Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
0
ρεπορτερ ειχαμε βαλει ολοι τις ελπιδες μας σε εσενα..... κ εσυ ουτε φραπεδια ουτε αποδειξη κ την πληρωσες κιολας ασε που δεν μας λες το ονομα αυτης που της επιασες το βυζι μηπως ειναι μουφα ?

εγω παντως με το ρεζιλικι που σου εκανε η θα της εκλεινα το μαγαζι αν εισαι δικηγορος.... η θα την γαμουσα εκβιαστικα το πορνιδιο

μαζι σου για την συνεχεια με την ζωη μην το βαζεις κατω εισαι αγωνιστης

:hi:
Φιλε μου καταρχην στειλε πμ οπως εχουν κανει και αλλη και θα σου στειλω το ονομα της.Αν ητανε μουφα θα ελεγα διαφορα για να ανεβω που δεν γινανε και εσεις μετα που θα ειχατε αποτυχια με την συγκεκριμενη, εγω θα εβγαινα ο ''ωραιος''της παρεας.Απο τον ''ΡΕΠΟΡΤΕΡ''θα διαβαζετε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και μονο για την σωστη πληροφορηση κανεις δεν εχει λεφτα για πεταμα.
Και σε ερωτω:Aν καποιος μπροστα σε κοσμο σε βρισει η σου κανει κατι δυσαρεστο,ποιος απο τους δυο θα ερθει σε δυσκολη θεση και θα γινει οπως λες ρεζιλι?Αυτος που κρατησε την ψυχραιμια του η ο αλλος που τον εβρισε?
Επισης στον οποιονδηποτε κλεισεις το μαγαζι υπαρχει περιπτωση να ανοιξει αλλο με καποιον ''μπροστινο''.Το καλυτερο ειναι να το εχει ανοιχτο να μην παταει κανεις και πεταει λεφτα,διοτι ουτε επαγγελματικο μασαζ γινεται,και να πληρωνει τα εξοδα του χωρου της χωρις να εχει εσοδα.Με τον τροπο αυτο ισως να αλλαξουν ''επιπεδο''
Το να ''γαμησω'' τωρα οπως λες την κοπελα οχι θα την εφτυνα απλα,αλλα τελικα προτιμησα να τιμησω την λεκανη της τουαλετας μου.
Ο ''ρεπορτερ'' πηγαινει σε χωρους εως 3 φορες και ελενχει απο εκει και περα ενημερωνει μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα,τωρα αν θελει καποιος χωρος 30 ραντεβου να ''ανοιχτει''δεν θα επρεπε να με λενε ''ρεπορτερ''αλλα ''Μαλακας με εγκεφαλικο επεισοδιο σε λανθανουσα μορφη''

:hi:

afentis the one

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα . Ευχαριστώ για τις οποίες απαντήσεις που είχα ρωτήσει πιο πριν . Σχετικά με το μασάζ.
Θα ήθελα να ξεκινήσω. Επειδή θελω προσωρινά και όχι πολύ ώρα δουλειάς. Θα ήθελα μέχρι 2-3 τη βδομάδα με σταθερά όπως το σκέφτηκα . Μασάζ και 200 περίπου για 1 ώρα .ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Συναντήθηκε κάποιος συμφορουμίτης μέ τήν κυρία?

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Ουτε εγω κατάλαβα καί τής έχω στείλει μήνυμα.Απλά ρωτώ μήπως κάποιος γνωριζει κάτι.
και εμενα αυτη ηταν η αντιδραση μου οταν το ειδα. :2funn Απλως υπαρχουν ατομα που δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα  :rockon:

afentis the one

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Περιμένω νά δώ τί θά απαντήσει.Αν πεί γιά 200 ευρώ θά είναι εκτός πραγματικότητος.Αν πεί γιά 50 ευρώ τό συζητάμε.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Δεν εχεις καταλαβει ακομα φαινεται :rockon: η κοπελα δεν την παλευει :rockon: :s&m_1:

loversssss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
γνωριζει καποιος που γινεται σωστο και καλο χαλαρωτικο μασαζ στην Αθηνα  ? Καλο και σωστο μασαζ πρωτιστως ...Τωρα απο τη στιγμη που θα μου σηκωθει  θα δουμε τι θα κανω  ...  στείλτε προσωπικό μηνυμα

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
μπράβο στον ρεπόρτερ!

