Καλημέρα στους φίλους. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου δώσατε για το μασαζ. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω το κανονικό σωστό μασάζ με μανουαλικη θεραπεία (δεν θελω σεξ ούτε φραπε).Ευχαριστώ....
Ρωτα στο cosmopolitan
Καλημέρα στους φίλους. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου δώσατε για το μασαζ. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω το κανονικό σωστό μασάζ με μανουαλικη θεραπεία (δεν θελω σεξ ούτε φραπε).Ευχαριστώ....
Τι είναι η μανουαλική θεραπεία?
αμα δεν παιξει μανουαλι δε γινεται καλη δουλεια
καλα ρε αλητες τι κοροιδευεται το παιδι...
καλα ρε αλητες τι κοροιδευεται το παιδι...
αρπα την..καλα ρε αλητες τι κοροιδευεται το παιδι...
Ευχαριστώ για την κατανόηση...
εισαι τυχερος που εχουν μιουταρει το καψωνη αλλιως θα εφευγες κλαιγονταςΕυχαριστώ για την κατανόηση...
Να δουμε και στο δικο μου θεμα λιγη συμπαρασταση πατριωτες...Καλημέρα ευχαριστώ για την συμπαράσταση στο θέμα μου.
Να δουμε και στο δικο μου θεμα λιγη συμπαρασταση πατριωτες...
Καλημερα και καλη εβδομαδα...
Θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι δυνατον να μου πειτε πως μπορω να επικοινωνησω με την κυρια...
Εχω διαβασει posts που ειχαν αναφερθει στην κυρια απο την Ηλιουπολη αλλα το τηλεφωνο της αγγελιας απο την ΧΕ δεν ειναι το σωστο. Ισως εγω να μην καταλαβα λογω του οτι ειχαν μπλεχτει καποια posts μαζι και δεν εβγαλα ακρη...
Σε μηνυμα μεσω facebook δεν εχει απαντησει ακομα... Αν μπορει καποιος ας βοηθησει
ευχαριστω
Από ότι γράφει στο προφιλ της δουλεύει και στης Έλενας στο Κολωνάκι. Γιατί δεν κάνεις μια βόλτα από εκεί?
φιλε μου σε ευχαριστω. Ομως επειδη ειμαι πρωταρης στον τομεα αυτο (γυναικες μασαζ) δεν εχω και ιδεα τι παει να πει Ελενη Κολονακι.
χιλια ευχαριστω παντως!
σε ευχαριστωElena's day spa. Θα το βρεις και εδώ στα μασάζ σαν Λυκαβητού 10, ή μπορείς να το googlαρεις.