Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
τα γαμομασσαζ ειναι οπου σε πιασουν... γκουρου κοιμησου! :sleeping:
ακριβως πιλοφορι!..ειπες μεγαλη κουβεντα.την απαντηση την ξερεις απο περιπτωση που ξερεις προσωπικα.καλημερεεεες!!!!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.783
Πόντοι
41.813
η ηλικία της είναι πράγματι στα 22 ή είναι μούφα ? από πρόγραμμα ξέρουμε κάτι ?

καπου εκει κοντα ειναι ηλικιακα.τωρα απο προγραμμα δεν ειναι κατι το συνταρακτικο

peter75

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0

ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΦΡΑΠΕ

μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο, οπότε λίγο προσοχή στα γραπτά σου ;)

Φίλε μου έχεις δίκιο και ζητώ συγγνώμη. Καλό είναι να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Αναφερόμουν ggary100 #1275 ανάρτηση θέμα μασατζίδικα που ΔΕΝ...  σελίδα 86
Θυμόμουν την κουβέντα και για κάποιο λόγο είχα συγκρατήσει ότι ειπώθηκε απο σένα. Γενικά εχω παρατηρήσει ότι οι επισημάνσεις σου είναι πολύ αξιόπιστες και δεν κρατάς τις πληροφορίες για σένα και τους στενούς φίλους.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τελικά μετα απο τόσο καιρό ενα καλό μασαζ κατ'οικον με full περιποίση δεν υπάρχει!

adaldizmi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
1
έχει κανείς συναγωνιστής το τηλ της βίκυς/στεφανίας ?
το link στο mylist δε λειτουργεί...

Επισκέπτης
Άκρως αισθησιακή. Μαεστρία.... ξεπερνάει και την Μαρίνα της Σολωμού.

α τωρα μου το χαλας,(φιλικα), μια μαρίνα εχουν στην σολωμου, να μην βιαζόμαστε με τα ρουκι κομματια
που ακομα δεν βγηκαν απο τ'αυγο τους.απλα πολυ καλη για'μενα και θελει τις δημοσιες σχεσεις.

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
182
Πόντοι
1
έχει κανείς συναγωνιστής το τηλ της βίκυς/στεφανίας ?
το link στο mylist δε λειτουργεί...
ακομη με αυτή ασχολείστε δεν έχετε που να πετάξετε τα  λεφτά σας αυτά βλέπει η μέρκελ

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
ακομη με αυτή ασχολείστε δεν έχετε που να πετάξετε τα  λεφτά σας αυτά βλέπει η μέρκελ
Είναι οικονομική και με καλές υπηρεσίες. Έχεις να προτείνεις κάτι εξίσου καλό στα ίδια λεφτά?

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
182
Πόντοι
1
Είναι οικονομική και με καλές υπηρεσίες. Έχεις να προτείνεις κάτι εξίσου καλό στα ίδια λεφτά?
ποιες ειναι οι υπηρεσίες γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό μόνο φραπέ είχε και χωρίς να την ακουμπήσεις εκτός και το γύρισε τώρα αλλά και πάλι με την εμφάνιση που έχει δεν λέει

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
ποιες ειναι οι υπηρεσίες γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό μόνο φραπέ είχε και χωρίς να την ακουμπήσεις εκτός και το γύρισε τώρα αλλά και πάλι με την εμφάνιση που έχει δεν λέει
Εγω είμαι ικανοποιημένος και με αυτο.. ενα καλο μασζ και μια απολκαυστικη φραπεδια... Με βολεύει και στην τσέπη όσον αφορα τα λεφτά που ζητάει. Από εμφάνιση οκ δεν ειναι μούναρος αλλα είναι μια νεαρη κοπελίτσα.
Αν έχεις υπόψην σου κάτι στα ίδια επίπεδα και με πιο καλή εμφάνιση, να μας την προτείνεις να την δοκιμάσουμε

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
κουλαμάρα που έχει πέσει να πληρώνουμε μια χοντρή για να μας το παίζει
Εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο σε νοιάζει τόσο πολύ σε ποιά γκόμενα θα δώσουμε τα λεφτά μας για να μας παίξει το πουλί μας.
Αν το κάνεις από φιλικό ενδιαφέρον για εμάς τους μασαζόπληκτους, πρότεινέ μας κάτι καλύτερο μας από αυτήν την χοντρή αλλά με την ίδια ταρίφα πάντα. Γιατί αν είναι να δώσω 80€ βρίσκω και μόνος μου.
Να είσαι σίγουρος ότι όλοι μας θα εκτιμήσουμε μια πολύ καλή και τίμια πρόταση.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Φίλε μου έχεις δίκιο και ζητώ συγγνώμη. Καλό είναι να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Αναφερόμουν ggary100 #1275 ανάρτηση θέμα μασατζίδικα που ΔΕΝ...  σελίδα 86
Θυμόμουν την κουβέντα και για κάποιο λόγο είχα συγκρατήσει ότι ειπώθηκε απο σένα. Γενικά εχω παρατηρήσει ότι οι επισημάνσεις σου είναι πολύ αξιόπιστες και δεν κρατάς τις πληροφορίες για σένα και τους στενούς φίλους.
Οτι εχω γραψει για Αθηνα ισχυει 100%

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom