόδα
ψαχνοντας τωρα ειδα οχι μονο στη μουρη.. αλλα παντου και ποδοεκτονωση χαχαχ λες να λεει? μμ μαλλον πρεπει να δοκιμασω
Εχεις δικιο φιλε μου!! Καλο ειναι να διαγραψουν το post γιατι φαινονται και τα παιδια της!!Ειδικά η Όλγα έχει μέχρι και φωτος από το παιδιά της... αμαρτία!!!!
δωσε λινκ φιλοςψαχνοντας τωρα ειδα οχι μονο στη μουρη.. αλλα παντου και ποδοεκτονωση χαχαχ λες να λεει? μμ μαλλον πρεπει να δοκιμασω
δωσε λινκ φιλος
...ναικαλα εισαι.και οχι μονο...
ακριβώςΕχεις δικιο φιλε μου!! Καλο ειναι να διαγραψουν το post γιατι φαινονται και τα παιδια της!!
θα παρακαλουσα τα αγαπητα μελη να ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ σελιδες απο το facebook,που υπαρχουν προσωπικα στοιχεια.
Καλο ειναιοπως ΕΜΕΙΣ ζηταμε εχεμυθεια,απο τις κοπελες,ετσι και αυτες,νοιωθουν καλυτερα με κατι αντιστοιχο.φανταστειτε τι θα γινοταν αν η καθει μια, αρχιζε να μιλαει για τα μελη εδω.