άλλη μια ενημέρωση to the point

και επειδή κάποιοι θα πείτε "γιατί δεν λες διευθύνσεις και ονόματα";

γιατί όπως σας είπα και τις προάλλες, ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
και οι αγαπουληδες επισης μη χεσω και τα ξερνανε

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Εχουν ανοιξει δυο νεα μαγαζια στον Πειραια, παρολα αυτα δε μιλαει κανενας...καρβουνο;
Για το ένα μαγαζί έχω γράψει κριτική στο αντίστιχο νήμα.
Το άλλο δεν το ξέρω..Εσύ που τα ξέρεις όμως γιατί δεν μας τα λες να τα μάθουμε κι εμείς?

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
210
Πόντοι
21
Καλησπερα κι απο μενα Διαβαζω το site πολλα χρονια, εχω γινει μελος εδω και παρα πολυ καιρο, αλλα επειδη λογω κρισης δεν ημουν παντα Ελλαδα, δεν ετυχε να γραψω ποτε. Διαβαζα ομως το συγκεκριμενο νημα, μιας και ειμαι fun του μασαζ, ειτε με ειτε χωρις εκτονωση/σεξ, αρκει να γινεται καλο μασαζ.

Οπως γραφει και καποιος user σε προηγουμενες σελιδες, θεωρω οτι ειμαι κασκαντερ, μου αρεσει να "δοκιμαζω", ειδικα απο xe και γενικα αγγελιες. Αν δεν εχω ιδια αποψη, θα σκασω. Εχω φαει τρελες φολες βεβαια, αλλα εχω περασει και αρκετα καλα. Επειδη οι αγγελιες σε xe, freelist, mylist αλλαζουν συνεχεια (και τα ονοματα και τα τηλεφωνα), δε μπορω να βαλω. Με το καιρο πιστευω θα σας πω και γω τις εμπειριες μου.

Απο τις μεγαλες φολες παντως που εχω φαει ειναι:

1) Τζενη, σε καθετο της λεωφ Αλεξανδρας (νομιζω στη Νοταρα). Απο εμφανιση αρκετα καλη, απο μασαζ τιποτα, εκτονωση, συνολο 60. ΜΑΚΡΙΑ
2) Μια γρια πατσολα στη Νικαια, σε παραλληλο της Λαμπρακη. Εχει φωτο με βυζους στις αγγελιες, καυλιαρικη φωνη, αλλα σε ολα υπο το μηδενος, τιμη 50. ΜΑΚΡΙΑ
3) Ευη, εχει πολλες αγγελιες με 20 ή 25 ευρω. Χωρος ΧΑΛΙΑ (υπογειο, τρωγλη), δωματιο (χαχα) στρωματσαδα πατωματο. Μπανιο δεν, παραθυρο κλειστο. Μασαζ μετριο, εμφανιση υπο, εκτονωση και μεχρι εκει. ΜΑΚΡΙΑ
4) Μια κοπελα 27-28 ευγενικοτατη, καπου τερμα Πατησιων. Απο εμφανιση καλη, αλλα πολυ αδυνατη. Μασαζ αρκετα καλο, εκτονωση (και πιπα) υπεροχα. Τιμη αν θυμαμαι 30. Αν βρω παλι διευθυνση ή τηλ, θα ξανατιμησω.
5) Μια Μαρινα (ψευτικο ονομα), 40αρα, γιατην ηλικια της πολυ καλη, μετριου υψους, αρκετα καλο μασαζ, μαεστρια στην εκτονωση. Στον χωρο της στην οδο Ευαλκιδου. τιμη 50. Την εχω χασει...
6) ειναι 4-5 ακομα που τις εχω ξεχασει, ή προσπαθω να τις ξεχασω, μιλαμε για τετοιες φολες  :grin:
Δεν εχω δοκιμασει ακομα τα mymassage, athensmassage, κτλ. Ελπιζω να γινει κατι....

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
0
μπράβο στον ρεπόρτερ!

άλλη μια ενημέρωση to the point

και επειδή κάποιοι θα πείτε "γιατί δεν λες διευθύνσεις και ονόματα";

γιατί όπως σας είπα και τις προάλλες, ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

:hi: :hi: :hi: :hi:
Διαβαζοντας τις συμβουλες σου εγραψα ετσι αυτο το ''ρεπορταζ''
Τωρα για τους φιλους που εχουνε στειλει πμ θα απαντησω σεολους το βραδυ διοτι φευγω τωρα για μια δουλεια,δεν θα ξεχασω κανεναν.

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Καλησπερα κι απο μενα Διαβαζω το site πολλα χρονια, εχω γινει μελος εδω και παρα πολυ καιρο, αλλα επειδη λογω κρισης δεν ημουν παντα Ελλαδα, δεν ετυχε να γραψω ποτε. Διαβαζα ομως το συγκεκριμενο νημα, μιας και ειμαι fun του μασαζ, ειτε με ειτε χωρις εκτονωση/σεξ, αρκει να γινεται καλο μασαζ.

