anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
η σαπιοναταλια ειναι
Αυτή που τραβάει μόνο μαλακία?
η σαπιοναταλια ειναι
γιατί τυπε μάπα το καρπούζι?. Μακριά μαπαααααααα
με 50 κανείς παπαδς Μαν όχι πασαλείμματαγιατί τυπε μάπα το καρπούζι?
τίποτα δηλαδή νηστικός εμεινες?με 50 κανείς παπαδς Μαν όχι πασαλείμματα
η τύπισα πέρα που μόνο στον παίζει ενώ κοιτάει το ταβάνι απλά δεν βλέπεταιτίποτα δηλαδή νηστικός εμεινες?
στο ξανα ειπα και συμφώνησε και ένας συναγωνιστής.όπως συμπεριφέρεσαι αμοιβεσαι κιόλας.στο λέω γιατί το ξέρω καλά.η τύπισα πέρα που μόνο στον παίζει ενώ κοιτάει το ταβάνι απλά δεν βλέπεται
στο ξανα ειπα και συμφώνησε και ένας συναγωνιστής.όπως συμπεριφέρεσαι αμοιβεσαι κιόλας.στο λέω γιατί το ξέρω καλά.
Σε αποθυμήσαμε! και σε θεωριτικό και σε πρακτικό(περιγραφικό0 επίπεδο!Ακριβώς
Άγραφος νόμος της αγοράς, ο,τι δίνεις παίρνεις στις επαγγελματικές, συναισθηματικές κ διαπροσωπικές σχέσεις..
Η εμπειρία όμως είναι κάτι που βιώνεται μέσα από καταστάσεις σύγκρουσης συμφερόντων κ συνεργασίας,, δεν διδάσκεται...
Όθεν εναπόκειται στον καθένα από μας η διαχείρισή τους, με στόχο την κατοχύρωση του μέγιστου οφέλους για εμάς, αφήνοντας όμως ταυτόχρονα περιθώρια ευπρεπούς αποδοχής για την άλλη πλευρά...
Πλήθος επαγγελματικών υποχρεώσεων με ανάγκασε να μείνω μακριά για 20 μέρες περίπου...
Ευτυχώς υπήρξε αποτέλεσμα...
εμενα παντως στο μαμπα μου ειπε 35, αλλα εχω απορεια απο αποκλειστικη νοσοκομα πως βρεθηκε στο μασαζ ...με 50 κανείς παπαδς Μαν όχι πασαλείμματα
έτσι τα ειπες όλα...έχει ενα αβαντάζ περισσότερο. ;)δεν απεχει κ πολυ!το καλυτερο σκουπισμα-περιποιηση μετα απο τσιμπουκι μου το χει κανει νοσοκομα...αχχχ ολγα που να γαμιεσαι τωρα μωρηηηηηηηηη :'( :'(
γεωργιανή είναι αλλά η τύχη της αγνοείται πριν το καλοκαίρι στο τηλέφωνο που είχε ειναι κλειστό από τότεΠαιδιά μια ερώτηση !Ξέρει κανείς η Μάγια από Μοσχάτο(40 αρα από Ουκρανία με πολύ καλό μασάζ ) εάν συνεχίζει σε κλειστό κύκλο η σταμάτησε εντελώς ; Στο νήμα της δεν γράφει κανείς τίποτα και είπα να ρωτήσω .