ρεπορτερ ειχαμε βαλει ολοι τις ελπιδες μας σε εσενα..... κ εσυ ουτε φραπεδια ουτε αποδειξη κ την πληρωσες κιολας ασε που δεν μας λες το ονομα αυτης που της επιασες το βυζι μηπως ειναι μουφα ?
εγω παντως με το ρεζιλικι που σου εκανε η θα της εκλεινα το μαγαζι αν εισαι δικηγορος.... η θα την γαμουσα εκβιαστικα το πορνιδιο
μαζι σου για την συνεχεια με την ζωη μην το βαζεις κατω εισαι αγωνιστης
Φιλε μου καταρχην στειλε πμ οπως εχουν κανει και αλλη και θα σου στειλω το ονομα της.Αν ητανε μουφα θα ελεγα διαφορα για να ανεβω που δεν γινανε και εσεις μετα που θα ειχατε αποτυχια με την συγκεκριμενη, εγω θα εβγαινα ο ''ωραιος''της παρεας.Απο τον ''ΡΕΠΟΡΤΕΡ''θα διαβαζετε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και μονο για την σωστη πληροφορηση κανεις δεν εχει λεφτα για πεταμα.
Και σε ερωτω:Aν καποιος μπροστα σε κοσμο σε βρισει η σου κανει κατι δυσαρεστο,ποιος απο τους δυο θα ερθει σε δυσκολη θεση και θα γινει οπως λες ρεζιλι?Αυτος που κρατησε την ψυχραιμια του η ο αλλος που τον εβρισε?
Επισης στον οποιονδηποτε κλεισεις το μαγαζι υπαρχει περιπτωση να ανοιξει αλλο με καποιον ''μπροστινο''.Το καλυτερο ειναι να το εχει ανοιχτο να μην παταει κανεις και πεταει λεφτα,διοτι ουτε επαγγελματικο μασαζ γινεται,και να πληρωνει τα εξοδα του χωρου της χωρις να εχει εσοδα.Με τον τροπο αυτο ισως να αλλαξουν ''επιπεδο''
Το να ''γαμησω'' τωρα οπως λες την κοπελα οχι θα την εφτυνα απλα,αλλα τελικα προτιμησα να τιμησω την λεκανη της τουαλετας μου.
Ο ''ρεπορτερ'' πηγαινει σε χωρους εως 3 φορες και ελενχει απο εκει και περα ενημερωνει μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα,τωρα αν θελει καποιος χωρος 30 ραντεβου να ''ανοιχτει''δεν θα επρεπε να με λενε ''ρεπορτερ''αλλα ''Μαλακας με εγκεφαλικο επεισοδιο σε λανθανουσα μορφη''