Οπως γραφει και καποιος user σε προηγουμενες σελιδες, θεωρω οτι ειμαι κασκαντερ, μου αρεσει να "δοκιμαζω", ειδικα απο xe και γενικα αγγελιες. Αν δεν εχω ιδια αποψη, θα σκασω. Εχω φαει τρελες φολες βεβαια, αλλα εχω περασει και αρκετα καλα. Επειδη οι αγγελιες σε xe, freelist, mylist αλλαζουν συνεχεια (και τα ονοματα και τα τηλεφωνα), δε μπορω να βαλω. Με το καιρο πιστευω θα σας πω και γω τις εμπειριες μου.

1) Τζενη, σε καθετο της λεωφ Αλεξανδρας (νομιζω στη Νοταρα). Απο εμφανιση αρκετα καλη, απο μασαζ τιποτα, εκτονωση, συνολο 60. ΜΑΚΡΙΑ
2) Μια γρια πατσολα στη Νικαια, σε παραλληλο της Λαμπρακη. Εχει φωτο με βυζους στις αγγελιες, καυλιαρικη φωνη, αλλα σε ολα υπο το μηδενος, τιμη 50. ΜΑΚΡΙΑ
3) Ευη, εχει πολλες αγγελιες με 20 ή 25 ευρω. Χωρος ΧΑΛΙΑ (υπογειο, τρωγλη), δωματιο (χαχα) στρωματσαδα πατωματο. Μπανιο δεν, παραθυρο κλειστο. Μασαζ μετριο, εμφανιση υπο, εκτονωση και μεχρι εκει. ΜΑΚΡΙΑ
4) Μια κοπελα 27-28 ευγενικοτατη, καπου τερμα Πατησιων. Απο εμφανιση καλη, αλλα πολυ αδυνατη. Μασαζ αρκετα καλο, εκτονωση (και πιπα) υπεροχα. Τιμη αν θυμαμαι 30. Αν βρω παλι διευθυνση ή τηλ, θα ξανατιμησω.
5) Μια Μαρινα (ψευτικο ονομα), 40αρα, γιατην ηλικια της πολυ καλη, μετριου υψους, αρκετα καλο μασαζ, μαεστρια στην εκτονωση. Στον χωρο της στην οδο Ευαλκιδου. τιμη 50. Την εχω χασει...
6) ειναι 4-5 ακομα που τις εχω ξεχασει, ή προσπαθω να τις ξεχασω, μιλαμε για τετοιες φολες  :grin:
Δεν εχω δοκιμασει ακομα τα mymassage, athensmassage, κτλ. Ελπιζω να γινει κατι....
Αν βρείς τό τηλέφωνο γιά τήν κοπέλα στό 4) θά τό ήθελα.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αντρες οριζουν τα Σφακια!!!!

Αστραποβρόντια, κεραυνοί αγριος καιρός μ' αντάρες,
ο Ψηλορείτης κάτασπρος κι οι Σφακιανές Μαδάρες.

Κίσαμο με τ’ αμπέλια σου, Σέλινο με τσ’ ελιές σου,
Σφακιά με τσοι λεβέντες σου και με τσι κοπελιές σου.

Και βέβαια:

Επήγα ’γω και στα Σφακιά κι είδα Σφακιανοπούλα,
που πορπατούσε στο τσαρσί σα τη περδικοπούλα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.910
Πόντοι
41.813

Αν βρείς τό τηλέφωνο γιά τήν κοπέλα στό 4) θά τό ήθελα.

κι εγω

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
να ενημερωσω εγω ,για το 4.δεν ειναι ακριβως τερμα πατησιων.ειναι ποιο πριν, σε ενα στενο καθετο στην πατησιων,που κανει ανηφορα.βαζει κατα καιρους αρκετες αγγελιες,και παλι χανεται για ενα διαστημα.ο χωρος μετριος, τυπικος.απο εμφανιση η κοπελα,ειναι αδυνατη,σε ανυσηχητικο σημειο,και γενικα δινει την εικονα της ταλαιπωρημενης(?),η στο καπου αλλου, γκομενας.το κοστος ειναι 20 ευρω μασαζ,+10 πιπα,+10 γαμησι.εγω δεν καθησα,γιατι κατι δεν μου κολουσε στην ολη φαση,και την εκανα.νομιζω ειχε δοκιμασει και ο τρελορωσος.αυτα κυριοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom