μασάζ καλό και μια μαλάκια στο τέλος δεν κάνει κάτι άλλο... Αλλά από ομορφιά δεν βλέπεταιΚαλησπέρα και χρόνια πολλά!Αυτή κάνει μόνο μασάζ ή και διάφορα άλλα ...;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
αστο καλυτερα....ποιο χαλια πεθαινεις!Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Αυτή κάνει μόνο μασάζ ή και διάφορα άλλα ...;;
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Σιγουρα ομως ειναι δραστηρια και με πολλες καταχωρησεις παντου.Αφου εψαχνε δουλεια ως καθαριστρια και σε σουβλατζιδικα το γυρισε στο μασαζ και τη βγαζει μια χαρα αφου φαινεται εχει δουλεια.Ομως με 10 ευρω βρισκεις σκετο μασαζ και σε αξιοπρεπη χωρο στις τοσες εταιριες που υπαρχουν στο χωρο του μασαζ.Αυτη ζηταει 25.Και δεν ειναι δυνατον να βαζει αγγελια σε λοβλιστ,κανεσεξ και τετοια που σε προιδεαζουν για κατι παραπανω και μετα να λεει οχι πονηρα,οχι βιζιτα.Τουλαχιστον στο δωματιο που εχουν αναφερει παλιοτερα οτι εχει ενα στρωμα στο πατωμα και μια καρεκλα,εχει και καμια θερμαστρα η παθαινεις κρυοπαγηματα απ το κρυο;Ολοι παντως συνηγορουν οτι δυστυχως δεν αφηνει πολλα πολλα οποτε θελει να τα βγαλει τα 25 ανωδυνα.μασάζ καλό και μια μαλάκια στο τέλος δεν κάνει κάτι άλλο... Αλλά από ομορφιά δεν βλέπεται
Μακριά φίλε. Δεν βλέπετε!!!
μασάζ με 10 που ρε Μαν?Σιγουρα ομως ειναι δραστηρια και με πολλες καταχωρησεις παντου.Αφου εψαχνε δουλεια ως καθαριστρια και σε σουβλατζιδικα το γυρισε στο μασαζ και τη βγαζει μια χαρα αφου φαινεται εχει δουλεια.Ομως με 10 ευρω βρισκεις σκετο μασαζ και σε αξιοπρεπη χωρο στις τοσες εταιριες που υπαρχουν στο χωρο του μασαζ.Αυτη ζηταει 25.Και δεν ειναι δυνατον να βαζει αγγελια σε λοβλιστ,κανεσεξ και τετοια που σε προιδεαζουν για κατι παραπανω και μετα να λεει οχι πονηρα,οχι βιζιτα.Τουλαχιστον στο δωματιο που εχουν αναφερει παλιοτερα οτι εχει ενα στρωμα στο πατωμα και μια καρεκλα,εχει και καμια θερμαστρα η παθαινεις κρυοπαγηματα απ το κρυο;Ολοι παντως συνηγορουν οτι δυστυχως δεν αφηνει πολλα πολλα οποτε θελει να τα βγαλει τα 25 ανωδυνα.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Συναδελφος κοπελα στη δουλεια που κανει συχνα μασαζ μου ειπε οτι εκανε με 10 ευρω στο λεμασαζ στο Περιστεριαλυσιδα μασαζ χωρις προσφορες απ το ιντερνετ και τετοια.Και οταν της ειπα για πλακα,κανουν και τιποτα αλλο η μονο μασαζ,γελαγε η γυναικα.Γι αυτο λεω για τα 25 ευρω.Τωρα,ολα υπαρχουν,οταν εχουν συνηθισει μερικοι να δινουν 50,80 η και παραπανω.Εγω ειμαι του 20αρικου γι αυτο ειχα ενδιαφερθει για τη συγκεκριμενη.μασάζ με 10 που ρε Μαν?
karaflo velos!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε,στη καισαριανη στο παπαδιαμαντη 8 πας με καποιο συνθηματικο γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει???
ευχαριστω και αν γνωριζει καποιος κανα καλο μασαζιδικο και φθηνο μεχρι 40 ευρο ας ενημερωσει
ευχαριστω και αν γνωριζει καποιος κανα καλο μασαζιδικο και φθηνο μεχρι 40 ευρο ας ενημερωσει
spiros1111
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες τίποτα καλό μέχρι 50 κοντά Καλλιθέα έχετε καμία πρόταση
masseurathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Σιγουρα ομως ειναι δραστηρια και με πολλες καταχωρησεις παντου.Αφου εψαχνε δουλεια ως καθαριστρια και σε σουβλατζιδικα το γυρισε στο μασαζ και τη βγαζει μια χαρα αφου φαινεται εχει δουλεια.Ομως με 10 ευρω βρισκεις σκετο μασαζ και σε αξιοπρεπη χωρο στις τοσες εταιριες που υπαρχουν στο χωρο του μασαζ.Αυτη ζηταει 25.Και δεν ειναι δυνατον να βαζει αγγελια σε λοβλιστ,κανεσεξ και τετοια που σε προιδεαζουν για κατι παραπανω και μετα να λεει οχι πονηρα,οχι βιζιτα.Τουλαχιστον στο δωματιο που εχουν αναφερει παλιοτερα οτι εχει ενα στρωμα στο πατωμα και μια καρεκλα,εχει και καμια θερμαστρα η παθαινεις κρυοπαγηματα απ το κρυο;Ολοι παντως συνηγορουν οτι δυστυχως δεν αφηνει πολλα πολλα οποτε θελει να τα βγαλει τα 25 ανωδυνα.
Κάποιοι κάναμε καταδρομική, γράψαμε εντυπώσεις και παρ'όλα αυτά συνεχίζετε να ρωτάτε τι και πως. Άβυσσος η ψυχή....
ΥΓ: δε ξέρω αν έχει θερμάστρα, είχα πάει καλοκαίρι
bart attack
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 93
- Πόντοι
- 11
με 10 ευρο κανεις μασαζ(αυστηρα μασαζ)στο lemassage που εχει 6 7 μαγαζια στην αθηνα(googlare to)
bart attack
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 93
- Πόντοι
- 11
στην παπαδιαμαντη φιλε μου πας μονο αν σε ξερει η κυρια που εχει τον οικο η' αν πας με καποιον που τον ξερει γενικος η ατζεντα της ειναι αυστηρη...και εγω δεν το ηξερα και εφαγα πορτα !!!μην ζητησεις τηλεφωνο γιατι δουλευει με ακριβως τον ιδιο τροπο .......χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε,στη καισαριανη στο παπαδιαμαντη 8 πας με καποιο συνθηματικο γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει???
tmxedosgeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2015
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
η μαγιά ειναι αλλά πρέπει εδώ και καιρό να εχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση το τηλέφωνο της ειναι συνεχώς κλειστό!!
συναγωνιστές καλησπέρα γνωριζει καποιος το τηλ τησ μαγια?
συναγωνιστές καλησπέρα γνωριζει καποιος το τηλ τησ μαγια?
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.170
- Πόντοι
- 456
ξέρω έχει ξααναφερθει αλλα δεν θυμαμαι ακριβως,πηγα τρεις φορες ,μετριο μασαζ ,αλλα ωραια τα μωρα,αν υπαρχει κανα συνθηματικο για κατι παραπανω αναμενω π.μ απο τον συναγωνιστη,γιατι για αυτα τα μαγαζια δεν γραφετε τιποτα δημοσιως απο οτι καταλαβα γιατι καιγονται!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
...ε βεβαια φιλε μου υπαρχει συνθηματικο!!!.δινω τοσα για αυτο και αυτο που θελω.και αναλογως τι θα κανει η θεραπευτρια κινεισαι. ;)
ξέρω έχει ξααναφερθει αλλα δεν θυμαμαι ακριβως,πηγα τρεις φορες ,μετριο μασαζ ,αλλα ωραια τα μωρα,αν υπαρχει κανα συνθηματικο για κατι παραπανω αναμενω π.μ απο τον συναγωνιστη,γιατι για αυτα τα μαγαζια δεν γραφετε τιποτα δημοσιως απο οτι καταλαβα γιατι καιγονται!
εχει κανει καποιος κατι εκει...ε βεβαια φιλε μου υπαρχει συνθηματικο!!!.δινω τοσα για αυτο και αυτο που θελω.και αναλογως τι θα κανει η θεραπευτρια κινεισαι. ;)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
εγω παντως οχι...αν ξερει καποιος αλλος ας ποσταρει...εχει κανει καποιος κατι εκει
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1
Το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι το αδελφάκι του [URL unfurl="true"]http://nurumassage.gr/[/url], αλληλεπιδρούν προωθώντας πελάτες το ένα στο άλλο.
Εκεί μέσα δεν προσφέρουν τίποτε άλλο,, ίσως κατ οίκον , ίσως από την 3η ή 4η συνεδρία , ίσως φραπέ κλπ..
Αυτό που δε καταλαβαίνω με μερικούς είναι το γεγονός ότι ενώ υπάρχουν ιδρύματα που προσφέρουν ακριβώς αυτά που ζητάτε κ σε όλη την έκταση, επιμένετε να ζητάτε πληροφορίες για ιδρύματα αμφιβόλου υπηρεσιών.
Είναι εποχή για πειραματισμούς ???
Κορόϊδα ψάχνουν, δε το έχετε αντιληφθεί ακόμα??? Καμία σχέση δεν έχουν με φυσιοθεραπείες οι εν λόγω κορασίδες, ρωτήστε τις που βρίσκεται η ωλένη να δούμε τι θα απαντήσουν.. Ένα απλό μασάζ της συμφοράς κάνουν...
Επιπρόσθετα οι τιμές του ιδρύματος είναι τσουχτερές μόνο για μασάζ.. Με 10 κ 15 € προσφέρουν το ίδιο , ίσως κ καλύτερο αρκετά "καθαρά" από άποψη υπηρεσιών, ιδρύματα με coupons... Φυσικά κ αυτά ανήκουν στη ίδια κατηγορία, απλώς είναι φθηνότερα.
Μια πανσπερμία από τα ιδρύματα κ τις προσφορές τους με coupons υπάρχει www.dealsafari.gr/prosfores/masaz]εδώ.[/url]
Σωστός ο Αλεπουδέλης!Το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι το αδελφάκι του [URL unfurl="true"]http://nurumassage.gr/[/url], αλληλεπιδρούν προωθώντας πελάτες το ένα στο άλλο.
Εκεί μέσα δεν προσφέρουν τίποτε άλλο,, ίσως κατ οίκον , ίσως από την 3η ή 4η συνεδρία , ίσως φραπέ κλπ..
Αυτό που δε καταλαβαίνω με μερικούς είναι το γεγονός ότι ενώ υπάρχουν ιδρύματα που προσφέρουν ακριβώς αυτά που ζητάτε κ σε όλη την έκταση, επιμένετε να ζητάτε πληροφορίες για ιδρύματα αμφιβόλου υπηρεσιών.
Είναι εποχή για πειραματισμούς ???
Κορόϊδα ψάχνουν, δε το έχετε αντιληφθεί ακόμα??? Καμία σχέση δεν έχουν με φυσιοθεραπείες οι εν λόγω κορασίδες, ρωτήστε τις που βρίσκεται η ωλένη να δούμε τι θα απαντήσουν.. Ένα απλό μασάζ της συμφοράς κάνουν...
Επιπρόσθετα οι τιμές του ιδρύματος είναι τσουχτερές μόνο για μασάζ.. Με 10 κ 15 € προσφέρουν το ίδιο , ίσως κ καλύτερο αρκετά "καθαρά" από άποψη υπηρεσιών, ιδρύματα με coupons... Φυσικά κ αυτά ανήκουν στη ίδια κατηγορία, απλώς είναι φθηνότερα.
Μια πανσπερμία από τα ιδρύματα κ τις προσφορές τους με coupons υπάρχει www.dealsafari.gr/prosfores/masaz]εδώ.[/url]
Βάλε μιά λίστα και με τα κανονικά ιδρύματα (δηλαδη φούλ πρόγραμμα) γαι να κοπιάσουμε!
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αυτή η Εύα ρε παιδιά του nurumassage αξίζει εμφανισιακα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις